kızlar sizlerede oluyormu bilmiyorum ama oglum resmen çıkacakmış gibi tepiniyor içimde
tuhaf oldum hee29.haftamız bitti 30 agirdik acep kaç kilocuk olddu ki bu kadar sert hareketlerini hiisediyorum
kızlar sizlerede oluyormu bilmiyorum ama oglum resmen çıkacakmış gibi tepiniyor içimde
tuhaf oldum hee29.haftamız bitti 30 agirdik acep kaç kilocuk olddu ki bu kadar sert hareketlerini hiisediyorum
benimde seninle aynı günümüz dün akşam bir yandan belim kasığım ağrıyor bebeğimde bir vuruyordu içimde canımı acıttı dışarı ayağı çıkıcak gibi oluyordu..son üç aya giridik ya başladı ağrılarımız acılarımız
Hoşgeldin aheste... Dün ben de şeker testimin sonucu için uğramıştım hastaneye, acaba karşılaştık mı?)
Eda, tatlım sevindim muayenenin ve testin iyi geçmesine...
Trilaylom, geçmiş olsun arkadaşım...
Canım hoşgeldin özletmiştin kendini. Oğluşunun cicilerine de maşallah
Anamcımmm...
Feccciiii hastayımmm...
Burnum iki gündür bildiğin çeşme, genizler felakettt su içerken bile yanıyoooo.Afedersiniz totom bile ağrıyo...
Bu sıcaklar beni mahvetti
Sabah doktora gittik.Eşim söylene söylene götürdü. Kendime bakmıyomuşum..Olacağı varsa oluyo işte napiim yanii
Doktor ilaç yazmadı.Bi serum yedim.Bi de tuzlu su verdi. Burnuma sıkcakmışım.Nasıl yapcam bilen var mı? Burna sıkınca genize gidiyo yutcak mıyım onu ki?
Serum bile kar etmedi hala bi hapşuruk bi sular seller gibi burun akması...Yaw yazın hasta olmak çokk zormuşşş(Ev yanıyo yatamıyorum bileee (
ÇAbuk iileşmeliyim napıcam kızlar ben yaaaa...Su da içiyorum bol bol..Limon yiyorum..E daha napiiimmm???
selam kizlar nasilsinizbirkac gundur okuyorum yazmaya hic halim yoktu zorla yaziyorum basim bogazim agriyor atesim var birde tansyomun dusuk 8.6 geziyor yalnizimda koca turkiyede bu hafta onu beklerken bileti 2 hafta daha uzatmis :95: annesi hasta hastanede basinda bekliyor yalniz olmak nekadar kotu bir sey yaa allah kimseyi yalniz birakmasin neyse ki kizimin hareketlerini tekmelerini hissediyorum biraz unutturuyor yanlizligimi
aynen yaa valla ayagı kolu münüşümden çıkacak sanıyorum bazen
birde şey sorcam size rahminiz sarktımı yani aşagıdamı duruyor ben yeni farkettim
rahmim aşagı sarkmışş
Günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar.. Herkes iyidir umarım. ben pek iyi değilim. dün çarşı pazar gezmesi yaptık eşimle 5-6 saat ayaktaydım ama boş bulduğum her yere oturdum. Yorgunluktan, ayakta çok kalmaktan diye düşündüğüm bir problemim olduHemoroid oldum dün çarşıda bir rahatsızlık hissetmiştim, sıcaktan pişik oldum falan zannettim. ama eve gelince gördüm ki bir popom daha olmuş sanki oturamıyorum, yatamıyorum ne kötü bir şeymiş yaa off çok canım acıyor. yarın sabah doktora gidicem.
haklısın canım cok takılmadım ama 17 haftalıkken 1 hafta onden gıdıyodu kılomuz neden boyle oldu dıe uzuldum tabı tombık olması normal dogumu zorlasırabılıyo yada en gel oluyo genelde benım gıbı tombık hamısler tombık dogururmuş ama olsun bunuda normal dogurmak ıstıyorum rabbım nasıp ederse bırde sekerı yuksek olanlar ve odemı cok olanların bebıklerı tombık dogarmıs bende odem var umarım bebegımı etkılemezCanım kiloya takılma. Yani çok çok geride olmadığı sürece sorun yok. Bir anda toparlıyolarmış. Hem bebikin çok kilolu olması da sıkıntıyı işaret edebiliyomuş. Dimi?
...
Bozma moralini canım ilerden gider geriden gelir sağlığı yerinde olsun yeter
Eki Görüntüle 232368
Eki Görüntüle 232369
Eki Görüntüle 232370
gecelik takımını açmadım daha açınca neç resim eklerim
canom takım takımgiycez yani gecelikleri ohhhh hatta sende acıbadem e gidiyordun dimi orda karşılaşırız:))
bu arada ben de havuzluhana gittim 10 30 -12 30 arası ya yakamıza kırmızı karanfil takalım tanımak için birbirimizi:))),, ben de mevlüt süslerini, kapı süsü,takı yastığı, bübchen set, dönence,tırnak mak, saç fırça , yan yatırma yastığı,lansinoh krem, göğüs pedi,bide çok şeker denizci mevlüt takımı aldım bu arada denizci yapacağız inş odamızı herşey denizci olsun didik,, çok garip bir duygu bu ya eşim tanıyamıyorum seni diyor ben 3 yıldır bebik istemedim pek anaç bir tip değilim ama şuan bebişim için herşeyi yapabilirim,,,
İNŞALLAH ARKADAŞLAR SAĞSALİM ALIRIZ KUCAKLARIMIZA,
iyi günlerde kullanın canım
ay benim gibi olan varmı ,1 çorap dahi almadım kızıma
canım daha bende bişey almadım ,eşime diyorum gidelim alalım diye ,ama için içinde gidesim gelmiyo ,ramazan ortasına hastalığı denk gelen bi kankam var burda onla beraber bi emin önü yapcaz artık .bu sefer fazla almayacagım canom hiç kullanmadan dağıttıklarım oldu
benim huyum kurusun bu ay 2 hastane çıkşı alırım o kadar onla çanta hazırlarım
sonra doğuma 1 hafta kala diğer ufak işleri hallederim diye düşünüyorum
benim hormonlarım ters dönüyor hamilelikte heralde alş verişten nefret ediyorum,eşimi mağzadan çıkarıyorum
geçmiş olsun canım bol bol uzan ,dizini karnına doğru çek ,bu arada kartal umutta benim doktoruma gidebilirsin ,yarın dönüyo izinden,şeyma hanım,ilgilenir senle çokta tatllıdır kendisi .sağol cnm daha 2 gün önce gittim dra herşey yolunda görünüyo demişti drumda senelik izinde zor ulaşırım kendine(
onu nasıl anladın kız öyleeaynen yaa valla ayagı kolu münüşümden çıkacak sanıyorum bazen
birde şey sorcam size rahminiz sarktımı yani aşagıdamı duruyor ben yeni farkettim
rahmim aşagı sarkmışş
aynen yaa valla ayagı kolu münüşümden çıkacak sanıyorum bazen
rahmim aşagı sarkmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?