ayy ben bakmadım..daha dogrusu kocam cok tatlı bıseyler gelıyo agzıma deyınce meraktan daha sonra ben baktım..irem allah iyiliğini versin tadına mı baktın bide kızzz(sütün )
halledersin cnm baksana biz galiba biraz aldık senin sinirlerini gerisi senin tatlı diline ve kocacığının sıcacık kollarına kaldı bence sen konusunca oda hak verecek zaten anlamış hatasını senden yüz bekliyo
ben nasıl kayıt olacağım bende inşallah ekim annesi olacağım :)
kızlar madecassol diye bi krem var göğüs ucu yaralarına falan iyi geliyo oluşmuş çatlaklarada iyi geliyormuş hafifletiyormuş ben ara ara sürüyorum karnıma ( zaten ne bulsam sürüyorum ) bazen göğüs ucum acıyo o zamanda sürüyorum 1 saate kalmadan alıyo acısını
Canım sen bilgilerini yaz ben alır eklerim seni listeye
elifcim o kremi bende kullanıyorum.dr vermişti göğüs ucumda çatlaklık vardı onun için verdi ve göbüşünede sürebilirsin dedi.
Nejlacım ben de hurmanın erken doğuma neden olduğunu okumuştum kimi yerde de doğumu kolaylaştırır diyorlar. Bilemedim ki şimdi ne yapsak yesek mi ben de çok kramp oluyor iyi geliyorsa yiyeyim ben de.
Gözün aydın iyi haberler almışsın
Kızlar nst için ayrı ücret alıyolarmı bilen varmı??? Bi de nasıl bişey çok merak ediyorum bazen numaradan sancım var diyip öğrenmek için gitsemmi acaba diyorum
ben dünden yaptım yemeğimi allahtan bir çorbam kaldı
sana da böyle dar durumlar için bir önerim olabilirdi ama burdan tepki almayım şimdi
Filizcim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. Okudukça da üzülüyorum ama. Üzme kendini artık yeter güzelim ya. Eşinin de inşallah kafasına denk eder kullanıldığı şu mübarek Ramazan günü canını sıkmaz daha fazla ki bence eşin seni çok seviyor ben anlattıklarından öyle çıkardım ama inançlı bir insan olarak aileye elinden geldiğince yardım etmek istiyor sanırım. Kendi ihtiyaçlarınızın olduğunu görmek zorunda. Kız kardeşine de al eşarbını.
Ben eşim ne yaparsa kendi aileme de aynısı yapıyorum babasına babalar günü hediyesi mi alıyor, gidip aynısından kendi babama da alıyorum (her ne kadar kutlamaktan nefret etse de bir hafta sonra alıyorum ama alıyorum mutlaka)
Kızlar bu niye böyle sizce? Benim eşimin ailesi de aynı telefonda konuşurken babanesi onu yer, doğsa artık bebeğimiz falan diyor ama şu ana kadar hani bir çöp bile almadı. Hamilelik bitti daha hala dilinde bir hamile kıyafeti "sana hamile kıyafeti alıcam" bilmem ne. Annemse ayağında topuk dikeni olduğu halde benle Eminönü'ne kadar gelir, eşim bile yardım etmez eşyaları hep o taşır, bebeğe beşik yaptırır, bebek arabasını alırlar, doğumdan sonra damatlarıyla onlarda kalıcam diye bir odalarını bize özel hazırlarlar. Doğumdan sonra bana alacağı hediye takılara bile bakıyor şimdiden parasını biriktiriyor ki aldığı bir emekli maaşı. Ya tamam benim annem yapar bunları içinden geldiği için de diğer tarafta anne hiç mi içinden gelmiyor? Annem yine bebeği görünce severler yaparlar diye sakinleştirmeye çalışıyor beni ama ben gıcık oluyorum elimde değil. Yok mu şöyle candan bir kayınvalide
var cnm ama bize denk gelmemiş işte benimkide taaa biz evlenmeden önce bişeyler örmüş onları vermişti evlenince onun dışında bende bi çöp görmedim geçen gün kayınvalidem soruyo ailen baban bebeğe seviniyomu diye ??? (bizim ailelerimiz görüşmüyorlar birbirleriyle) dedim sevinmek ne kelime havalara uçuyorlar diyoki e baban sana ne alacakmış doğum hediyesiacayip şaşırdım ne bileyim akıl edemedim baba bana ne alacaksın diye sormayı dedim bende ama dedim usul erkan bilirler elbet takarlar torunlarına bişey merak etmeyin dedim beşiğini arabasını babam aldı almasa almaz insan düşünüyo babamın torunu olacakda onların olmayacakmı diye 5 senelik evliyiz bende bi çöplerini görmedim biz kaçarak evlendik diyede hiç birsey yapmadılar zaten şimdi böyle konusup bişeylerin beklentisine girmeleri o kadar tuhafıma gidiyorki ama allaha şükür kimseden bi beklentimiz yok yapıyoruz yavas yavas senin daha 2 sene olmuş cnm başta bende çok takar üzülürdüm ama olan bana olurdu alışırsın zamanla benim gibi gülüp geçecek kıvama gelirsin inşallah...
kız aklınla bın ya bende ıshal oldum ama sansa kabızdım kötü olmadım 1-2 sefer sadece demek ondandıı hiçaklıma gelmedı helal sana valla güya bırde bu işin içindeyım hehe hıç aklıma gelmedı bende dıyorum esımde ıshal herhalde yedıgımız bırseyden dedım :)))
oldun demek sende :))) Bende dün 5 tane muz yedim dün akşam düzelsin diye dünyanın suyunu içtim bugün gurulduyorum ama tık yok bakalım evde nolcak :))
kız bak belki bi kaç gün gecikir hemen bi test falan yap gümbürtüye gitme
Hahahahaah:))
7 aydır hastalanmıyorum bu ayda bekliyim olmazsa bi test yapıcam ama bişey çıkıcağını zannetmiyorum hamile olsam kesin anlardım
İlahi ya çok güldüm ikinizede :)))))
kızlar hakkınızı helal edin ya bugün çok konuştum sıktım belki sizi. ama inanın rahatladım baya sizle yazışınca.
Yok annem ne sıkması iyiki varız yani topik ve sizler varsınız bende ne estim gürledim valla kendimi burdakiler sayesinde frenledim az kalsın kaynanamı arayıp azıma geleni söyleyecektim ki iyiki aramamışım eşim arayıp söylemiş :)))
kızlar madecassol diye bi krem var göğüs ucu yaralarına falan iyi geliyo oluşmuş çatlaklarada iyi geliyormuş hafifletiyormuş ben ara ara sürüyorum karnıma ( zaten ne bulsam sürüyorum ) bazen göğüs ucum acıyo o zamanda sürüyorum 1 saate kalmadan alıyo acısını
Elif o gebelikte zararlı kullanılmamalı canım bir bilene sordunmu da kullanıyorsun? Yoksa kendi kendinemi.. Ben araştırmıştım kesinlikle kullanılmamalı diordu.. Bilgine..
cnm benim o kremle ilk tanışmam taaaa seneler seneler öncesine dayanıyo kimin aklına uyduysam (bacağımda batık çok olur benim) bacaklarıma ponza taşı sürmüştüm tabi benim bacaklar pert nasıl yara oldu nasıl acıyo eczacı bu ilacı tavsiye etti hem acım azaldı hemde yaralarımı iz bırakmadan çabucak geçirmişti çok etkili bi krem şimdi bende göbişime sürmeye başladım netten baktım çatlaklar içinde tavsiye ediliyo hamileler ve emzirenler kullanabilir diyo e senin doktorunda onaylamış kullan demiş daha ne olsun
ben daha önce yazmıştım kremin adınıda sen kaçırmışsın galiba.sonuçta kremin etkili olduğunu bende senden onayladım yaşasın kk
ayy ben bakmadım..daha dogrusu kocam cok tatlı bıseyler gelıyo agzıma deyınce meraktan daha sonra ben baktım..fazlamı alenı oldu nee
yok cnm hamileler ve emzirenler kullanabilir yazıyo prospektüsünde nejlanın druda onaylamışElif o gebelikte zararlı kullanılmamalı canım bir bilene sordunmu da kullanıyorsun? Yoksa kendi kendinemi.. Ben araştırmıştım kesinlikle kullanılmamalı diordu.. Bilgine..
Ben 20 tl ödüyorum canım..
Özelden yaz kuzum litfeeeeeen çok iyi olur :)
Vardırda bize denk gelmez anacım, bu bence bizlerinde çalışması ile ilgili bir durum 2 maaş çok maaş onlara göre... Benim sorunum işten çıkarsam çözülür aslında :)) Ama bende sıkıntıya girerim bu defa neyse 6 ay evde olcam maaş yok bakalım babamız sudan çıkmış balık gibi kalcakmı :) Doğumdan sonra eşime bri sürü masraf çıkarmayı düşünüyorum ayrıca iyice sıkışsın istiyorum :)
10 sene oldu idare etmeyi öğrendim eşimi yola getirmeyi kıvamını yakalamayı öğrendim ama bazen bam teline denk geliyor elifçim ister istemez patlıyosun oda ender olunca eşin idare ediyor zaten öyle böyle gidiyo işte, kızım gelince herşey değişicek diye düşünüyorum ben :)
kız aklınla bın ya bende ıshal oldum ama sansa kabızdım kötü olmadım 1-2 sefer sadece demek ondandıı hiçaklıma gelmedı helal sana valla güya bırde bu işin içindeyım hehe hıç aklıma gelmedı bende dıyorum esımde ıshal herhalde yedıgımız bırseyden dedım :)))
oldun demek sende :))) Bende dün 5 tane muz yedim dün akşam düzelsin diye dünyanın suyunu içtim bugün gurulduyorum ama tık yok bakalım evde nolcak :))
Hahahahaah:))
İlahi ya çok güldüm ikinizede :)))))
Yok annem ne sıkması iyiki varız yani topik ve sizler varsınız bende ne estim gürledim valla kendimi burdakiler sayesinde frenledim az kalsın kaynanamı arayıp azıma geleni söyleyecektim ki iyiki aramamışım eşim arayıp söylemiş :)))
Elif o gebelikte zararlı kullanılmamalı canım bir bilene sordunmu da kullanıyorsun? Yoksa kendi kendinemi.. Ben araştırmıştım kesinlikle kullanılmamalı diordu.. Bilgine..
bende cumartesi gittiğimde sordum lazom olursa die nst mi mts mi neyse 45 tl dediler... doktor istemedi ama eninde sonunda isticek... o zaman acilden gitsekkkkk olmazmıkiiii:44::44:
Ya ben kk da çatlak üzerine topikte okudum bir çok kişinin doktoru önermemiş gebelik sürecinde size nasıl önerdiler? Eczacıda önermedi ayrıca kızlar... Doktoruma sorucam bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?