2011 Ekim Anneleri

e kontrol 15 gün değilmi...birde bence onlar nornal ya...benimde sağ kasığım batıyor hatta bazen acıyor....ama normal diyorum....

tünaydın annişler.herkese hayırlı bir haftalar diliyoruz oğlumla.
geçmişe bakmadım daha umarım teyzelerimiz ve yavruları iyidir.

e kontrol 15 gün değilmi...birde bence onlar nornal ya...benimde sağ kasığım batıyor hatta bazen acıyor....ama normal diyorum....
yok 10 gün ama cumartesi yaşadığım sancı hiç normal gibi değildi nerdeyse acile gidicektim o yüzden endişelendim
canım benim hala devam ediyorsa gitmelisin bence hem içindeki süpheyi atlatmış olursun hemde birşey varsa önlem alırlar

hala aynı devam etmiyor arada hafif oluyor gideyim dimi

sanırım özel hastaneye gidiyorsun şeymacım. 10 günden sonra tekrar ücret ödendiği içinde istemiyorsun ama içinde şüpe kalmasın aynı şikayetle kadın doğum hastanesine git ordakide aynı nts sonuçta orda bakılsın sıradışı bir sorun saptanmazsa kendi doktoruna kontrol zamanın geldiğinde gidersin. böylece hem için rahat eder hemde ekstra ödeme yapmamış olursun.
anam hergün ayrı bişi ögreniyorum kız bu atleti ilk kez duyuyorum yok anam yok eksikler bitmez

canom allah seni ne yapmasın ne atleti kız? Alez diyor. hani bizim kendi yataklarımızı koruması için taktığımız ektra çarşaf varya onun bebk yatağı için olanı, malum altını batırdığında falan yatağı kirletmesin diye. Alezi çıkartıp makinada yıkamak daha basit olur diye :))))

Canım bencede git, benim gittiğim hastanede nst 20 lira, eğer yalnızca nstye gireceksem o gün muayne ücreti alınmıyor. Belki senin hastanede böyledir. İhmal etme.

Selam arkadaşlar ben geldim. Herkese güzel bir gün, iyi bir hafta, hayırlı ramazanlar olsun inşallah.

Haftasonu hemoroid sıkıntısı çektim, hala da çekiyorum. Çok zormuş Sabah ikinci doz aşı için sağlık ocağına gittim, yaptırdım. hemoroid için ilaç veremeyiz dedi. doğal yollardan geçirmemi söyledi.

Saat 11 gibi kendi doktoruma gittim. Şeker yüklemesi öncesi idrarda protein, albumin ve tit yaptırmamı istemişti, onun için kan ve idrar verdim. totomu tekrar söyleyim dedim ama ameliyattaymış, görüşemeden geldim. kan ve idrar sonucumu yarın öğrenicem. haftasonu da şeker yüklemesi yapılacak. bu arada ailesinde annesi, kız kardeşi ya da teyzesinde şeker hastalığı olanlara 50'liği yapmadan atlayıp, direkt 100'lük yükleme yapılıyomuş. gerçi çoğunuz yaptırdınız son birkaç kişi kaldık herhalde.

cumadan beri geçmişe bakamadım, bir göz atıp gelicem. herkes iyidir umarım. kendinize iyi bakın öptüm.

canım aynı sorun cumartesi bende oldu göbeğimin etrafı bir gerildi sanki çürümüş gibi ağrıyordu.sabaha kadar sürdü ama eşim çok üzmüştü beni ondan oldu sanırım.bol sıvı aldım bide magnezyyum geçti aman dikkat et kendine anlık bunlar zaten çünkü ben iki gün önce kontrole gitmiştim sorun yoktu

tüneydın kızlar.bgn ramazanın ilk günü ama tutmadığımdan bana hiç ramazan gibi gelmiyor.Allah kazalarımızı tuttuğumuz günleri de nasip etsin.bana doktorum taa en son kontrolde yani 3 buçuk hafta falan oluyor kesinlikle tutma dedi.dün gece kasıklarımda batma oldu böyle ani ani oldu geçti ama korktum.bide 2 gündür iyi uyuyorum geceleri maşallah diyelim valla uyuyamamak çok zor.gerçi gene de tuvalete kalkıyorum ama olsun o kadar.hafif şişliklerim var el ayaklarda daha çok sağ tarafta.
Allahım oruç tutan özellikle çalışanlara yardım etsin.gece 2 buçuk falandı eşim bişeyler yedi yattık ama davulcuyu duydum uyandım sesine.bi hoş oldum.

Canım, tarif ettiğin tarzda ağrılar bende de oluyor ara ara, doktorum normal olduğunu hatta artacağını söyledi... Olduğu zaman da korkma sakince geçmesini bekle dedi...

Son düzenleme:

denizcim cok cok gecmiş olsuninş tahlillerinde temiz cıkar.cok zormus ya beni de bu diş oynattı bugün hafifledi artık.okudugum bilgilerie göre dişeti iltihabı 2 hamileden birinde görülüyomus aman dikkat edin .dün gittim bende sensodyne diş fırcası aldım özellikle iltihaplanmaları önleyen bir diş fırcasıymıs.basınıza gelmeden alın derim kızlar.hemeroid için ne dediler cnm neden kaynaklanıyomus ??

selammm güzel annişlerr nasılsınızzz primadan kargoyla kolisi gelen varmıı
bide herkez havuzlu handan bişiler almışş okuduğuma göree kesin oralarda karşılaştıkdaaaaaa tanımıyoruzz birbirimiziiiiiiii

canım ben daha bu sabah TNT kanalında bir doktordan dinledim.. gebe ve emzirenler illa oruç tutmak isterlerse doktora danışıp tutabilirler dedi.. o da belli tahliller yapılıyormuş galiba.. doktor ona göre onay veriyormuş (ama gebeliğin başlarında isen o da )
sizler sonlara yaklaştınır artık.. riske atmamak lazım.. o da borcumuz olsun artık.. ben 4 aylığım tutmuyorum(bayılmam oldu da geçen hafta.. ve tansiyon düşük).. sizler 7-8 aylık oldunuz nerdeyse..

tünaydın kızlar hayırlı ramazanlar

kötü bir gece geçirdim dün sabahtan beri pis bir baş ağrım vardı akşam migrene döndü şiddetlendi miğde bulantsı yaptı 5 e kadar uyutmadı tam daldım oğlumun tekmeleriyle tekrar uyandım şuan gözlerimden ateş çıkıyo ağzım ayrıldı esnemekten izin alıp giderim diye düşünürken, canım çalışma arkadaşım daha 26. iş gününde 4.iznini almış bile ben hamileliğim başından beri o kadar izin almadım ya teee karşıdan geliyorum onun evi 2 adım ötede benden geç geliyo işe erken çıkıyo ne iş anlamadım

slm canım benim geldi paketim c.tesi günüüü havuzluhanda bu tşörtü giymiş birini gördüysen o kesin bendimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…