o çatlaklar bende başladı Lireac kremmidir? iyi geliyormu fiyatı nedir? bilgi verirmisin canım.
o çatlaklar bende başladı Lireac kremmidir? iyi geliyormu fiyatı nedir? bilgi verirmisin canım.
kızlar ben dün otobüste ağladım
kavacığa kadar baskılı hamile tişortüme rağmen kimse yer vermedi kavacıktan sonra 2 tane bayanın genç bir çocuğu kaldırmasıyla oturdumben utanıyorum yer istemeye yaaa sinirlerim çok bozuluyo gerek varmı Allah aşkına istemeyee 12 ağustos son iş günüm ama geçmek bilmiyor zaman
yok leynam ya evimin kadını rüzgarımın anası olmadan rahatlama gelmicek bana sanırım ben böyle değildim noldu bana
ağlama kuzum yaaa insanlar iyice duygusuzlaştı ağlayacağına acı onlara onların da kız kardeşleri karıları var şimdi gençler yaşlanacaklar elbet hamileye yaşlıya zor durumda olana otobüste doluşta yer vermeyeni saygı göstermeyeni kınıyorum
az kaldı 12 ağustos dediğin ne ki sık dişini sonra keyfini süreceksiniz rüzgarınla o günleri düşün
hoşbuldım canım tatil hiç yaramadı valizimi toplayıp kendimi zor attım evime ve anladım ki en güzel tatil evinde geçirdiğin zamanmış çok sıkıldım yani tatilde hem şikayetlerle geldim oram ağrıyor buram ağrıyor
sizi özledim güzel muhabbetlerinizi sen nasılsın bakalım?
Günaydınlar güzel annişer
Feci halde kaşınıyorum sıcaklardan isilik döktü her yerim, ne yapıcam ben yaaaa
Günaydınlar güzel annişer
Feci halde kaşınıyorum sıcaklardan isilik döktü her yerim, ne yapıcam ben yaaaa
Günaydın kızlar öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu, doktora gittim dün gece çok feci bel ağrısı tuttu sabahta geçmemişti. Nst ye girdim ufak tefek sancılarım çıktı ama normal dedi doktor. Vajinal ve karındna baktı, böbreklerime baktı. Heryerimi inceledi, tekrar idrar testi yapıldı, sonuç bekliyorum... Bebekle ilgili değil bel ağrın dedi, hamilelikte olurmuş normalmiş ama bu kadar olurmu dedim eskidende varsa olur tetikler dedi. Minoset al dedi. Şu son 3 gündür ağrı sızı geçmek bilmedi..
Sizlerde bel ağrısı çeken varmı kızlar gece yazıcaktım ama eşim zararlı diye ırın kırın etti.. Kimsede yoktur zaten diye gidip yattım...
Doktoruma işten çıkayım mı diye sordum, gerek yok dedi 32. hafatya az kaldı evde sıkılırsın kendini yormadan git gel dedi. Erken doğum olcak diye çok kötü korktum yaa...
Çatlayanlar bende çatlıyorum ama umrumda değil, sağlıkla gelsin vaktinde gelsin kızım, başka bir şey düşünmüyorum.
Eda valla içimden çok kötü şeyler söyledim o otobüstekilere, kadının halinden kadın anlıyor işte. Öküzler nolcak... Az kalmış son 10 gün, bende 30 ağustosu bekliyorum hayırlısıyla 28 gün kaldı..
Günaydın kızlar öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu, doktora gittim dün gece çok feci bel ağrısı tuttu sabahta geçmemişti. Nst ye girdim ufak tefek sancılarım çıktı ama normal dedi doktor. Vajinal ve karındna baktı, böbreklerime baktı. Heryerimi inceledi, tekrar idrar testi yapıldı, sonuç bekliyorum... Bebekle ilgili değil bel ağrın dedi, hamilelikte olurmuş normalmiş ama bu kadar olurmu dedim eskidende varsa olur tetikler dedi. Minoset al dedi. Şu son 3 gündür ağrı sızı geçmek bilmedi..
Sizlerde bel ağrısı çeken varmı kızlar gece yazıcaktım ama eşim zararlı diye ırın kırın etti.. Kimsede yoktur zaten diye gidip yattım...
Doktoruma işten çıkayım mı diye sordum, gerek yok dedi 32. hafatya az kaldı evde sıkılırsın kendini yormadan git gel dedi. Erken doğum olcak diye çok kötü korktum yaa...
Çatlayanlar bende çatlıyorum ama umrumda değil, sağlıkla gelsin vaktinde gelsin kızım, başka bir şey düşünmüyorum.
Eda valla içimden çok kötü şeyler söyledim o otobüstekilere, kadının halinden kadın anlıyor işte. Öküzler nolcak... Az kalmış son 10 gün, bende 30 ağustosu bekliyorum hayırlısıyla 28 gün kaldı..
Suya gir çık sürekli elif, birde pişen yerin olursa bebanten sür bana çok iyi geldi hemen geçti canım..
Kızlar güne çok moralim bozuk başladım. Ufak tefek çatlaklar vardı yan taraflarımda ama karnımın altından çatlamaya başlamışım. Bir kaç gündür kaşınıyordu bakınca bir şey anlamıyordum ama bariz çatlamışım. Öğlen Lireac almayı düşünüyorum serum şeklinde olanından. Eğer böyle giderse kalan 2 ayda haritaya döner benim karnım çok sinirim bozuldu çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?