evet cnm ya bazen öyle zorluyorlar ki benimkide tekmesini kasığıma denk getirirse kıvranıp kalıyorum öylece kızıyorum yavaş ol kızım 5 dakika insan ol diyorum sonra kendime gülüyorum sen kiminle kavga ediyosun diye
kızlar ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum kime msj atıcam bunun için ???
ya kızlar bişey sorcam size.ben böyle sürekli dizlerimde notebookla oturuyorum sürekli netteyim. acaba bebeğime zarar veriyomuyumki ? zararlı değil fln yazıyo ama içime kurt düştü.:18:
ya kızlar bişey sorcam size.ben böyle sürekli dizlerimde notebookla oturuyorum sürekli netteyim. acaba bebeğime zarar veriyomuyumki ? zararlı değil fln yazıyo ama içime kurt düştü.:18:
profilden yapılıyodur belki canım. bende hiç bilmiyorum ama hayırdır niye değiştirmek istiyorsun profil resminide değiştirdin zaten hani bakim minnoş kızının resmi ?
kızlar ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum kime msj atıcam bunun için ???
bilen bi kaç kişi var buraya girdiğimi deşifre oldum cnm
bilen bi kaç kişi var buraya girdiğimi deşifre oldum cnm
ha ha ha demek deşifre oldun bondcum :)) seviyorum seni yaaaaa değiştir ozaman yeni profil resminden tanırız artık seni bayan gizem :))
fatoş ve canom ben hepinizden birer alıntı yapıp cvp vermeyi bilmiyorum nasıl yapılıyo.yapamadım yani. ya panik oldum ben ya zarar verdiysem şuana kadar bilgisayarla.off. asla koymamam artık dizime fln.e sizler nasıl tutuyosunz bilgisayarları masaüstü olmayanları ?:18::2:
fatoş ve canom ben hepinizden birer alıntı yapıp cvp vermeyi bilmiyorum nasıl yapılıyo.yapamadım yani. ya panik oldum ben ya zarar verdiysem şuana kadar bilgisayarla.off. asla koymamam artık dizime fln.e sizler nasıl tutuyosunz bilgisayarları masaüstü olmayanları ?:18::2:
bende kanepeye koyup yasnına uzanıyorum canım ,hem soluma yatmış oluyorum ,ama şimdi ayaklarımı uzatıp altına kırlent koyup kucaama aldım miniğimi
bende çıkıyorum kızlar ,herüfle bilgisayarlşarı aldık okey oynucaz karşılıklı ,aziz mübarek gün yaa:26::26:başka faaliyet bulamadık iyi uyuyun inş kızlarr.
canım birden fazla alıntı yaparak cevaplamak için alıntı ile cevaplanın sağ tarafında küçük kutu içerisinde çentik işareti var cevaplamak istediğin yazılarda bu kutuya tıkla ve en son konuya cevap veri tıkla ilgilendiğin tüm konuları alıntı yapmış olursun..
diğer soruna gelince işyuerimde laptop kullanıyorum tabi masamda hatta belli bir mesafede uzak tutmaya çalışıyorum. dışarda laptop kullanmam gerekirse yine bir masa üzerine koyuyorum. evde ise masa üstü bilgisayarım var yine belli bir mesafede kullanmaya gayret ediyorum. çok fazla takma kafana olmamıştır inşallah bir zararı ama bundan sonra dikkat et en kötü ihtimalle evde dizinin üstüne yastık koy onun üzerine koyup gir nete ama direk dizine koymamaya gayret et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?