- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
merhaba mutlu pazarlar
Deniz
Hanzade
ikinizede çok geçmiş olsun
ama rahimde gevşeme açılma olmazmı öyle hani çok sıcak sulka duş almayın diyolar ya ordan geldi aklıma bildiğimdne değilde sadece öyle olabişlir diye düşündüm belkide etkilidir senin fikrin :26:DENİZ
doktora gidinceye kadar kovaya ılık üstü sıcak su doldur üstünde otur,oturma banyosu yap ağrın arttıkça bunu dene ağrın azalacaktır canım
doktor rahatlatıcı krem verir ama dikkat edeceğin konu kabız asla olmayacaksın
günaydın hoşgeldinnnn:92::92:
hani bana geçmiş olsun bendede çıktı hemoroid
ama rahimde gevşeme açılma olmazmı öyle hani çok sıcak sulka duş almayın diyolar ya ordan geldi aklıma bildiğimdne değilde sadece öyle olabişlir diye düşündüm belkide etkilidir senin fikrin :26:
canım duşa gir oraya sıcak uygula...ilacı sıcak ve yumuşak tutmak.zeytinyağı da iyi çözüm.bir de tuvalette fazla oturma sakın.işin bitince hemen kalk
Eki Görüntüle 232368
Eki Görüntüle 232369
Eki Görüntüle 232370
gecelik takımını açmadım daha açınca neç resim eklerim
iyi günlerde kullanın canım
ay benim gibi olan varmı ,1 çorap dahi almadım kızıma
iyi günlerde kullanın canım
ay benim gibi olan varmı ,1 çorap dahi almadım kızıma
sağol canım niye almadın son aylaramı bıraktın gerçi hepimiz son aylardayız ne zaman alcan kızzz
yapraklamı dolaştırcan kızını
Espresso ben de sendenim,daha oğluma hiçbirşey almadım inan hep almaya niyetlendiğimde birşeyler çıkınca ağustos ayının ortalarına bıraktım alışveriş işlerini:)
slm kızlar nasılsınız ben pek bi keyifsizim sebepsizsabah kalktım tuvalete gittim tuvaletimi yaparken kasıklarıma bir sancı girdiki anlatamam yavas yavas yapıyorum zaten ama idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı değil onun sancısını ağrısını çok iyi biliyorum banyodan odaya 10 adım zor attım duvara tutuna tutuna yürüdüm biraz önce bi sancı daha girdi allahtan kısa sürdü bu arada 2 3 gündürde karnım taş gibi doğuma hazırlık sancılarımı bunlar acaba ????
canım çok geçmiş olsun
korkma canım,doktorunu arasan
slm kızlar nasılsınız ben pek bi keyifsizim sebepsizsabah kalktım tuvalete gittim tuvaletimi yaparken kasıklarıma bir sancı girdiki anlatamam yavas yavas yapıyorum zaten ama idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı değil onun sancısını ağrısını çok iyi biliyorum banyodan odaya 10 adım zor attım duvara tutuna tutuna yürüdüm biraz önce bi sancı daha girdi allahtan kısa sürdü bu arada 2 3 gündürde karnım taş gibi doğuma hazırlık sancılarımı bunlar acaba ????
günaydın canım çok geçmiş olsun bende geceleri huzursuzum hep hem sıcaklar hem kramplardan en kötü ihtimalle 2.5 3 ay daha çekicez sonra şifalarımız gelicek mis kokularıyla iyi edicekler bizi
Günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar.. Herkes iyidir umarım. ben pek iyi değilim. dün çarşı pazar gezmesi yaptık eşimle 5-6 saat ayaktaydım ama boş bulduğum her yere oturdum. Yorgunluktan, ayakta çok kalmaktan diye düşündüğüm bir problemim olduHemoroid oldum dün çarşıda bir rahatsızlık hissetmiştim, sıcaktan pişik oldum falan zannettim. ama eve gelince gördüm ki bir popom daha olmuş sanki oturamıyorum, yatamıyorum ne kötü bir şeymiş yaa off çok canım acıyor. yarın sabah doktora gidicem.
Hanzade'cim aynı ağrılar benede mevcuttu doktoruma sorduğumda rahim büyümesi ve rahmin kendini doğuma hazırlamasından oluşan bir ağrıymış,genelde bendede iki gün sürüyor sonra geçiyor,geçmiş olsun sanada.
merhaba arkadalar iyi pazarlar şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum herkese.2 gün önce doktora gittik oğlum kocaman olmuş 30+5 de 1880 grdı doktor boyunu söylemedi ama usg kağıdında fl yazan yerdeki değerden hesapladım kağan kocatepenin siteside okumuştum oda yaklaşık 45cm çıkıo herşey gayet iyimişbundan önceki kontrolümüzde bebişim tersti.şimdi dönmüş.tekmesini ekrandan gördüm hemde hissettim çok güzeld i.doktorumuz kolları bacakları uzun olcak maşallah dedi. anasınA benzicek oğlum. 2 hafta önden gidiyormuşuz.daha sonra ntsye girdim.yarım saate yakın ntsde kaldım.şimdilik doğum tarihimiz 21 eylül-1 ekim gibi görünüyor:18: zaman daraldıkça hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum hayırlısıyla bi atlatsak.bundan sonraki kontrolümüz 20 gün sonra bizden bukadar öpüyorum hepinizi
merhaba mutlu pazarlar
Deniz
Hanzade
ikinizede çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?