- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Evet ben havuzluhandan almıştım
kızlar size bişey danışıcam geçen cumartesi kasıklarımda belimde sancım oldu demiştim ya sonra geçti ama ben dün doktorumu aradım bugün için gel nstye sokalım dedi benimde muayene olalı daha 11 gün oldu bir daha hemen para ödemek pek istemiyorum ama birşey varmı diye de gitmek istiyorum sizce napayım birazdaha bekleyeyimmi yoksa bugün gideyimmi?yardımcı olursanız sevinirim
anam hergün ayrı bişi ögreniyorum kız bu atleti ilk kez duyuyorum yok anam yok eksikler bitmez
yok 10 gün ama cumartesi yaşadığım sancı hiç normal gibi değildi nerdeyse acile gidicektim o yüzden endişelendime kontrol 15 gün değilmi...birde bence onlar nornal ya...benimde sağ kasığım batıyor hatta bazen acıyor....ama normal diyorum....
canım benim hala devam ediyorsa gitmelisin bence hem içindeki süpheyi atlatmış olursun hemde birşey varsa önlem alırlar
sanırım özel hastaneye gidiyorsun şeymacım. 10 günden sonra tekrar ücret ödendiği içinde istemiyorsun ama içinde şüpe kalmasın aynı şikayetle kadın doğum hastanesine git ordakide aynı nts sonuçta orda bakılsın sıradışı bir sorun saptanmazsa kendi doktoruna kontrol zamanın geldiğinde gidersin. böylece hem için rahat eder hemde ekstra ödeme yapmamış olursun.kızlar size bişey danışıcam geçen cumartesi kasıklarımda belimde sancım oldu demiştim ya sonra geçti ama ben dün doktorumu aradım bugün için gel nstye sokalım dedi benimde muayene olalı daha 11 gün oldu bir daha hemen para ödemek pek istemiyorum ama birşey varmı diye de gitmek istiyorum sizce napayım birazdaha bekleyeyimmi yoksa bugün gideyimmi?yardımcı olursanız sevinirim
anam hergün ayrı bişi ögreniyorum kız bu atleti ilk kez duyuyorum yok anam yok eksikler bitmez
atletr değil bacım yatak koruyucu ama bazı sitelerde çişe alıştırıken alınır diyor
kızlar bebek yatakları sertmi olmalı yumuşakmı bilginiz varmı
kızlar size bişey danışıcam geçen cumartesi kasıklarımda belimde sancım oldu demiştim ya sonra geçti ama ben dün doktorumu aradım bugün için gel nstye sokalım dedi benimde muayene olalı daha 11 gün oldu bir daha hemen para ödemek pek istemiyorum ama birşey varmı diye de gitmek istiyorum sizce napayım birazdaha bekleyeyimmi yoksa bugün gideyimmi?yardımcı olursanız sevinirim
Aytenciğim taşınmışsınız evinize, hayırlı uğurlu olsun, Allah içine sindirsin canım.
canım aynı sorun cumartesi bende oldu göbeğimin etrafı bir gerildi sanki çürümüş gibi ağrıyordu.sabaha kadar sürdü ama eşim çok üzmüştü beni ondan oldu sanırım.bol sıvı aldım bide magnezyyum geçti aman dikkat et kendine anlık bunlar zaten çünkü ben iki gün önce kontrole gitmiştim sorun yoktu
Selam arkadaşlar ben geldim. Herkese güzel bir gün, iyi bir hafta, hayırlı ramazanlar olsun inşallah.
Haftasonu hemoroid sıkıntısı çektim, hala da çekiyorum. Çok zormuşSabah ikinci doz aşı için sağlık ocağına gittim, yaptırdım. hemoroid için ilaç veremeyiz dedi. doğal yollardan geçirmemi söyledi.
Saat 11 gibi kendi doktoruma gittim. Şeker yüklemesi öncesi idrarda protein, albumin ve tit yaptırmamı istemişti, onun için kan ve idrar verdim. totomu tekrar söyleyim dedim ama ameliyattaymış, görüşemeden geldim. kan ve idrar sonucumu yarın öğrenicem. haftasonu da şeker yüklemesi yapılacak. bu arada ailesinde annesi, kız kardeşi ya da teyzesinde şeker hastalığı olanlara 50'liği yapmadan atlayıp, direkt 100'lük yükleme yapılıyomuş. gerçi çoğunuz yaptırdınız son birkaç kişi kaldık herhalde.
cumadan beri geçmişe bakamadım, bir göz atıp gelicem. herkes iyidir umarım. kendinize iyi bakın öptüm.
Merhaba Hanimlar
Hamile iken oruca doktorlar ne diyor soraniniz var mi acaba. Ben yurt disinda yasadigim icin musluman doktor bulamiyorum soracak. Onun icin Turkiye'den dini butun doktorlarin goruslerini merak ediyorum. Soran varsa paylasabilir mi?
Sevgiler
selammm güzel annişlerr nasılsınızzz primadan kargoyla kolisi gelen varmıı
bide herkez havuzlu handan bişiler almışş okuduğuma göree kesin oralarda karşılaştıkdaaaaaa tanımıyoruzz birbirimiziiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?