2011 Ekim Anneleri

:18::18::18: oyy Allah yardımcıları olsun hem kızın annesine hem kendisine hemde bebişine acil şifalar versin yarabbim ...

cnm hata sende ben otobüse binmek zorunda kaldığımda müsade istiyorum öyle densizler varki14-15 yaşındaki çocuklar hattakadınlar bizim halimizden anlaması gerekirken 1-2 yaşındaki çocuğnu yanına oturtmuş söylemesen hiç oralı olmuyo ben istiyorum obizim en doğal hakkımız sende utanma bence bebeğine yazık onlarmı önemli bebeğinmi biz hiç böyle değildik yaaa yeni nesil berbat saygıyı sevgiyi geçtim acıma duygusu yokkk

paşamcım Başın saolsun,geçmiş olsun canım ,böyle bi durumda ne söylenebilirki ,yüreğini öyle bir açtınki bize...ne söylesek az ...dualarımızdasın canım bunu bil ,inşallah rabbim en yakın zamanda sağlıklı ,nurtopu gibi bebek nasip eder sana.

canım benim nihayet denk geldik özlemişim senide bambamla çakılımıda
eslemim yok ya dün sıcaktan terden o kadar bunaldımki gözlerim yuvalarından pörtledi dilim dışarı çıktı yinede istiyemedim bayan olsa önümdeki belki çekinmezdimde 4 sıra erkekti ve gençlerdi dilimin ucuna kadar geldi söyliyemedim zaten otobüste genelde ayakta kalanlar hep kadınlar çok şükür ki az kaldı

geçen bende anneme gidiyordum 2,5 yaşındaki kızım kucağımda hamileyim karnım burnunda bir allahın kulu kalkıp yer vermedi zor ayakta duruyorum.kızım kucağımda olmasa yine neyse dicem ama ayakta zor durdum yani bu kadar öküz bu insanlar

zeytinlimon, kuzucuk sağlıkla uyusun içinde çok güzel canım hayırlı olsun...

teyzecikler biz çıkıyoruz az temizlik yapayım, evin yanıyo resmen... tüllerim yıkanacak pencerelerim berbat halılarım yıkanacak... herkes doğuma yakın hallet bayram sonu yaptır diyor.. neyse bakalım kzucukları da annelerini de öpüyoruz kızımla, Rabbime emanet olun...

pes ya Allah ıslah etsin bu insanları

hanzadem valla adam uyukluyordu şimdi onu şoka sokmaya gerek yok dimi bassam çıglıgı adamın eli ayagına dolanacak ayık olunca basarım çıglıgı hiçççç affetmem

merhaba canim suan oyle kotuyumki anlatamam.agliyorum yazdiklarin cok etkiledi beni allahim ins sanada evlat nasip etsin.isteyen herkese,seninde kucagini bos koymasin rabbim.benimde iki kere dusugum oldu allah buyuk hic ummadigim anda hamile kaldim,ayni senin dedigin gibi yaptim hic esirgemedim ilk baslarda nasil olsa yine dusecek diye esirgenen goze cop batiyor misali,cok sukur bu sefer oldu galiba 31 haftalik oldu cok sukur rabbime.allah cok buyuk birgun olacak eminim umudumuzu kaybetmiyelim.

Ben sana her duamda yer veriyorum sevgi, hiç unutmuyorum yeşimide, senide, gülseyide.. Sende bize dua et, bizimde ne olacağımzı belli değil henüz. Takdir allahın. İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür...

bende seni özledim canım benim kız erkek olmaları daha iyiya rahat rahat isteseydinyer bahaneleri olmazdı sünnetmi olmuş hepside malak gibi oturuyolar ben isterim hemde mazeretsiz yer vermeslerse çirkefleşirim hamileyim ne yapsam haklıyım

merhaba paşam.yazdıklarını okurken herkes gibi benim de gözlerim doldu.çok üzüldüm.ben hep dualarımda Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tattır diorum inşallah Allah sana en ummadığın ve en kısa zamanda bu annelik duygusunu tattırır.bebeğin olsun ve çektiklerini çekmemiş gibi ol inşallah.başın saolsun Allah bidaha böle acı göstermesin.

Eslem korkmuyordum ağrılar normal diye ama dün çok fena oldum, bide nst de sancı çıkınca korktum valla, ben 32 ye 33 e razıyım Allah korusun önce olmasın.. :) Bide haklısın korkunun ecele faydası yok derler.. Ne varsa yazımıda onu yaşıcaz ama insan engelleyemiyo bazı bazı :)

ah bacım.....ne denirki ne söylenir....şu mubarek günde dualarımız seninle ama nolur inancını kaybetme.....zamanı gelince olacak....eşinde destek sana..sakın umudunu kaybetme

ACIN BİRAZ HAFİFLEMİŞTİR DİYE SENİ ÖZLEDİK DİYE TOPİĞE GEL DEDİM ama görüyorum ki bir gram bile hafiflememişsin canım benim her şey allahtan seninde sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah ama tedavini iyi bir yerde yaptırman sürekli gözlem altında olman gerek allah yardımcın olsun güzel arkadaşım neler yaşadığını anlayamam ama sana her zaman destek olurum artık toparla kendini lütfen....

hanzadem valla adam uyukluyordu şimdi onu şoka sokmaya gerek yok dimi bassam çıglıgı adamın eli ayagına dolanacak ayık olunca basarım çıglıgı hiçççç affetmem

Ayy iyi yapmışsın korkutma boşver benim eşimde ayıktı pek bağrınmadım ama o ahlimi görünce çok kötü oldu oda.. Onlarda bizlerle doğurcak valla..

aranızda acaba beni özleyen varmı merak ettim

aklımızdasın arkadaşım, hiç unutur muyuz seni? İnşallah sen de sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın... Allah yardımcın olsun, yaşadıklarına dayanma gücü versin...

Eki Görüntüle 233539 Eki Görüntüle 233542

işte bunlar umarım doğru yükleyebilmişimdir.

Çok güzel olmuş, sağlıcakla yatsın bebeğin içinde tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…