2011 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar, hepinize iyi pazarlar... Uykusuz ağrılı bir gece geçirdim yine, hepmi böyle olucak artık acaba... Hiç keyfim yok... Biraz uzanayım, az sonrada kahvaltı hazırlarım kocişte sınava gitti..

Maşallah iklimcim kızına allah sonuna kadar sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimize inşallah :)

Günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar.. Herkes iyidir umarım. ben pek iyi değilim. dün çarşı pazar gezmesi yaptık eşimle 5-6 saat ayaktaydım ama boş bulduğum her yere oturdum. Yorgunluktan, ayakta çok kalmaktan diye düşündüğüm bir problemim oldu Hemoroid oldum dün çarşıda bir rahatsızlık hissetmiştim, sıcaktan pişik oldum falan zannettim. ama eve gelince gördüm ki bir popom daha olmuş sanki oturamıyorum, yatamıyorum ne kötü bir şeymiş yaa off çok canım acıyor. yarın sabah doktora gidicem.

Günaydın kızlar, hepinize iyi pazarlar... Uykusuz ağrılı bir gece geçirdim yine, hepmi böyle olucak artık acaba... Hiç keyfim yok... Biraz uzanayım, az sonrada kahvaltı hazırlarım kocişte sınava gitti..

Hanzade'cim aynı ağrılar benede mevcuttu doktoruma sorduğumda rahim büyümesi ve rahmin kendini doğuma hazırlamasından oluşan bir ağrıymış,genelde bendede iki gün sürüyor sonra geçiyor,geçmiş olsun sanada.

çok çok geçmiş olsun

günaydın günaydın....
maşallah bebişine:)
iklim senin yazını okuyunca çok heycanlandım bizimde dün 26+6 idi aynıyız sizinle...
bizde haftaya cumartesi gidicez doktora bakalım bizim kızımızda okadar büyümüşmü:)

denizim çok geçmiş olsun demek hemoroid böyle şakkadanak olan bişimiş bilmiyodum inşallah aynı hızla yok oluverir canım Allah acil şifalar versin

günaydın canım çok geçmiş olsun bende geceleri huzursuzum hep hem sıcaklar hem kramplardan en kötü ihtimalle 2.5 3 ay daha çekicez sonra şifalarımız gelicek mis kokularıyla iyi edicekler bizi

günaydın kızlarrrr gece net gitti bir anda çıkmak zorunda kaldım pijama takımını detaylı eklicem canım
gece camı açık bırakıp koltukta uyudum ne rahattı yaaaaaaaa ohh püfür püfürr ama üstüm açık oldugundan dolayı
rüyalar gördüm komikti ama hatırlayamıyorum gece eşim knt yok diye çagrı atıp durdusonunda aradı
bende adamı korkuttum dedimböyle böyle baktım sesi gitti dogrusunu anlattım neyse sabah uyandım tv açıp kahvaltı yaparken
fox ta barbie çizgi filmi vardı kız annesini kaybetmişti kavuşurlarken ben başladım aglamayayaw anacım çizgi
film de aglanırmııı kendime kızdım sonraay bizden bu kadarcıkkkkk

sağol canım benim valla çok şey alacaktım ama bir erkekle alışverişe çıkan kadın nasıl rahat olabilir ki adam sürekli söylendi çok sıcak falan filan diye
daha durrr ben çok rahat gittim eminönüne artık gene giderim o zaman ama TEKK daha rahat alışveriş yaparım

maşallah kızına canım benim

çok geçmiş olsun canım bende yarın sağlık ocagına gidip ilaç yazırıcam popişime

Herkese günaydın ve iyi pazarlar...
Bende dün doktora gittim. Eşim kızımızı görsün diye.
Bahçelievler yaşam hastanesine.
Dr erkan bey iyi birisine benziyor, kızım da iyi,
biraz protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini, sık aralarla yememi,
meyveyi aşırıya kaçmadan ara öğün olarak yemem gerektiğini,
bol su içmemei en az 3 litre, günde 1 soda içmemi ve
haftada 1 balık veya 2 defa et tüketmemi söyledi.
Hamileliğim pek iyi geçmediğinden, balık ve et tüketimi fazla yapamadım.
Kızın 1165 gr ve şu an için normal, tek bildiğim yuvarlak yüzlü olacak.
Ağustos 26 sına çalışabilir yazısı için çağırdı ancak izinli olacağından
dolayı bayram sonrası gelirsin dedi.

herkese günaydın....kocamsız sıkıcı geçen bir haftasonundan sonra kısmetse bugün kavuşup günün geri kalanını güzel geçirmek istiyorum.haftasonu iş gezisi mi olur ya...

inşallah net belli oluyordur kagıtlarından çektim hatta dün gece giyindim de çok rahat çok yakıştı başımada kırmızı kurdela tamammmmm

denizim çok geçmiş olsun demek hemoroid böyle şakkadanak olan bişimiş bilmiyodum inşallah aynı hızla yok oluverir canım Allah acil şifalar versin

sağol bitanem. ben de bilmiyordum. acı bir şekilde tecrübe ettim. ilaçla filan düzelir inşallah kısa zamanda. son 3 ay böyle sürerse işkenceye dönüşecek bu süreç :85:

merhaba arkadalar iyi pazarlar şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum herkese.2 gün önce doktora gittik oğlum kocaman olmuş 30+5 de 1880 grdı doktor boyunu söylemedi ama usg kağıdında fl yazan yerdeki değerden hesapladım kağan kocatepenin siteside okumuştum oda yaklaşık 45cm çıkıo herşey gayet iyimişbundan önceki kontrolümüzde bebişim tersti.şimdi dönmüş.tekmesini ekrandan gördüm hemde hissettim çok güzeldi.doktorumuz kolları bacakları uzun olcak maşallah dedi. anasınA benzicek oğlum.2 hafta önden gidiyormuşuz.daha sonra ntsye girdim.yarım saate yakın ntsde kaldım.şimdilik doğum tarihimiz 21 eylül-1 ekim gibi görünüyor:18: zaman daraldıkça hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum hayırlısıyla bi atlatsak.bundan sonraki kontrolümüz 20 gün sonra bizden bukadar öpüyorum hepinizi

ay maşallahhhhh kocaman olmuş yaaa ilk doganlar arasında yerim onu bennnnnn valla bende dayanamayı 5 gün sonra gidecem sizleri gördükçe oglumu daha çok merak ediyorum

iyi pazarlar arkadaslar....kizlar hic uyuyamiyorum donup duruyorum her dondugumde diyorumki napalim bu kadar gunumuz kaldi.kafayi siyirdim galiba kizlar.dun mobilyacidan mektup geldi ayin 23 ne gelecekmis odamiz daha havalanacak falan,cok gec geliyor moralim bozuldu.aldigim hersey oglumun odasinda duruyor gelsydi biran once yikardim yerlestirirdim boyle hersey duzensiz gibi geliyor ne aldigimida unutuyorum:44glumda sinirleniyor benim odama niye konuluyor bunlar diye diyorum az kaldi oglum sabret sanada oda alirken esyalarin bebegin odasina konulacak diye.ugrasiyoruz boyle kizlar:

canım çok geçmiş olsun inşallah doktor etkili bi ilaç veride bir an önce kurtulursun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…