2011 Ekim Anneleri

DENİZ
doktora gidinceye kadar kovaya ılık üstü sıcak su doldur üstünde otur,oturma banyosu yap ağrın arttıkça bunu dene ağrın azalacaktır canım
doktor rahatlatıcı krem verir ama dikkat edeceğin konu kabız asla olmayacaksın

ama rahimde gevşeme açılma olmazmı öyle hani çok sıcak sulka duş almayın diyolar ya ordan geldi aklıma bildiğimdne değilde sadece öyle olabişlir diye düşündüm belkide etkilidir senin fikrin :26:

Arkadaşlar ara ara girip sizleri de okuyorum:)
Ne güzel ya sizlerin az kaldı inşallah.
Hayırlısıyla alın insan ufaklarınızı kollarınıza.
Sürecin azalması insanı daha da heyecanlandırıyor.
Mutluluklarınız daim olsun.

herkese iyi pazarlar benim gözümden uyku akıyoo gece sıcaktan uyuyamdım bugün azıcıkta olsa serin değerlendirmek lazım demi ama öpüldünüzz kızlar

günaydın hoşgeldinnnn:92::92:
hani bana geçmiş olsun bendede çıktı hemoroid

canımmmmm
hoş bulduk, 1 sayfa 1 sayfa geri gidiyorum senin yazınıda şimdi okudum
sanada çok geçmiş olsun canommmmm
sende kanamada olmuş kıyamam
ama hemoroitmi yoksa anal fisürmü genel cerrah görmeden bilemez,ikisininde belirtileri aynı çünkü
kabızlıktan oluyor sorununuz ben çektim çünkü ameliyatla kurtuldum
oturma banyosunu sende dene kuzum,hamile olduğunuz için tereddütteyim ama kepekli yoğurt yiyordum ben her öğünden önce
ama gittiğiniz dokora bir sorun
acil şifalar diliyorum

ama rahimde gevşeme açılma olmazmı öyle hani çok sıcak sulka duş almayın diyolar ya ordan geldi aklıma bildiğimdne değilde sadece öyle olabişlir diye düşündüm belkide etkilidir senin fikrin :26:

doğru olabilir canım ,ama ben 2. hamileliğimde 8 aylıkken yakalanmıştım

popo kısma şu küçük kovalara su doldurarak koy demişti doktorum,2 lt lik hamam tası gibi olanından
ama yinede herkes kendi dr sorsun,kaş yapayım derken göz çıkarmayayım

slm kızlar nasılsınız ben pek bi keyifsizim sebepsiz sabah kalktım tuvalete gittim tuvaletimi yaparken kasıklarıma bir sancı girdiki anlatamam yavas yavas yapıyorum zaten ama idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı değil onun sancısını ağrısını çok iyi biliyorum banyodan odaya 10 adım zor attım duvara tutuna tutuna yürüdüm biraz önce bi sancı daha girdi allahtan kısa sürdü bu arada 2 3 gündürde karnım taş gibi doğuma hazırlık sancılarımı bunlar acaba ????

sağol canım niye almadın son aylaramı bıraktın gerçi hepimiz son aylardayız ne zaman alcan kızzz
yapraklamı dolaştırcan kızını

bu sefer fazla almayacagım canom hiç kullanmadan dağıttıklarım oldu
benim huyum kurusun bu ay 2 hastane çıkşı alırım o kadar onla çanta hazırlarım
sonra doğuma 1 hafta kala diğer ufak işleri hallederim diye düşünüyorum
benim hormonlarım ters dönüyor hamilelikte heralde alş verişten nefret ediyorum,eşimi mağzadan çıkarıyorum
Espresso ben de sendenim,daha oğluma hiçbirşey almadım inan hep almaya niyetlendiğimde birşeyler çıkınca ağustos ayının ortalarına bıraktım alışveriş işlerini:)

hayırlı zamanı bekliyor kuzular
odasına dolabına göre alırsın ihtiyaçlarını

canım çok geçmiş olsun
korkma canım,doktorunu arasan

canım bence sen yarın doktoruna görün için rahatlamış olur böyle üzüntü stres daha beter yapar seniii

günaydın canım çok geçmiş olsun bende geceleri huzursuzum hep hem sıcaklar hem kramplardan en kötü ihtimalle 2.5 3 ay daha çekicez sonra şifalarımız gelicek mis kokularıyla iyi edicekler bizi

İnşallah edacım öyle olur insan ağrıdan sızıdan değilde acaba bişimi olcak diye çekiniyor işte...

Sıcak yada ılık suya oturma bana yapma dedi doktorum korton diye bir pomat verdi onu sürdüm 2 günde rahatlarsın ama tamamen inmesi 8 gün sürdü benim.. tabi kaybolmadı sadece şişliği indi bu arada sıvı yemeye çalış... Saf zeytinyağı, yada kantaron yağını pamuğa sürüp oraya koy yumuşatsın. İnsanın iliğini sızlatıyor onun acısı iyi bilirim bende her wc de kanama oluyor. Doğumdan sonra geçer dediler umarım öyle olur... Çok geçmiş olsun..

Sağol canım ağrıyı çekmeye rzıyımda insan bişimi olcak diye çekiniyor hele geceleri az evvel eşime dedim acaba hep böylemi devam edicek artık diye... İki gündür yerimden kımıldıcka halim yok inş yarına bişi kalmaz hafta başı olcak.. Sanada çok geçmiş olsun..

Maşallah canım kocaman olmuş bebiş sağlıkla doğum yapmak kucağına almak nasip olsun inşallah :)

merhaba mutlu pazarlar
Deniz
Hanzade
ikinizede çok geçmiş olsun

Espreso çok teşekkürler canım...

Eailtin iki gündür bende öyleyim işte ama bakıyorumda tüm topik muzdarip artık şikayetler artıyor ağrılar sızılar artıyor. İnşallah hepside vakitlerinde doğarlar sağlıkla sıhatle canım.. Geçmiş olsun sanada..

kızlar sizlerede oluyormu bilmiyorum ama oglum resmen çıkacakmış gibi tepiniyor içimde
tuhaf oldum hee29.haftamız bitti 30 agirdik acep kaç kilocuk olddu ki bu kadar sert hareketlerini hiisediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…