2011 Ekim Anneleri

kızlar biz yatağımızı kurduk yarım saat kadar sürdü.gayet şık ve rengi hoşumuza gitti.kırmızısı göz almıyor.ürünü sivastan yollamışlar.merkezleri orası.sonuç olarak tavsiye edebileceğim bi ürün.

bir de geçen hafta şeker yüklemem yüksek çıkmıştı.bu hafta 100 grlık tekrar yükleme yspıldı.tüm değerler alt sınıra yakın çıktı.çok mutlu oldum.ama bundan sonra hep dikkat ediceğim.pasta börek gibi abartılı şeyler yokkkkk

Günaydın kızlarrr biz geldik kızımlan :))
çokkkk teşekkür ediyorum ve bu soğuk süt olayını direk deniyorum. birde gece karpuz yediğimde mide yanmamın bir süreliğine geçtiğini farkettim. ama ne alaka anlıyamadım :))

kıyamam sana canım yaa geçmiş olsun. nolcak bizim bu halim,iz vara yoğa doğuruyoruzmu kokusu :)) bende eşime dün doğum hikayelerini anlatıyorum suyum patlayınca hemen gitmeyelim ertesi gün gider 10-15 dk doğurur geliriz dedim :) eşimde dalga geçiyor eminim bir gün bekleriz diye.....
bel ağrıısna gelince 1 haftadır belimin sağ tarafından kasığıma batma ve yanma şeklinde salise bile sürmeyen bir sancı girip çıkıyor. günde 4-5 kez netten baktın yalancı doğum sancısıymış, doğuma hazırlık içinmiş :)) tabi bide bazen bel ağrım oluyoki minübüste oturamıyorum oderece ağrıyor epeyde geçmiyor
çatlayan hanımlar yaralarıma tuz basmayın, unutmak istediğim ne varsa hatırlattınız okadar zeytinyağı işe yaramadı demekki göbeğimin sol tarafında aşağıda çatlaklarımı gördüm aynada ama eşim hala yok yok çatlamadın pijamanın izi o diyo
eyttt sibelde kaşınıyodu elma sirkeli suya pamuk batırıp sürdü kaşıntısı hafifledi. sende dene taklım kaşıma öyle çokkk yara yaparsın.
edaaa minübüsteki kalassları bana sor göbeğim burunlarına değicek nerdeyse başını çeviiryo öküzler. bazen kadınlar yer veriyo bu erkeklerin çoğu böle hö-dük.... buarada 12 ağustosta izin falan şuan çok pis kıskandım ona göre ben eylülde ayrılcam ufffffffffffffffffffffffffffffffff.............................

ya ben de çok sinir oldum bu ne saygısızlık.valla ben de çok kınadım o insacıkları!

aynen benim doktorum da öle demişti ne sürersen sür olcaksa olur dedi ve olduu artık takmıyorum çok üzüldüm ilk olduğunda ama yapcak bişey yok şuanda.ztn annem ve ablamda olduğu için bekliyodum.amaaan kzıım sağlıklı olsun da napim.

hanzade geçmiş olsun.bende de oluyo bel ağrısı ama yorulunca.inş. hemen gelir 32. haftalarımız ama az kaldı.bana noluyosa sanki çalışıyorum. Allah bebeklerimizin zamanında gelmesini nasip etsin sağlıkla inş.

fatoşu göördüm fatoşu göördüümm fatoş sen ne tatlısın öyleeee

bak şimdi böyle taklısın falan dedin ben pek bir sevindim. ayyy canımm o senin tatlılığın.. ofise bugün klima takmak için servis gelicek eğer beni bugünde atlatırlarsa en tatlı yüzümü onlara göstermeyi düşünüyorum bigün onlara saydırırken doğurucam telefonda

Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun inş.

canım ne utanıyosun mutlu ol zira bizi mutlu ediyosun. iyiki varsın canım iyiki bu topiktesin...

canım çok geçmiş olsun artık her gece birimiz acilin yolunu tutuyo hayrolsun. işte misin evde misin sen şimdi?dinlenebilsen biraz keşke.
ya bi de kızlar ben sırt üstü yatamıyorum çünküüüü benim popo normalde dışa çıkık şimdi bi de kilo aldım iyice pörtledi dışarı. sırt üstü yatınca belim yere gelmiyo popom yüzünden :)))

Son düzenleme:

Ah kuzum demek memleket fart etmiyor bu öküzlerden her yerde var
eylül mü Allah dayanma gücü versin canım evim yakın olsaydı bende isterdim aslında çalışmayı ihtiyacım var sonuçta ama dayanamıyorum o kadar yol hem fiziken hem ruhen çökertiyo beni o kadar çalışırsam alıcağım parayı psikoloğa hastanelere veririm heralde en iyisi gidim paşa paşa oturim evimde

Allah razı olsun canım, belinin sol tarafımı ağrıyor leyna? Netten biraz araştırdım. Bel ağrısı çeken çok varmış ama burda pek şikayet duymadım emin olamadım. Çok huzursuz oldum. Ağustos bitsede eve geçsem artık..

Son düzenleme:
fatoşum bende seni beyeniyorum bebeğim
nasılsın görüşmeyeli eylül kızım nasıl

bende sizi beğeniyorum ballarımm benim.. :))
görüşmeyeli sanki çabuk sinirleniyorum içimde meğer kavgacı bir fatoş varmışta haberim yokmuş... geçenlerde ikinci el tel almıştım işyeri için arızalı çıktı iade istedim yok alamayız falan dedi uuuuvvvv bir paçozlaştım çocuk baka kaldı dedim kesss sinir ettimn beni senin yüzünden doğurucam şimdi çocuğumu işini yap.. eşimde yanımdaydı bir ara dedimm bekle çıkıp iki dakka nefes alıp geliyorum :)) arkamdan eşime allah sana sabır versin abi bu ne böylee demiş neyse dediğimi yaptırdım ama eşim bakıp bakıp gülşüyor dediki o neydi öle ben bile tırstım senden :)) ha ha ha ayy umarım bu durum çabuk geçer halbuki hep aşırı nazik olduğum için dalga geçerlerdi şimdide aşırı sinirli olduğum için dalga geçiyorlar ortasını bulamadım bitürlü :)) başkada hepinizle aynı sıkıntılarım var ama eylülün keyfi yerinde çalışıyoruz işte anne kız :) rüzgarcık nasıl bakalım annesi?

fatoşum aynı sinir hali bende de mevcut önüme gelene çatıyorum kendime bile çirkinleşebiliyorum bu duruma en çok eşler eyleniyo galiba
dün şortumun bi paçasına iki ayağımı sokmuşum zaten zor eyilmiştim şortumla kavga ederken iki ayağım bi paçamda eşime yakalandım gülmekten morardı adam atlatıcaz inşallah bu dönemleri maşallah eylülüme ay doğup büyüyüncede ev işlerinde yardımcı olur senin hamarat kızın negzeeell
rüzgarım pehlivan ya çocuğa sakin dedim oynamıyo dedim kudurdu kaldı ben şortumla o da kordonuyla kavga ediyo galiba pata küte bişiler yapıyo içerde ama anlamadım teyzesi

Filizciğim zaten sırt üstü yatma. doktorlar kesinlikle öenrmiyor. esas istedikleri bebişler iyi beslensin diye sola yatın diyorlar. en olmadık sağ tarafa yatabilirsin ama. sırtüstü mümkünse yatmamam gerekiyor zaten.

Duygucuğum benim gittiğim hastane 20 tl alıyor nst için. Ama hastaneden hastaneye buda değişiyormuş canım.

Günaydınlar güzel annişer

Feci halde kaşınıyorum sıcaklardan isilik döktü her yerim, ne yapıcam ben yaaaa

Herhalde bu topicte deli gibi kaşınan tek benimdir sanıyordum. Canım bir kaba tuzlu su yap pamukla bütün gün sür, sık sık duş al ve duştan sonra bebeyağı sür. Ayrıca kaşınan yerlere ara ara buzda sür. Bana bunlar iyi geldi çok şükür. Şimdi kaşınmıyorum. Bir ara çıldırıyordum ama...

Geçmiş olsun Hanzadeciğim. Kızlar bende sabahtan beri nete bakıyorum bel ağrısı için. Bende beni pek ikna edici şeyler bulamadım. Belim ağrıyor ve sol kalçama doğru bu ağrı iniyor. Ayrıca sırt ağrımda var ama belim çok fena. Yatınca bile ağrıyor nasıl bişey anlamadım. Walla bende korktum acaba doğum ağrısımı bu diye. Çokta kilo aldım ben o da tetikliyordur tabi.

Evet ya nasıl bir korkudur anlatamam ilk başlArdaki düşük korkusu gibi, şimdide erken doğum korkusu sardı. Eda utanma canım yer iste onlar utansın, rüzgar oğlan son derece saygılı efendi olcak bu telkinlerle annesi :) Bende merak ediorum önce kim doğurcak, günü önde olanlar var bizdne 1 ay büyükler inşallah onları bekleriz, önce onlar doğurur, erkenden çıkartmayız :)

Emelcim çok sağol canım ya eminim anlıyosundur korkumu :) Bende hastanede çok korktum, gerim gerim gerildim... En azından 32. haftam bitse diyorum içimden sürekli... Neyseki acil bir durum yok şimdilik.. Ama artık daha çok dikakt ederim heralde. Hiç kımıldamam :) Senin şu mizahına hayranım ya çok güldüm eşine söylediğine :))))) Evli,lik dışımıyapacaksın bundan sonra valla cem yılmaza konu olcak bi espri olmuş bu :)))) Eşinde az değil taşıyıcı anne demek hee :)))

Fatoş kız son günlerde kontroller dışınd abri çouğumuz acillerdeyiz valla akşam başka doktor kontrol edecek korkum olmasa giderdim ama güvenemiyorum kendi doktorum çok deyatlı bakıyor içim rahatlıyor. Başka yerde vajinal bakmazlardı bu defada açılma varsa bakmadı vs diye kurardım.. Şimdi briaz daha rahatım, 3 gün çektim bu gün dayanamadım gittim işte... Bu ağrılar sürekli olcak demekki artık... Bu arada edayı bende kıskandım 12 den sonrasını hesapladım 18 gün kalıyo ehuu :)

HAHAHAHAHAHA:) koptuum ya iyiki varsınız... İnanılmaz bir kahkaha attım. kız bebeklerde döt büyürmüş, benimde belim ve popomun yanakları çok pis ağrıyo... Bizim bi akrabanında öyle büyümüştü ama cidden büyümüştü karnı kadardı nerdeyse boyuda ufaktı hep takılırdım biraz daha büyürse yakında sadece döt olarak dolaşıcaksın diye, şimdi gelip gidip neticemi kontrol ediyo az kalmış döt olarak dolaşmana diye hahaha:)))

Kızlar bakınnn size kimi getirdim veeee karşınızda paşammmmm...
Paşam selam ver arkadaşlarımıza canım

geçmiş olsun canımcım ,bende bel ağrısı var ama sadece iş yaptığım zaman ağrıyo ,sen böyle normal dinlendiğin zamanlardadamı oluyo ???
inşallah erken doğum olmaz canım merak etme ,zamanında gelcek akıllı minişlerimiz bizim
kızlar zeytin yağındanmıdır ,yoksa bebek öncesi zaten kocaman olan göbüşümün esnekliğindenmi bilinmez henüz bende çatlak yok ,annesinde ve ablasında varsa olur demişsiniz ama benim annem ikiz doğurmuş ,zaten cildide kuru ,karnı mayalı hamur gbi anneciğimin,ben o her açtığında böyle oynuyorum
geçende banada otobüste yer vermemişlerdi ,sonra bi yer bulup oturdum ,yanımdaki kadın,yer vermedilermi sizeeee?? dedi ,bende karnım demekki çok küçük farketmiyo olabilirler dedim ,kendimi teselli ettimboş ver Edacım bebeğin sağlıklı olsunda vermesinler ,emininm çok yorgun oluyosundur bide böyle bişeyle karşılaşınca ağlamamak içten bile değil ama rüzgarımızıda üzme ,sinirli doğacak yawrum vatana millete ,milletimin öküzlerine

Son düzenleme:
Herkese günaydın ... Çalışan annelerimize özellikle sabır diliyorum sabah kalkmak çok zor...

yslzytn canım bana da kimse yer vermiyor, geçen hafta annemlere gittim Avrupa yakasından ta Pendik e ayakta geldim zira dönüşüm de öyle oldu köprü trafiğinde 2,5 saat ayakta kaldım, bırak yer vermeyi tutunmakta zorlandım.. En son söylendim izin verin de tutanayım düşcem diye oralı bile olmadı kimse pes diyorum insanlık ölmüş...Eşim olsa hemen yer istiyo benim için yer verenler de aaa biz farketmedik cevabını veriyorlar ama ben söyleyemiyorum kör değiller ya koca göbek var.. Bana bayanlar da yer vermiyo yan koltuğa 7-10 yaşlarında çocuklarını oturtuyorlar ben ayaktayım halimi de görüyorlar sinirimden bişey demiyorum artık.. Otobüs konusunda çok sıkıntılıyım neyseki mecburi yol çekmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…