2011 Ekim Anneleri

Eki Görüntüle 232828 QUOTE=makarnaa;20303507]canım ya şu ikeadan aldığın şifonyeri merak ettim nekadara aldın? ikeanın sitesinde falan var mı yada sen ekleyebilirmisin.?

canım bunun beyazınu aldık 230 tlye[/QUOTE]

valla çok iyiymiş.bissürü şey alır bunun içi.ben ya dolap ya da böle bişey istiyorum ama daha almadık bakcaz bakalım saol resim için.:)

Günaydınlar... açılışta benden olsun
Güzel bir Ramazan ayı geçirmeniz dileğiyle.. bol tepikli bir hafta diliyorum...
Oruç tutan herkese Rabbim kolaylığını da versin.. bu sıcaklarda susuzluk gerçekten çok zor..

günaydın kızlarrrr.........hafta sonum yorucu ama güzeldi annanesi geldi oğlumun yatağını dolabını ve bir ton alışverişini getirdi...........bende pazar günü oğlumun uyku setini, ve kendi hastane pijama takımımı aldım......çok heycanlıyım....bu arada bacaklarım artık daimi şiş, tansiyonumla ilgili sorunum yok allahtan, oruç tutmamak tuhaf geldi bu sene....yanlız dünden beri oğlum çok az hareket etti....endişeleneiyorum ama galibaz yordum kendimi alışverişte

Merhabalaaaaar cici anneler, yumuk tatlı bebekleeer.
Herkesin Ramazanı mübarek olsunnn. Rabbim hayırlı, güzel ve mutlu bir ramazan nasip etsin. Çoğumuz oruç tutamasakta sevabından mahrum bırakmasın bizleri.

günaydın herkese hayırlı ramazanlar...
döndüm artık aranıza yokluğunuz nasıl da belli oluyor özledim buraları..umarım herşey yolundadır herkes iyidir bebişlerle beraber biz iyiyiz ama sıcak ve uyku problemi çekiyoruz bu ara napalım bunlar da geçer diye avutuyorum kendimi..tatile gitmiştim ama dayanamadım 1 hafta sonra döndük yani 1 haftadır da evden dışarı çıkmadım
bir de oruç tutamadığım için kendimi suçlu gibi hissediyorum ama dün de okuduğum bir kitapta oruç tutulmayacak hallerin içinde gebelik durumu da olduğunu yazıyordu neyse allah izin verirse kaza yaparız bizde durumlar böyle geçmişe gideyim dedim ama ne mümkün artık gelecekle devam ederiz

canımcım ben araştırdım esfa arkadaşımızın dediği gibi eczanemizde sitesinde daha uyguna geliyomuş ,sen nerden alcan şimdi söyle bakiiimm

Eczanemizde.com'a bakmaıdm cnaım bide oraya bakayım ama orda tek tekti sanırım dah apahalı olmazmı neyse bakayım bi :)

Kız sansee bekle sen beni bekle sona kalıp dona kalcan haha:)) Ben en son alcam beşik araba filan, diğerlerinide ramazan bayramından sonra alıcam :)

canım ilk bezinizde hayırlı olsun.. bir tavsiyede bulunayım.. 2-5kg olan paket zaten yenidoğan.. eltimin oğlu 3kg doğdu.. ben bezi ilk gördüğümde çok güldüm küçük diye.. ama sonra bebeğin totosunda bol bile durduğunu gördüm.. 1 ayda 3 paket yenidoğan bitti :) son 10-15 tanesini biraz zorlandılar kullanırken (çünkü beyfendi 1aylıkken 4kg 800gram olmuştu :) popo büyümüştğ yani)

günaydın anneler..hayırlı ramazanlar olsun inş.geçmişi okumadım daha oruç tutabilen var mı bilmiyorum ama tüm oruç tutanlara allah yardımcı olsun bu sıcaklarda.. 29 günü sonra nasıl tutcam şimdiden onu düşünüyorum..oyy oyy..

Canım Allah kolaylık versin. Ya hamileyken ev taşıyanlara Allah sabır versin. Kötü zamana denk gelmiş.
Benim eşimde 9 gün tatile gitmişti. 3 şehir gezecekti ve aynı korkuyu bende yaşadım. Kaç gün ağladım ya ona bişey olursa diye. Sağ salim geldi şükür. Bebeğimi üzdüğüm yanıma kar kaldı. Ama elde değil, bi tuhafız kabul etmek lazım.. Ama gidince her gün sabah akşam arasın söyle sen. Sesini duydukça ferahlıyosun

Aman da aman kimler gelmiş. Gözümüz yollarda kaldı Ahestem yaa. Bebikine de maşallah Tosuncuk olmuş annesiii.

valla gez hayat sana güzel benim içinde gezezip yüzeydinnnnn ben gezdim mi mutlaka çürüge çıkıyorum [/QUOTE]

kızlar hepimize hayırlı bereketli ramazanlar.
ben de dün sultanahmet civarında gezdim uzun zamandır goredigim arkadasim ve yeni tanıstıgımız esiyleydik. cok da yurumedik ya cogunlukla oturdk kucukayasofyanın bahcesindeki cay bahcesinde. ama bana bi halle roldu. onlar ayrıldıktan sonra saat 21.de acılan sahmet ramazan boyunca kurulan standlarınıgezdik. esimin yurtdısından gelen ark.larıyla bulusup. benim solbacagıma geceleri arada feci kramplar girerdi bu sefe rsag dizime bir kramp saplandı. yuruyemez yaptı beni. belim de catlıyordu agrıdan mecbur evin yolunu tuttuk. araba olmayınca da yolda da cok yoruldum. saolsun herkes kabarık göbüşüme yer verdi. ama gene de eve geldigimde bi sızdım, esim misafirleriyle kendi ilgilendi. muhabbet derken sahura kadar oturmuslar onlara sahur haızrlamıs 4.30 gibi de yatmıs. sabah 7.15 de zorla uyandırdım işe gec kalıcaktı yoksa. ben ilk defa wc ye gitmeden deliksiz bir uyumusum ki. hala dinlenemeisim ama kahvaltı yaptım simdi gene her yanım agrıyor. kendimden korktum erken dogum falan olucak diye.
oruc tutma konusu da kafaı cok karıstırmıstı ama ben de bebegime bisey olmasın diye tutmamaya karar verdim. en azından doktor kontrolüne kadar. sonrasını doktora sorarım artık.

Hepinize günaydın, İşten ayrılmaya son 1 ay kaldı :) Ramazan bayramıyla beraber çifte bayram yapıcaz inşallah :) Sağ salim çıkalımda o güne hayırlısıyla...

Leyna hoşgeldin canikom :)

aynen yaaaa sonra nasıl tututcaz bakalım...sonrada emzirme zamanı olacak 2 sene eee o zamansa süt olsun die bol bol yemek gerekmicek mi... neyse belki ilk 1 seneden sonra biraz aza giner günde emme sayısı o zaman belkim tutabiliris...

ben azimliydim tutacaktım ama doktorum yasakladı 8.ay da kesinlikle 16 saat susuz kalamzsın dedi..

kızlar, mantar probleminiz nerede tam okumadım ama benim de konyadayken havalanından arıtılmadan gelen su yuzunden o bölgemde mantar olmustu bir turlu gecmiyordu hem kötü kokulu hem kasıntılıydı. eczanelerdkei de gecirmemisti. kudret narı ama cok beklemisini süreceksiniz bir kac gundu sanırım iyilesiyor. ve bundan sonra da su degdirmeyeceksiniz. ben artık wcde su hic kullanıyrm ıslak mendil yaklasık 8 senedir de böyle bu. doktoralara da sordum ıslak mendil kullanmanın hic zararı yokmus o bölge icin. ne zaman yanımda ıslak mendil olmasa orada yeniden biseyelr tuneeye baslıyor. o yuzden en elzem malzemem ıslak mendildir her zaman :)))

Islak mendiller ph dengesini bozuyor canım ya, çok iyi değil yani :)

yok hayatım kimseninkini göremiyorum ben ne kadarlık olmuşum baksana
hoşbulduk canım benim

29+2 olmuşsunuz kocaman olmuşsunuuuuuz :))

Günaydın bayanlar. Hayırlı ramazanlar her ne kadar oruç tutamasakta Ramazanın hazzı nail olsun hepimize. Leyna hoşgeldin canım özlemişiz seni.
Kızlar cumartesi oğlumla buluştuk 5 hafta sonunda 1,067kg olmuş sonunda bende gördüm 1 kg mı şükürler olsun. Boyumuzu sölemedi doktor amca çocuk iki büklüm düz tutup nasıl ölçeyim dedi Yavaş yavaş doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Şeker yüklemeside istemedi açlık-tokluk şekerine bakalım gerekirse yükleme isteriz dedi. :44: Şaşırdım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…