bendee 30 a girdimmminnacık göbük var
Maşallah canım oğluşuna :) Şeker testi niye istemedi ki acaba ilginç. Memnun değilsen çok gecikme canım..
Ay rumuz ne güzel bağınız bahçeniz var yahu, kıskandııııım :84: Ama mutlu mutlu gelcez artık ay sonu inşallah evimizdeyiz istediğimiz saate kadar uyuruz :) Belki zaman biraz zor geçer ama olsun sabahın erken saainde kalkmaktan akşam yollarda pestil olmaktan çok iyidir evde olmak :)
canımcım geçmiş olsun.. bu arada bişi sorucam gerçi dün yazdım ama bayaaa uzunduuu... benim bebikimde yan duruyo ..başı sol tarafımda. seninki yan duruyodu sanırım sonra düzelmişti dimi... başka kim vardı yaaa... bide tavsiyen var mı yapabileceğim bişiii???
rumuzcum benim ayaklar şuan 40 nömra oldu, şişi tarif edemem, kocam minik pandam diyo artık.. ayakparmaklarım lokum oldu.. bide sağolsun insanlar hamilelerin öyle heryerlerini inceliyorlarki bayaaa kendimi hayvanat bahçesinde hissediyorum.. kimi popona diker gözlerini, kimi ayak şişlerine, kimi göbeğine.. vee bunu yapan kadınlar.. allah kurtarsın de geç, hiç tanımadıkların bile çok kilo almışsın ndiyo, ya sen benim önceki kilomu biliyo musun? artı tanışıyomuyuz ? pes yani kadınlara..
kızlar size bişey danışıcam geçen cumartesi kasıklarımda belimde sancım oldu demiştim ya sonra geçti ama ben dün doktorumu aradım bugün için gel nstye sokalım dedi benimde muayene olalı daha 11 gün oldu bir daha hemen para ödemek pek istemiyorum ama birşey varmı diye de gitmek istiyorum sizce napayım birazdaha bekleyeyimmi yoksa bugün gideyimmi?yardımcı olursanız sevinirim
o minnacııkk göbükün içinde cann varr cannnnnnnn yirim ben onuuuuuuuu
allahım hala inanamıyorum çok az kaldı kavuşmamıza
şuanda sağ tarafımda zonklama var ama hiç acımıyo neden olakiiii:26::26:
Günaydın arkadaşlar. Rabbim tutamasak da ramazan ayının feyzinden yararlanmayı nasip etsin inş.
Leynacım hoş geldin.
benim canım çok sıkkın. c.tesi eşimle çok şidddetli bi kavga yaptık. çekip gidecektim nerdeyse... Neden böyle oluyor, neden derdimi anlatamıyorum ben bu adama. çıkmazdayım şu an beynim zonkluyo hala. iki gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
c.tesi günü görümcem aradı beni eve bırak diye şehrin taaa diğer ucunda .bu da tamam dedi. ben zaten rahatsızdım uzanıyodum. böyle böyle dedi iyi dedim git.bana gel dedi yok dedim hiç halim yok. güya bana vantilatör bakacak, cevizim bitti alacak falan. akşam üstü çıktı. önce görümcemi amcasına götürmüş bi saat kadar kalmışlar orda. ordan diğer iki görümcemi de alıp hep birlikte küçüğünü işe bırakmışlar ordan da tekzene uğramışlar. geçen ben bahsetmiştim sizler mop aldım yer temizliği için diye. onlara da söylemiştim. neyse ordan iki görümcem birer mop almış. eşim geldi. vantilatör yok,ceviz desen yarım kilo bimden almış. neyse ses etmedim. dedi ha bi de mopların parasını ben verdim... güldüm ben de dedim canım biz bebek bekliyoruz farkında mısın? abilik yaptım diyo!!!!!!!!!!
neyse ben kalktım mutfağa gittim, lavaboya gittim, namaz kıldım, feth okudum sakinleşmeye çalışıyorum ama yok. ev üstüme geliyo resmen. ben mopun iki kuruşunda değilim ama bıktım artık. bir yıllık evliyim. her seferinde böyle oluyo. ne zaman bi yerlere gitseler biliyorum ki masrafsız dönüşü yok oranın.
ben de giyindim saat 8 falan. dedim markete gidiyorum meyve alacam. çektim kapıyı çıktım. kavgadan kaçtım aslında. evde dursam kıyamet kopacak biliyorum.
ağlaya ağlaya parka gittim oturdum biraz. sonra döndüm geldim. bu da beni aramaya çıkmış. kapıda karşılaştık. anahtarı attı gitti. yaklaşık iki saat gelmedi.
gelince de ben patladım artık. dedim şimdi ne söylesem sen iki kuruştan yapıyosum sanacaksın ama dedim yeter. evlendiğim günden beri böyle. hayatımın sonuna kadar da böyle olacak ben kaldıramam dedim. düğünde annesi hiç bir şey takmadı bana bizimkiler mahçup olmasın diye millete biz bi bilezik aldık annesi takmış giib gösterdik. nişanda bizde bilezik taklılr. bu bana altın taktı. dedim hala annem bilezik olayını bilmiyo. altını da millet hala annemin başına kakıyo. kızını buna layık gördüler diye.
haa diyo bütün iş o bilezikte zaten onu taksa sorun yoktu diyo. ben iyice delirdim. kendimi kaybettim resmen.
ben hamile halimle kaç ay çlaıştım benim ailem elimizi cebimize attırmıyo sizinkiler de ne koparsak kar mantığındalar. yeter dedim ben kaldıramıyorum. ben asla senin annene bebek teslim etmeyecem bakıcı tutarım ona bırakmam dedim. asla onla aynı evde yaşamam dedim( iki kızıyla kalıyo eşi vefat etmiş) boşanırım yine de kalmam dedim......
böyle böyle koptu her şey o da alttan almadı. gitmiş sinirden mutfakta demliği falan devirmiş. abajurlarımı kırmış....eler neler. ben kalktım dedim ben gidiyorum yeter dedim bizim sonumuz yok. bırakmadı. o ağladı ben ağladım öyle öyle sabah oldu.
ben dışarı çıkacam öğlen dayımlara söz vermiştim. kalktım giyindim çıkıyorum. kahvaltı hazırlamış zorla oturttu. o kadar düşünüyosan bu bebeği dün akşam yaptıklarını yapmayacaktın dedim. sonra tutturdu seni ben bırakcam diye. artık kavgaya mecalim yok ağlamaktan bi hal olmuşum. ses etmedim. bıraktı beni.
ev göçüyo tabi. mutfağın her yeri demlikten dökülen çay lekesi. halı tezgah, yerler. her yerde çay var.
geldim süpürmüş mutfağı. ağlaya ağlaya geçtim neyse o da yatak odasında uyuyo. halıyı sldim önce kaldırdım attım balkona(öyle hırslanmışım ki hiç bebek falan düşünemedim o esnada) tezgahı dolapları falan hep sildim. yerleri sildim. bulaşıkları yıkadım. getirdim halıyı lekeler olduğu gibi duruyo. ağlaya ağlaya bi daha sildim. o da teravihe gitti.
ondan sonra olan oldu. belim koptu resmen. kapı çaldı sürünerek açtım kapıyı. nasıl ağırıyo ama belim anlatamam. geldi bu da sarıldı falan hadi diyo hastaneye gidelim. ittim ben de sonra baktım dyaanamıyorum.
iki büklüm bindim arabaya. acile gittik. ultrasondan baktılar. nts ye bağladılar. bi şey yok dedi doktor ama dedi çok yorma kendini.
bende zincirler koptu kızlar. hep alttan aldım.aman dedim tek erkek evladı baba yok annesinden koparmıyım. ihityaçları var gidip gelelim ama onların tek derdi bizi yolmak. tek taraflı bir şeyler yapmaktan yoruldum. artık ne olursa olsun umurumda değil ama bu insanlara bebeğimin rızkını yedirmeyecem. düğüne giidlir takı bizden, bayram olur masraflar bizden, misafir gelir biz de ordaysak market alışverişi bizden. yok yeter artık. ne olacaka olsun. ben kendimi ve bebeğimi düşünecem bu saattten sonra. kimseye kul olamam
hıçkırıyodurr annesiiiiiiiiii
trt de çalı kuşu başlamış canım sıkıldıkça ara ara tekrar okuduğum ve hiç sıkılmadığım tek romandır yeniden izlemekte çok güzel olacak ay çok sevindirik oldum
Canım hem kendi doktoruma sordum hem amcama hem babama bir tane bile tut diyen olmadı. Gebelik şekeri de olduğu için bende ara öğünleri dahi atlamamam lazım. Ben yalnızca kadir gecesi tutmayı planlıyorum Allah ın izniyle.
Off Öğlen oldu yemek yemem lazım çok acıktım ama utanıyorum dışarıda yemek yemeye. En çok da şuna bak başını kapatıyor ama orucunu tutmuyor derler diye. Akşama kadar da aç kalamam napsam ya :44: :44:
Günaydın arkadaşlar. Rabbim tutamasak da ramazan ayının feyzinden yararlanmayı nasip etsin inş.
Leynacım hoş geldin.
b..............im tek erkek evladı baba yok annesinden koparmıyım. ihityaçları var gidip gelelim ama onların tek derdi bizi yolmak. tek taraflı bir şeyler yapmaktan yoruldum. artık ne olursa olsun umurumda değil ama bu insanlara bebeğimin rızkını yedirmeyecem. düğüne giidlir takı bizden, bayram olur masraflar bizden, misafir gelir biz de ordaysak market alışverişi bizden. yok yeter artık. ne olacaka olsun. ben kendimi ve bebeğimi düşünecem bu saattten sonra. kimseye kul olamam
selam kizlar.herkese hayirli ramazanlar.oruc tutan varsada allah kolayliklar versin.ben tatilden dondum.o kadar cok sayfa birikmis ki gozum korktu okumaya.umarim herkes biraktigim gibi iyidir.saat 15.30 da onun dışında şükür herkes iyiiikontrolum var.ayagimin tozuyla bi kizimi goreyim dedim.gelince ayrintilari sizlerle paylasirim.herkese selamlar.
dün akşam sakince serin odamda oturuyordum birden çıglıklar atılmaya camlar kapılar çarpmaya başladı camdan
baktım sanırsam kürtlerdi konuşmalarını anlamadım çünkü bir adam bagırıyor kadın ona cevap veriyor ama nasıl
bagrışma yok böyle bişi sonra adam balkona çıktı kadına savurmaya başladı tokatları şok oldum kadını sürükleye sürükleye
içeri soktunasıl dövüyor kadın nasıl inledi varya içim cız etti üst komşusu rahat rahat izledi heralde alışık oldukları bişeydi
aradan 10 dk falan geçti ses seda yok çok üzüldüm dogum yapan komşumda cama çıkmıştı ben dedim ki yazık kadını dövüyor insan şiddet görüyorsa kocasından o evde yaşamamalı demez mi kim bilir kadının suçu neydi diye bu lafla daha bir şok oldumiçeri girdim sonra polis geldi sanırsam
inşallah alırlar adamı diye söylendim ama 1 saat sonra aynı adam balkonda ayaklarını uzatmış çay içiyordu kız ise yanında çocuklarıyla ilgileniyordu
allahım hala inanamıyorum çok az kaldı kavuşmamıza
şuanda sağ tarafımda zonklama var ama hiç acımıyo neden olakiiii:26::26:
Bence hiiiç umursama canım. Göbeğin var ya millet anlar heralde.
Ben en fazla oruçken insan içinde lıkır lıkır su içene kızıyorum. Geçen sene oruçta millet elinde su şişesiyle sokaklarda su içiyordu. Benim de ağzım sulanıyodu çok kızıyodum. Tamam tutmazsanız tutmayın banane ama kuytu bir yerde suyunuzu için ki bizim canımız çekmesin dimi amaaa aaaa.
O yüzden yemeğini sırf bu sebep yüzünden kuytu da ye derim. Hem sen rahat edersin hem tutanlar.
bu arada Patronumuz az önce yanına çağırdı. Sen istediğin zaman çık akşamları, çıkış saatini bekleme dedi. Ben de "oruç tutmuyom ben tişükkür iderim" diddiiiiim. Salak kafamBazen kafamın hiç çalışmadığını hissediyom:44:
Rumuzcum bu fırsatı nasıl kaçırırsın kuzum yaaaaa... Paardon tutuyorum filan açlıktan ne söylediğimi bilmiyorum filan deseydin keşke
kız faceden tam yazdım çıktınhoşgeldin herkes iyi münüşü sarkanlar hemoroid olanlar var hadi bakalım güzel haberlerle gellll
yeni uyandı. iki gündür uykuya verdi kendini. bi şeyden kaçacaksa hep uyur zaten.
ben kaldıramıyorum kızlar ilk kez bu kadar kırdı beni. normalde çok iyidir bi dediğimi iki etmez. ama geçen gece ben de koptum ağır konuştum. o da çok sinirlendi. sinirini her zamanki gibi eşyadan çıkardı. hala gözlerim doluyor söylediklerini düşününce. belki başkası yerimde olsa bu kadar alınmaz ama ben normalde de çok suygusalım bu hamileik iyice mahvetti beni.
hayır anneyse benimki de anne onunki de. kıyaslıyorum da bu kadar mı fark olur arada Allahım. biz pikniğe gideriz annem sabah erkenden kalkar her şeyi aldırır babama. eşim elini cebine amasın die. eşimin annesi ise oturur bizim gidip alışveriş yapmamızı bekler. iş lafa gelince de başkalarının yanında yavrum siz borçlsunuz falan der. ben bu iki yüzlülüğe dyaanamıyorum.
bebeğim yedi aylık daha bi çöp almadılar. bi hırka ördü, iki de yelek önceden yapmış. bi de soruyo annenler bebeğe ne takacaklar diye. ya insan demez mi tek oğlum ilk çocuğu. bunun hesabı mı yapılır ben anlamıyorm. dünya kadar parası . ihtiyacı olsa allah şahit ben o istemeden yaparım zaten. kendine ait 3 katlı evi var. köyde arsaları var. eşinden kalma emekli maaşı var ama yok biz iki maaşız ya kadının gözü bizde.
o emekli maaşıyla birikim yapıyo biz bir yıldır haka borç ödüyoruz üstüne bi de onun kızlarının harcamalrı yok yeter artık bana da yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?