2011 Ekim Anneleri

slm kızlar, geçmişi okudum şükür bitti ,
herkese hayırlı ramazanlar oruç tutamıyoruz bol bol dua edelim allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere,
ağrıları olanlara çok geçmiş olsun eşleri ile kayınvalideleri ile tartışanlar inşallah tekrarı olmaz diyebiliyorum ancak,hepimiz güzel günler geçirelim inşallah iyi düşünelim iyi olsun,,

Sağol canım bahçe bağ bizim değil annemlerin ama bizim gibi kullanırız şükür. Darısı hepimizin başına. 2 yıldır sıcaklardan gına geldi. Ev falan almasakta Erciyese yakın direk bahçeli ev mi alsak acaba diyorum. Kocam da uçma diyor

Sanırım benimki de yan. Hareketleri sürekli yanlarda hissediyorum. Arada bir dde meksika dalgası yapıyor ama içeride. O yüzden nerede bilmiyorum. Doktorum da bişey demedi. Dur gidince sorayım ayol.

Az kaldı yaklaşıyorum sanaa. Beni gören herkes de almamışın fazla diyor. Ulen 10 kilo aldım daha neee. Ha popomu hep saklıyorum ya sanırım ondan. Zaten göbeğim çok diil

Canım sancın fazla ise bence mutlaka git doktoruna. Doktorunda gel demiş, vardır bir bildiği. Keşke 10 günü geçirmeseydin. çünkü 10 gün içinde aynı hastaneye gidersen para ödemiyorsun aklında bulunsun..

trt de çalı kuşu başlamış canım sıkıldıkça ara ara tekrar okuduğum ve hiç sıkılmadığım tek romandır yeniden izlemekte çok güzel olacak ay çok sevindirik oldum

tatlım kendine dikkat et.. kocalar keşke çekirdek aileye de bukadar düşkün olabilseler..
belli bir yaştan sonra aileye daha bir bağımlı oluyorlar.. sanki şimdiye kadar anasının dibinde değilmiş gibiler..
erkenden kapmak lazım herhalde erkekleri ... yani şahsen biz evlendiğimizde eşim 25 yaşındaydı ama tüm aile yükü ondaydı.. kirayı ödemek faturalar mutfak masrfıydı falan.. yani 5-6 yıldır evi geçindiriyordu.. ben gelince olaylar şaştı.. kaynana kıskandı bana bir çöp alındığında bile.. kendi 500-600 lira emekli maaşını vichy kremlere veriyordu eve bir katkısı olmazdı...
duldur dedik idare ettik.. nazını çektik..
inanamazsın ama kadın gece 1 de demez mi canım et çekti.. eşim de yana yana napsam netsem diye düşündü.. şalterler atıyor ister istemez belli bir süre sonra.. bu ne ya dedim duyan da sanacak eve hiç et girmiyor.. 1 hafta tavuk varsa sonraki hafta kesinlikle kırmızı et olurdu.. ben eşime okadar naz yapmamışımdır.. şurda hamile kaldım topu topuna 2 .. bilemedin 3 kez basit şeyler istemişimdir..
sonracıma kaynana kayınımla oturmak istedi oh be dedim kurtulduk.. nerdeeee. evdeki oğlu pas vermeyince eşimi rahatsız ederdi günün her saatinde..
şükürler olsun ki evlendi geçen yaz.. Rabbim kocasına sabırlar versin..
akşam da bizi pikniğe çağırıyorlar (hizmetçi arıyorlar kendilerine)
dedim daha geçen haftasonu onlarla pikniğe gittik.. ben gitmek istemiyorum dedim.. eşim de zaten bir pazarım var dokunmayın bana dedi (hoşuma da gitti) yalnız gidin dedi onlara..
telefonu kapatınca da diyo ki bana eşim sıkılıyormuşlar yalnız ... ee dedim evlenmicekti ozaman.. pikniğe mi götürmedik sanki onu.. her gittiğimiz yere peşimizdeydi..

anlıycan.. belli bir süre ev geçindirmiş bir erkek.. evlenince.. ne yazıkki onlardan kopamıyor.. ve nedense hep maaşını onlarla paylaşıyor resmen..
görümcelerine mop almış.. e hani çalışıyorlar.. eşine mi kaldı temizlik malzemesini de almak..
bundan sonra sesin çıksın yavrum.. danalar anlamıyorlar başka türlü..
canını da fazla sıkma bebeye zarar..

Filiiz çok üzüldüm canım sana ya. Çalışan bir bayan için bunları çekmek çok daha zor para kolay kazanılmıyor neler çekiyor kazanana kadar, ihtiyacımız varken başkasına harcanması da üzüyor haliyle bizi. Kaldı ki sen az şeyler yaşamamışsın düğünden önce sonra. Ben de eşimle benzer sorunlar yaşıyorum, torun sanki bir tek bizim tarafa gelecek annemle babam her şeyime koşuşturuyorlar maddi manevi destek oluyorlar hatta eşim bile itiraf etti bizim bebek sanki sadece sizin tarafın akrabası olacak diye. Anlıyorlar anlıyorlar da toz kondurmuyorlar. Sen eşine sinirlenmekte çok çok haklısın ama belli ki o da hatasını anlamış. Üzülmemen zor olsa da kafana takmamaya çalış mümkün olduğunca çünkü en çok bebeklerimiz etkileniyor bu durumdan. Bir arkadaşımın hamilelik döneminde yaşadığı stresler nedeniye bebeği çok asabi doğdu saçlarını falan yoluyordu o da gördükçe kendini suçluyor şimdi.

Eşin bebeğinizi kucağına alınca sizin bir aile olduğunuzu anlayacak. Eğer eşinin ailesinin gerçekten ihtiyacı da yoksa önceliği siz olmalısınız. Biraz sinirin geçince sakin sakin açıklayarak konuş canım. Kendini de bebeğini de üzme tamam mı?

selam kizlar.herkese hayirli ramazanlar.oruc tutan varsada allah kolayliklar versin.ben tatilden dondum.o kadar cok sayfa birikmis ki gozum korktu okumaya.umarim herkes biraktigim gibi iyidir.saat 15.30 da kontrolum var.ayagimin tozuyla bi kizimi goreyim dedim.gelince ayrintilari sizlerle paylasirim.herkese selamlar.

trt de çalı kuşu başlamış canım sıkıldıkça ara ara tekrar okuduğum ve hiç sıkılmadığım tek romandır yeniden izlemekte çok güzel olacak ay çok sevindirik oldum

bende starda haz. yusuf u izliyorum bin kere izledim hala izlerim çokk güzel eskiden tgrt vardı sahurda kalkar orada verilen dini dizileri izlerdim ahhh ahh eski ramazanlar çok güzeldi yaaa

Bence hiiiç umursama canım. Göbeğin var ya millet anlar heralde.
Ben en fazla oruçken insan içinde lıkır lıkır su içene kızıyorum. Geçen sene oruçta millet elinde su şişesiyle sokaklarda su içiyordu. Benim de ağzım sulanıyodu çok kızıyodum. Tamam tutmazsanız tutmayın banane ama kuytu bir yerde suyunuzu için ki bizim canımız çekmesin dimi amaaa aaaa.
O yüzden yemeğini sırf bu sebep yüzünden kuytu da ye derim. Hem sen rahat edersin hem tutanlar.

bu arada Patronumuz az önce yanına çağırdı. Sen istediğin zaman çık akşamları, çıkış saatini bekleme dedi. Ben de "oruç tutmuyom ben tişükkür iderim" diddiiiiim. Salak kafam Bazen kafamın hiç çalışmadığını hissediyom:44:

Filizcim canını sıkma dicem ama ne fayda. Kocana da çok kızdım insan biraz alttan alır. Ama yok hepsi böyle bunların. Geçer bu da geçer. Barışırsın. Hatta hiç üzme kendini ama tavrını da her daim koy ki kafasına yerleşsin. Siz de bir ailesiniz ve kendi maddi sıkıntıları olmadığı sürece sizden almaları günah.
Tamam anne-baba sıkıntısı olduğunda yetişmezsen evlatlığın ne faydası var. Ama sömürme olmamalı. Yoksa şu halimize bakın, hepimiz ne sıkıntılar çekiyoz. Daha karnımızdayken onlar için neler yapıyoz, ne sıkıntılara katlanıyoz. Yarın da bizim evlatlarımız biz zor durumdaysak bize yardım edecek ama işin içinde sömürü olmayack. Varsa tepkini koyacaksın.

kız faceden tam yazdım çıktın hoşgeldin herkes iyi münüşü sarkanlar hemoroid olanlar var onun dışında herkes iyiihadi bakalım güzel haberlerle gellll

Son düzenleme:

Hayvan herif çok kızdım yaa, ALLAH ISLAH ETSİN ...

allahım hala inanamıyorum çok az kaldı kavuşmamıza
şuanda sağ tarafımda zonklama var ama hiç acımıyo neden olakiiii:26::26:

Damarınamı vuruyo acep? :)

Sıkma canını arkadaşım, alınanın miktarı değil de karşı tarafın mantalitesi seni sinirlendiren anladığım kadarıyla...

Sana tavsiyen, bebeğine ve evliliğine odaklanman, çünkü insanlar değişmez, ufak miktarlardaki para için de canını sıkmamaya çalış, Allah sağlık versin yeterki çalışan iki kişi olarak her türlü sıkıntıyı atlatırsınız eminim...
Parayı kolay kazanmıyoruz doğru, sen kılı kırk yararken harcama yaparken karşı tarafın bu denli rahat olması gerçekten de sinir bozucu ama dediğim gibi değişmiyorsa, kendini üzüp yıprattığınla kalırsın; zamanla eşin de azaltacaktır bu tür harcamaları, lütfen strese sokmamaya çalış kendini daha fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…