2011 Ekim Anneleri

gecen gece koltukta tatlı yiyorum elimde kaşık ogluşumda o sırada tepikliyordu bir iki derken allahım öyle bir tekme yedim ki içim çürüdü sandım bende başladım söylenmeye 2 dakika dur beee ne istiyosun anandan kaşık geliyo heeeşimde bana bakıp valla o çocuk gelmeyecek anasına bak zilli çıktı bebeyi kaşıkla dövecek didi koptum o anda o halimiz çok komikti yaaaaaaa

ya kızlar bişey sorcam size.ben böyle sürekli dizlerimde notebookla oturuyorum sürekli netteyim. acaba bebeğime zarar veriyomuyumki ? zararlı değil fln yazıyo ama içime kurt düştü.:18:

ya kızlar bişey sorcam size.ben böyle sürekli dizlerimde notebookla oturuyorum sürekli netteyim. acaba bebeğime zarar veriyomuyumki ? zararlı değil fln yazıyo ama içime kurt düştü.:18:

ayyy niye koyuyosun kızzzzzzzzzz kaldır hemen kim dedi sana zararlı değil diye

tüm elektronik eşyalar belli bir radyasyon yayıyor diye biliyorum canım. hamilesin şimdi bide bence dizine koyma masaya koy ordan bak nete. grçi kulaklıksız hergün telde yarım saat konuşmakta aynı şey nolur nolmaz dikkat etmekte fayda var..

fatoş ve canom ben hepinizden birer alıntı yapıp cvp vermeyi bilmiyorum nasıl yapılıyo.yapamadım yani. ya panik oldum ben ya zarar verdiysem şuana kadar bilgisayarla.off. asla koymamam artık dizime fln. e sizler nasıl tutuyosunz bilgisayarları masaüstü olmayanları ?:18::2:

canım ben koltugun koluna koyuyorum ayaklarımıda sehbaya uzatıyorum ohhhh rahat oluyoo artık yapma kocaman bebiş oldu bundan sonra dikkat edersin

biz çıkıyoruz bayanlar ve melekleri hepinize iyi geceler ve hayırlı ramazanlarr sizi ve göbüklerinizdeki incileri öpüyoruz oglumlaaa

bende kanepeye koyup yasnına uzanıyorum canım ,hem soluma yatmış oluyorum ,ama şimdi ayaklarımı uzatıp altına kırlent koyup kucaama aldım miniğimi

bende çıkıyorum kızlar ,herüfle bilgisayarlşarı aldık okey oynucaz karşılıklı ,aziz mübarek gün yaa:26::26:başka faaliyet bulamadık iyi uyuyun inş kızlarr.

Son düzenleme:

canım birden fazla alıntı yaparak cevaplamak için alıntı ile cevaplanın sağ tarafında küçük kutu içerisinde çentik işareti var cevaplamak istediğin yazılarda bu kutuya tıkla ve en son konuya cevap veri tıkla ilgilendiğin tüm konuları alıntı yapmış olursun..
diğer soruna gelince işyuerimde laptop kullanıyorum tabi masamda hatta belli bir mesafede uzak tutmaya çalışıyorum. dışarda laptop kullanmam gerekirse yine bir masa üzerine koyuyorum. evde ise masa üstü bilgisayarım var yine belli bir mesafede kullanmaya gayret ediyorum. çok fazla takma kafana olmamıştır inşallah bir zararı ama bundan sonra dikkat et en kötü ihtimalle evde dizinin üstüne yastık koy onun üzerine koyup gir nete ama direk dizine koymamaya gayret et canım.

uff kızlarr yaaa mide yanmam iyice arttı artık renniede işe yaramıyor yakında ejderha gibi ağzımdan teş çıkarıcam gidip eşime yemek yedireyim sonrada yatıp uyumaya çalışayım. bizimki sahura kalkamazda gece uyumadan yer :) uykumuz çok kıymetli....
allaha emanet olun sabah görüşürüz.....

evet saol fatoş bak yaptım alıntı işini :) sevindim
sanse sen de saol cvp için.evet bundan böle daha dikkatli olcam.dizime koymucam o kesin.bizde de masaüstü var ama orda oturmak belimi ağrıtıyo die bunu almıştık.ama korktum artık :18: Allahım korusun bebeklerimizi.

karnındaki Bebegin Rabbiyle konusması
‎
BEBEK : Allahım dünyaya gideceğim ama orada ne yapacağımı bilmiyorum.
ALLAH: senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecektir
BEBEK: Allahım onların dilini bilmiyorum nasıl anlaşacağım.
...ALLAH:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir.
BEBEK: Allahım dünyada çok kötülük varmış nasıl başa çıkacağım ?
ALLAH: meleğin seni canı pahasına koruyacak sakın korkma "
Derken melekler gelir dünyaya gelme zamanı geldiğini söylerler,bebek Allahın huzurunda götürülürken tekrar sorar?
BEBEK: Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne?
ALLAH: adının hiç önemi yok ona ANNE de yeter...

" ANNELERİMİZİN DEĞERİNİ BİLELİM ♥ "

hala yatmadım ben.sahuru yaptırayım eşime de öle yatayım dedim.ama uykum geldi.artık yese erken mi olurki.daha 2 saat var.kime soruyosam kimse yokki topikte :) doğal olarak tabi bu saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…