yaaa yazmayı unutmuşum 2 hafta önce ki kontrolümüzde doktor bebek ters duruyo ama döner demişti, yazmıştım da buraya kafası göbek deliğimin neredeyse 1 karış üstünde dik duruyo sanki tekmeleride hep vajinamın tepesinde hissediyorum bu yüzden... bu hafta hala aynı pozisyonda idi doktor hatırladı geçen seferde böyle duruyordu dimi dedi evet dedim hımmm dedi düşünceli bir ses tonuyla başka da bişi demedi bende sormadım nedense :26: inşallah bu bir sorun teşkil etmez
bu arada oğlum babasının izinden gidiyor eşimde aynı pozisyonda imiş ve sonunda sezeryan olmuş annesi, acaba babası kadar istikrarlı çıkıcakmı yoksa dönermi çok merak ediyorum
günaydın herkese hayırlı ramazanlar...
döndüm artık aranıza yokluğunuz nasıl da belli oluyor özledim buraları..umarım herşey yolundadır herkes iyidir bebişlerle beraber biz iyiyiz ama sıcak ve uyku problemi çekiyoruz bu ara napalım bunlar da geçer diye avutuyorum kendimi..tatile gitmiştim ama dayanamadım 1 hafta sonra döndük yani 1 haftadır da evden dışarı çıkmadım
bir de oruç tutamadığım için kendimi suçlu gibi hissediyorum ama dün de okuduğum bir kitapta oruç tutulmayacak hallerin içinde gebelik durumu da olduğunu yazıyordu neyse allah izin verirse kaza yaparız bizde durumlar böyle geçmişe gideyim dedim ama ne mümkün artık gelecekle devam ederiz
Hepinize günaydın, İşten ayrılmaya son 1 ay kaldı :) Ramazan bayramıyla beraber çifte bayram yapıcaz inşallah :) Sağ salim çıkalımda o güne hayırlısıyla...
Leyna hoşgeldin canikom :)
günaydın kızlarrrr.........hafta sonum yorucu ama güzeldi annanesi geldi oğlumun yatağını dolabını ve bir ton alışverişini getirdi...........bende pazar günü oğlumun uyku setini, ve kendi hastane pijama takımımı aldım......çok heycanlıyım....bu arada bacaklarım artık daimi şiş, tansiyonumla ilgili sorunum yok allahtan, oruç tutmamak tuhaf geldi bu sene....yanlız dünden beri oğlum çok az hareket etti....endişeleneiyorum ama galibaz yordum kendimi alışverişte
İdrarını kesinlikle tutma canım bir damlada olsa git, bende öyleyim azda olsa gidip gidip geliyorum. Bunun erken doğumla alakası yok bence. Artık son 3 trimestere girdik en zor dönemie ağrılar sızılar artıcak heryerimizde geçen hafta benimde vajinamda garip birşey vardı arı desem değil sızı desem değil sonra geçti. Bebeğin duruşu çok etkiliyor bu ağrı ve sızıları artık büyüdüler canımız acıyor hareketlerini çok şiddeli hissetmesekte, tüm bedenimizi etkiliyor canım.. Sen mantar varmı baktır o da yapar benimde belki mantardan olmuştur bende var çünkü ... Evham yapma canım yinedeiçim rahat etsin dersen git gör kızını :) Ama iyidir artık heryerimiz ağrımaya başlayacak son aylar...
kızlaaaaaaarrr hepinize kocaman günaydınlar hayırlı ramazanlar olsun inşallah havalar çok sıcak falan ama düşünüyorumda bazen mübarek aylarda geçiriyoruz hamileliğimizi inşalllah yavrularımızda bundan payını alır Allah inşallah tamamına erdirir birazdan mukabeleye başlıcam inşallah eksiksiz tamamlarım hamile bi bayanın en azından bir kere hatim etmesi çok sevapmış oruç tutamıyoruz bari en azından bunu yapıyım
Bu arada canomdan sonra bendende damla damla süt gelmeye baaşladı çok değil ama geliyo bi zararı yoktur heralde....
Günaydın bayanlar. Hayırlı ramazanlar her ne kadar oruç tutamasakta Ramazanın hazzı nail olsun hepimize. Leyna hoşgeldin canım özlemişiz seni.
Kızlar cumartesi oğlumla buluştuk 5 hafta sonunda 1,067kg olmuş sonunda bende gördüm 1 kg mı şükürler olsun. Boyumuzu sölemedi doktor amca çocuk iki büklüm düz tutup nasıl ölçeyim dediYavaş yavaş doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Şeker yüklemeside istemedi açlık-tokluk şekerine bakalım gerekirse yükleme isteriz dedi. :44: Şaşırdım kaldım
Günaydın canım. Bende bugün yataktan neyse 4 hafta kaldı kalk canım diyerek kaldırdım kendimi
ya aslında evde 10 dan sonra çekilmez derecede sıcak oluyor. İş yerinde klima var hiç değil. Ama erken falan çıkarsam kociş klima alacakmış. Yada hergün annene bağa bırakır alırım merak etme dedi.huuuhh..
Maşallah Edutcum. Bizimde anneannesi bi çok aldığını verdi. Ama daha bi çoğuda gelecek daha.Beşik şimdiden yer kaplamasın diye ramazandan sonra alın dedim.Kalan eşyaları da bayramdan sonra eve çıkınca getiricem. Eşyalarını yıkayıp dolabına yerleştirmek için can atıyorum
Bu arada daha eşyaların yarısı gelmeden bizim dolaplar almaz oldu. Biz de babasıyla bi dolap yada şifonyer almaya karar verdik.
Vee 3 gündür bende çok şişim Edutcum. Öyle ki ayaklarım fred çakmaktaşın ayağı gibi oldu. 2 gündür de misafirlikteydik. Misafirliğe gittiğim yerlerde terlik bulamaz oldum. 36 numara ayaklarım 38 e zor giriyor. hele bazen altına yüzlerce iğne batırıyorlarmış gibi oluyor. Allahtan sabaha hafifliyor ama yine de şiş olmalı ki ayakkabılarıma zor sığıyorum. Son haftalarda ne olacak düşünemiyorummm:44:
anneciim benden de geldi ya.. geçenlerde sütyen takmamıştım ilk defa baktım badime geçmiş....
biraz öncede çok kötü kaşındı ve acıdı bende bi bakiim dedim sarı bişi geldiii minnacık bi damla.. soldan geliodu. bide sağa baktım yok azıcık sıktım ondan da geldi yaaaakötü bişi diildir inş.
haklısın tatlım cumartesi günü nerdeyse 3 dk da bir tuvalete gittim ama dediğin gibi 2-3 damla ama bütün gün öyleydi akşam iş çıkışı eşim geldi beraber alışveriş yapıp eve gidelim eğer geçmezse doktora gideriz dedim. annemde telde bebek başını idrar torbana dayamıştır ondan öyle olur korkma falan deyince beklemeye karar vermiştik. neyse yürürken bişey hissettim eşime dedim suyummu geliyo yoksa epey bi ıslaklık hissediyorum diye, apar topar eve gittik bide baktımki iç çamaşırım resmen civciv sarısıve kremsi bir akıntıyla dolmuşepey çoktu ama hemen sonrasında benim tüm şikayetlerim geçiverdi. neyse sanırım çok terlemekten üşütmüşüm ve biraz iltihap olmuşum ama ogün idrar enfeksiyonumu diye çok su içmiştim, onunda etkiisyle biriken tüm iltihap akmış :)) dr çok şanslı olduğumu bazen ilaç kullansamda o iltahabı çok zor attığımızı söledi :) hee birde kızım kafasını idrar torbama yaslamış. şimdi çok iyiyim her hangi bir ilaçta kullanmıyorum, sadece bol su içicez klima ve vantilatörlere dikkat edicez teyzelerimiz... Destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim bidaha hemen telaşlanmak yokkkkkkk :))))
haklısın tatlım cumartesi günü nerdeyse 3 dk da bir tuvalete gittim ama dediğin gibi 2-3 damla ama bütün gün öyleydi akşam iş çıkışı eşim geldi beraber alışveriş yapıp eve gidelim eğer geçmezse doktora gideriz dedim. annemde telde bebek başını idrar torbana dayamıştır ondan öyle olur korkma falan deyince beklemeye karar vermiştik. neyse yürürken bişey hissettim eşime dedim suyummu geliyo yoksa epey bi ıslaklık hissediyorum diye, apar topar eve gittik bide baktımki iç çamaşırım resmen civciv sarısıve kremsi bir akıntıyla dolmuşepey çoktu ama hemen sonrasında benim tüm şikayetlerim geçiverdi. neyse sanırım çok terlemekten üşütmüşüm ve biraz iltihap olmuşum ama ogün idrar enfeksiyonumu diye çok su içmiştim, onunda etkiisyle biriken tüm iltihap akmış :)) dr çok şanslı olduğumu bazen ilaç kullansamda o iltahabı çok zor attığımızı söledi :) hee birde kızım kafasını idrar torbama yaslamış. şimdi çok iyiyim her hangi bir ilaçta kullanmıyorum, sadece bol su içicez klima ve vantilatörlere dikkat edicez teyzelerimiz... Destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim bidaha hemen telaşlanmak yokkkkkkk :))))
anneciim benden de geldi ya.. geçenlerde sütyen takmamıştım ilk defa baktım badime geçmiş....
biraz öncede çok kötü kaşındı ve acıdı bende bi bakiim dedim sarı bişi geldiii minnacık bi damla.. soldan geliodu. bide sağa baktım yok azıcık sıktım ondan da geldi yaaaakötü bişi diildir inş.
canımcım geçmiş olsun.. bu arada bişi sorucam gerçi dün yazdım ama bayaaa uzunduuu... benim bebikimde yan duruyo ..başı sol tarafımda. seninki yan duruyodu sanırım sonra düzelmişti dimi... başka kim vardı yaaa... bide tavsiyen var mı yapabileceğim bişiii???
günaydın herkese hayırlı ramazanlar...
döndüm artık aranıza yokluğunuz nasıl da belli oluyor özledim buraları..umarım herşey yolundadır herkes iyidir bebişlerle beraber biz iyiyiz ama sıcak ve uyku problemi çekiyoruz bu ara napalım bunlar da geçer diye avutuyorum kendimi..tatile gitmiştim ama dayanamadım 1 hafta sonra döndük yani 1 haftadır da evden dışarı çıkmadım
bir de oruç tutamadığım için kendimi suçlu gibi hissediyorum ama dün de okuduğum bir kitapta oruç tutulmayacak hallerin içinde gebelik durumu da olduğunu yazıyordu neyse allah izin verirse kaza yaparız bizde durumlar böyle geçmişe gideyim dedim ama ne mümkün artık gelecekle devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?