slm kızlar nasılsınız ben pek bi keyifsizim sebepsizsabah kalktım tuvalete gittim tuvaletimi yaparken kasıklarıma bir sancı girdiki anlatamam yavas yavas yapıyorum zaten ama idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı değil onun sancısını ağrısını çok iyi biliyorum banyodan odaya 10 adım zor attım duvara tutuna tutuna yürüdüm biraz önce bi sancı daha girdi allahtan kısa sürdü bu arada 2 3 gündürde karnım taş gibi doğuma hazırlık sancılarımı bunlar acaba ????
canım maşallah bebeğine ,inşallah sağlıkla ve bütün kötü durumlardan arınmış olarak doğar yawrucuğun ,bence transfer tarihine göre olmalı ,burda tüp bebek olanlar var yanılmıyosam onlar daha iyi bilir tabi ,bu benim yorumum.Bu araada bebeğinin gramıda gayet iyi canım yüreğini ferah tut ,daha düşük gr. olan bebişlerimizde var burda ,çok şükür sağlıklarıda yerinde önemli olanda bu bence.slm kızlar bende 21 ekim sıraları bi erkek annesi olucam inş ismi ali çağan olacak kısmetse.. benim kafama takılan birşey var yardımcı olursanız sevinirim. ultrasonda doktor takibinde 14 ocak son adet dönemim ordan hesaplıyorlar. ancak benimki tüp bebek olduğu için transferim 30 ocakta oldu onların hesabıyla benimki tutmuyor. bana göre 26 haftalık doktoruma göre 28+2 sizce ekimdemi kasımdamı anne olurum !!!. bu ultrason sonuçları nekadar doğru çıkıyor. doğum yapan varmı ? ben gram tam tutuyormu onudaa merak ediyorum bu konuda çok hassasım .. 43 kilo ile hmile kaldım 49 kiloyum bu sınırın altında çok kilo alamadım ve bebeğimin beyninde 2 tane kist çıktı çok şükür biri gitti biri gitti gidecek net görünmüyor dendi , bebeğim 27 haftalıkken 1229 gramdı yani doğru sonuçmu bebeğiin gramı iyimi yoksa zayıf olabilirmi ''hepiniz sağlıklı topaç gibi hayrlı çok sevimli bebeler doğurursunuz inşallah'' ..
canım aynen bizi tarif ediyosun valla ,eşim bi yana ben biyana uzandık ,benim kızda kendi kendine oynayıp duruyohava ev çok sıcak.pazar pazar evde miskinleştik bebiş kocam ve ben. kızım da içerden tepinip duruyo.yapcak hiçbişey yok.buraya da yazan yok herkes sanırım ya geziyo ya uyuyo :)
Hoşbulduk Aytencimkeşke aynı güne denk gelseydik dimi.. senin sonuçların güzel çıkmış sevindim canım, utku beyimiz nasıllar? bu arada taşınmışsınız, yeni evinde huzur ve mutlulukla oturursunuz inş hayırlşı olsun canım.
sen alışverişin neresindesin, ben daha kendime bişey bakamadım, gezdiğin gördüğünden haber et de faydalanalım emi
canım aynen bizi tarif ediyosun valla ,eşim bi yana ben biyana uzandık ,benim kızda kendi kendine oynayıp duruyo
selam kızlarrrrr
off çok yorgunummm , bu sabah kahvaltıya dışarı çıktık, ordan dönüşte forum istanbula uğradık ebebekden prima paketimizi aldık,
içinde saklama kapları da varmış tupperware hemde..
marketten kuzumuza yenidoğan bezi aldık prima 3-6 kg olandan, bide 2-5kg vardı ama ben niyeyse 3-6 arasını aldım , bakalım inşallah olur bizim minnoşun totosuna doğduğu zaman
ikeadanda cicilerini koyucağımız kocaman bir şifonyer aldık, ama kurana kadar kocişişn canı cıktı :)))
bizden bu kadarrrr, gidip biraz dinlenelim biz, hadi çav çavv teyzoşlarıı..
canım bende kaçgündür yazıcam bi türlü denk gelmiyo ,nerden bağlasam ne yapsam diyodum ,şükür denk geldi ,yeni evin hayırlı olsun canım ,içinde huzurla mutlulukla ,sağlıkla ,bolluk bereket içerisinde yaşamayı nasip etsin rabbim ve tabikide darısı başımaaa darısı başımaaa....Merhabalar arkadaşlar, ahestenin mesajını yanıtladım, şimdi sıra genel selamlaşma da...))
Sabah kardeşim geldi, Trabzona göreve gitmişti bu sabah döndü, beraber kahvaltımızı yaptık sohbet ettik biraz... Öğlen de temizlik için apartman görevlimizin eşi geldi ev bir güzel temizlendi... Aslında yarın gelecekti ama ramazanı hatırlamış, ramazan da işe gitmiyor da, sağolsun beni zor durumda bırakmamak için geldi, normalde pazar günleri de çalışmıyor... Salı günü eşimin kız kardeşi gelecek, anne & babasını da davet ettik yeni evimizi görsünler diye...)) onlar gelmeden temizlik işi halloldu, sevindim doğrusu...
Hepimize hayrılı ramazanlar diliyorum... Sıcaklar çok fena Allah yardımcımız olsun, oruç tutanlara da dayanma gücü versin...
canım bende kaçgündür yazıcam bi türlü denk gelmiyo ,nerden bağlasam ne yapsam diyodum ,şükür denk geldi ,yeni evin hayırlı olsun canım ,içinde huzurla mutlulukla ,sağlıkla ,bolluk bereket içerisinde yaşamayı nasip etsin rabbim ve tabikide darısı başımaaa darısı başımaaa....
aynen yaa valla ayagı kolu münüşümden çıkacak sanıyorum bazen
birde şey sorcam size rahminiz sarktımı yani aşagıdamı duruyor ben yeni farkettim
rahmim aşagı sarkmışş
kızlar bu arada bana bişi olmadı ama kocacım acayippp yandıı... yani yanmış. eve gelip de 2-3 saat geçince ortaya çıktı yaaa. napsam ki... internetten baktım yoğurt iyi değilmiş.. karbonatlı su dio onu yapıp sürdüm ama... bide yumurta sarısı dio onuda deniycem. sizin bi tavsiyeniz var mıııı???
herkeze merhaba nasıslınız kızlar... bız hala tatıldeyız.. agustosun 13 unde donucez cok ozledım evımı.. bol bol yuzdum burda ıns rahat bı dogum yaparım:) ama bu aralar ozellıkle catı kemıklerım cok agrıyo gecelerı sagımdan soluma donemıyorum aglama durumuna gelıyorum.. hayırlısıyla dogsun artık ıstıyorum... vakıt cabuk gecsın büşram vaktınde gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?