2011 Ekim Anneleri

cnm 2 ay evvel aynı durum bendede olmuştu. tuvalette ayağa bile zor kalkmıştım.belirli bi süre sonra geçti bi daha olmadı sağlık ocağındaki ebeye sordum kramp girmiştir dedi sanada kram girmiş olabilir.

canım maşallah bebeğine ,inşallah sağlıkla ve bütün kötü durumlardan arınmış olarak doğar yawrucuğun ,bence transfer tarihine göre olmalı ,burda tüp bebek olanlar var yanılmıyosam onlar daha iyi bilir tabi ,bu benim yorumum.Bu araada bebeğinin gramıda gayet iyi canım yüreğini ferah tut ,daha düşük gr. olan bebişlerimizde var burda ,çok şükür sağlıklarıda yerinde önemli olanda bu bence.

Son düzenleme:
hava ev çok sıcak.pazar pazar evde miskinleştik bebiş kocam ve ben. kızım da içerden tepinip duruyo.yapcak hiçbişey yok.buraya da yazan yok herkes sanırım ya geziyo ya uyuyo :)

hava ev çok sıcak.pazar pazar evde miskinleştik bebiş kocam ve ben. kızım da içerden tepinip duruyo.yapcak hiçbişey yok.buraya da yazan yok herkes sanırım ya geziyo ya uyuyo :)
canım aynen bizi tarif ediyosun valla ,eşim bi yana ben biyana uzandık ,benim kızda kendi kendine oynayıp duruyo

Benim bir sonraki randevum 29 ağustosta saat 11:30 da... Belki o zamana denk geliriz...
Utku bey de iyi çok şükür, 1035 gr olmuş, boyu da 35 cm...
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım, evin tadilatıydı taşınmasıydı derken daha başlamadık alış verişe, ne alacağıma karar verdikten sonrası kolay, büyük şeylerde marka & model kararını verdim, yatağını annem, bebek arabasını da kardeşim alacak, mama sandalyesini de 5 - 6 aylık olsun o zaman alırız...
Annemler bugün mersine gittiler, bayram sonrası kardeşimin kursu var adanada 3 ay sürecek o zaman alırız birlikte yatak ve arabayı, mersinde annem yatak için uyku seti ve nevresim takımı alacak tanıdığı bir bayan var çeyiz dükkanı olan ondan... ben de o zamana kadar kıyafet & bakım ürünlerini tamamlayıp hastane çantamızı hazır edeyim diyorum...

Kendime ben de daha bir şey almadım, gecelik & pijama almayabilirim, çünkü 2 tane takımım var düğün öncesi alışverişte aldığım, biri bordo diğeri lila renkte, önleri verev kesim ve çıtçıtla genişletebileceğim modeller (kesim olarak aşağıdaki resimdekine benziyor, alt - üst pijama, gecelik (geceliği daha uzun olabilir) ve sabahlık); tabii doğuma yakın denerim üzerime olmazsa yeni bir takım alırım diye düşünüyorum. Ama iç çamaşırı almam lazım, kompedan, loya ya da lady iç giyim mağazalarından birine gidip alırım herhalde...

Zeytinlimon nikli arkadaşımız da adana da onunla da paslaşıyoruz alışveriş konusunda...

canım aynen bizi tarif ediyosun valla ,eşim bi yana ben biyana uzandık ,benim kızda kendi kendine oynayıp duruyo

:) evet sorma bi kanepe benim diğeri eşimin. ben eşime kalk priz oynamış tamir et diorum tamam sen merak etme halletcem dio ama kalkmıyo.ben de bidaha sölemicem bak dedim :) ben de akşama ne yesek die düşünmeye başladım yeni yeni.öle böle bgn de akşam oldu

Merhabalar arkadaşlar, ahestenin mesajını yanıtladım, şimdi sıra genel selamlaşma da... ))

Sabah kardeşim geldi, Trabzona göreve gitmişti bu sabah döndü, beraber kahvaltımızı yaptık sohbet ettik biraz... Öğlen de temizlik için apartman görevlimizin eşi geldi ev bir güzel temizlendi... Aslında yarın gelecekti ama ramazanı hatırlamış, ramazan da işe gitmiyor da, sağolsun beni zor durumda bırakmamak için geldi, normalde pazar günleri de çalışmıyor... Salı günü eşimin kız kardeşi gelecek, anne & babasını da davet ettik yeni evimizi görsünler diye... )) onlar gelmeden temizlik işi halloldu, sevindim doğrusu...

Hepimize hayrılı ramazanlar diliyorum... Sıcaklar çok fena Allah yardımcımız olsun, oruç tutanlara da dayanma gücü versin...

selam kızlarrrrr
off çok yorgunummm , bu sabah kahvaltıya dışarı çıktık, ordan dönüşte forum istanbula uğradık ebebekden prima paketimizi aldık,
içinde saklama kapları da varmış tupperware hemde..
marketten kuzumuza yenidoğan bezi aldık prima 3-6 kg olandan, bide 2-5kg vardı ama ben niyeyse 3-6 arasını aldım , bakalım inşallah olur bizim minnoşun totosuna doğduğu zaman

ikeadanda cicilerini koyucağımız kocaman bir şifonyer aldık, ama kurana kadar kocişişn canı cıktı :)))
bizden bu kadarrrr, gidip biraz dinlenelim biz, hadi çav çavv teyzoşlarıı..

canım ya şu ikeadan aldığın şifonyeri merak ettim nekadara aldın? ikeanın sitesinde falan var mı yada sen ekleyebilirmisin.?

canım bende kaçgündür yazıcam bi türlü denk gelmiyo ,nerden bağlasam ne yapsam diyodum ,şükür denk geldi ,yeni evin hayırlı olsun canım ,içinde huzurla mutlulukla ,sağlıkla ,bolluk bereket içerisinde yaşamayı nasip etsin rabbim ve tabikide darısı başımaaa darısı başımaaa....

Çok teşekkür ederim arkadaşım, darısı en kısa zamanda başına olsun, gönlüne göre geniş & ferah bir evin olur inşallah...

Bu arada ahesteye cevap yazdığım mesajıma eklemeyi unuttuğum gecelik modeli kesimi aşağıdaki resimdeki gibi...

Eki Görüntüle 232775

Son düzenleme:
MERHABA KIZLARRR... YA 2 GÜNDÜR GİREMEDİM YİNE 2 saattit okuyorum daha cumartesindeyim

en son ben kaynanama gitmiştim ... partisine... mmmmhhhh çok güseldiii. o gün öle geçti. ertesi günde doktorumuza gittik..ben evden gittim kocacımda işten geldi .gelirken yolda kaynanamla görümcemi görmüş çarşıdan çıkmışlar. onalrıda getirmiş... hep beraber girdik odaya kontrole ben tahmin ettim ve bildim kilosunu.. 29+3 teyken 1380 gr.mış oğlum. veeee noldu bilin bakalım...

doktor karnımda gezdirirken o aletiiiiii karnımın sol tarafında durdurdu başı burda dedi.. göbüşümün ortasına geldi burası da sırtı dedi...

. bende dedim tanananaaaammmm
yaniiiiiiiii 32. haftaya kadar dönmezse sezeryan olcak dedim.... doktor güldü aynen evvvveeet dedi...

kalça çıkıklığından ameliyatlı olduğumu söyledim dedim normal doğumu engeller mi dedim... dedikiiiineee : seni fizik tedaviciye göndericem orda egzersizler yapıcaksın ordaki doktorun onay verirse normal olabilir dedii....

oruç tutabilir miyim dedim... HAYIR dedi özellikle 8. ay çok önemli dedi. yemek yemesen olur ama dedi su içmezsen olmaz dedi... haklı 16 saat aç kalıcaz yaaa.. daha sonrada tutması çok zor olacak... emzirme dönemindede tutulmaz gibi gelio bana hayırlısı artık...

birde denizi sordum girebilir miyim die. çünkü son zamanlarda okumuştup mikrop kaparsınız die.... tabiki girebilrisin dedi... dedim mikrop falan kapmam dimi dedim... hayır canım didi deniz de mikrop yok havuza girersen mikrop kaparsın dedi sadece ıslak kıyafetlerin üstünde kurumasın dedi.... ayyy pek bi sevindim ya .... deniz sevgim kabarmıştı son günlerde. köydeki dere mere bulduğum suya ayaklarımı sokmakla yetiniodum ama yetmiodu

bide bayramdan sonra görüşelim dedi... tamam didim.

hııııııı bideeee saat 11 ile 5 arası dışarıya çıkma dedi.. birde 2.5 kilo almışım fazla dedi normali 1.5 tur dedi. ilaç yazıodu yine gyneferron dedim yazma evde var içerim... test falan yapmadı ama kilo arttıkça kansızlığın artar dedi kullanman lazım dedi ilacı...

sonracıımaaaa doktordan çıktık ayrıldık eşimle ben kardeşimle buluşup çarşıya çıktım. taaaa geçen ay gün paramı almıştım üstüne biraz çeyrek bozdurup çoook beğendiğim bi bileziği alacaktım geçen ay pazarlık etmiştim ama kocişe borç vermek zorunda kalmıştım neyse cumartesi maaşı alınca kocacım verdi borcunu bizde kardeşimle gidip aldık bileziği.. tabi geçen aya göre 250 tl. zarar ettim ama napiiiim ..
dönüştede incik boncukçulara girdim öööle güsel şeyler varki bebek odaları için bebek şekerleri için falan.... biraz malzeme aldım. bi süs vardı bebebk odası için yapmayı düşündğüm. birde bez pasta yapmak istiyırum. arkadaşın bebiği oldu 2 gün önce ona götürmeyi düşünüyorum .. bakalım yarın falan yapmaya çalışıcam inşallah...

soooonaaaa o gün çarşı işimiz bitince kocişim beni aldııı evimize geldik.hazırlandık çıktık. güzelyalı da kaynanamların yazlık ı var.. oraya gittik. dışarda bi yemek yedik.. sonra eve geldik... nasıl soğuk varya anlatamam buzzzzzzzzzzzz gibi balkonda üşüyoduk o derece . ayyy dedim hergün gelsek buraya ya... ama çok uzak yaaaa.... ne ter ne bişi valla rahat rahat ilk deefa uyudum... 4. kat olunca rahat rahat camları kapıları da açtık ...

neyse sabah da erkenden kahvaltımızı yapıp denize gittiiiiik... geze geze eğerce ayazma bulduğumuz yerde girdik... girdik dedimse sanmayınki yüzdük... çok komiktik vallaaa... küçük çocuklar gibi sahilden şöyle 2-3 metre ancak gittik korkudan... ikimizde yüzme bilmiyoruz veee acayiiip dalga vardı yaaa. olsun ben denize girdm ya hevesim geçti yaaaa... en son 10 sene önce girmiştim her sene tatile giderizzzz didime 1 kere bile girmedim havuzz ama şimdi çıkmak istemiom. ennnn kısa zamanda da yüzmeyi öğrenmek istiyorummmm.

saat 1.5 gibi de dönüşe geçtik ama bana çooook iyi geldi bugün ya....

arkadaşlar şimdiiiii benim hatırladığım fatosersin ve denisrujjjjj muydu bebişlleri yan duran... başka var mıydı yalış mı hatırlıom yaaa.... deniz inki dönmüştü galiba... arkadaşlar bi el atın bana ya.... çevirelim şu çocuğu... ben hatırlamıyorum ama eşim dio sağ tarafına yatarsan belki döner demiş doktor sonrada gerçi senin elinde değil demiş... bu kaaa uzun cümleyi hangi ara kurdu da ben duymadım bilemiom

herkeze merhaba nasıslınız kızlar... bız hala tatıldeyız.. agustosun 13 unde donucez cok ozledım evımı.. bol bol yuzdum burda ıns rahat bı dogum yaparım:) ama bu aralar ozellıkle catı kemıklerım cok agrıyo gecelerı sagımdan soluma donemıyorum aglama durumuna gelıyorum.. hayırlısıyla dogsun artık ıstıyorum... vakıt cabuk gecsın büşram vaktınde gelsın

aynen yaa valla ayagı kolu münüşümden çıkacak sanıyorum bazen
birde şey sorcam size rahminiz sarktımı yani aşagıdamı duruyor ben yeni farkettim
rahmim aşagı sarkmışş

ayy nasıı yani benkide aşada sarktımı demek şimdi buuu

kızlar bu arada bana bişi olmadı ama kocacım acayippp yandıı... yani yanmış. eve gelip de 2-3 saat geçince ortaya çıktı yaaa. napsam ki... internetten baktım yoğurt iyi değilmiş.. karbonatlı su dio onu yapıp sürdüm ama... bide yumurta sarısı dio onuda deniycem. sizin bi tavsiyeniz var mıııı???

Şöyle yarım yamalak bir geçmişe bakındım,

Aheste hoşgeldin canım geç olsun güç olmasın belki önceden demişimdir ama hatırlamıyorum benim kafa çok dolu bu ara maşallah yusuf kerem tosuncuk olmuş :)

Ayten diyeceğim diyeceğim unutuyorm ikide bir, evin hayırlı olsun canım güle güle oğluşunuzla beraber mutlu günler yaşayın inşallah..

Sansee minik baby de 55 tl sebamed seti canım...

Zeynep sana koptum resmen canım sarkma değildir o büyümedir korkmayın kendine gelir sonra hahahah:))

Esfa yanmı duruyormuş benim bebeğimin başıda soldaydı ultrasonla bakarken dikkat ettim ama duruşunu sormadım henüz erken olduğunu düşündüğüm için, değişiyo çünkü... Bu aada o soğuk havaya aş erdim resmen şu anda yorganla yatmayı özledim yaaa

Coturnix şifonyeriniz hayırlı olsun canm..

nöbetçi eczaneden silverdin diye bir yanık melhemi var tüm ağrısını anında keser geçen yıl eşim haşlanmıştıda otelde önerdiler gerçekten süper bişi... Yada buz torbası tutucaksınız ama oda zor canım.. En iyisi üşenmesin gitsin alsın gelsin... rahat uyur..

Şeyma benimde bu gün ara ara o kemiklerimde sılama oldu ya ve bende iki gecedir sağ sol dönemiyorum canım acıyo,inş hep böyle sürmez.. Tırsıyorum çabuk geçse şu zaman hayırlısıyla ya..

Ve hepimize hayırlı ramazanlar olsun inşallah bu sene tutamayacağız ama rabbim bereketinden, feyzinden, dualarından, faydalanmayı nasip etsin bebişlerimize ve bizlere. Oruç tutacak olanlara sabır ve kolaylık versin.. Bizede tabi gece sahur hazırlıcaz çok çok yemeyin sizde kocişlerle sakın dobiş olursunuz :)

QUOTE=makarnaa;20303507]canım ya şu ikeadan aldığın şifonyeri merak ettim nekadara aldın? ikeanın sitesinde falan var mı yada sen ekleyebilirmisin.?[/QUOTE]

canım bunun beyazınu aldık 230 tlye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…