2011 Ekim Anneleri

evet canım daha sakinim şu anda ama hala kırgınım ona. gidip iftara bi şeyler hazırlıyayım bari. belki iftardan sonra konusurum bilmiyorum

kızlar madecassol diye bi krem var göğüs ucu yaralarına falan iyi geliyo oluşmuş çatlaklarada iyi geliyormuş hafifletiyormuş ben ara ara sürüyorum karnıma ( zaten ne bulsam sürüyorum ) bazen göğüs ucum acıyo o zamanda sürüyorum 1 saate kalmadan alıyo acısını

kızlar bu arada şuu hemoroid için ılık suya falan oturmayı tavsiye etmişsiniz ya... daha bu sabah okudum ağustos annelerinde doğuma gitmeden önce yapıolar doğumu başlatıo kolaylaştırıo falan die... normal zamanda iyi gelir belki ama allah korusun bide erken doğumu tetiklemesin... bende şükür bişi yok ama bence doktora sormadan yapmayın...

elifcim o kremi bende kullanıyorum.dr vermişti göğüs ucumda çatlaklık vardı onun için verdi ve göbüşünede sürebilirsin dedi.

kızlar bebefix.ten sipariş ettiğim kraft 504 park yatak geldi.Sevgili hard_disc merak ediyordun canım.daha paketi açamadım.arabanın bagajında duruyor.ama sorunsuz geldi onu döylemek isterim.239 tl,12 taksite aldık.umarım açılınca da içimize siner

Nejlacım ben de hurmanın erken doğuma neden olduğunu okumuştum kimi yerde de doğumu kolaylaştırır diyorlar. Bilemedim ki şimdi ne yapsak yesek mi ben de çok kramp oluyor iyi geliyorsa yiyeyim ben de.

elifcim o kremi bende kullanıyorum.dr vermişti göğüs ucumda çatlaklık vardı onun için verdi ve göbüşünede sürebilirsin dedi.

cnm benim o kremle ilk tanışmam taaaa seneler seneler öncesine dayanıyo kimin aklına uyduysam (bacağımda batık çok olur benim) bacaklarıma ponza taşı sürmüştüm tabi benim bacaklar pert nasıl yara oldu nasıl acıyo eczacı bu ilacı tavsiye etti hem acım azaldı hemde yaralarımı iz bırakmadan çabucak geçirmişti çok etkili bi krem şimdi bende göbişime sürmeye başladım netten baktım çatlaklar içinde tavsiye ediliyo hamileler ve emzirenler kullanabilir diyo e senin doktorunda onaylamış kullan demiş daha ne olsun

Nejlacım ben de hurmanın erken doğuma neden olduğunu okumuştum kimi yerde de doğumu kolaylaştırır diyorlar. Bilemedim ki şimdi ne yapsak yesek mi ben de çok kramp oluyor iyi geliyorsa yiyeyim ben de.

canım doğru doğumuda kolaylaştırıyor ama fazla yememek lazı günde 3-5 tane bence zarar vermez ben yiyorum en az 3 tane

Ben 20 tl ödüyorum canım..

ben dünden yaptım yemeğimi allahtan bir çorbam kaldı
sana da böyle dar durumlar için bir önerim olabilirdi ama burdan tepki almayım şimdi

Özelden yaz kuzum litfeeeeeen çok iyi olur :)

Vardırda bize denk gelmez anacım, bu bence bizlerinde çalışması ile ilgili bir durum 2 maaş çok maaş onlara göre... Benim sorunum işten çıkarsam çözülür aslında :)) Ama bende sıkıntıya girerim bu defa neyse 6 ay evde olcam maaş yok bakalım babamız sudan çıkmış balık gibi kalcakmı :) Doğumdan sonra eşime bri sürü masraf çıkarmayı düşünüyorum ayrıca iyice sıkışsın istiyorum :)

10 sene oldu idare etmeyi öğrendim eşimi yola getirmeyi kıvamını yakalamayı öğrendim ama bazen bam teline denk geliyor elifçim ister istemez patlıyosun oda ender olunca eşin idare ediyor zaten öyle böyle gidiyo işte, kızım gelince herşey değişicek diye düşünüyorum ben :)

Son düzenleme:

ben daha önce yazmıştım kremin adınıda sen kaçırmışsın galiba.sonuçta kremin etkili olduğunu bende senden onayladım yaşasın kk

ben daha önce yazmıştım kremin adınıda sen kaçırmışsın galiba.sonuçta kremin etkili olduğunu bende senden onayladım yaşasın kk

Ya ben kk da çatlak üzerine topikte okudum bir çok kişinin doktoru önermemiş gebelik sürecinde size nasıl önerdiler? Eczacıda önermedi ayrıca kızlar... Doktoruma sorucam bunu.

kızlar her türlü pratik tarifler verilir.mazeme söyleyin anında tariffff.hanzadecim akşamdan hazırla artık bence işin kolaylaşır

kızlar bu arada şu en emziren bi ablamdan bi tavsiye aldım. dediki benim göğüslerim çok yara olduuuu uçları kopacak nerdeyse
ama .... ..... nın olmaadı çünkü bebeğini ilk emzirmeden önce büyük bi soğanı ortadan 2 ye bölüp göğüslerine sürmüş ve hiç bişi olmamış... mantıklı mı sizce denesemmmiiii????????????

Ya ben kk da çatlak üzerine topikte okudum bir çok kişinin doktoru önermemiş gebelik sürecinde size nasıl önerdiler? Eczacıda önermedi ayrıca kızlar... Doktoruma sorucam bunu.

canım şimdi prospektüsüne bakıyorum gebelikte a kategorisindeyazzıyor.herhangi bir riski yoktur yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…