2011 Ekim Anneleri

Filizcim seni öyle iyi anlıyorum ki, ben 8 sene dayandım bu saçmalığa hemde iyi niyetimden, benim kayınpederde sağ, sapasağlam çakı gibi gezip sürter sürekli... Geçen ay bende delirmiştim hamile halimle çalışıyorum bizden istiyorlar diye... Ama eşim üsteleyemedi çok fazla bir iki söylendi sustu. Büyük bir tartışma yaşamadık. Çünkü ben daha önce hiç bu kadar tepki vermemiştim. Oda anladı allah razı olsun beni... İnşallah eşinde anlar canım... dediğin gibi bebek olunca değişiyor işler.. Bide herkes kendi çalışsın yesin kimse kimseye bakmak zorunda taşımak zorunda değil canım... Ama kendini böyle yıpratma bak bebeğin kimbilir nasıl sarsıldı.. Biliyorum o anda insan kopuyo Neyse inşallah bu son olur bidaha olmaz...

aynen ya ben de okuyorum onları.sanki rahatlıyorum okudukça az kaldı sabretcez kızım die konuşuyorum kızımla da.aynıyız hepimiz kızlar.bide böle diyince korkuyorum bişey olur diye kızıma Allah korusun.sağ salim kucaklarımıza bi alsak.bence de eylülde başlıcaz gibi geliyor hayırlısı.

ay odunların duygusu varmı bilemiyorum benbizde doguralım o zaman ogluşumla gidip alcaz hangisini begenirse artık :!:
kız güldürdün gene beni allah iyiliğini versin :)))
cnm saçmalama ltfn hamilesin sen kimse öyle düşünmez düşünen olursada allaha hesap verir git ye yemeğini aç bırakma beyzamı bakiim

valla cnm düşünüyorum da bu sıkıntlar bize doğumu kolaylaştıracak çünkü ne kadar korksakda doğsada sıkıntılarımız bitse diye düşünmeye başladık hepimiz

filizcim sende topla kendini anlayıp hak veriyorum sana ama kendine ve bebeğine yapıyorsun bende eşime hep diyorum belki bu vakte kadar kimse bizi bi aile olarak görmedi (bu arada 5 yıllık evliyiz) ama kimse kusura bakmasın şu saatten sonra bizimde bebeğimiz var ihtiyaçlarımız var ona göre hareket etsin herkes düşündükçe oda hak vermeye başladı bizdede öyle olur herşeyi bizden beklerler kırmadan bağırmadan alttan alttan işlersen eminim sana hak verecektir

slm canım benim geldi paketim c.tesi günüüü havuzluhanda bu tşörtü giymiş birini gördüysen o kesin bendimmmm

Eki Görüntüle 233062

yaa benki gelmed,i dahaa ama daha yeni bi hafta oluyo sen formu dolduralı ne kadar oluyoduukiiiiiii bende c.tesi ordaydım acayipp kalabalıktıı izdiham dı resmenn millett çıldırmışş gibiii alışveriş yapıyooduuuuuuuu tşörttee yabancı gelmedii hanii cnmm

Merhabalar kk'nın en güzel en hoş sohbet anneleri
Hayırlı ramazanlar
Haftasonu bebişler görülmeye gidilmiş ne güzel Bende kızımı özledim görmek istiyorum daha 20 gün var Şu 20 gün çabuk geçsede ondan sonra başlasam 15 günde bir gitmeye doğumla ilgili görüşmeyi hep unutuyorum bu gitmemde unutmasamda konuşsam bari

Kocaman karnın var kim ne dicek ben sabah kahvaltı yaptım pastanede, ben hamileyim olmayan bir sürü insanda yiyordu onlar utansın.. Git karnını doyur aç bekleme biraz sote bir yere oturursun olur biter...

Aynıyız canım evet bende öyle diyorum bazen 32 olsa diyorum bazen 35 olsa ah bi bitse :)) Sonra ya biş olursa bi an hönk oluyorum.. Sonra herşey allahtan diyorum kızımı hissedince herşey bitiyo bi anda.. Psikoloji filan kalmadı yani :)))

abooo karşılaştık mı ki acepppppppvalla mirandaydı sanırsam oda gidecekti benim gözüm onu aradı gerçi kızı hiç görmedim hatta hamile kadınların yanından geçrken arada bir kadınlar kulubu didim belki biri çıkar diye
heralde benimde 1 hafta falan olmuşturrr dolduralı formu

Son düzenleme:

şu erkekler en azından hamileyken üstümüze gelmeseler.çok üzüldüm canım.ama benece de sadece bebeğini ve kendini düşün.eşin de pişman olmuş ztn.umarım en kısa sürede normale dönersiniz.

Herkese merhaba hayırlı ramazanlar.. Oruç meselesi sorulmuş ben kararlıydım tutmaya, hatta sahura kalktım eşimle beraber yedim ama eşimin zoruyla artık su içtim çünkü susuz cidden zormuş.. Niyet etmemiştim zaten sadece dayanabilirsem tutarım diyordum ama yok sonradan bi sorun olur pişman olurum Allah korusun.. Rabbim yine de sevabından bizi eksik bırakmasın... Ben de Kadir gecesi tutcam inşAllah...
Sağlık sorunu arkadaşlara geçmiş olsun diyorum hem hendinize hem bebişlere dikkat edin Allah korusun
Bu arada dün akşam yazmıştım isim başlığını oylar mısınız diye hepinize teşekkür ederim gören herkes oylamış, son durum itibariyle Alya ve Asya önde gidiyo, eşim Asya ismini çok istiyor nasıl mutlu anlatamam

Alışveriş yapmayan kişilerdenim hala, benim kesin bayram sonu öncesinde yapamam malum Ramazan annem ve eşim oruçlu iken kıyamadım onlara...

yeni uyandı. iki gündür uykuya verdi kendini. bi şeyden kaçacaksa hep uyur zaten.
ben kaldıramıyorum kızlar ilk kez bu kadar kırdı beni. normalde çok iyidir bi dediğimi iki etmez. ama geçen gece ben de koptum ağır konuştum. o da çok sinirlendi. sinirini her zamanki gibi eşyadan çıkardı. hala gözlerim doluyor söylediklerini düşününce. belki başkası yerimde olsa bu kadar alınmaz ama ben normalde de çok suygusalım bu hamileik iyice mahvetti beni.
hayır anneyse benimki de anne onunki de. kıyaslıyorum da bu kadar mı fark olur arada Allahım. biz pikniğe gideriz annem sabah erkenden kalkar her şeyi aldırır babama. eşim elini cebine amasın die. eşimin annesi ise oturur bizim gidip alışveriş yapmamızı bekler. iş lafa gelince de başkalarının yanında yavrum siz borçlsunuz falan der. ben bu iki yüzlülüğe dyaanamıyorum.
bebeğim yedi aylık daha bi çöp almadılar. bi hırka ördü, iki de yelek önceden yapmış. bi de soruyo annenler bebeğe ne takacaklar diye. ya insan demez mi tek oğlum ilk çocuğu. bunun hesabı mı yapılır ben anlamıyorm. dünya kadar parası . ihtiyacı olsa allah şahit ben o istemeden yaparım zaten. kendine ait 3 katlı evi var. köyde arsaları var. eşinden kalma emekli maaşı var ama yok biz iki maaşız ya kadının gözü bizde.
o emekli maaşıyla birikim yapıyo biz bir yıldır haka borç ödüyoruz üstüne bi de onun kızlarının harcamalrı yok yeter artık bana da yazık.

dün akşam sakince serin odamda oturuyordum birden çıglıklar atılmaya camlar kapılar çarpmaya başladı camdan
baktım sanırsam kürtlerdi konuşmalarını anlamadım çünkü bir adam bagırıyor kadın ona cevap veriyor ama nasıl
bagrışma yok böyle bişi sonra adam balkona çıktı kadına savurmaya başladı tokatları şok oldum kadını sürükleye sürükleye
içeri soktu nasıl dövüyor kadın nasıl inledi varya içim cız etti üst komşusu rahat rahat izledi heralde alışık oldukları bişeydi
aradan 10 dk falan geçti ses seda yok çok üzüldüm dogum yapan komşumda cama çıkmıştı ben dedim ki yazık kadını dövüyor insan şiddet görüyorsa kocasından o evde yaşamamalı demez mi kim bilir kadının suçu neydi diye bu lafla daha bir şok oldum içeri girdim sonra polis geldi sanırsam
inşallah alırlar adamı diye söylendim ama 1 saat sonra aynı adam balkonda ayaklarını uzatmış çay içiyordu kız ise yanında çocuklarıyla ilgileniyordu

kızlar geçmiş bitti şükür.az önce yazmayı unuttum ramazan ayının rahmeti ve bereketi hepimizin ve doğacak olan yavrularımızın üzerine olsun.oruç tutamıyoruz ama diğer ibedetlerimizi elimizden geldiğince yapmaya çalışalım.
gece saat 12 buçukta yattım normalde 3 te hayatta kalkamazdım ama Rabbim yardım etti ve sahur hazırlamak için hemencecik kalktım.
denizcim çok geçmiş olsun.hemoroit çok zor ablamda da var inş en kısa zamnda geçer canım.edacım sanada geçmiş olsun .RABBİM ŞAFİ İSMİYLE TÜM HASTALARA BU MÜBAREK GÜNDE ŞİFALAR VERSİN İNŞ
DOKTORO GİDEN ARKADAŞLAR BEBİŞLERİNİZE MAAŞAALLAH.
ELİFCİM ARABANIZ HAYIRLI OLSUN ÇOK GÜZEL.
LEYNACIM HOŞGELDİİİİİİNNNNN.

FİLİZCİM NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM CANIM.BAZEN BÖYLE TARTIŞMALAR AİLE İÇİNDE OLUR AMA EŞİNİN ALTTAN ALMASI LAZIMDI ÇÜNKÜ SEN HAMİLESİN ERKEKLERİN DÜŞÜNCESİZLİĞİ İŞTE.GENELDE KAVGALAR BİZDE DE HEP AİLE YÜZÜNDEN ÇIKAR.AMA EŞİN HATALI.SEN CANINI SIKMA BİRDAHADA BEBEĞİNİ KİMSENİN ÜZMESİNE MÜSAADE ETME.BENİM EŞİMİN AİLESİDE DE AYNI DURUM VAR BİZDEN NE KOPARTIRLARSA KAR GÖRÜYORLAR AMA BENİM EŞİM BUNA PEK MÜSAADE ETMİYOR UMARIM SENİN EŞİNİNDE AKLI BAŞINA GELİR.

30.haftaya başlamışım Bu çizelgede olmasa hiç fakına varmıycam Birazda bu son günlerin verdiği üzüntüler sıkıntılar yüzünden haftamı bile takip edemedim

filizzcmmm seni anlıyorumm kendini sıkma tavrını koy ama kendini yıpratma bu kadarr haklısınnnn her konuda ama olan hep sana olur kaynanan görümcelerin umruna geçmez kimse seni dğüşünmezzzz sen kendini yediğinle kalırsınnnnnnn o yüzden boşver gitsin cnm sağlığından önemli değillll

ayy yazık günahh yaaaaaaaaa kadıncıgazaaa savunmasıızz onlar erkek değilll ayuuuuuu:84:

ah cnmm ahh...Bu kadar vicdanlı olmasan, şimdiye kadar susmasan, böyle kötü patlamıycaktın işte..Aman kötü gelin olmıyım, aman babası yok abidir,diye diye tepemize çıkarıyoruz böyle..Olan sana ve bebeğine oldu.Allah daha beterinden korumuş.
Ama sakın bundan sonra susma. Kendini yıpratmadan eşine ayağını denk almasını öğret. Çocuktan sonra da böyle davranmaya devam ederse önünün alamazsın.

Benim de evliliğimin ilk yılı böyle onlarca kavgayla geçti. Sırf eşimin ailesi yüzünden..Az sinir krizlerine girmedim..Eşimle sevgiliyken annesiyle acayip iyi geçinirdik. Nişanlandık kısa süre sonra işler değişti. Olayları çabuk çözdüm Allahtan...İlk zamanlar ses çıkarmıyodum. Ama baktım ki ben anlayışlı, vicdanlı gelin oldukça, bunlar sömürüye devam edicekler, karşı çıkmaya başladım..O zamanlar eşim anlamıyodu. Hep beni suçluyodu...Aradan 1 yıl geçti, eşim askere gitti, gözleri açıldı:))Baktı ki o beni ailesi için ordan oraya sürürken, ben yalnız kaldığımda anası hiç keyfini bozmuyo, kafaya dank etti.Hala annesine çok düşkündür ama eskisi gibi kendini enayi yerine koydurtmuyo artık...Buna da şükür diyorum..

Kendini sakın germe. Belli ki senin eşin de seni çok seviyo. Sadece çok vicdanlı ve ailesine objektif bakamıyo...anlıycaktır zamanla. Kendine zarar vermeden tepkini koy ltfn...

filiz canım sabırlı ol seni çok iyi anlıyorum ben kayınvalidemlerle aynı apartmandayım biliyosun neler yaşadım neler bunlar değişmezler bırak ne hali varsa görsün sen kızarsın gizli gizli yapar yine yapar allah yardımcın olsun canım cumartesi beni tüm gün ağlattı evde iki arkadaş gibiyiz ne ilgi ne sevgi hiçbirşey yok maddi sıkıntılarda cabası buarada benim eşim eczacı ama yyinede sıkıntıdan kurtulamıyoruz napim bıktım artık bende susuyorum ne hali varsa görsün sende öyle yap.ben çok iyi bir eğitim aldım genel müdürlük yaptım özel bir kurumda herkez saygı duyardı bana buraya geldim paspas oldum milllete hiç deyerim yok bana iş yapmaktan yemek yapmaktan başka bişey yaptığın yok sen kadınmısın diyor çok üzülüyorum ama napim artık susuyorum

30.haftaya başlamışım Bu çizelgede olmasa hiç fakına varmıycam Birazda bu son günlerin verdiği üzüntüler sıkıntılar yüzünden haftamı bile takip edemedim

ayy aynen bendee nasıl geçtii anlamadım sanki 30 olunca yumurta deliğin azına gelmiş gibi hissetdioorum kendimi heran doğurcakmışş gibiiiiiiiii böle bi h,is varrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…