Eki Görüntüle 232828 QUOTE=makarnaa;20303507]canım ya şu ikeadan aldığın şifonyeri merak ettim nekadara aldın? ikeanın sitesinde falan var mı yada sen ekleyebilirmisin.?
canımcım ben araştırdım esfa arkadaşımızın dediği gibi eczanemizde sitesinde daha uyguna geliyomuş ,sen nerden alcan şimdi söyle bakiiimm
anaaam sen almışın büssürü şeysi ,ben bugün eşimle bi çıktım bakiim bi fiyatlara diye ,ee baktım ama bişi anlamadım ,pahalımı ,ucuzmu?? hele araba ve park yatakta tamamen uçmuş durumdayız valla,internnette bakıyom farklı ,gördüklerim farklı ,fazla hesap edersem ben alışveriş neyin yapamıcam galiba ,hanzadeye güvenndim gitti vallakendimi yük gibi hissediyorum ama napıyım,birilerine danışmam gerek ,sende yazarmısın aldığın fiyatları??
buarada canoma ettiğin duaya koptum ,kız canom bak hepimize dert oldu şeysinneyi kafana takıyon sen kuzum yaa??
buarada kkızlar az önce benimcanım kocama yağ sürdüğüm karnımı gösteriyodum ,ne kadar büyüdüğü böyle daha çok belli oluyo diye oda didikiiii:" aşkım sana hamilelik çok yakıştı yaaa" dediiii ...gerçi sevinsemmi üzülsemmi pek bilemedim önce :26:ama ben iyi yanından baktım ,demekki güzel gözüküyorum
selam kızlarrrrr
off çok yorgunummm , bu sabah kahvaltıya dışarı çıktık, ordan dönüşte forum istanbula uğradık ebebekden prima paketimizi aldık,
içinde saklama kapları da varmış tupperware hemde..
marketten kuzumuza yenidoğan bezi aldık prima 3-6 kg olandan, bide 2-5kg vardı ama ben niyeyse 3-6 arasını aldım , bakalım inşallah olur bizim minnoşun totosuna doğduğu zaman
ikeadanda cicilerini koyucağımız kocaman bir şifonyer aldık, ama kurana kadar kocişişn canı cıktı :)))
bizden bu kadarrrr, gidip biraz dinlenelim biz, hadi çav çavv teyzoşlarıı..
sağol canımm...
evi sağolsun eşim topladı bende ufak tefek eşyaları koli yapıyorum yavaş yavaş taşıma zamanında benlik bişi yok evden eve olucak sadece yerleşmede zorlanabilirim allah yardım eder deyip bekliyorumallah razı olsun o güzel duaların için amiiin diyoruz
sağol canım.inşallah benimde tek temennim o zaten bir an önce düzelip artık kalan süremin tadını çıkarmak istiyorum aaah vaaah demeden göbüşümü okşamak istiyoruuum:84: yanıma malesef gelecek kimse yok annem çalışıyo tüp bebek tedavisinde iznini benim için bitirdi babam geleyim diyo erkek ne anlar ev yerleştirmeden akrabalar desen boşver der geçerim...allah büyük yavaştan bişeyle rolucak artık bakalım sağol canımm
aah hanzadem aah mantar demeyin baa bişi oliyiii bıktım mantarlı sote gibi yaşamaktan gebeliğin başındna beri var bend ehayatmda bi ilk ne yaptıysak geçmedi en son kullandığım antibiyotik biraz hafifletti ama nedir onu tetikleyen anlmış değilim bigün çok iyiyken ertesi gün deli ediyo benii allah şifalarımızı versin
darısı başımıza inşallahhhhh
al bendnede o kadar cuma günü eşim bir günlüğüne izmite gidicek bir aydır ağlıyorum onu kaybedicvekmişim gibi hisler doğuyo içime allah korusun ağzımdan yeller alsını götürsün ve her yüzünw baktıkça içim kaynıyo ağlayasım geliyo bıktım bu saçma ruh halinden ama allahın izniyle inşallah haftalar sonra normale dönücez inşallahhhtek tesellim bu
selam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
herkesin sağlığı, keyfi yerindedir inş..
geleli bi kaç gün oldu ama malum yol yorgunluğu, sonra ev hali, derken pc sorunluydu yine..
neyse perşembe aşımızın ikinci dozunu olduk, hiç acımadı kiidün de dr kontrolümüze gittik, zaten ikinci şeker yüklemesi yapılacaktı. az çok dikkat etmeme rağmen şekerim fırlamış bi şekilde çıktı karşıma çok moralim bozuldu, 50lik yapılmıştı pazartesi 100lük yapılacak bakalım sonra diyetisyene görüncez çok keyfimi bozdu bu durum ama yapacak bişey yok.. bu arada benim kuzu tosun olmuş, kilomuz artık 1700 yalnız ben mi besledim iyi yoksa şekerden mi böyle oldu bilemedim ona da biraz canım sıkıldı. ayrıca benim tosuncuk iki hafta önden gidiyormuş, dr teyzemiz 10 gün önce gelebilir ve sezeryan olabilir bu gidişle dedi. suyumuz filan iyiymiş, bende pek kilo almamışım 66 görünüyorum. adana müthiş sıcak, diyarbakırda öyleydi hiç rahat edemedim. o kadar ısrara rağmen zor dayandım mecburen kaldık ama bende bittim yani. uçaktan tırsıp heyecan yaparım diye yine otobüsle döndük ama yol mahvetti bu defa. giderken rahat gitmemize rağmen dönüşte bi türlü rahat edemedim. evde her yer terellelli yine, hiç bişey yapasım yok. artık zor zamanlar başladı galiba ne uyku var ne rahat.. ama şu şekeri düşürsem başka bişey istemem.. ay pek bi uzun yazdım aslında daha var ama yormayım sizi :82:
günaydın anneler..hayırlı ramazanlar olsun inş.geçmişi okumadım daha oruç tutabilen var mı bilmiyorum ama tüm oruç tutanlara allah yardımcı olsun bu sıcaklarda..29 günü sonra nasıl tutcam şimdiden onu düşünüyorum..oyy oyy..
A aaaaa çizelgelerimiz yoookkk
Varya canım göremiyomusun sen? Ben görüyorum :)
yok hayatım kimseninkini göremiyorum ben ne kadarlık olmuşum baksana
hoşbulduk canım benim
kızlar, mantar probleminiz nerede tam okumadım ama benim de konyadayken havalanından arıtılmadan gelen su yuzunden o bölgemde mantar olmustu bir turlu gecmiyordu hem kötü kokulu hem kasıntılıydı. eczanelerdkei de gecirmemisti. kudret narı ama cok beklemisini süreceksiniz bir kac gundu sanırım iyilesiyor. ve bundan sonra da su degdirmeyeceksiniz. ben artık wcde su hic kullanıyrm ıslak mendil yaklasık 8 senedir de böyle bu. doktoralara da sordum ıslak mendil kullanmanın hic zararı yokmus o bölge icin. ne zaman yanımda ıslak mendil olmasa orada yeniden biseyelr tuneeye baslıyor. o yuzden en elzem malzemem ıslak mendildir her zaman :)))
yok hayatım kimseninkini göremiyorum ben ne kadarlık olmuşum baksana
hoşbulduk canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?