2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlarrrr.........hafta sonum yorucu ama güzeldi annanesi geldi oğlumun yatağını dolabını ve bir ton alışverişini getirdi...........bende pazar günü oğlumun uyku setini, ve kendi hastane pijama takımımı aldım......çok heycanlıyım....bu arada bacaklarım artık daimi şiş, tansiyonumla ilgili sorunum yok allahtan, oruç tutmamak tuhaf geldi bu sene....yanlız dünden beri oğlum çok az hareket etti....endişeleneiyorum ama galibaz yordum kendimi alışverişte

Maşallah Edacık oğluşuna. Bizden geride ama benim oğlumu yakalamış kilosu bak seeen.

Hoşgeldin canıııım. Topiğin kaçakları birer birer yuvaya dönüyor ne güzel. Oğlumuz nasıl annnesiii

Hepinize günaydın, İşten ayrılmaya son 1 ay kaldı :) Ramazan bayramıyla beraber çifte bayram yapıcaz inşallah :) Sağ salim çıkalımda o güne hayırlısıyla...

Leyna hoşgeldin canikom :)

Günaydın canım. Bende bugün yataktan neyse 4 hafta kaldı kalk canım diyerek kaldırdım kendimi
ya aslında evde 10 dan sonra çekilmez derecede sıcak oluyor. İş yerinde klima var hiç değil. Ama erken falan çıkarsam kociş klima alacakmış. Yada hergün annene bağa bırakır alırım merak etme dedi. huuuhh..

Son düzenleme:

Maşallah Edutcum. Bizimde anneannesi bi çok aldığını verdi. Ama daha bi çoğuda gelecek daha.Beşik şimdiden yer kaplamasın diye ramazandan sonra alın dedim.Kalan eşyaları da bayramdan sonra eve çıkınca getiricem. Eşyalarını yıkayıp dolabına yerleştirmek için can atıyorum
Bu arada daha eşyaların yarısı gelmeden bizim dolaplar almaz oldu. Biz de babasıyla bi dolap yada şifonyer almaya karar verdik.

Vee 3 gündür bende çok şişim Edutcum. Öyle ki ayaklarım fred çakmaktaşın ayağı gibi oldu. 2 gündür de misafirlikteydik. Misafirliğe gittiğim yerlerde terlik bulamaz oldum. 36 numara ayaklarım 38 e zor giriyor. hele bazen altına yüzlerce iğne batırıyorlarmış gibi oluyor. Allahtan sabaha hafifliyor ama yine de şiş olmalı ki ayakkabılarıma zor sığıyorum. Son haftalarda ne olacak düşünemiyorummm:44:

kızlaaaaaaarrr hepinize kocaman günaydınlar hayırlı ramazanlar olsun inşallah havalar çok sıcak falan ama düşünüyorumda bazen mübarek aylarda geçiriyoruz hamileliğimizi inşalllah yavrularımızda bundan payını alır Allah inşallah tamamına erdirir birazdan mukabeleye başlıcam inşallah eksiksiz tamamlarım hamile bi bayanın en azından bir kere hatim etmesi çok sevapmış oruç tutamıyoruz bari en azından bunu yapıyım

Bu arada canomdan sonra bendende damla damla süt gelmeye baaşladı çok değil ama geliyo bi zararı yoktur heralde....

Herkese Günaydın, Hayırlı ve Bereketli bir Ramazan olsun inşallah

Esfa cım SAT ımız aynı sanırım bana da doktor yasakladı bu 8.ay olayının var bir hikmeti ama çözemedim ben henüz neyse biz susuz kalmamaya dikkat edelim

Hanzadeee benim izne son iki haftam kaldı, yıllık izin kullanırsam da bu son haftam içim kıpır kıpır iş artık dayanılmaz yorucu geliyor bana

haklısın tatlım cumartesi günü nerdeyse 3 dk da bir tuvalete gittim ama dediğin gibi 2-3 damla ama bütün gün öyleydi akşam iş çıkışı eşim geldi beraber alışveriş yapıp eve gidelim eğer geçmezse doktora gideriz dedim. annemde telde bebek başını idrar torbana dayamıştır ondan öyle olur korkma falan deyince beklemeye karar vermiştik. neyse yürürken bişey hissettim eşime dedim suyummu geliyo yoksa epey bi ıslaklık hissediyorum diye, apar topar eve gittik bide baktımki iç çamaşırım resmen civciv sarısıve kremsi bir akıntıyla dolmuşepey çoktu ama hemen sonrasında benim tüm şikayetlerim geçiverdi. neyse sanırım çok terlemekten üşütmüşüm ve biraz iltihap olmuşum ama ogün idrar enfeksiyonumu diye çok su içmiştim, onunda etkiisyle biriken tüm iltihap akmış :)) dr çok şanslı olduğumu bazen ilaç kullansamda o iltahabı çok zor attığımızı söledi :) hee birde kızım kafasını idrar torbama yaslamış. şimdi çok iyiyim her hangi bir ilaçta kullanmıyorum, sadece bol su içicez klima ve vantilatörlere dikkat edicez teyzelerimiz... Destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim bidaha hemen telaşlanmak yokkkkkkk :))))

anneciim benden de geldi ya.. geçenlerde sütyen takmamıştım ilk defa baktım badime geçmiş....

biraz öncede çok kötü kaşındı ve acıdı bende bi bakiim dedim sarı bişi geldiii minnacık bi damla.. soldan geliodu. bide sağa baktım yok azıcık sıktım ondan da geldi yaaaa kötü bişi diildir inş.

Maşallah canım oğluşuna :) Şeker testi niye istemedi ki acaba ilginç. Memnun değilsen çok gecikme canım..

Ay rumuz ne güzel bağınız bahçeniz var yahu, kıskandııııım :84: Ama mutlu mutlu gelcez artık ay sonu inşallah evimizdeyiz istediğimiz saate kadar uyuruz :) Belki zaman biraz zor geçer ama olsun sabahın erken saainde kalkmaktan akşam yollarda pestil olmaktan çok iyidir evde olmak :)

beşiği gelmedi daha...onu komşudan alıcam...yatağını ikea danbeğenmiştim onu aldılar, birde alt değiştirme ünitesi....bende şifonyer düşünüyorum....ikea nın internetten paket olayı başlamış uyguna geliyor haberin olsun.....tontik ayak oldum benn

esfacım bildiğim kadarıyla kötü bişey deil ama sen yinede sıkma bebelerin sütleri boşa gitmesin demmi zaten benim bayadır göğüs uçları yara kabuğu gibi araları bi tuhaf onları kaldırdığımdada süt geliyo artık dokunmuyorum

canımcım geçmiş olsun.. bu arada bişi sorucam gerçi dün yazdım ama bayaaa uzunduuu... benim bebikimde yan duruyo ..başı sol tarafımda. seninki yan duruyodu sanırım sonra düzelmişti dimi... başka kim vardı yaaa... bide tavsiyen var mı yapabileceğim bişiii???

buarada hepinize günaydın kıslarrr... ramazanın ilk günü bugün oruç tutanlar birascık sinirli olurlar ama bu mübarek günler bize ii gelicek gibi. Sakarya bugün bulutlu ve hafif esiyor çokk mutluyummm....
Bugün uyanamayıp işe bir saat geç kaldım dün öğleden sonra misafirlerim vardı 19:30 gibi gittiler. Ama 20:00 de başka misafirlerim daha geldi, yani birden aradılar diğer misafirlerim kalkmak üzereydi eee olur gelin falan dedi eşimde :)) ben o yarım saatte denizimin sakızlı muhallebisini yapıp dondurucuya attım ( süper oldu) neyse gece 12 de gittiler. eşim sahura kalkmasın diyede 2 ye kadar oturup yememk yemesini bekledim :) sonuç bugün gözlerimi açamıyorum üstümden kamyon geçmiş gibi (
buarada aheste hoşgeldin canım. şeker için üzülme biraz dikkat edersi,n olur biter :)
bide leynadamı geldi?

Fatoş bende iki gündür enin o çektiğin sancıları çekiyorum :) Sanırım bende üşüttüm birde evet idrarını eğer çok sıkışıpta yapamıyosan damla damla oluyosa bebek kafasını idrar torbana dayarmış ama aynı zamanda enfeksiyonda olurmuş.. Bana monurol diye şase bi ilaç verdi doktorum onu içtim ondan sonra idrarımı yapabildim damla damla değil yani baya yaptım... Biraz rahatladım, bende üşüttüğümü düşünüyorum, alev alev yanıyoruz veriyoruz kendimizi klimaya nefes alalım diye sorna acısı çıkıyor işte böyle.. Neyse bidaha olmaz umarım sanada çok geçmiş olsun canım :)

e
Kızlar sıkmayın, sıkmak zararlı kasılmanızı artırıp erken doğum riski yaratır diye okudum bir sitede.. Oynamayın oranızla buranızla vakti gelince gelcek zaten onlar acele etmeyin:)))

hayırlı ramazanlar şekerlerimmmm.bu gece oğlumu gördüm canım kuzummm kurban olsun annesi çok tatlıydı altını değiştirdim.çok özlüyorum onu.oruç tutamadığım için çok üzgünüm kocacım canım o oruçlu inş zorlanmaz

evet canım benimkininde başı sağda ayakları soldaydı :) bu durumun bebeğine hiç bir zararı yok, ama sende oturup kalkarken kasık,bel ve böbreklerde ağrı yada ani kasılmalar yapıyor. çok yürüyüp ayakta çok kalıncada vajinada kasılmalar yapıyor yani seni zorluycak bir durum. benim doktorum %97 32. haftaya kadar döner demişti ki döndü.. 32. haftadan sonra kilo aldığı için dönemeyebiliyormuş bu durumda normal doğum şansın olmuyor sadece... çünkü doğum kanalına bebeğinin beli denk geliyor.. benim tavsiyem hiç birşeyin fazlasını yapma, yani çok yürüme,çok oturma,kesinlikle ayakta kalma, hızlı bir şekilde oturup kalkma,yada hızla sağa sola dönme, eğilmemeye dikkat et, kendini yorma bunlar en azından canının yanmasına engel oluyor. birde mümkün olduğunca sol tarafına uzanki bebeğinde sol tarafına toparlansın yani dönmesi için ona yol göstermiş oluyosun böylece. benimki döndüğü gün inanılmaz acı çektim bir gün boyunca kıvrandım resmen, dönünce anlıyosun zaten karnın şişiyor ve yukarda hareketler oluyor ama döndükten sonra hareketleri azalıyor bu tarz bişeyler olursa boşuna panik yapma :))
buarada denizin kızıda en son yan duruyordu :) inşallah en kısa sürede ikinizin bebişide döner kızlarrr...

günaydınlaaarr herkeseee.....hayırlı ramazanlar.oruç tutamıyoruz ama olsunn...
leyna sefa geldin hoşgeldin tekrardan aramıza ....

günaydın balımmm hoşgeldin.. özlettin kendini, neyaptın bakalım görüşmeyeli ? pembe yanaklı tosuncuğumuz nası :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…