Kız sansee bekle sen beni bekle sona kalıp dona kalcan haha:)) Ben en son alcam beşik araba filan, diğerlerinide ramazan bayramından sonra alıcam :)
Canım, tarif ettiğin tarzda ağılar ben de oluyor ara ara, doktorum normal olduğunu hatta artacağını söyledi... Olduğu zaman da korkma sakince geçmesini bekle dedi...
Selam arkadaşlar ben geldim. Herkese güzel bir gün, iyi bir hafta, hayırlı ramazanlar olsun inşallah.
Haftasonu hemoroid sıkıntısı çektim, hala da çekiyorum. Çok zormuşSabah ikinci doz aşı için sağlık ocağına gittim, yaptırdım. hemoroid için ilaç veremeyiz dedi. doğal yollardan geçirmemi söyledi.
Saat 11 gibi kendi doktoruma gittim. Şeker yüklemesi öncesi idrarda protein, albumin ve tit yaptırmamı istemişti, onun için kan ve idrar verdim. totomu tekrar söyleyim dedim ama ameliyattaymış, görüşemeden geldim. kan ve idrar sonucumu yarın öğrenicem. haftasonu da şeker yüklemesi yapılacak. bu arada ailesinde annesi, kız kardeşi ya da teyzesinde şeker hastalığı olanlara 50'liği yapmadan atlayıp, direkt 100'lük yükleme yapılıyomuş. gerçi çoğunuz yaptırdınız son birkaç kişi kaldık herhalde.
cumadan beri geçmişe bakamadım, bir göz atıp gelicem. herkes iyidir umarım. kendinize iyi bakın öptüm.
kızlar babam 2 3 gün önce tel. açmıştı bebek arabasını alma ben alıcam diye alma babacım zaten yatağını falanda sen aldın demiştim ama cevabı kes sesini karışma sen olmuştu canım benim almış akşamda kardeşimle göndermiş
ay güzel günlerde kullansın bıdıgın canımahhh ahhh bizimde dedemiz düşünceli olsaydıdaa alsaydı valla nasıl özeniyorum size varya
allahım mutlulugunuzu daim etsinnnnn
selammm güzel annişlerr nasılsınızzz primadan kargoyla kolisi gelen varmıı
bide herkez havuzlu handan bişiler almışş okuduğuma göree kesin oralarda karşılaştıkdaaaaaa tanımıyoruzz birbirimiziiiiiiii
çok sağol cnm benim daha iyileri özgürümüzün olsun inş. hem öyle düşünme dedesi torununu bi görsün bak neler yapar ona
valla bende korkmaya başladım ,hayır yüzüm yırtıldı artık ,hem istemeye utanıyom ,hemde seni bekliyom
diyorumkiiii şey yaniii...şey diyorum ...sen şu ihtiyaç listesinden hazırladığın kadarına bana ufaktan yollasan diyorum ,ne güssel oluurr
aslında ben kendimi biliyorum ,böyle 1-2 bişi alsam rahat etcem,gerisi ramazan ortası ve sonuna inş ,zaten herifide havaya soktum dün akşam bi başladı araba ve park yataklara bakmaya ,bana bekle diyen adam ,ufaktan başlasakmı ne yapsak demeye başladıı...
homoroiti olan arkadaşlar malesef ben uzun süredir çekiyorum bu mereti ,en son doktorum bitane krem yazdı ,bu konuyla ilgili bitane güzel krem var zaten ,bide fitil yazdı ,biraz kullandım ,şimdilik şikayetim yok ,bide kan ilacı+progestan bende kabızlık yapıyodu ,progestanı bıraktım bırakalı o da geçti çok şükür ,sizlere tavsiyem günde bi kaç tane incir yiyin oda şikayetlerinizi azaltacaktır ,hatta kuru incir yiyerek bu şikayetten tamamen kurtulanları biliyorum ama maalesef ben okadar istikrarlı olamadım ...
kızlar ben anne çantası olarak sırt çantası almayı düşünüyodum varmı benim gibi düşünen ve hatta alan ?daha rahat olur diye düşündüm ??
tünaydın kızlar hayırlı ramazanlar
kötü bir gece geçirdim dün sabahtan beri pis bir baş ağrım vardı akşam migrene döndü şiddetlendi miğde bulantsı yaptı 5 e kadar uyutmadı tam daldım oğlumun tekmeleriyle tekrar uyandım şuan gözlerimden ateş çıkıyo ağzım ayrıldı esnemektenizin alıp giderim diye düşünürken, canım çalışma arkadaşım daha 26. iş gününde 4.iznini almış bile ben hamileliğim başından beri o kadar izin almadım ya teee karşıdan geliyorum onun evi 2 adım ötede benden geç geliyo işe erken çıkıyo ne iş anlamadım
kızlar babam 2 3 gün önce tel. açmıştı bebek arabasını alma ben alıcam diye alma babacım zaten yatağını falanda sen aldın demiştim ama cevabı kes sesini karışma sen olmuştu canım benim almış akşamda kardeşimle göndermiş
kızlar paramini de okiedoglar indirime girmiş tavsiye ederim.ben almıştım o marka çantadan çok güzel
Merhaba Hanimlar
Hamile iken oruca doktorlar ne diyor soraniniz var mi acaba. Ben yurt disinda yasadigim icin musluman doktor bulamiyorum soracak. Onun icin Turkiye'den dini butun doktorlarin goruslerini merak ediyorum. Soran varsa paylasabilir mi?
Sevgiler
dün biraz kötüydüm ya akşam kociş geldi nasılsınız aşklarım falan diye soruyo verdiğim cvp aynen şu oldu ya aşkım acaba 36. haftada sezeryanla falan doğursam olurmu ????
sonra kendime geldimde salak salak konuşma kızım diyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun artık gerçekten zorlanmaya başladık bide ağrılara extra olarak mide problemi çekiyorum kaç gündür ne yersem yiyeyim herşey yemek borumda kalıyo sanki reni falanda fayda etmiyo off offff bi an önce geçse şu 10 hafta :97::97::97:
ben dün akşam viaporta gittim sırf onu almak için ,bana 30 temmuzdan sonra alabilirsiniz demişlerdi ,ama listede adım çıkmadı ,sizinkiler daha sonra gelcek dedi banabidahada nezaman gidersem artık ,ramazan boyunca hiç sanmam benim herüfün beni oralara götürceğini
yslzytn geçmiş olsun canım ,izin alamamamn çok kötü olmuş ,o iş arkadaşınada ayrıca sinir oldum
elifciim hayırlı günlerde kullan inşallah bebişinin arabasını ,güzel güzel gezmelere gidin inş.
kızlar bu arada bendede olmaya başladı artık münüşümün üstüne vuruyo kızım geceleri ,hatta dün akşam okadar çok vurduki ,fazla şiddetli değildi ama tıkır tıkır sürekliydi ,bi süre uyuyamadım hatta ,dedimki elifin bebeği hıçkırıyodu,nasıl hissettiğini anlayamıyodum ,yoksa benimkidemi hıçkırıyo ??bide benim kız çapraz yatıyo galiba ,sol kaburgamın hemen altıyla ,sağ kasığımın üstünde aynı anda hissediyorum hareketlerini ,ama neresi başı ,neresi poposu anlayamadım daha acep dönmüşmüdürki??:87::97:
Günaydın arkadaşlar. Rabbim tutamasak da ramazan ayının feyzinden yararlanmayı nasip etsin inş.
Leynacım hoş geldin.
benim canım çok sıkkın. c.tesi eşimle çok şidddetli bi kavga yaptık. çekip gidecektim nerdeyse... Neden böyle oluyor, neden derdimi anlatamıyorum ben bu adama. çıkmazdayım şu an beynim zonkluyo hala. iki gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
c.tesi günü görümcem aradı beni eve bırak diye şehrin taaa diğer ucunda .bu da tamam dedi. ben zaten rahatsızdım uzanıyodum. böyle böyle dedi iyi dedim git.bana gel dedi yok dedim hiç halim yok. güya bana vantilatör bakacak, cevizim bitti alacak falan. akşam üstü çıktı. önce görümcemi amcasına götürmüş bi saat kadar kalmışlar orda. ordan diğer iki görümcemi de alıp hep birlikte küçüğünü işe bırakmışlar ordan da tekzene uğramışlar. geçen ben bahsetmiştim sizler mop aldım yer temizliği için diye. onlara da söylemiştim. neyse ordan iki görümcem birer mop almış. eşim geldi. vantilatör yok,ceviz desen yarım kilo bimden almış. neyse ses etmedim. dedi ha bi de mopların parasını ben verdim... güldüm ben de dedim canım biz bebek bekliyoruz farkında mısın? abilik yaptım diyo!!!!!!!!!!
neyse ben kalktım mutfağa gittim, lavaboya gittim, namaz kıldım, feth okudum sakinleşmeye çalışıyorum ama yok. ev üstüme geliyo resmen. ben mopun iki kuruşunda değilim ama bıktım artık. bir yıllık evliyim. her seferinde böyle oluyo. ne zaman bi yerlere gitseler biliyorum ki masrafsız dönüşü yok oranın.
ben de giyindim saat 8 falan. dedim markete gidiyorum meyve alacam. çektim kapıyı çıktım. kavgadan kaçtım aslında. evde dursam kıyamet kopacak biliyorum.
ağlaya ağlaya parka gittim oturdum biraz. sonra döndüm geldim. bu da beni aramaya çıkmış. kapıda karşılaştık. anahtarı attı gitti. yaklaşık iki saat gelmedi.
gelince de ben patladım artık. dedim şimdi ne söylesem sen iki kuruştan yapıyosum sanacaksın ama dedim yeter. evlendiğim günden beri böyle. hayatımın sonuna kadar da böyle olacak ben kaldıramam dedim. düğünde annesi hiç bir şey takmadı bana bizimkiler mahçup olmasın diye millete biz bi bilezik aldık annesi takmış giib gösterdik. nişanda bizde bilezik taklılr. bu bana altın taktı. dedim hala annem bilezik olayını bilmiyo. altını da millet hala annemin başına kakıyo. kızını buna layık gördüler diye.
haa diyo bütün iş o bilezikte zaten onu taksa sorun yoktu diyo. ben iyice delirdim. kendimi kaybettim resmen.
ben hamile halimle kaç ay çlaıştım benim ailem elimizi cebimize attırmıyo sizinkiler de ne koparsak kar mantığındalar. yeter dedim ben kaldıramıyorum. ben asla senin annene bebek teslim etmeyecem bakıcı tutarım ona bırakmam dedim. asla onla aynı evde yaşamam dedim( iki kızıyla kalıyo eşi vefat etmiş) boşanırım yine de kalmam dedim......
böyle böyle koptu her şey o da alttan almadı. gitmiş sinirden mutfakta demliği falan devirmiş. abajurlarımı kırmış....eler neler. ben kalktım dedim ben gidiyorum yeter dedim bizim sonumuz yok. bırakmadı. o ağladı ben ağladım öyle öyle sabah oldu.
ben dışarı çıkacam öğlen dayımlara söz vermiştim. kalktım giyindim çıkıyorum. kahvaltı hazırlamış zorla oturttu. o kadar düşünüyosan bu bebeği dün akşam yaptıklarını yapmayacaktın dedim. sonra tutturdu seni ben bırakcam diye. artık kavgaya mecalim yok ağlamaktan bi hal olmuşum. ses etmedim. bıraktı beni.
ev göçüyo tabi. mutfağın her yeri demlikten dökülen çay lekesi. halı tezgah, yerler. her yerde çay var.
geldim süpürmüş mutfağı. ağlaya ağlaya geçtim neyse o da yatak odasında uyuyo. halıyı sldim önce kaldırdım attım balkona(öyle hırslanmışım ki hiç bebek falan düşünemedim o esnada) tezgahı dolapları falan hep sildim. yerleri sildim. bulaşıkları yıkadım. getirdim halıyı lekeler olduğu gibi duruyo. ağlaya ağlaya bi daha sildim. o da teravihe gitti.
ondan sonra olan oldu. belim koptu resmen. kapı çaldı sürünerek açtım kapıyı. nasıl ağırıyo ama belim anlatamam. geldi bu da sarıldı falan hadi diyo hastaneye gidelim. ittim ben de sonra baktım dyaanamıyorum.
iki büklüm bindim arabaya. acile gittik. ultrasondan baktılar. nts ye bağladılar. bi şey yok dedi doktor ama dedi çok yorma kendini.
bende zincirler koptu kızlar. hep alttan aldım.aman dedim tek erkek evladı baba yok annesinden koparmıyım. ihityaçları var gidip gelelim ama onların tek derdi bizi yolmak. tek taraflı bir şeyler yapmaktan yoruldum. artık ne olursa olsun umurumda değil ama bu insanlara bebeğimin rızkını yedirmeyecem. düğüne giidlir takı bizden, bayram olur masraflar bizden, misafir gelir biz de ordaysak market alışverişi bizden. yok yeter artık. ne olacaka olsun. ben kendimi ve bebeğimi düşünecem bu saattten sonra. kimseye kul olamam
canım ne olcak sende ,en fazla muayen döneminde derler ,bebişinden dahamı önemli milletin sözü ,Canım hem kendi doktoruma sordum hem amcama hem babama bir tane bile tut diyen olmadı. Gebelik şekeri de olduğu için bende ara öğünleri dahi atlamamam lazım. Ben yalnızca kadir gecesi tutmayı planlıyorum Allah ın izniyle.
Off Öğlen oldu yemek yemem lazım çok acıktım ama utanıyorum dışarıda yemek yemeye. En çok da şuna bak başını kapatıyor ama orucunu tutmuyor derler diye. Akşama kadar da aç kalamam napsam ya :44: :44:
Günaydın arkadaşlar. Rabbim tutamasak da ramazan ayının feyzinden yararlanmayı nasip etsin inş.
Leynacım hoş geldin.
benim canım çok sıkkın. c.tesi eşimle çok şidddetli bi kavga yaptık. çekip gidecektim nerdeyse... Neden böyle oluyor, neden derdimi anlatamıyorum ben bu adama. çıkmazdayım şu an beynim zonkluyo hala. iki gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
c.tesi günü görümcem aradı beni eve bırak diye şehrin taaa diğer ucunda .bu da tamam dedi. ben zaten rahatsızdım uzanıyodum. böyle böyle dedi iyi dedim git.bana gel dedi yok dedim hiç halim yok. güya bana vantilatör bakacak, cevizim bitti alacak falan. akşam üstü çıktı. önce görümcemi amcasına götürmüş bi saat kadar kalmışlar orda. ordan diğer iki görümcemi de alıp hep birlikte küçüğünü işe bırakmışlar ordan da tekzene uğramışlar. geçen ben bahsetmiştim sizler mop aldım yer temizliği için diye. onlara da söylemiştim. neyse ordan iki görümcem birer mop almış. eşim geldi. vantilatör yok,ceviz desen yarım kilo bimden almış. neyse ses etmedim. dedi ha bi de mopların parasını ben verdim... güldüm ben de dedim canım biz bebek bekliyoruz farkında mısın? abilik yaptım diyo!!!!!!!!!!
neyse ben kalktım mutfağa gittim, lavaboya gittim, namaz kıldım, feth okudum sakinleşmeye çalışıyorum ama yok. ev üstüme geliyo resmen. ben mopun iki kuruşunda değilim ama bıktım artık. bir yıllık evliyim. her seferinde böyle oluyo. ne zaman bi yerlere gitseler biliyorum ki masrafsız dönüşü yok oranın.
ben de giyindim saat 8 falan. dedim markete gidiyorum meyve alacam. çektim kapıyı çıktım. kavgadan kaçtım aslında. evde dursam kıyamet kopacak biliyorum.
ağlaya ağlaya parka gittim oturdum biraz. sonra döndüm geldim. bu da beni aramaya çıkmış. kapıda karşılaştık. anahtarı attı gitti. yaklaşık iki saat gelmedi.
gelince de ben patladım artık. dedim şimdi ne söylesem sen iki kuruştan yapıyosum sanacaksın ama dedim yeter. evlendiğim günden beri böyle. hayatımın sonuna kadar da böyle olacak ben kaldıramam dedim. düğünde annesi hiç bir şey takmadı bana bizimkiler mahçup olmasın diye millete biz bi bilezik aldık annesi takmış giib gösterdik. nişanda bizde bilezik taklılr. bu bana altın taktı. dedim hala annem bilezik olayını bilmiyo. altını da millet hala annemin başına kakıyo. kızını buna layık gördüler diye.
haa diyo bütün iş o bilezikte zaten onu taksa sorun yoktu diyo. ben iyice delirdim. kendimi kaybettim resmen.
ben hamile halimle kaç ay çlaıştım benim ailem elimizi cebimize attırmıyo sizinkiler de ne koparsak kar mantığındalar. yeter dedim ben kaldıramıyorum. ben asla senin annene bebek teslim etmeyecem bakıcı tutarım ona bırakmam dedim. asla onla aynı evde yaşamam dedim( iki kızıyla kalıyo eşi vefat etmiş) boşanırım yine de kalmam dedim......
böyle böyle koptu her şey o da alttan almadı. gitmiş sinirden mutfakta demliği falan devirmiş. abajurlarımı kırmış....eler neler. ben kalktım dedim ben gidiyorum yeter dedim bizim sonumuz yok. bırakmadı. o ağladı ben ağladım öyle öyle sabah oldu.
ben dışarı çıkacam öğlen dayımlara söz vermiştim. kalktım giyindim çıkıyorum. kahvaltı hazırlamış zorla oturttu. o kadar düşünüyosan bu bebeği dün akşam yaptıklarını yapmayacaktın dedim. sonra tutturdu seni ben bırakcam diye. artık kavgaya mecalim yok ağlamaktan bi hal olmuşum. ses etmedim. bıraktı beni.
ev göçüyo tabi. mutfağın her yeri demlikten dökülen çay lekesi. halı tezgah, yerler. her yerde çay var.
geldim süpürmüş mutfağı. ağlaya ağlaya geçtim neyse o da yatak odasında uyuyo. halıyı sldim önce kaldırdım attım balkona(öyle hırslanmışım ki hiç bebek falan düşünemedim o esnada) tezgahı dolapları falan hep sildim. yerleri sildim. bulaşıkları yıkadım. getirdim halıyı lekeler olduğu gibi duruyo. ağlaya ağlaya bi daha sildim. o da teravihe gitti.
ondan sonra olan oldu. belim koptu resmen. kapı çaldı sürünerek açtım kapıyı. nasıl ağırıyo ama belim anlatamam. geldi bu da sarıldı falan hadi diyo hastaneye gidelim. ittim ben de sonra baktım dyaanamıyorum.
iki büklüm bindim arabaya. acile gittik. ultrasondan baktılar. nts ye bağladılar. bi şey yok dedi doktor ama dedi çok yorma kendini.
bende zincirler koptu kızlar. hep alttan aldım.aman dedim tek erkek evladı baba yok annesinden koparmıyım. ihityaçları var gidip gelelim ama onların tek derdi bizi yolmak. tek taraflı bir şeyler yapmaktan yoruldum. artık ne olursa olsun umurumda değil ama bu insanlara bebeğimin rızkını yedirmeyecem. düğüne giidlir takı bizden, bayram olur masraflar bizden, misafir gelir biz de ordaysak market alışverişi bizden. yok yeter artık. ne olacaka olsun. ben kendimi ve bebeğimi düşünecem bu saattten sonra. kimseye kul olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?