uff kızlarr yaaa mide yanmam iyice arttı artık renniede işe yaramıyoryakında ejderha gibi ağzımdan teş çıkarıcam gidip eşime yemek yedireyim sonrada yatıp uyumaya çalışayım. bizimki sahura kalkamazda gece uyumadan yer :) uykumuz çok kıymetli....
allaha emanet olun sabah görüşürüz.....
günaydııııııınnn minnoş anneler ve minnoş bebekler
Biz kalktık kahvaltımızı yaptık evimizi topladık çamaşırımızı attık makinaya dün o kadar çok yorulmuşumki gece rahat uyudum deliksiz olmasada uyuyabildim en azından heralde uyumak için artık çok yorulmamız gerekiyo kızlar Allahtan sahura hemen kalkabiliyorum inşallah sonuna kadar böyle olur dün kayınvalidem gelmemi istermisin zorlanıyomusun nasılsın dedi yok dedim iyiyim kendi işimi kendim yapabiliyorum dedim şu ramazan sonuna kadar ağırlaşmam inşallah zaten sıcak bide onları hapsetmiyim buraya daha kimse uyanmamış heralde[/COLOR]
kız sen nerelerdesin bir kayboldun hani antalyaya geldiğimizde görüşecektik geldim ben kepeze senin yakınlarına bakındım bakındım göremedim seni
iyice bakamamışsın demekki kuzum iyi baksaydın görürdün bağlantımkoptu bi ara şimdi tekrar sahalara döndüm işte geldim burdayım ben bu işte ustayım:))))
hem ben seni gördüm kokoreç yiyodun sen:))))))
Kızlar güne çok moralim bozuk başladım. Ufak tefek çatlaklar vardı yan taraflarımda ama karnımın altından çatlamaya başlamışım. Bir kaç gündür kaşınıyordu bakınca bir şey anlamıyordum ama bariz çatlamışım. Öğlen Lireac almayı düşünüyorum serum şeklinde olanından. Eğer böyle giderse kalan 2 ayda haritaya döner benim karnım çok sinirim bozuldu çok
bozma moralini canım yaa işte zamanında kremleri kullanmayınca böyle oluyor demekki benim de olacağım seninki gibi yakında ben de hiç bir şey sürmüyorum..
Sen en iyisi bir an önce kullanmaya başla kremini belki çatlamışlara bir şey yapamazsın ama gelecek çatlakları önleyebilirsin onlar da senin nazar boncuğun olsun gül bakıyım
Kızlar güne çok moralim bozuk başladım. Ufak tefek çatlaklar vardı yan taraflarımda ama karnımın altından çatlamaya başlamışım. Bir kaç gündür kaşınıyordu bakınca bir şey anlamıyordum ama bariz çatlamışım. Öğlen Lireac almayı düşünüyorum serum şeklinde olanından. Eğer böyle giderse kalan 2 ayda haritaya döner benim karnım çok sinirim bozuldu çok
günaydın bacılaaaaaa
hoşgeldin leynaaaaaa
leyna hoşgeldin, tatil yaramış gibi görünüyor maşallah.
günaydın kuzummm
hoşbuldum canım benim sen de hoş geldin nasılsın sinirlerin yatıştı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?