2011 Ekim Anneleri

ağlama kuzum yaaa insanlar iyice duygusuzlaştı ağlayacağına acı onlara onların da kız kardeşleri karıları var şimdi gençler yaşlanacaklar elbet hamileye yaşlıya zor durumda olana otobüste doluşta yer vermeyeni saygı göstermeyeni kınıyorum

gunaydin kizlar ve bombisleri bana doktorum catlaklar icin badem yagi yazmisti birde kasinti oldumu zor ama sakin kasimayin bole bole ovalayin anacim kolay gele

haklısın leynam sinirlerim bozuldu işte aslında dilimin ucuna kadar geldi bir sağlık probleminiz yoksa müsade ederimisiniz ben oturayım demek ama şimdi bu duyarsız öküz daha çok canımı sıkcak bi cevap verir diye onuda diyemedim pıstım kaldım
bende kınıyorum

az kaldı 12 ağustos dediğin ne ki sık dişini sonra keyfini süreceksiniz rüzgarınla o günleri düşün

eveeeeeeeeeeeeeeet iiyiki 2 haftamı sona saklamışım yoksa 30 ağustosa kadar dayanamazmışım
işin güzel yanı senesi dolmamış olan kocaamada şirketi ramazanda yoğun değiller diye 1 hafta izin verdi ve tesadüf o da 12 ağustosta güzel bir tatil başlangıcı olacak

bizde sorun yok Allaha şükür, göbek büyütüyoruz bol bol

Günaydınlar güzel annişer

Feci halde kaşınıyorum sıcaklardan isilik döktü her yerim, ne yapıcam ben yaaaa

günaydın canım çok geçmiş olsun bikaç gün önce gelen bilgilendirme msjımda bu haftalarda kaşıntı hemoroid ve miğde şikayetleri olabilir sağlık personelinden faydalanın yazıyordu hemen üstüne denizde hemoroid bi kaç kişide miğde şikayeti şimdi sende de kaşıntı başladı Allah acil şifalar versin eytim

Günaydın kızlar öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu, doktora gittim dün gece çok feci bel ağrısı tuttu sabahta geçmemişti. Nst ye girdim ufak tefek sancılarım çıktı ama normal dedi doktor. Vajinal ve karındna baktı, böbreklerime baktı. Heryerimi inceledi, tekrar idrar testi yapıldı, sonuç bekliyorum... Bebekle ilgili değil bel ağrın dedi, hamilelikte olurmuş normalmiş ama bu kadar olurmu dedim eskidende varsa olur tetikler dedi. Minoset al dedi. Şu son 3 gündür ağrı sızı geçmek bilmedi..

Sizlerde bel ağrısı çeken varmı kızlar gece yazıcaktım ama eşim zararlı diye ırın kırın etti.. Kimsede yoktur zaten diye gidip yattım...
Doktoruma işten çıkayım mı diye sordum, gerek yok dedi 32. hafatya az kaldı evde sıkılırsın kendini yormadan git gel dedi. Erken doğum olcak diye çok kötü korktum yaa...

Çatlayanlar bende çatlıyorum ama umrumda değil, sağlıkla gelsin vaktinde gelsin kızım, başka bir şey düşünmüyorum.

Eda valla içimden çok kötü şeyler söyledim o otobüstekilere, kadının halinden kadın anlıyor işte. Öküzler nolcak... Az kalmış son 10 gün, bende 30 ağustosu bekliyorum hayırlısıyla 28 gün kaldı..

hoşgeldin canım geçmiş olsun allah korktuğuna uğratmasın neyse ki sıkı bir kontrolden geçmişsin benim belimin sol tarafı çok ağrıyor özellikle sırt üstü yattığımda bacağımın üzerine basamıyorum sol tarafımdan mahrum gibi oluyorum

hanzadem çok geçmiş olsun erken doğum korkusu bende de başladı nedense demekki zamanıymış dikkat et kendine yorulma inşallah vaktinde gelicek bebelerimiz
geçen gün eşime sanki o da ekim annelerindeymiş gibi acaba aramızdan ilk kim doğurcak dedim önce algılayamadı sonrada güldü
bende otobüsteyken içimden hep oğlum sen sakın bunlar gibi olma büyüğüne sevgide saygıda kusur etme annecim diye konuşup sinirlerimi yatırştırmaya çalıştım tabi oğlumunda zira o sıra taş gibi oldu karnıım bıraksam çıkıp tekmeliycekti o öküzlerii ama bırakmadım, gazetelerde 122c de erken doğuran kadın diye haber olmak istemedim

primadan aradılar sonunda sekiz ağustostan sonra kargo edeceklermişşşşş

canım benim yaa erken doğum korkusu çok stres yapıyo insanı seni anlıyorum tatlım ama çok şükür korkucak bi şey yokmuş...bende geçen hafta aynı korku vardı bu arada cevap yazan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum sayenizde rahatladım ama benin eşim rahatlamadı güya ben kafama takıyorum diye doktora erken gitmek istiyo benim tedirginliğim geçti diyorum yok sen tedirginsin hala diyo yerseeenn sonuçta bugün 13:30 a randevu aldırdı bana..
hanzadecim canım bel ağrısı beni mahvediyor en çok zorlayan şey beni bu..belimin sol tarafına ağrı giriyo sonra sol kalçama ordan da taa topuğuma kadar atıyo ağrı ve gün içerisinde bu defalarca oluyo..geçen gün yine öyle bi ağrı girdi çığlık attım acımdan ağlıyorum eşim geldi sarılıyo özür dilerim söz bi daha hamile olmayacaksin diyo(eşim 3 veya 4 çocuk istiyodu bu arada)dedim ki hayırdır evlililik dışı mı yapıcaksın bundan sonra? yoo gerekirse yurt dışında taşıyıcı anne falan buluruz diyo

Suya gir çık sürekli elif, birde pişen yerin olursa bebanten sür bana çok iyi geldi hemen geçti canım..

Canım aynen öyle yapıyorum birde sürekli kolanya sürüyorum, bir süre ferahlatır gibi oluyor çünküm kaşıyınca da yara oluyor iycene.

Yoksam maymunlar gibim uuuu uuu uuuu diye diye kaşıyacağım. Çok komik hayatımda ilk defa başıma geldi böyle birşey. :90:

canım mustela yeni çatlakları da tedavi ediyo diye yazıyo istersen bi mustelaya da bak ben 70 TL ye alıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…