günaydın arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş :)
bizimde dün kontrolumuz vardı şeker yüklendi sonuç çok iyi çıktı ve koca 1 ayda 2 kilo almamda çok iyi geldi :)
ve prensesimiz dün 26+5 idi
900 gr 32 cm idi
çok sağlıklı kıpırdak tontiş yanakları olan bir kızım oluyor inşallah
dr bu kızın yanakları tontiş dedi
bizden bu kadar kızlar şimdi 1 ay sonraya çağırdı şimdi 6. ayım bitiyo o zaman 7. ay bitiyo olucak ve böylece geçiyor zaman ..
Günaydın kızlar, hepinize iyi pazarlar... Uykusuz ağrılı bir gece geçirdim yine, hepmi böyle olucak artık acaba... Hiç keyfim yok... Biraz uzanayım, az sonrada kahvaltı hazırlarım kocişte sınava gitti..
Günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar.. Herkes iyidir umarım. ben pek iyi değilim. dün çarşı pazar gezmesi yaptık eşimle 5-6 saat ayaktaydım ama boş bulduğum her yere oturdum. Yorgunluktan, ayakta çok kalmaktan diye düşündüğüm bir problemim olduHemoroid oldum dün çarşıda bir rahatsızlık hissetmiştim, sıcaktan pişik oldum falan zannettim. ama eve gelince gördüm ki bir popom daha olmuş sanki oturamıyorum, yatamıyorum ne kötü bir şeymiş yaa off çok canım acıyor. yarın sabah doktora gidicem.
çok çok geçmiş olsun
günaydın arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş :)
bizimde dün kontrolumuz vardı şeker yüklendi sonuç çok iyi çıktı ve koca 1 ayda 2 kilo almamda çok iyi geldi :)
900 gr 32 cm idi
bizden bu kadar kızlar şimdi 1 ay sonraya çağırdı şimdi 6. ayım bitiyo o zaman 7. ay bitiyo olucak ve böylece geçiyor zaman ..
Günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar.. Herkes iyidir umarım. ben pek iyi değilim. dün çarşı pazar gezmesi yaptık eşimle 5-6 saat ayaktaydım ama boş bulduğum her yere oturdum. Yorgunluktan, ayakta çok kalmaktan diye düşündüğüm bir problemim olduHemoroid oldum dün çarşıda bir rahatsızlık hissetmiştim, sıcaktan pişik oldum falan zannettim. ama eve gelince gördüm ki bir popom daha olmuş sanki oturamıyorum, yatamıyorum ne kötü bir şeymiş yaa off çok canım acıyor. yarın sabah doktora gidicem.
Günaydın kızlar, hepinize iyi pazarlar... Uykusuz ağrılı bir gece geçirdim yine, hepmi böyle olucak artık acaba... Hiç keyfim yok... Biraz uzanayım, az sonrada kahvaltı hazırlarım kocişte sınava gitti..
sağol canım benim valla çok şey alacaktım ama bir erkekle alışverişe çıkan kadın nasıl rahat olabilir ki adam sürekli söylendi çok sıcak falan filan diyecanocum hayırlı günlerde kullan cicilerini ve tabi bebişimizde inşallah sağlıkla giyer ,ama dünki sinire göre bugünki ganimetler pek az geldi bana ,çok çabuk yatışmışın
bu arada kızlar az önce sağ yanıma yatmış geçmişi okuyodum ,sen benim zilli toplandı şeysimin tam üstüne ,bi bide ağrıdı sormayın ,bu ne böyle dedim ,okadar geniş yer var burayımı seçtin büzüşmek için ,hemen soluma yattım ,şimdi iyiyim çok şükür..bu arada nerdeyse 1 aydır görmüyorum kendilerini hasbamın ,haftaya c.tesi gitcem ,acaba 1 kg. geçmişmidir ??:94:
herkeşlere bol uykulu bi gece diliyorum
maşallah kızına canım benimgünaydın arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş :)
900 gr 32 cm idi
denizim çok geçmiş olsun demek hemoroid böyle şakkadanak olan bişimiş bilmiyoduminşallah aynı hızla yok oluverir canım Allah acil şifalar versin
merhaba arkadalar iyi pazarlar şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum herkese.2 gün önce doktora gittik oğlum kocaman olmuş 30+5 de 1880 grdı doktor boyunu söylemedi ama usg kağıdında fl yazan yerdeki değerden hesapladım kağan kocatepenin siteside okumuştum oda yaklaşık 45cm çıkıo herşey gayet iyimişbundan önceki kontrolümüzde bebişim tersti.şimdi dönmüş.tekmesini ekrandan gördüm hemde hissettim çok güzeld i.doktorumuz kolları bacakları uzun olcak maşallah dedi. anasınA benzicek oğlum. 2 hafta önden gidiyormuşuz.daha sonra ntsye girdim.yarım saate yakın ntsde kaldım.şimdilik doğum tarihimiz 21 eylül-1 ekim gibi görünüyor:18: zaman daraldıkça hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum hayırlısıyla bi atlatsak.bundan sonraki kontrolümüz 20 gün sonra bizden bukadar öpüyorum hepinizi
canım çok geçmiş olsun inşallah doktor etkili bi ilaç veride bir an önce kurtulursunGünaydın kızlar hepinize iyi pazarlar.. Herkes iyidir umarım. ben pek iyi değilim. dün çarşı pazar gezmesi yaptık eşimle 5-6 saat ayaktaydım ama boş bulduğum her yere oturdum. Yorgunluktan, ayakta çok kalmaktan diye düşündüğüm bir problemim olduHemoroid oldum dün çarşıda bir rahatsızlık hissetmiştim, sıcaktan pişik oldum falan zannettim. ama eve gelince gördüm ki bir popom daha olmuş sanki oturamıyorum, yatamıyorum ne kötü bir şeymiş yaa off çok canım acıyor. yarın sabah doktora gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?