- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
günaydın hatunlarrr biz geldik ogluşumlaaaa :'1: dün gece saat 2 ye kadar oturdum eşimi sahura kaldırayım diye
gözlerim pörtledi valla uyursam uyanamam diye uyumadım tv de saçma sapan ne varsa izledim sonracıgıma yemegi hazırladım
kocişi uyandırdım oruç tutacakmış gibi kuruldum masaya tıkınırken bir sancı girdi kasıklarımla rahmime amaninnnnnn
sırtımdan soguk terler aktı boncuk boncuk terlemeye başladım eşim uykulu halde yemek yerken tek gözünü açıp bana
baktı didim ye yemeginiiii adam şok oldu dogurmuyosun dimi diyo dedim yok sancı girdiii ölüyorum sandım varyaaaa
sabahta oglumun uçan tekmeleriyle uyandımmmmmmm
sağlıkla zamanında gelecek kuzucugunnnnnnn
hani hani resim isterizzzzzzzz
şekerli mamalara saldırmak yok artıkkkkkkkk
gözlerim pörtledi valla uyursam uyanamam diye uyumadım tv de saçma sapan ne varsa izledim
kocişi uyandırdım oruç tutacakmış gibi kuruldum masaya
sırtımdan soguk terler aktı boncuk boncuk terlemeye başladım eşim uykulu halde yemek yerken tek gözünü açıp bana
baktı didim ye yemeginiiii adam şok oldu dogurmuyosun dimi diyo
sabahta oglumun uçan tekmeleriyle uyandımmmmmmm
ayy çok güzelll sabah sabah gözlerim doldu yawwwwkarnındaki Bebegin Rabbiyle konusması
‎
BEBEK : Allahım dünyaya gideceğim ama orada ne yapacağımı bilmiyorum.
ALLAH: senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecektir
BEBEK: Allahım onların dilini bilmiyorum nasıl anlaşacağım.
...ALLAH:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir.
BEBEK: Allahım dünyada çok kötülük varmış nasıl başa çıkacağım ?
ALLAH: meleğin seni canı pahasına koruyacak sakın korkma "
Derken melekler gelir dünyaya gelme zamanı geldiğini söylerler,bebek Allahın huzurunda götürülürken tekrar sorar?
BEBEK: Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne?
ALLAH: adının hiç önemi yok ona ANNE de yeter...
" ANNELERİMİZİN DEĞERİNİ BİLELİM ♥ "
vay öküzler vayyy pislikler ne olcak danalar kovalasın inşallah onlarıııııııııııııııııııııııııııııııkızlar ben dün otobüste ağladım
kavacığa kadar baskılı hamile tişortüme rağmen kimse yer vermedi kavacıktan sonra 2 tane bayanın genç bir çocuğu kaldırmasıyla oturdumben utanıyorum yer istemeye yaaa sinirlerim çok bozuluyo gerek varmı Allah aşkına istemeyee 12 ağustos son iş günüm ama geçmek bilmiyor zaman
geçmiş olsun canım benim kendini yoracak hiç bişey yapma sakınnnnnGünaydın kızlar öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu, doktora gittim dün gece çok feci bel ağrısı tuttu sabahta geçmemişti. Nst ye girdim ufak tefek sancılarım çıktı ama normal dedi doktor. Vajinal ve karındna baktı, böbreklerime baktı. Heryerimi inceledi, tekrar idrar testi yapıldı, sonuç bekliyorum... Bebekle ilgili değil bel ağrın dedi, hamilelikte olurmuş normalmiş ama bu kadar olurmu dedim eskidende varsa olur tetikler dedi. Minoset al dedi. Şu son 3 gündür ağrı sızı geçmek bilmedi..
Sizlerde bel ağrısı çeken varmı kızlar gece yazıcaktım ama eşim zararlı diye ırın kırın etti.. Kimsede yoktur zaten diye gidip yattım...
Doktoruma işten çıkayım mı diye sordum, gerek yok dedi 32. hafatya az kaldı evde sıkılırsın kendini yormadan git gel dedi. Erken doğum olcak diye çok kötü korktum yaa...
Çatlayanlar bende çatlıyorum ama umrumda değil, sağlıkla gelsin vaktinde gelsin kızım, başka bir şey düşünmüyorum.
Eda valla içimden çok kötü şeyler söyledim o otobüstekilere, kadının halinden kadın anlıyor işte. Öküzler nolcak... Az kalmış son 10 gün, bende 30 ağustosu bekliyorum hayırlısıyla 28 gün kaldı..
kızlar biz yatağımızı kurduk yarım saat kadar sürdü.gayet şık ve rengi hoşumuza gitti.kırmızısı göz almıyor.ürünü sivastan yollamışlar.merkezleri orası.sonuç olarak tavsiye edebileceğim bi ürün.
bir de geçen hafta şeker yüklemem yüksek çıkmıştı.bu hafta 100 grlık tekrar yükleme yspıldı.tüm değerler alt sınıra yakın çıktı.çok mutlu oldum.ama bundan sonra hep dikkat ediceğim.pasta börek gibi abartılı şeyler yokkkkk
hani hani resim isterizzzzzzzz
şekerli mamalara saldırmak yok artıkkkkkkkk