kızlar bebefix.ten sipariş ettiğim kraft 504 park yatak geldi.Sevgili hard_disc merak ediyordun canım.daha paketi açamadım.arabanın bagajında duruyor.ama sorunsuz geldi onu döylemek isterim.239 tl,12 taksite aldık.umarım açılınca da içimize siner
çokkkk teşekkür ediyorum ve bu soğuk süt olayını direk deniyorum. birde gece karpuz yediğimde mide yanmamın bir süreliğine geçtiğini farkettim. ama ne alaka anlıyamadım :))Mide yanmasına geçenlerde netten bişe buldum denedim iyi geldi.sende bi dene istersen.sadece iki yudum soğuk süt. saraçoğlundan okumuştum heralde.iki yudum içip beliyosun geçmezse 15-20 dk sonra iki yudum daha.belki sanada iyi gelir.
Günaydın kızlar öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu, doktora gittim dün gece çok feci bel ağrısı tuttu sabahta geçmemişti. Nst ye girdim ufak tefek sancılarım çıktı ama normal dedi doktor. Vajinal ve karındna baktı, böbreklerime baktı. Heryerimi inceledi, tekrar idrar testi yapıldı, sonuç bekliyorum... Bebekle ilgili değil bel ağrın dedi, hamilelikte olurmuş normalmiş ama bu kadar olurmu dedim eskidende varsa olur tetikler dedi. Minoset al dedi. Şu son 3 gündür ağrı sızı geçmek bilmedi..
Sizlerde bel ağrısı çeken varmı kızlar gece yazıcaktım ama eşim zararlı diye ırın kırın etti.. Kimsede yoktur zaten diye gidip yattım...
Doktoruma işten çıkayım mı diye sordum, gerek yok dedi 32. hafatya az kaldı evde sıkılırsın kendini yormadan git gel dedi. Erken doğum olcak diye çok kötü korktum yaa...
Çatlayanlar bende çatlıyorum ama umrumda değil, sağlıkla gelsin vaktinde gelsin kızım, başka bir şey düşünmüyorum.
Eda valla içimden çok kötü şeyler söyledim o otobüstekilere, kadının halinden kadın anlıyor işte. Öküzler nolcak... Az kalmış son 10 gün, bende 30 ağustosu bekliyorum hayırlısıyla 28 gün kaldı..
kızlar ben dün otobüste ağladım
kavacığa kadar baskılı hamile tişortüme rağmen kimse yer vermedi kavacıktan sonra 2 tane bayanın genç bir çocuğu kaldırmasıyla oturdumben utanıyorum yer istemeye yaaa sinirlerim çok bozuluyo gerek varmı Allah aşkına istemeyee 12 ağustos son iş günüm ama geçmek bilmiyor zaman
benim doktorum çatlaklar için ne sürersen sür vucudun catlamaya müsaitse,çatlarsın demişti. en iyisi bebk yağı türnden şeylermiş. benim evde neutrogena nın body oil i vardı, onu sürüyorum ama açıkças üşeniyorum hergece süremiyorum. birde halis zeytinyağı gelmişti aydından ev yapımı arasıra banyado onu sürüyorum.ama doktorumun dediği gibi çatlarsakda yapacak birşey yok malesef
Günaydın kızlar öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu, doktora gittim dün gece çok feci bel ağrısı tuttu sabahta geçmemişti. Nst ye girdim ufak tefek sancılarım çıktı ama normal dedi doktor. Vajinal ve karındna baktı, böbreklerime baktı. Heryerimi inceledi, tekrar idrar testi yapıldı, sonuç bekliyorum... Bebekle ilgili değil bel ağrın dedi, hamilelikte olurmuş normalmiş ama bu kadar olurmu dedim eskidende varsa olur tetikler dedi. Minoset al dedi. Şu son 3 gündür ağrı sızı geçmek bilmedi..
Sizlerde bel ağrısı çeken varmı kızlar gece yazıcaktım ama eşim zararlı diye ırın kırın etti.. Kimsede yoktur zaten diye gidip yattım...
Doktoruma işten çıkayım mı diye sordum, gerek yok dedi 32. hafatya az kaldı evde sıkılırsın kendini yormadan git gel dedi. Erken doğum olcak diye çok kötü korktum yaa...
Çatlayanlar bende çatlıyorum ama umrumda değil, sağlıkla gelsin vaktinde gelsin kızım, başka bir şey düşünmüyorum.
Eda valla içimden çok kötü şeyler söyledim o otobüstekilere, kadının halinden kadın anlıyor işte. Öküzler nolcak... Az kalmış son 10 gün, bende 30 ağustosu bekliyorum hayırlısıyla 28 gün kaldı..
fatoşu göördüm fatoşu göördüümm fatoş sen ne tatlısın öyleeee
allahımm yerim onu bennn.. baloncuk yakalamaya çalışırmış, içerde kendi kendine oynarmış maşaallah canım meleğine... Kilonuzda 2 olmuşşş ne güzel 3,5 olduğunuda görüceksin inşallah yakında :))
diğer kızın kocasına çok kızdım kalpsiz adam yazık kızada bebişinede(
buarada sanseee, elif ve filiz teşekkür ederim kızlar ama çok utanıyorum siz böle yazınca tecrübelerimi paylaştım okadar ama az daha yazarsanız utanıp bida yazamıcam ona göre :)) filiz barışmanıza çok sevindim umarım bidaha başkaları yüzünden asla kavga etmezsiniz taklım..
canım çok geçmiş olsun artık her gece birimiz acilin yolunu tutuyo hayrolsun. işte misin evde misin sen şimdi?dinlenebilsen biraz keşke.Günaydın kızlar öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu, doktora gittim dün gece çok feci bel ağrısı tuttu sabahta geçmemişti. Nst ye girdim ufak tefek sancılarım çıktı ama normal dedi doktor. Vajinal ve karındna baktı, böbreklerime baktı. Heryerimi inceledi, tekrar idrar testi yapıldı, sonuç bekliyorum... Bebekle ilgili değil bel ağrın dedi, hamilelikte olurmuş normalmiş ama bu kadar olurmu dedim eskidende varsa olur tetikler dedi. Minoset al dedi. Şu son 3 gündür ağrı sızı geçmek bilmedi..
Günaydın kızlarrr biz geldik kızımlan :))
çokkkk teşekkür ediyorum ve bu soğuk süt olayını direk deniyorum. birde gece karpuz yediğimde mide yanmamın bir süreliğine geçtiğini farkettim. ama ne alaka anlıyamadım :))
kıyamam sana canım yaa geçmiş olsun. nolcak bizim bu halim,iz vara yoğa doğuruyoruzmu kokusu :)) bende eşime dün doğum hikayelerini anlatıyorum suyum patlayınca hemen gitmeyelim ertesi gün gider 10-15 dk doğurur geliriz dedim :) eşimde dalga geçiyor eminim bir gün bekleriz diye.....
bel ağrıısna gelince 1 haftadır belimin sağ tarafından kasığıma batma ve yanma şeklinde salise bile sürmeyen bir sancı girip çıkıyor. günde 4-5 kez netten baktın yalancı doğum sancısıymış, doğuma hazırlık içinmiş :)) tabi bide bazen bel ağrım oluyoki minübüste oturamıyorum oderece ağrıyor epeyde geçmiyor
çatlayan hanımlar yaralarıma tuz basmayın, unutmak istediğim ne varsa hatırlattınız okadar zeytinyağı işe yaramadı demekki göbeğimin sol tarafında aşağıda çatlaklarımı gördüm aynada ama eşim hala yok yok çatlamadın pijamanın izi o diyo
eyttt sibelde kaşınıyodu elma sirkeli suya pamuk batırıp sürdü kaşıntısı hafifledi. sende dene taklım kaşıma öyle çokkk yara yaparsın.
edaaa minübüsteki kalassları bana sor göbeğim burunlarına değicek nerdeyse başını çeviiryo öküzler. bazen kadınlar yer veriyo bu erkeklerin çoğu böle hö-dük.... buarada 12 ağustosta izin falan şuan çok pis kıskandım ona göre ben eylülde ayrılcam ufffffffffffffffffffffffffffffffff.............................
hoşgeldin canım geçmiş olsun allah korktuğuna uğratmasın neyse ki sıkı bir kontrolden geçmişsin benim belimin sol tarafı çok ağrıyor özellikle sırt üstü yattığımda bacağımın üzerine basamıyorum sol tarafımdan mahrum gibi oluyorum
fatoşum bende seni beyeniyorum bebeğim
nasılsın görüşmeyeli eylül kızım nasıl
bende sizi beğeniyorum ballarımm benim.. :))
görüşmeyeli sanki çabuk sinirleniyorum içimde meğer kavgacı bir fatoş varmışta haberim yokmuş... geçenlerde ikinci el tel almıştım işyeri için arızalı çıktı iade istedim yok alamayız falan dedi uuuuvvvv bir paçozlaştım çocuk baka kaldı dedim kesss sinir ettimn beni senin yüzünden doğurucam şimdi çocuğumu işini yap.. eşimde yanımdaydı bir ara dedimm bekle çıkıp iki dakka nefes alıp geliyorum :)) arkamdan eşime allah sana sabır versin abi bu ne böylee demişneyse dediğimi yaptırdım ama eşim bakıp bakıp gülşüyor dediki o neydi öle ben bile tırstım senden :)) ha ha ha ayy umarım bu durum çabuk geçer halbuki hep aşırı nazik olduğum için dalga geçerlerdi şimdide aşırı sinirli olduğum için dalga geçiyorlar ortasını bulamadım bitürlü :)) başkada hepinizle aynı sıkıntılarım var ama eylülün keyfi yerinde çalışıyoruz işte anne kız :) rüzgarcık nasıl bakalım annesi?
Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun inş.
canım ne utanıyosun mutlu ol zira bizi mutlu ediyosun. iyiki varsın canım iyiki bu topiktesin...
canım çok geçmiş olsun artık her gece birimiz acilin yolunu tutuyo hayrolsun. işte misin evde misin sen şimdi?dinlenebilsen biraz keşke.
ya bi de kızlar ben sırt üstü yatamıyorum çünküüüü benim popo normalde dışa çıkık şimdi bi de kilo aldım iyice pörtledi dışarı. sırt üstü yatınca belim yere gelmiyo popom yüzünden :)))
Gözün aydın iyi haberler almışsın
Kızlar nst için ayrı ücret alıyolarmı bilen varmı??? Bi de nasıl bişey çok merak ediyorum bazen numaradan sancım var diyip öğrenmek için gitsemmi acaba diyorum
Günaydınlar güzel annişer
Feci halde kaşınıyorum sıcaklardan isilik döktü her yerim, ne yapıcam ben yaaaa
canım benim yaa erken doğum korkusu çok stres yapıyo insanı seni anlıyorum tatlım ama çok şükür korkucak bi şey yokmuş...bende geçen hafta aynı korku vardı bu arada cevap yazan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum sayenizde rahatladım ama benin eşim rahatlamadı güya ben kafama takıyorum diye doktora erken gitmek istiyo benim tedirginliğim geçti diyorum yok sen tedirginsin hala diyo yerseeenn sonuçta bugün 13:30 a randevu aldırdı bana..
hanzadecim canım bel ağrısı beni mahvediyor en çok zorlayan şey beni bu..belimin sol tarafına ağrı giriyo sonra sol kalçama ordan da taa topuğuma kadar atıyo ağrı ve gün içerisinde bu defalarca oluyo..geçen gün yine öyle bi ağrı girdi çığlık attım acımdan ağlıyorum eşim geldi sarılıyo özür dilerim söz bi daha hamile olmayacaksin diyo(eşim 3 veya 4 çocuk istiyodu bu arada)dedim ki hayırdır evlililik dışı mı yapıcaksın bundan sonra? yoo gerekirse yurt dışında taşıyıcı anne falan buluruz diyo
hanzadem çok geçmiş olsun erken doğum korkusu bende de başladı nedense demekki zamanıymışdikkat et kendine yorulma inşallah vaktinde gelicek bebelerimiz
geçen gün eşime sanki o da ekim annelerindeymiş gibi acaba aramızdan ilk kim doğurcak dedim önce algılayamadısonrada güldü
bende otobüsteyken içimden hep oğlum sen sakın bunlar gibi olma büyüğüne sevgide saygıda kusur etme annecim diye konuşup sinirlerimi yatırştırmaya çalıştım tabi oğlumunda zira o sıra taş gibi oldu karnıım bıraksam çıkıp tekmeliycekti o öküzlerii ama bırakmadım, gazetelerde 122c de erken doğuran kadındiye haber olmak istemedim
canım benim yaa erken doğum korkusu çok stres yapıyo insanı seni anlıyorum tatlım ama çok şükür korkucak bi şey yokmuş...bende geçen hafta aynı korku vardı bu arada cevap yazan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum sayenizde rahatladım ama benin eşim rahatlamadı güya ben kafama takıyorum diye doktora erken gitmek istiyo benim tedirginliğim geçti diyorum yok sen tedirginsin hala diyo yerseeenn sonuçta bugün 13:30 a randevu aldırdı bana..
hanzadecim canım bel ağrısı beni mahvediyor en çok zorlayan şey beni bu..belimin sol tarafına ağrı giriyo sonra sol kalçama ordan da taa topuğuma kadar atıyo ağrı ve gün içerisinde bu defalarca oluyo..geçen gün yine öyle bi ağrı girdi çığlık attım acımdan ağlıyorum eşim geldi sarılıyo özür dilerim söz bi daha hamile olmayacaksin diyo(eşim 3 veya 4 çocuk istiyodu bu arada)dedim ki hayırdır evlililik dışı mı yapıcaksın bundan sonra? yoo gerekirse yurt dışında taşıyıcı anne falan buluruz diyo
Günaydın kızlarrr biz geldik kızımlan :))
kıyamam sana canım yaa geçmiş olsun. nolcak bizim bu halim,iz vara yoğa doğuruyoruzmu kokusu :)) bende eşime dün doğum hikayelerini anlatıyorum suyum patlayınca hemen gitmeyelim ertesi gün gider 10-15 dk doğurur geliriz dedim :) eşimde dalga geçiyor eminim bir gün bekleriz diye.....
bel ağrıısna gelince 1 haftadır belimin sağ tarafından kasığıma batma ve yanma şeklinde salise bile sürmeyen bir sancı girip çıkıyor. günde 4-5 kez netten baktın yalancı doğum sancısıymış, doğuma hazırlık içinmiş :)) tabi bide bazen bel ağrım oluyoki minübüste oturamıyorum oderece ağrıyor epeyde geçmiyor
çatlayan hanımlar yaralarıma tuz basmayın, unutmak istediğim ne varsa hatırlattınız okadar zeytinyağı işe yaramadı demekki göbeğimin sol tarafında aşağıda çatlaklarımı gördüm aynada ama eşim hala yok yok çatlamadın pijamanın izi o diyo
eyttt sibelde kaşınıyodu elma sirkeli suya pamuk batırıp sürdü kaşıntısı hafifledi. sende dene taklım kaşıma öyle çokkk yara yaparsın.
edaaa minübüsteki kalassları bana sor göbeğim burunlarına değicek nerdeyse başını çeviiryo öküzler. bazen kadınlar yer veriyo bu erkeklerin çoğu böle hö-dük.... buarada 12 ağustosta izin falan şuan çok pis kıskandım ona göre ben eylülde ayrılcam ufffffffffffffffffffffffffffffffff.............................
Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun inş.
canım çok geçmiş olsun artık her gece birimiz acilin yolunu tutuyo hayrolsun. işte misin evde misin sen şimdi?dinlenebilsen biraz keşke.
ya bi de kızlar ben sırt üstü yatamıyorum çünküüüü benim popo normalde dışa çıkık şimdi bi de kilo aldım iyice pörtledi dışarı. sırt üstü yatınca belim yere gelmiyo popom yüzünden :)))
Sibel canım benimde öyle oldu oturdum ağrıdı, kalktım ağrıdı yürüyemedim resmen. Yattım yine aynı sola döndüm dah açok ağrıdı sağımda uyudum tüm gece daha az ağrıdı o şekilde ama ağrı hiç geçmedi şimdide hafiften var.. Ben şu son 3 gündür çok çektim.. Netten bende araştırdım. İlk aylardada bu aylardada son aylardada aynı bizim gibi ağrı çeken çok olmuş ağlayanlar dayanamayanlar filan, inşallah o kadar şiddetle devam etmez geçici bir süredir. Yada devam etsede bebeklerimiz durur...
geçmiş olsun canımcım ,bende bel ağrısı var ama sadece iş yaptığım zaman ağrıyo ,sen böyle normal dinlendiğin zamanlardadamı oluyo ???Günaydın kızlar öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu, doktora gittim dün gece çok feci bel ağrısı tuttu sabahta geçmemişti. Nst ye girdim ufak tefek sancılarım çıktı ama normal dedi doktor. Vajinal ve karındna baktı, böbreklerime baktı. Heryerimi inceledi, tekrar idrar testi yapıldı, sonuç bekliyorum... Bebekle ilgili değil bel ağrın dedi, hamilelikte olurmuş normalmiş ama bu kadar olurmu dedim eskidende varsa olur tetikler dedi. Minoset al dedi. Şu son 3 gündür ağrı sızı geçmek bilmedi..
aranızda acaba beni özleyen varmı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?