2011 Ekim Anneleri

Mide yanmasına geçenlerde netten bişe buldum denedim iyi geldi.sende bi dene istersen.sadece iki yudum soğuk süt. saraçoğlundan okumuştum heralde.iki yudum içip beliyosun geçmezse 15-20 dk sonra iki yudum daha.belki sanada iyi gelir.

gunaydınherkese güzel bir gün diliyorum

sabah yurusumu yaptım dusumuda aldım bı sıze gunaydın dıyım dedım sımdıde kahvaltı yapıcam oglum acıktı sanırım tekmeler atıp duruyo

günaydınlarrr
gece 2. kez kramp girdi bacakıma nasıl ağrıyor geçmedi hala halbuki dün muz da yemiştim ama yetmedi demekki birde gece uyku zamanları ben deliye dönüyorum uyuyamıyorum sıcak bir yandan herşeye sinir oluyorum aslında uykum gelmişti ama akşamın bir vakti komşum elinde çekirdeğiyle çayın var mı diye gelince balkonda bütün uykumu yitirdim of allah yardımcımız olsun artık nefes almakta da güçlük çekiyorum eylülün sonu bir gelse de izne ayrılsam

günaydııııııınnn minnoş anneler ve minnoş bebekler

Biz kalktık kahvaltımızı yaptık evimizi topladık çamaşırımızı attık makinaya dün o kadar çok yorulmuşumki gece rahat uyudum deliksiz olmasada uyuyabildim en azından heralde uyumak için artık çok yorulmamız gerekiyo kızlar Allahtan sahura hemen kalkabiliyorum inşallah sonuna kadar böyle olur dün kayınvalidem gelmemi istermisin zorlanıyomusun nasılsın dedi yok dedim iyiyim kendi işimi kendim yapabiliyorum dedim şu ramazan sonuna kadar ağırlaşmam inşallah zaten sıcak bide onları hapsetmiyim buraya daha kimse uyanmamış heralde[/COLOR
]

kız sen nerelerdesin bir kayboldun hani antalyaya geldiğimizde görüşecektik geldim ben kepeze senin yakınlarına bakındım bakındım göremedim seni

kız sen nerelerdesin bir kayboldun hani antalyaya geldiğimizde görüşecektik geldim ben kepeze senin yakınlarına bakındım bakındım göremedim seni

iyice bakamamışsın demekki kuzum iyi baksaydın görürdün bağlantımkoptu bi ara şimdi tekrar sahalara döndüm işte geldim burdayım ben bu işte ustayım:))))
hem ben seni gördüm kokoreç yiyodun sen:))))))

aşk olsun demek gördün de bir selam vermedin e alacağın olsun öptüm seni ve kuzularını:79:

Kızlar güne çok moralim bozuk başladım. Ufak tefek çatlaklar vardı yan taraflarımda ama karnımın altından çatlamaya başlamışım. Bir kaç gündür kaşınıyordu bakınca bir şey anlamıyordum ama bariz çatlamışım. Öğlen Lireac almayı düşünüyorum serum şeklinde olanından. Eğer böyle giderse kalan 2 ayda haritaya döner benim karnım çok sinirim bozuldu çok

bozma moralini canım yaa işte zamanında kremleri kullanmayınca böyle oluyor demekki benim de olacağım seninki gibi yakında ben de hiç bir şey sürmüyorum..
sen en iyisi bir an önce kullanmaya başla kremini belki çatlamışlara bir şey yapamazsın ama gelecek çatlakları önleyebilirsin onlar da senin nazar boncuğun olsun gül bakıyım

leyna hoşgeldin, tatil yaramış gibi görünüyor maşallah.

o çatlaklar bende başladı Lireac kremmidir? iyi geliyormu fiyatı nedir? bilgi verirmisin canım.

kızlar ben dün otobüste ağladım
kavacığa kadar baskılı hamile tişortüme rağmen kimse yer vermedi kavacıktan sonra 2 tane bayanın genç bir çocuğu kaldırmasıyla oturdum ben utanıyorum yer istemeye yaaa sinirlerim çok bozuluyo gerek varmı Allah aşkına istemeyee 12 ağustos son iş günüm ama geçmek bilmiyor zaman

benim doktorum çatlaklar için ne sürersen sür vucudun catlamaya müsaitse,çatlarsın demişti. en iyisi bebk yağı türnden şeylermiş. benim evde neutrogena nın body oil i vardı, onu sürüyorum ama açıkças üşeniyorum hergece süremiyorum. birde halis zeytinyağı gelmişti aydından ev yapımı arasıra banyado onu sürüyorum.ama doktorumun dediği gibi çatlarsakda yapacak birşey yok malesef

leyna hoşgeldin, tatil yaramış gibi görünüyor maşallah.

hoşbuldım canım tatil hiç yaramadı valizimi toplayıp kendimi zor attım evime ve anladım ki en güzel tatil evinde geçirdiğin zamanmış çok sıkıldım yani tatilde hem şikayetlerle geldim oram ağrıyor buram ağrıyor
sizi özledim güzel muhabbetlerinizi sen nasılsın bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…