2011 Ekim Anneleri

kızlar sizlerede oluyormu bilmiyorum ama oglum resmen çıkacakmış gibi tepiniyor içimde
tuhaf oldum hee29.haftamız bitti 30 agirdik acep kaç kilocuk olddu ki bu kadar sert hareketlerini hiisediyorum

benimde dün göbeğimin ortasında küçük bi sivrilik belirdi artık ayak mı el mi bilemedim ama çok tuhaf oldum. yavaşça dokununca içeriye doğru kaçtı yumuşak bi şekilde.çok duygulandım.Allah'ım 1 ay sonra belki de el ayak daha belirgin olacak.bunun tam olarak ne zaman olduğunu bilen var mı;???? çok güzel bir duyguymuş

kızlar sizlerede oluyormu bilmiyorum ama oglum resmen çıkacakmış gibi tepiniyor içimde
tuhaf oldum hee29.haftamız bitti 30 agirdik acep kaç kilocuk olddu ki bu kadar sert hareketlerini hiisediyorum

benimde seninle aynı günümüz dün akşam bir yandan belim kasığım ağrıyor bebeğimde bir vuruyordu içimde canımı acıttı dışarı ayağı çıkıcak gibi oluyordu..son üç aya giridik ya başladı ağrılarımız acılarımız

Keyifli pazarlar kızlar:87:
herkesde şikayetler var, geçmişler olsun.. ve inş kuzuları bağrımıza basıp da mis kokularını çekince derinlere geçecek inş ee zahmetsiz rahmet olmuyor değil mi..

canom dün senin yaşadığın hadiseyi bende yaşadım ve dehşet bişeydi ya.. Eşimde vantilatör almak için dışarı çıkmıştı, yalnız olmakda bi ayrı korkuttu. demek dedim doğum sancısı böyle bişey olcak da Rabbim alıştırma yapıyor bizi.. bi kaç saat kendime gelemedim. Bol su ve lifli gıdalar tükemek gerekiyor aslında ama tabi olacağı varsa kaçınılmaz gibi:)

bu arada mübarek Ramazan geldi, cümle müslüman alemine hayırlar getirir inş. bol bol dua ve ibadetle geçirebiliriz umarım, sıcaklar çok bunaltıyor ama. Rabbim kendi sıkıntı ve dertlerine düşüp de etrafındakileri unutanlardan eylemesin bizleri, şükredenlerden oluruz inş.

Son düzenleme:

aynen yaa valla ayagı kolu münüşümden çıkacak sanıyorum bazen
birde şey sorcam size rahminiz sarktımı yani aşagıdamı duruyor ben yeni farkettim
rahmim aşagı sarkmışş

Hoşbulduk Aytencim keşke aynı güne denk gelseydik dimi.. senin sonuçların güzel çıkmış sevindim canım, utku beyimiz nasıllar? bu arada taşınmışsınız, yeni evinde huzur ve mutlulukla oturursunuz inş hayırlşı olsun canım.
sen alışverişin neresindesin, ben daha kendime bişey bakamadım, gezdiğin gördüğünden haber et de faydalanalım emi

Canım hoşgeldin özletmiştin kendini. Oğluşunun cicilerine de maşallah

hoşbulduk canımmm valla bende hepinizi tek tek, çok çok özledim inanın sağol zehra teyzesi, beyzanınkilerre de maşallh güle güle kullanırız inş. keyfiniz yerindedir inş minik prensesle

selam kizlar nasilsiniz birkac gundur okuyorum yazmaya hic halim yoktu zorla yaziyorum basim bogazim agriyor atesim var birde tansyomun dusuk 8.6 geziyor yalnizimda koca turkiyede bu hafta onu beklerken bileti 2 hafta daha uzatmis :95: annesi hasta hastanede basinda bekliyor yalniz olmak nekadar kotu bir sey yaa allah kimseyi yalniz birakmasin neyse ki kizimin hareketlerini tekmelerini hissediyorum biraz unutturuyor yanlizligimi

geçmiş olsun canım.bol bol c vitamini almaya çalış.inş.kısa zamanda iyileşirsin.

geçmiş olsun canım.inş. kısa sürede kavuşursun eşine.ama bebişin senin yanında.:))

gecmis olsun
insallah cabucak gecer

herkese ıyı pazarlar ramazan gelıyor ılk teravı ılk sahur bu gun bız oruc hazzını yasayamıycaz belkı ama bu ayın huzurunu bebeklerımızle doya doya yasayalım ınsallah.
bı bakalım teyzelerımız ne yapıyo dedık ama ısım unuttum sımdı bı arkadasımız uzulmus esıyle arasında gecen bı olay yuzunden dolap alma mevzusu cok uzuldum kızdım esıne umarım bırdaha kalbı kırılmaz esı akıllanır su mubarek gunler uslandırsın esını ınsallah erkekler anlamıyorlar bazen kucuk gozuken seyler aslında bızım ıcın cok onemlı olabılıyor rabbım butun yuvalara huzur afıyet bol rızk versın eslerımızı daha anlayıslı bızı daha az duygusal yapsın cunku malesef bu duygusallıkla kendımıze yapıyoruz
esım ve oglum uyudu bende bıraz ortalıgı toparlıycam gorusuruz ınsallah :)
Canım kiloya takılma. Yani çok çok geride olmadığı sürece sorun yok. Bir anda toparlıyolarmış. Hem bebikin çok kilolu olması da sıkıntıyı işaret edebiliyomuş. Dimi?

...
haklısın canım cok takılmadım ama 17 haftalıkken 1 hafta onden gıdıyodu kılomuz neden boyle oldu dıe uzuldum tabı tombık olması normal dogumu zorlasırabılıyo yada en gel oluyo genelde benım gıbı tombık hamısler tombık dogururmuş ama olsun bunuda normal dogurmak ıstıyorum rabbım nasıp ederse bırde sekerı yuksek olanlar ve odemı cok olanların bebıklerı tombık dogarmıs bende odem var umarım bebegımı etkılemez
Bozma moralini canım ilerden gider geriden gelir sağlığı yerinde olsun yeter

elbette saglıgı yerınde olsun onemlı olan o rabbım tum bebeklerımızı korusun ılk oglusum hep bı hafta onden gıtmıstı 40+2 de 3.300 gr dogurdum pek ılerı bı kılo deıl bu yanı yanılma payı cok yuksek
saglıklı sıhatlı elı ayagı duzgun olsun ıns.

Son düzenleme:

güle güle kullan canım.amin Allah sağlık versin hepimize ve bebeklerimize.:)

canım daha bende bişey almadım ,eşime diyorum gidelim alalım diye ,ama için içinde gidesim gelmiyo ,ramazan ortasına hastalığı denk gelen bi kankam var burda onla beraber bi emin önü yapcaz artık .

sağol cnm daha 2 gün önce gittim dra herşey yolunda görünüyo demişti drumda senelik izinde zor ulaşırım kendine (
geçmiş olsun canım bol bol uzan ,dizini karnına doğru çek ,bu arada kartal umutta benim doktoruma gidebilirsin ,yarın dönüyo izinden,şeyma hanım,ilgilenir senle çokta tatllıdır kendisi .
birde şey sorcam size rahminiz sarktımı yani aşagıdamı duruyor ben yeni farkettim
rahmim aşagı sarkmışş
onu nasıl anladın kız öylee

rahmim aşagı sarkmışş

canım bunu nasıl farkettin ya korktum şimdi.. benim de en son baş aşağı duruyodu aşada biraz.. elleri sanki kasıklarımda:44::44:

merhaba kızlar.dün annem geldi beraber terleye terleye temizlik yaptık saolsun bana pek bişi yaptırmadı ben de ona kıyamıyorum ama napim mecburen yaptı.tertemiz oldu ev.eşim gelince dur oturma dikkat et diyip durdum sanki bidaha kirlenmicek sonra dışarı çıktık baya geç geldik gezdik öle arkadaşlar da vardı.eve gelince bi baktım ayaklarım şişmiş artık babet fln giyemicem sanırım terlik alsam ii olcak.:26: ptesi doktor randevumuzu salıya erteledik eşimin işleri yoğundu ptesi. olsun mu salı dedi ii hadi olsun dedim.aslında ben ptesiyi bile ne kadar zor getirmiştim bekleye bekleye.ama babası da görsün kızımızı.
buarada hemoroid olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.bazen benim de acıyo ama kabız olursam geçiyo hmn sonra.
ve de ramazan ayı geldi bütün müslümanların bu ayı mübarek olsun.Allah bizi sağ salim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun inşallah.

slm kızlar bende 21 ekim sıraları bi erkek annesi olucam inş ismi ali çağan olacak kısmetse .. benim kafama takılan birşey var yardımcı olursanız sevinirim. ultrasonda doktor takibinde 14 ocak son adet dönemim ordan hesaplıyorlar. ancak benimki tüp bebek olduğu için transferim 30 ocakta oldu onların hesabıyla benimki tutmuyor. bana göre 26 haftalık doktoruma göre 28+2 sizce ekimdemi kasımdamı anne olurum !!!. bu ultrason sonuçları nekadar doğru çıkıyor. doğum yapan varmı ? ben gram tam tutuyormu onudaa merak ediyorum bu konuda çok hassasım .. 43 kilo ile hmile kaldım 49 kiloyum bu sınırın altında çok kilo alamadım ve bebeğimin beyninde 2 tane kist çıktı çok şükür biri gitti biri gitti gidecek net görünmüyor dendi , bebeğim 27 haftalıkken 1229 gramdı yani doğru sonuçmu bebeğiin gramı iyimi yoksa zayıf olabilirmi ''hepiniz sağlıklı topaç gibi hayrlı çok sevimli bebeler doğurursunuz inşallah'' ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…