ay içimden aglamak geliyoooooooodün geceden beri içim doluu aglasam rahatlicamm ama bebegimi üzmemek için
kendimi tutuyorummmm
Bende normal olduğunu düşündüğüm için gitmedim canım, nst de sancı çıkmıyor gidince 8 ağustosta randevum var benimde. İyi olmana sevindim :) Yormasakta yatsakta ağrıyınca ağrıyor işte.
geçmiş olsun cnm baya bi korkmussun gitme bi daha o dra dediğin hastaneyi biliyorum ben babam kanser tedavisini orda gördü hastane gerçekten çok güzel bi hastane ama dediğin gibi çok pahalı drdanda kaynaklı yaşamıssın sen mesela babamını onkologu ne istiyorsa yazıyordu gidip cerrahpaşada falan çektirin diyodu hamile kadınlara tavrı çok yanlışmış esefle kınıyorum onlarıselam kızlar, herkese hayırlı ramazanlar...
4 gündür falan giremediğim için uzun uzun bakamadım geçmişe..
cumartesi günü deliriyordum panikten ve sonrasında sinirden. normalde bu hafta doktor kontrolüm vardı, amam uzun zamandır oğlumu görmediğim için eşim de ben de özledik, görmek istedik. kendi doktorum biraz katıdır randevu günleri konusunda. zamanından önce gidersem sorunum yoksa "gereksiz yere geliyorsun der" ama çok da severim kendisini süper bi adam bence.. neyse biz de oğlumuzu görelim diye cumertesi uyanır uyanmaz en yakın hastaneye gittik (medicana international), açıkça da söyledim ordaki doktora sadece bebeği gömek için geldik dedim. neyse aldı salak doktor beni ultrasona, oğlumu gördük, ultason çıktısı istedim bin bir nazla verdi onu. sonra ağrın var mı dedi. ara sıra olan batmalaarım var ama doktorumun kontrolünde rahim büyümesinden kaynaklanan ağrıler dedim. banden bi sürü tahlil istedi, haman nts yapmalıyız erken doğum olabiir dedi. benim de eşimin de rengi attı. ama kadının yüzüme baktığı bile yok hatta tansiyonumu bile ölçmedi. neyse çıktım tahliller ne kadar tutuyo diye sordum 780 TL dediler nts hariç!!!!! sonr aeşim kendi doktorunu ara hemen oraya gidelim dedi. hiç hoşlanmadı eşim de ordaki tutmumdan. hemen doktorumu aradım, gel istersen dedi. o kadar panik olduk ki nasıl geçti yol billmiyorum. kendi doktoruma gösterdim istenenleri. adamın yüzü değişti. neyse kontrol etti. hiç bi şeyin yok, sadede tansiyonun çıkmış o da normal bu durumda, telaşlanma, stresden uzak dur haftaya normal kontrolüne gel dedi.
boşu boşuna para almak için neler yapıyolar ya.. aman kızlar siz siz olun kendi güvendiğiniz doktordan başkasına gitmeyin.. bizim ağzımız yandı resmen
kızlar ben geldim şimdi doktordan muayene olalı daha 11 gün olduğunu o yüzden bir daha ücret ödemek istemediğimi söyledim oda o zaman seni nstye bağlayalım dedi..ilk defa nstye girdim birde nstye doğumhaneye indim ben ordamı doğum yapıcam dedim kendi kendime korktum ya sonra bebeğimin kalp atışlarını dinledim dum tıkı dum tıkı sonra şükürler olsunki sancım çıkmadı doktorum çok fazla ayakta kalma dedi..
walla aynen canım.. mide yanamaları, kasık ağrıları, sağdan sola dönemiyorum, bi de çalışıyorum, ben de çabuk doğğurmak istiyom sanırım.. son trimestır ilk trimestırdan daha mı zor nedün biraz kötüydüm ya akşam kociş geldi nasılsınız aşklarım falan diye soruyo verdiğim cvp aynen şu oldu ya aşkım acaba 36. haftada sezeryanla falan doğursam olurmu ????
sonra kendime geldimde salak salak konuşma kızım diyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun artık gerçekten zorlanmaya başladık bide ağrılara extra olarak mide problemi çekiyorum kaç gündür ne yersem yiyeyim herşey yemek borumda kalıyo sanki reni falanda fayda etmiyo off offff bi an önce geçse şu 10 hafta :97::97::97:
ah Fatoşçum öyle güzel anlatmışsın ki. eşim bile tartışmada söyledi biliyosun annemi bir yıldır mağduru oynuyor dedi ben napayım. o da farkında dediğin gibi ama işte vicdan yapıyo. şimdiye kadar tuttum kendimi onlar yüzünden huzurum kaçmasın dedim. inan kaç aydır da hiç tartışmadık eşim diyo nazar değmesin hep böyle gider inş. diye ama işin içine onlar girince huzurum kaçıyo benim.
sakince konuşmuşluğumuz da var. o zaman dediğin gibi daha kolay idrak ediyor gerçekleri ama geçen gün patladım artık engel olamadım kendime bi de nasıl ağlıyorum ben ağladıkça odaha bi gerilip agresifleşti resmen kim daha çok kırarsa yarışındaydık...
canım vazgeçsin istemiyorm zaten şu an bile düyorum ki bugün ramazanın ilk günü belki orda geçirmek istiyodur söylerse gidecem diyorum yani benim niyetim hiç bir zaman onları koparmak değil neticede ben de ailemden kopamam ama onların bu tavırları beni deli ediyor işte.
dediğin gibi eziliyor benim ailemin yaptıklarını görünce ama elinden bir şey gelmiyor. ben bağırdıkça o da savunma mekanızması oluşturdu olay bi anda onlar ve ben olduk o da çok ağrıma gitti.
eşim ilk kez ağladı ben gidiyodum ciddi ciddi korktu sanırım ağladı gitme diye.
senin yazdıklarını okuyunca gidip konuşasım geldi ama bu sefer de yaptıgının farkına varmaz devam eder diye çekiniyorum of Allahım bana yardım et şu ramazan günü
evet ağrıcaksa ağrıyor normal hamilede olucak ağrılar demekki son 3 aya girdik ya başladık yani zorluklara
kızlar ben geldim şimdi doktordan muayene olalı daha 11 gün olduğunu o yüzden bir daha ücret ödemek istemediğimi söyledim oda o zaman seni nstye bağlayalım dedi..ilk defa nstye girdim birde nstye doğumhaneye indim ben ordamı doğum yapıcam dedim kendi kendime korktum ya sonra bebeğimin kalp atışlarını dinledim dum tıkı dum tıkı sonra şükürler olsunki sancım çıkmadı doktorum çok fazla ayakta kalma dedi..
walla aynen canım.. mide yanamaları, kasık ağrıları, sağdan sola dönemiyorum, bi de çalışıyorum, ben de çabuk doğğurmak istiyom sanırım.. son trimestır ilk trimestırdan daha mı zor ne
geçmiş olsun cnm baya bi korkmussun gitme bi daha o dra dediğin hastaneyi biliyorum ben babam kanser tedavisini orda gördü hastane gerçekten çok güzel bi hastane ama dediğin gibi çok pahalı drdanda kaynaklı yaşamıssın sen mesela babamını onkologu ne istiyorsa yazıyordu gidip cerrahpaşada falan çektirin diyodu hamile kadınlara tavrı çok yanlışmış esefle kınıyorum onları
geçmiş olsun cnm ama için rahatladı bu dünyada o dum tıkı dum tıkıdan daha güzel bi ses yoktur sanırsam
Gözün aydın iyi haberler almışsın
Kızlar nst için ayrı ücret alıyolarmı bilen varmı??? Bi de nasıl bişey çok merak ediyorum bazen numaradan sancım var diyip öğrenmek için gitsemmi acaba diyorum
evet yandık valla napıcaz bilmem..34 haftalık hamiş bi arkadaşım var yürüyemiyomuş kukusundaki baskıdan bu ağrılar artıcak geceleri daha fena olcak diyo bebekkilo aldıkça büyüdükçe bizler zorlanmaya devam edicekmişiz yani kısaca..
Gözün aydın iyi haberler almışsın
Kızlar nst için ayrı ücret alıyolarmı bilen varmı??? Bi de nasıl bişey çok merak ediyorum bazen numaradan sancım var diyip öğrenmek için gitsemmi acaba diyorum
Kızlar bu saat oldu yenı yazabılıyorumm saat 12 ye kadar hastanedeydık 100 şeker yüklemesı yapıldı çarşamba sbah alcam sonucu
umarım herkess iyidirrr
aç aç bekledık gec kahvaltı ettım şimdıde karnımız acıktı kızım bugun çok ıyı tepikledıı
gidip yemek alcammm
umarım kötü bırsey yoktur bı haber versenız kızlarr
Kızlar bu saat oldu yenı yazabılıyorumm saat 12 ye kadar hastanedeydık 100 şeker yüklemesı yapıldı çarşamba sbah alcam sonucu
umarım herkess iyidirrr
aç aç bekledık gec kahvaltı ettım şimdıde karnımız acıktı kızım bugun çok ıyı tepikledıı
gidip yemek alcammm
umarım kötü bırsey yoktur bı haber versenız kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?