2011 Ekim Anneleri

günaydın hatunlarrr biz geldik ogluşumlaaaa:'1: dün gece saat 2 ye kadar oturdum eşimi sahura kaldırayım diye
gözlerim pörtledi valla uyursam uyanamam diye uyumadım tv de saçma sapan ne varsa izledim sonracıgıma yemegi hazırladım
kocişi uyandırdım oruç tutacakmış gibi kuruldum masaya tıkınırken bir sancı girdi kasıklarımla rahmime amaninnnnnn
sırtımdan soguk terler aktı boncuk boncuk terlemeye başladım eşim uykulu halde yemek yerken tek gözünü açıp bana
baktı didim ye yemeginiiii adam şok oldu dogurmuyosun dimi diyodedim yok sancı girdiii ölüyorum sandım varyaaaa
sabahta oglumun uçan tekmeleriyle uyandımmmmmmm

ayy çok güzelll sabah sabah gözlerim doldu yawwww
vay öküzler vayyy pislikler ne olcak danalar kovalasın inşallah onlarııııııııııııııııııııııııııııııı
geçmiş olsun canım benim kendini yoracak hiç bişey yapma sakınnnnnsağlıkla zamanında gelecek kuzucugunnnnnnn

hani hani resim isterizzzzzzzz
şekerli mamalara saldırmak yok artıkkkkkkkk

İnsanda hiç bitmiyor korkular canım. Önceden bende 32 bi bitse diyordum, şimdi 32nin içindeyim 35 olsunda başka birşey istemiyorum diyorum. Ağrılar benide korkutuyor çünkü. İnşallah öyle böyle geçireceğiz bu günleri. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

eda, senin şort giyerken kızmanda güzelmiş demekki neymiş hormonlar tavan yapmış. hem bukadar hırçın hemde bukadar ağlak olmayı zaten bitek hamile bir kadın başarabilir sanırım :) dün doğum hikayeleri okudum ağla ağla içim çıktı heee bidee akşam iş çıkışı yolda oturduğum mahallesnin minübüslerinden biri geçiyo yoldan kornaya basıp bana bakıyo dedim ne bunun derdi? neyse devam ettim yola durakta aynı minübüs varmış bindim şöförde genç şiirnbirisi. dedi kusura bakmayın hanfendi yanlış anlamadınız inşlh dedim yokda niye bastınız kornaya. eliyle hamiş yapıp eee malum sizi tanıyoruz artık süreklide müşterimizsiniz durağa kadar yürümeyin ben sizi götürürüm diye basmıştım kornaya. dedim kuusra baklmayın kornaca anlamıyorum çocuk güldü. demesinmi eee kaç aylık oldu korkuyoruz valla bigün minübüste doğurcaksınız diye.... allahım çok güldüm nedir bu göbüşüm büyük diye başıma gelenler. biride geçende sordu ozaman 6 aylıktım ne kadar kaldı diye, dedim 3 atladı hemen aaa 3 haftamı kaldı az kalmış diyeee :)) yok yaa zaten beni hep anormal olaylar buluyo çekiyorum napim. eşime anlattım gülüyo dedim sakın gülme bütün hırsımı senden alırım şimdi :))

canım bana 1 dokun 10000 ah işit işim 4.levent/sanayi mah.de evim ümraniye tepeüstünde o trafiği sabah akşam çekenlerdenim doğurim avrupa yakasına adım atmıcam şimdi oğlum karnımda sorun yokta o zaman bi elimde çantası bi elimde kendisi sırtımda arabası oyyyyyyyyyy o zamanda yer vermezler yok yokkk gelmem bide benim boyum 1,53 tutunacak yerlere boyum yetişmiyo zaten
neyseki son 9 4 gün bu hafta içinden 5 te önümüzdeki hafta içinden

Ben de yemeğe gideyim bari utanıyorum yemek yerken ama napıyım ben hamile bir kadınım:78:

vayy ünlü olmuşun kızzzbizi kimse tanımıyo çarpan çarpana valla iğneyle dolaşıcam sokaga nadir çıkıyorum ondada tepiklere maruz kalıyorum
bir gün saplicam iğneyiieminönüne giderken oturuyodum eşimde ayakta arkamda duruyor otobüs doluu genç bir adam yanımda ayakta duruyo yaslandı bana sürekli dayanıyoo sırtımı döndüm adama eşim bana bakıp ne oldu dedi desem ki böyle böyle adama saldıracak bişi yok dedim yuh yani koca göbegi görmüyo hayvan eşimi görünce baktım tırıs tırıs arkaya ilerledi öküzzzz hayvan danaaaa mallık bazılarının kanında var

Kızlar bakınnn size kimi getirdim veeee karşınızda paşammmmm...
Paşam selam ver arkadaşlarımıza canım

ve aleyküm selam canılarım beni sorucak olursanız kısaca bahsediyim kendimden sizden ayrıldıktan sonra malum çok kötüydüm bebegimin patoloji sonuçlari geldi yavrum 160 gram 19 cm annesinin gülü herzamanki gibi bebegim sapa saglam bebegi,mi vermek istemedim zorla aldılar benden dikiş atıldı diye acaba dikiştemi sorun var yoksa bebektemi dendi ömürüm 29 mayıs ta saat 8.30 civarları vefat etti hiç bir bebegimi görmemiştim onu gördüm okadar güzel bir bebektiki istedim elime vermediler içim çok acıyo halen o anı yaşadıkça kahroluyorum her sefer gözlerimi kapatışımda yavrum güzel kızım geliyo gözümün önüne onu çok özledim

leylam ah leylam ne geldiyse başıma evlendimde geldim canım ya çok sakin biriydim okadar mutluydumki sorma evlemdim borçlarmı dersin dertlermi dersin ezdilermi dersin ne dersen de birde bunun yüzünden panik atak hastası oldum 2004 den beri çekiyorum benimde mutlu olmam lazım kardeşim neden olmuyo bendemi bir hata var yoksa yaşamımdamianlamadım gitti anlıcagın çok zor imtaan lardan geçtim inan buna benim çektigimi buruya yazsam topikçe aglarız neyse ben artık üzülmek kırılmak istemiyorum gülüm be benden uzak dursunlar acıtmasınlar canımı bana sakatta dediler delide çok şükür her damgayı yedi bu kardeşin elhamdurillah
CANIM 14 haftalıkken atıldı dişişim 25 gün dayandı sizlere sorum olucak
1 dikiş atıldı bana neden sebep yoken yattıgım halde dogum eylemi başladı
2 hastaneye gittigimde altan muayenede nasıl oluyoda 2 cm açıklık vardı
3 ultoronda bebegin canlıydı kıpır kıpırdı hatta dedim dikiş var doktora dikiş tutmazsa hiç bişey tutmaz dedi
4 suyumun gelmesi doktor altan baktı bacagı gelmiş demesi bu kahrolası dikişi atıyolarda nasıl oluyoda dişkişe ragmen bebegin ayagı geliyo
5 beni dogurttular odaya aldılar eşimle ben tek vardım eşim canım nasılsın deyince nasıl oluyum dedim üstümde pijamamın üstü vardı altımda çıplaktı üstümde yemyeşil bir örtü vardı kor aspirin kullandıgım için kanamam çok oldu kızım yavrum nasıl deyince eşime bak bakalım nasılmış deyim arabadan kalkınca akan kanamı yanıyım eşime ben gene başaramadım bunuda kaybettim gitti dememememi yanıyım eşimin gözümün önünde yere çöküpte yavrum kızım deyimi agladıgına yanıyım beni zapdedemediler benim yüzümden benim yüzümden deyim sinir krizlerine gripte hastaneyimi ayaklandırdımı anlatıoyım altım okadar gidiyoduki kaynanam eşim zor zapdetti beni artık yerler battı yatakta cabası doktorlar geldi hemşireler bir yandan beni tutuyolar diger yandan milleti çıkarıyolar kaynanamı attılar eşimide dışarı yavrum diye bagırdım gitti diye bagırdım allahım ben nasıl dayanıcam diye haykırdım rabbim sabrını ver dedim bir igne vurun diye çok yalvardım doktora ne olur bana igne yap hiç uyanmıyım kıızma yolla yavrularıma yolla annelerini beklerler ben gözümden sakınmadım onları ne olur dedim igne diye bagırdım garip eşim benim her bagırışlımda anne diye sarılıp aglamış anne canım yanıyo ne olucak bu halimiz demiş garip bagırmama dayanamadı odaya daldı canım üzülme ne olur gene olur yapma canımı yakıyosun dedi agladıkça zapdedene aşk olsun beni zapdetmeyi bıraktılar bir yandanda eşimin kardeşleri aglıyo bir yerden abi yapma gene olur sürükleye sürükleye götürdüler eşimi canım korkma ben burdayım ben yanındayım diye bagırdıbir igne vurdular bana salak gibi bişey oldum eşimin yüzüne bakamadım her suratını gördükçe gene olmedı be bitanem dedim kaynanam eve yolladı git seni görünce daha kötü oluyo dedi anne nasıl giderim dedi zorla sürüklüye sürüklüye götürdü kaynımlar 7 yoktu yanımdaydı eşim hep bana şirinlikler yaparak geçti günü o kahrolası aspirin yokmu 2 gece kaldım ordaİÇİM ACIYO İÇİMİN ACISI NASIL GEÇER AH BİLSEM herşey rabbimden ama ya dikende iş yoktu yada bu dünyada bebek yoktu ben inanmıyorum dikişe durmadı ne yaptıysam durmadı yataga çakılı kalsaydım altıma sürgü vursalardı genede dursaydı yavrum ömürtüm sabah ezanına kadar uyumadım annem karnımı okşadım yavrum dursaydın 27 hatfalıktın bugün senin yoklugun çok zor geliyo ben bir daha nasıl güveniyimde hamile kalıyım siz karnınızdakilerin kıymetini bilin 3 bebegimde yattım yataga iş bile yapmadım ama rabbim evlat verirse günün birinde yatmıcam şimdi nasılsa öle davranıcam töbe töbe en azından iş yaptımda giti derim yatarak gitti yavrularımın hepside bu acı tarif edilemiyo malesef İÇİM ACIYO İÇİMMMMMMMMMMMMMMMMMMSİZE SORUYORUM BEN NASIL CESARET EDİPTE HAMİLE KALIYIM YA GENE YIKIM YAŞARSAMkorkuyorum ben

memlekete gittim kardeşimindügünü oldu daha 18 günlük lohusaydım millet sevinçten dügün yapıyo ben salya sümük aglıyorum millet neden aglıyosun diyo bende babam yoıkya ona aglıyorum diyorum ama hem ona agladım hem yavruma ya dedim benim ne işim var burda ben şuan yatıyo olucaktım diye çok dedim aglama grizlerine giriyorum susuturana aşk olsun önceden bebegim olmuyo diye aglıoyodum şimdide yavrularım canlı dogup ölüyolar diye aglıyorum bu acı varya bu acı hiç bir yerde yok ne yapayım nerelere gideyim ömürüm 27 hafta 1 günlük olucaktı dursaydı onu çok özledim odası halen boş oraya bir çekyat almıştım bebegim dogunca yanında yatarım diye şimdi orda oturuyorum yan odaya gidemiyorumki çok kötüyüm çok bildiginiz gibi degil bu bana bambaşka koydu desem yeri var eşime dün dedim eger sana fırsat verselerdi hangi evladını geri isterdin dedim ilk oglumu dedi neden diye sordugumdada o başkaydı ilk göz agrımdı dedi çok agladık dün akşambirbirimize sarılıp ne olacak bizim bu halimiz dedeim herkezin var bizim yok eltimin yanına bile gidemiyorum oglunu gördükçe içim acıyo o hep aman durusa dursun ölürse ölsün derdi töbe töbe onunki duruyo benimki öldü üğstüne titredigim kızım siz biliyosunuz eziyetlerimi nasıl okadar ay yattıgımı ben elimden geleni yaptım ama gene olmadı bayramdan sonra genetik test için çapaya gidicek o testlerim yapılıcak 250 tl çapanın doktorpunu buldum benim dalda uzman nasip olursa ona gidicem bakalım o ne dicek sizden tek istegim şu dogum ettiginizde ne olur banada dua edin benimde canımdan bir parçam olsun çok aglıyorum içimin acısı bir dinseeeeeeeeee

yok canım yer vermez kimse, tek talihsiz ben kendimi sanıyordum ama istanbul u öküzün bol olduğu bi yer olarak düşünürsek talihsizler çokkk.. neyseki az kalmış Rabbim seni insna olanalrla karşılaştırsın ne diyim en azından şu mübarek ayda vicdana gelirler... Bu arada ben de öyle çok uzun değilim boyum 156 öyle tepelerden tutunamıyorum zaten koltuk başlarından falan ancak

paşam hoş geldin sen de, buraya pek yazamasam da çoğunuzu tanıyorum en azından takipteyim umarım keyifler yerindedir..

kızlarrrrrrrrr size bi habariimm varrrrrrrr işyerinde benden iki hafta ilerde olan kız doğurmuşşşşşşşşşşşşş şok oldummmmmmmmmmmmmmm şuandaaaaaa

annesi rahatsızlanmışşşşşşşş buna sölemişler kalbinden diyee bunada doğum sancıları girmişşşşşşş doktora zor yetiştirmişlerrrrrrrr çocuk küvezde ama sağlıklıymışşşşşşşş anlıcağınızz üzüntüye gelmişş o yüzdenn kaynanam görümcem kocam derken kendinizi üzmeyin kafanıza takmayınnnnnnda normal normall doğuurak minnoşlarımızııııııııııııııııııı

kornaca he güzel cevap olmuş
bu arada hayatımda gördüğüm duyduğum en kibar düşünceli ve esprili minübüs şöförü şaştım vallahi varmıymış böylesi helaal olsun
of ya benimde 130 kilo ile hamile kalan ve hamileliğinde 7 kilo alan kuzenim herrrrrrrrrrrrrr seferinde bıkmadan usanmadan benim 9 aylıkken seninki kadar göbeğim yoktu der durur boşver hamilelikte göbek göreceli bişidir

aaa ben dayanamam o çocuklu bayanlara"çocuğunuzu kucağınıza alırmısınız lütfen "diyorum,onlarda suratlarını eğip alıyolar kucaklarınja ,hamile değilkende yapıyodum ,gıcıklığına ,bukadar düşüncesizlikte olmaz yani ,zaten almasalar çemkiririm hemn oracıkta ,bu ne yaaa???benim çocuğum olsa bile milletin yerini gasbetmemek için zaten sıkışık otururum yanii

maşallah canııımmm:83::83::83::83:çok heyecanlııı...aramızda nerdeyse 1 ay var?nasıl olduki böylee??
ben bugün 28 i doldurduumm:83::83::83::83::83::83::83::83::83:

paşam hem başın sağolsun hemde geçmiş olsuun şuan o kadar duygulandımkii işi gücü bıraktım gözlerim doldu allah sana ve eşine sabırlar versinnnnn kelimeler hep boş kalıyor ne desem acını hafifletmeyecekk sözün bittiği yer sadece kendine iyi bakk

ah paşam ya okurken tüylerim diken diken oldu içim ezildi resmen kıyamam sana ben çok zor günler yaşadın mubarek günlerdeyiz
bol bol dua et allahım eninde sonunda size sağlıklı evlatlar nasip edecek her karanlıgın ardından mutlaka bir ışık yanar
bu kadar kendini yıpratma yoksa sanada birşey olacak dualarım seninle böyle bir acıya karşılık neler söylenir ki allahım tekrar yaşatmasın
kendini toparlayana kadar bu konudan uzak dur canım rabbim yar ve yardımcın olsunn

Rabbim sağlı kversin o minik kuzuya, ama inşAllah bizim yavrularımız vakitleri dolunca doğar hayırlı bir zamanda inşAllah.. Daha dün anlık sinirle eşimle kavga ettim adamcağız bile şaşırdı cinnet geçiriyorum sanmış, halbuki sultanahmet e gidiyoruz iftar yaparız orda gezeriz diyorduk neyseki sakinleştim ama öncesinde iyice ağladım öyle çıktık yola. bir sebepte yok ortada durduk yere yani şu sıralar sinirlerim çok gergin.. Allah a dua ediyorum hep sabır ver bebeğimi koru diye...

paşammm okurken gözlerimden akan yaşlar pc yi ıslattı resmen aman nolur gözünü seveyim çok zor yaşadıkların imtihanın çok büyük ama yine de sabırlı ol, isyankar değilsin biliyorum dayanması çok zor bak mübarek aydayız hepimizin dualarındasın, canı gönülden diliyorum inşAllah Rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…