2011 Ekim Anneleri

belki bebek kafası aşağıya dönmüştür o yüzdende rahmin öyle duruyor gibi gelmiştir..
valla anlayamadım canım doktora gidince sorucam resmen münüşümün aşagıda oldugunu gördüm aynalar sağolsun
canom güle güle kullanın sen de özgürün de. :)
sağol canım benimm özgürümden teyzesine öpücükk
onu nasıl anladın kız öylee
canım bunu nasıl farkettin ya korktum şimdi.. benim de en son baş aşağı duruyodu aşada biraz.. elleri sanki kasıklarımda:44::44:
aynayla hemoroidime bakıyodum o zaman gördüm

güle güle kullansın minişinn

ohh ohh maşallahh kızz kocaman olmuşşş inşallah normal dogurabilirsin valla bende istiyorum keske normal dese doktorum
valla gez hayat sana güzel benim içinde gezezip yüzeydinnnnn ben gezdim mi mutlaka çürüge çıkıyorum

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum, oruç tutacak olanlara rabbim sabır versin sevaplarını kat kat arttırsın... Mübarek ayda dualarımızda birbirimize yer verelim, yarın ben oruç tutmayı denicem herkes tutma diyor ama çok borcum olcak dayanabilirsem tutarım..aksi halde kızımın sağlığını da tehlikeye atmam tabi..
bu arada teyzeleri bi başlık açtım kızımın ismi için.. oylarsanız veya önerilerde bulunursanız çok memnun oluruz...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/459586-kizimin-ismini-oylar-misiniz.html

Bu sene tutamayacağız ama herkese hayırlı ramazanlar. Bizde bol bol dua edelim. İnşallah borçlarımızı tutmayı Allah nasip eder.

Aytenciğim taşınmışsınız evinize, hayırlı uğurlu olsun, Allah içine sindirsin canım.

selaamlaaar herkesin mübarek ramazan ayı hayırlı olsun oruç tutacaklara allah sabrını versin herkeisn gönlündne geçen güzellikler gerçek olsun innnşallahhh
bizd ekızçemle dualar ediyoruz allahım hemoroidi olan teyzoşlarımız bir an önce düzelsin
anneciğinin göbüşünde ters duran arkadaşlarım sağlıkla düzelip normal yolu bulsunlar
hiçbir teyzoşumun canı acımasın ağrısı sızı olmasın
cano teyzemin münüşü sarkmasın
bütün teyzoşlarım hayırlı ve sağlıklı doğumlar yapsın analı babalı sağlık mutluluk bolluk bereket içinde iman dolu günlerde yaşamak nasip olsun inşallah aminn bu arada hastalarımızı yaşlılarımızı darda kalıp el açan derman dileyenleri unutmadık

kocişimin sahurluğunu hazırladım gece aval aval olmayım diye sadece ısıtıp yedirmek kaldı tosunuma içim coştuu davulcumuzda gelsede acık ritim tutsak
aaay baaaa abişi oliyiiiçimde bayram havası var çok şükür bu yılki mübarek ayı da gördük

ay kızım yaa moralim bozuktu bu yazdıgın tebessüme yol açtı yüzümde sağol

allahım şu mubarek gunlerde hepimizin yardımcısı olsun hiçbir bebek annesinden ayrılmasın kimsenin yüzünde gözyaşı olmasın

tulumlar
zıbınlar
çıtlıtlılar
mendiller
patikler çoraplar
eldiven bereler
örgüler
bebe bezleri ıslak mendilleri
uyku seti
nefresim
alt açma
battaniye peluş
battaniye polar
battaniye penye
küvet ve filesi
bebe arabası
yeni doğan beşiği
oyun parkı
ana kucağı
BUNLAR ALINANLAR
gelelim alınacaklara
banyo bbakım seti
kişisel bakım (tırnak makası törpü ateş ölçer vs.)
matik deterjan
eee kızlar yokmu listeye ekleme yapan başka ne olaki :26:

Son düzenleme:
hayrola canom nedne bozdun o güzelim moralini bakem bekle sen bekle bir iki saat sonra dayulcu gelcek eğlenürük ne dersin kuzum

benim eşim sahura kalkmayacak şimdi yemek hazırladım ona yiyor gecen senede kalkmadı
ben bu senede oruç tutamıcam gecen sene 18 agustosta bebegimi kaybetmiştim kürtaj oldugum için oruç tutamamıştım
valla borcum birikti bu yaşıma kadar bu kadar zaman hiç oruç tutmamazlık yapmamıştım utanıyorum valla

anaaam sen almışın büssürü şeysi ,ben bugün eşimle bi çıktım bakiim bi fiyatlara diye ,ee baktım ama bişi anlamadım ,pahalımı ,ucuzmu?? hele araba ve park yatakta tamamen uçmuş durumdayız valla,internnette bakıyom farklı ,gördüklerim farklı ,fazla hesap edersem ben alışveriş neyin yapamıcam galiba ,hanzadeye güvenndim gitti vallakendimi yük gibi hissediyorum ama napıyım,birilerine danışmam gerek ,sende yazarmısın aldığın fiyatları??
buarada canoma ettiğin duaya koptum ,kız canom bak hepimize dert oldu şeysinneyi kafana takıyon sen kuzum yaa??
buarada kkızlar az önce benimcanım kocama yağ sürdüğüm karnımı gösteriyodum ,ne kadar büyüdüğü böyle daha çok belli oluyo diye oda didikiiii:" aşkım sana hamilelik çok yakıştı yaaa" dediiii ...gerçi sevinsemmi üzülsemmi pek bilemedim önce :26:ama ben iyi yanından baktım ,demekki güzel gözüküyorum

hımm anladım neyi kafana taktığını bende ilkokuldan beri tutardım nerdeyse ,benimde ilk defa olcak ama benim ayrıca tutmadığım adet dönemi oruçlarımda var büssürü inşallah rabbim nasip ederse öderiz borçlarımızı ,yarın bide mukabeleye başlamaya niyet ettim inşallah ,sabah 11 de star da varmış ilk olcak benim için inşallah tamamlayabilirim,İnşallah namazada başlarım tekrardan ,yıllardır hatta üniv de yurttayken bile kıldım ama son 5-6 aydır bırakmıştım ,annemden bişey için dua istediğimde bana diyoki ,sen kendi duanı kendin yap ,ben senin için dua etmeye utanıyorum ,yıllardır namaz kıldın ,rahat edince bıraktın diyo ,oturarak nasıl kılcağımıda bilmiyorum ,keza normal şekilde kılmam nerdeyse imkansız ...söyle bakalım canomcum sen mi benmi daha fazla utanmalıyım???

niye utanıyon canım isteyerek keyfi yemiyosunki..neyse şimdi düşünme o günleri geldi geçti çok şükür özgür paşa içinde allah kucağına almayı nasip etsin

canım kıyafet olarak inan aklımda değil 5 tl ye aldığımda var 50tl ye aldığımda oyun parkını 190 a aldı galiba uyku setini 150 ye aldık battaniye 45 taç tan aldım polar battaniye 35 oda taçın küveti XL filesiyle 20 ye netten aldım bezleri bizim market diye bi toptancı var oraya indirimde olduğunda eşim bakıp almış molfiks aldık hmm ana kucağı arabası yeni doğan beşiği dayıs alamanyadan getiriyo bu ay sonu yani biz öle toplu masraf yapmadık gördükçe imkanımız dahlinde ufak ufak aldık bu arada utanmayın ben geçen yıl ramazanın ilk haftası transferliydim oruç tutamadım sonrada regl oldum toplam 14 gün var tutulmamış düşünüün ben nerelere vurayım bu başı sizce iyi geceler g
zeller ben dayanamıcam davulcuyuda bekleyemicem herifimi uyandırayım yesin yatak hayde byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…