2011 Ekim Anneleri

ben dünden yaptım yemeğimi allahtan bir çorbam kaldı
sana da böyle dar durumlar için bir önerim olabilirdi ama burdan tepki almayım şimdi

evet yandık valla napıcaz bilmem..

nstden ücret almıyolar aynı şey benimde aklıma geldi bugün dedim arada gelsem kimse anlamaz valla

Özele gidiyorum herhalde normal kontrol için gittiğimizde ntsye bağlarlarsa ücret almıyolardır Son aylarda her gittiğimizde nts ye bağlıyolarmı

Filizcim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. Okudukça da üzülüyorum ama. Üzme kendini artık yeter güzelim ya. Eşinin de inşallah kafasına denk eder kullanıldığı şu mübarek Ramazan günü canını sıkmaz daha fazla ki bence eşin seni çok seviyor ben anlattıklarından öyle çıkardım ama inançlı bir insan olarak aileye elinden geldiğince yardım etmek istiyor sanırım. Kendi ihtiyaçlarınızın olduğunu görmek zorunda. Kız kardeşine de al eşarbını.

Ben eşim ne yaparsa kendi aileme de aynısı yapıyorum babasına babalar günü hediyesi mi alıyor, gidip aynısından kendi babama da alıyorum (her ne kadar kutlamaktan nefret etse de bir hafta sonra alıyorum ama alıyorum mutlaka)

Kızlar bu niye böyle sizce? Benim eşimin ailesi de aynı telefonda konuşurken babanesi onu yer, doğsa artık bebeğimiz falan diyor ama şu ana kadar hani bir çöp bile almadı. Hamilelik bitti daha hala dilinde bir hamile kıyafeti "sana hamile kıyafeti alıcam" bilmem ne. Annemse ayağında topuk dikeni olduğu halde benle Eminönü'ne kadar gelir, eşim bile yardım etmez eşyaları hep o taşır, bebeğe beşik yaptırır, bebek arabasını alırlar, doğumdan sonra damatlarıyla onlarda kalıcam diye bir odalarını bize özel hazırlarlar. Doğumdan sonra bana alacağı hediye takılara bile bakıyor şimdiden parasını biriktiriyor ki aldığı bir emekli maaşı. Ya tamam benim annem yapar bunları içinden geldiği için de diğer tarafta anne hiç mi içinden gelmiyor? Annem yine bebeği görünce severler yaparlar diye sakinleştirmeye çalışıyor beni ama ben gıcık oluyorum elimde değil. Yok mu şöyle candan bir kayınvalide

Bi kaç gündür hareket ettiğim zaman kasığıma iğneler batıyo sanki dünde kasığıma hafiften bi ağrı girdi bi an hamile olduğumu unuttum hastalanıcam herhalde diye düşünmeye başladım

var cnm ama bize denk gelmemiş işte benimkide taaa biz evlenmeden önce bişeyler örmüş onları vermişti evlenince onun dışında bende bi çöp görmedim geçen gün kayınvalidem soruyo ailen baban bebeğe seviniyomu diye ??? (bizim ailelerimiz görüşmüyorlar birbirleriyle) dedim sevinmek ne kelime havalara uçuyorlar diyoki e baban sana ne alacakmış doğum hediyesi acayip şaşırdım ne bileyim akıl edemedim baba bana ne alacaksın diye sormayı dedim bende ama dedim usul erkan bilirler elbet takarlar torunlarına bişey merak etmeyin dedim beşiğini arabasını babam aldı almasa almaz insan düşünüyo babamın torunu olacakda onların olmayacakmı diye 5 senelik evliyiz bende bi çöplerini görmedim biz kaçarak evlendik diyede hiç birsey yapmadılar zaten şimdi böyle konusup bişeylerin beklentisine girmeleri o kadar tuhafıma gidiyorki ama allaha şükür kimseden bi beklentimiz yok yapıyoruz yavas yavas senin daha 2 sene olmuş cnm başta bende çok takar üzülürdüm ama olan bana olurdu alışırsın zamanla benim gibi gülüp geçecek kıvama gelirsin inşallah...

Yok canım hamdolsun hemoroidler mantarlar ağrı sızılar dışında herkes tam takım :)))))

Mini etek sana sorucaktım canım sende monurolden sonra ishal oldunmu? Beni fena bozu yaa...
kız aklınla bın ya bende ıshal oldum ama sansa kabızdım kötü olmadım 1-2 sefer sadece demek ondandıı hiçaklıma gelmedı helal sana valla güya bırde bu işin içindeyım hehe hıç aklıma gelmedı bende dıyorum esımde ıshal herhalde yedıgımız bırseyden dedım :)))
hiii kötü bırsey yoktur inşallah bulup okim bari

herkese geçmiş olsun kızlarrrr

inşallah sonuçlarım iyi çıkar canım sonucları bekleyen herkesınde

bana cvp verdıgın içinde çok sağol canımm tşk ederim
kızlar gidip yemek yapayım karnımda çok acıktı malum kocalar oruçlu..bu sabah sahura kaldırmaya kıyamamış beni garibim kendi hazırlamış yemiş bişeyler
aferın o kocayaaa ay ne güzel eskıden kocalr bu kadar anlayıslı değilmıs bız değiştirıyoruz onları artık :))

bızdede henüz güzel bır hareket yok ama olcaktır valla ben beklıyorum yapamazsa da bir şey dıyemem artıık napalım ama ınsan beklıyo gercektende

yok canım vermem artık kartı o da almaz zaten. dediğin gibi madem herkese yetişiyo yetişsin öyle
.

sağ ol canım ya nasıl rahatladım yazdıklarını okuyunca. o kadar doğru ki söylediklerin. aynı senin durumlarını yaşıyorum ama işte ben senin gibi sakin olamıyorum hayır diyeceksem de o an tepkimi ayarlayamayabiliyorum. inş. bunun üstesinden gelecem canım. teşekkür ederim

haklısın canım yine kendimi kaybetmezsem dediklerini yapmaya çalışacam :) sen benden daha tecrübelisin neticede ve sıkıntılarımız ortak maalesef. inş. halledebiliriz biz de sizin gibi.

benimki de öyle işte. oy yavrumlar aldığım kıyafetleri öpmeler falan ama bi kırık iğne göremedik daha.
bi de gçeen diyoki annen bebeğe ne takacak. meğerse ona göre takacakmış. düşünün onun bile hesabını yapıyo ya. sen ilk defa babaanne olacaksın bu kadar hesap kitaba ne gerek var.
bana evlendiğimden beri bir terlik aldı o da 5 tl ince şeritli bi şey ayağımda durmuyo.
ama işte eşimin yanında hep canım cicim ya eşime göre ben nankörlük yapıyorum.
bundan sonra ben de aileme yapacam.
dediğin gibi bu da anne bizimki de anne nasıl bu kadar dağlar kadar fark oluyo anlamadım ben hala.

kızlar hakkınızı helal edin ya bugün çok konuştum sıktım belki sizi. ama inanın rahatladım baya sizle yazışınca.

haklısın canım yine kendimi kaybetmezsem dediklerini yapmaya çalışacam :) sen benden daha tecrübelisin neticede ve sıkıntılarımız ortak maalesef. inş. halledebiliriz biz de sizin gibi.

halledersin cnm baksana biz galiba biraz aldık senin sinirlerini gerisi senin tatlı diline ve kocacığının sıcacık kollarına kaldı bence sen konusunca oda hak verecek zaten anlamış hatasını senden yüz bekliyo

geçmiş olsun canım.şükür bişeyiniz yokmuş maşallah....

kızlar tv de ender saraç çıktı hurmanın içinde magnezyum,folik asit varmış.kas kramplarına çok iyi geliyor dedi.bende kramp olmuyor belki hurmadandır devamlı yiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…