ACIN BİRAZ HAFİFLEMİŞTİR DİYE SENİ ÖZLEDİK DİYE TOPİĞE GEL DEDİM ama görüyorum ki bir gram bile hafiflememişsin canım benim her şey allahtan seninde sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah ama tedavini iyi bir yerde yaptırman sürekli gözlem altında olman gerek allah yardımcın olsun güzel arkadaşım neler yaşadığını anlayamam ama sana her zaman destek olurum artık toparla kendini lütfen....
cnm benim üzülüp sinirlenme diycem ama elde değil geçenlerdede minibüste 60 yaşında bi teyze yer verdi bana yok teyze otur sen iyiyim ben desemde olmaz kızım yüklüsün sen günah dedi kadın kimsenin umrunda değiliz yanikızlar ben dün otobüste ağladım
kavacığa kadar baskılı hamile tişortüme rağmen kimse yer vermedi kavacıktan sonra 2 tane bayanın genç bir çocuğu kaldırmasıyla oturdumben utanıyorum yer istemeye yaaa sinirlerim çok bozuluyo gerek varmı Allah aşkına istemeyee 12 ağustos son iş günüm ama geçmek bilmiyor zaman
tatlım drum alerji yada isilik için bepanten önermişti bana bi dene istersenGünaydınlar güzel annişer
Feci halde kaşınıyorum sıcaklardan isilik döktü her yerim, ne yapıcam ben yaaaa
geçmiş olsun cnm ya bu sancıları nasıl ayırt edicez bi yöntemi yokmu ya her sancıda hastanelik olup yüreğimiz ağzımızda gezicez herhalde :18::18::18:Günaydın kızlar öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu, doktora gittim dün gece çok feci bel ağrısı tuttu sabahta geçmemişti. Nst ye girdim ufak tefek sancılarım çıktı ama normal dedi doktor. Vajinal ve karındna baktı, böbreklerime baktı. Heryerimi inceledi, tekrar idrar testi yapıldı, sonuç bekliyorum... Bebekle ilgili değil bel ağrın dedi, hamilelikte olurmuş normalmiş ama bu kadar olurmu dedim eskidende varsa olur tetikler dedi. Minoset al dedi. Şu son 3 gündür ağrı sızı geçmek bilmedi..
Sizlerde bel ağrısı çeken varmı kızlar gece yazıcaktım ama eşim zararlı diye ırın kırın etti.. Kimsede yoktur zaten diye gidip yattım...
Doktoruma işten çıkayım mı diye sordum, gerek yok dedi 32. hafatya az kaldı evde sıkılırsın kendini yormadan git gel dedi. Erken doğum olcak diye çok kötü korktum yaa...
Çatlayanlar bende çatlıyorum ama umrumda değil, sağlıkla gelsin vaktinde gelsin kızım, başka bir şey düşünmüyorum.
Eda valla içimden çok kötü şeyler söyledim o otobüstekilere, kadının halinden kadın anlıyor işte. Öküzler nolcak... Az kalmış son 10 gün, bende 30 ağustosu bekliyorum hayırlısıyla 28 gün kaldı..
bende sizi beğeniyorum ballarımm benim.. :))
görüşmeyeli sanki çabuk sinirleniyorum içimde meğer kavgacı bir fatoş varmışta haberim yokmuş... geçenlerde ikinci el tel almıştım işyeri için arızalı çıktı iade istedim yok alamayız falan dedi uuuuvvvv bir paçozlaştım çocuk baka kaldı dedim kesss sinir ettimn beni senin yüzünden doğurucam şimdi çocuğumu işini yap.. eşimde yanımdaydı bir ara dedimm bekle çıkıp iki dakka nefes alıp geliyorum :)) arkamdan eşime allah sana sabır versin abi bu ne böylee demişneyse dediğimi yaptırdım ama eşim bakıp bakıp gülşüyor dediki o neydi öle ben bile tırstım senden :)) ha ha ha ayy umarım bu durum çabuk geçer halbuki hep aşırı nazik olduğum için dalga geçerlerdi şimdide aşırı sinirli olduğum için dalga geçiyorlar ortasını bulamadım bitürlü :)) başkada hepinizle aynı sıkıntılarım var ama eylülün keyfi yerinde çalışıyoruz işte anne kız :) rüzgarcık nasıl bakalım annesi?
eda, senin şort giyerken kızmanda güzelmiş demekki neymiş hormonlar tavan yapmış. hem bukadar hırçın hemde bukadar ağlak olmayı zaten bitek hamile bir kadın başarabilir sanırım :) dün doğum hikayeleri okudum ağla ağla içim çıktı heee bidee akşam iş çıkışı yolda oturduğum mahallesnin minübüslerinden biri geçiyo yoldan kornaya basıp bana bakıyo dedim ne bunun derdi? neyse devam ettim yola durakta aynı minübüs varmış bindim şöförde genç şiirnbirisi. dedi kusura bakmayın hanfendi yanlış anlamadınız inşlh dedim yokda niye bastınız kornaya. eliyle hamiş yapıp eee malum sizi tanıyoruz artık süreklide müşterimizsiniz durağa kadar yürümeyin ben sizi götürürüm diye basmıştım kornaya. dedim kuusra baklmayın kornaca anlamıyorum çocuk güldü. demesinmi eee kaç aylık oldu korkuyoruz valla bigün minübüste doğurcaksınız diye.... allahım çok güldüm nedir bu göbüşüm büyük diye başıma gelenler. biride geçende sordu ozaman 6 aylıktım ne kadar kaldı diye, dedim 3 atladı hemen aaa 3 haftamı kaldı az kalmış diyeee :)) yok yaa zaten beni hep anormal olaylar buluyo çekiyorum napim. eşime anlattım gülüyo dedim sakın gülme bütün hırsımı senden alırım şimdi :))
pes ya Allah ıslah etsin bu insanları
kızlar ben çıkıyorum.anneme doğru gitcem biraz için bunaldı evde.görüşürüz kızlar.
karnındaki Bebegin Rabbiyle konusması
‎
BEBEK : Allahım dünyaya gideceğim ama orada ne yapacağımı bilmiyorum.
ALLAH: senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecektir
BEBEK: Allahım onların dilini bilmiyorum nasıl anlaşacağım.
...ALLAH:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir.
BEBEK: Allahım dünyada çok kötülük varmış nasıl başa çıkacağım ?
ALLAH: meleğin seni canı pahasına koruyacak sakın korkma "
Derken melekler gelir dünyaya gelme zamanı geldiğini söylerler,bebek Allahın huzurunda götürülürken tekrar sorar?
BEBEK: Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne?
ALLAH: adının hiç önemi yok ona ANNE de yeter...
" ANNELERİMİZİN DEĞERİNİ BİLELİM ♥ "
ıslah eder inşallah cnm biz umursamazlıklarından dem vuruyoruz ama işin artık cidden b.kunu çıkartanlar var geçen arabayla yanımdan geçiyorlar ve hamile kadına laf atmaya utanmıyorlar allah belanızı versin dedim ben utandım((
hoşgeldin elifim hoşgeldin sudenazım
üzülüp sinirleniyorum ama eve gidince bütün yorgunluğum sinirim geçiyo kocamın maymunnluklarıyla saolsun
kornaca he güzel cevap olmuş
bu arada hayatımda gördüğüm duyduğum en kibar düşünceli ve esprili minübüs şöförü şaştım vallahi varmıymış böylesi helaal olsun
of ya benimde 130 kilo ile hamile kalan ve hamileliğinde 7 kilo alan kuzenim herrrrrrrrrrrrrr seferinde bıkmadan usanmadan benim 9 aylıkken seninki kadar göbeğim yoktu der dururboşver hamilelikte göbek göreceli bişidir
elifim en fit annelerimizdensin öküzlerin suçu yok senin maşallahın var
ve aleyküm selam canılarım beni sorucak olursanız kısaca bahsediyim kendimden sizden ayrıldıktan sonra malum çok kötüydüm bebegimin patoloji sonuçlari geldi yavrum 160 gram 19 cm annesinin gülü herzamanki gibi bebegim sapa saglam bebegi,mi vermek istemedim zorla aldılar benden dikiş atıldı diye acaba dikiştemi sorun var yoksa bebektemi dendiömürüm 29 mayıs ta saat 8.30 civarları vefat etti hiç bir bebegimi görmemiştim onu gördüm okadar güzel bir bebektiki istedim elime vermediler içim çok acıyo halen o anı yaşadıkça kahroluyorum her sefer gözlerimi kapatışımda yavrum güzel kızım geliyo gözümün önüne onu çok özledim
leylam ah leylam ne geldiyse başıma evlendimde geldim canım ya çok sakin biriydim okadar mutluydumki sorma evlemdim borçlarmı dersin dertlermi dersin ezdilermi dersin ne dersen de birde bunun yüzünden panik atak hastası oldum 2004 den beri çekiyorum benimde mutlu olmam lazım kardeşim neden olmuyo bendemi bir hata var yoksa yaşamımdamianlamadım gitti anlıcagın çok zor imtaan lardan geçtim inan buna benim çektigimi buruya yazsam topikçe aglarız neyse ben artık üzülmek kırılmak istemiyorum gülüm be benden uzak dursunlar acıtmasınlar canımı bana sakatta dediler delide çok şükür her damgayı yedi bu kardeşin elhamdurillah
CANIM 14 haftalıkken atıldı dişişim 25 gün dayandı sizlere sorum olucak
1 dikiş atıldı bana neden sebep yoken yattıgım halde dogum eylemi başladı
2 hastaneye gittigimde altan muayenede nasıl oluyoda 2 cm açıklık vardı
3 ultoronda bebegin canlıydı kıpır kıpırdı hatta dedim dikiş var doktora dikiş tutmazsa hiç bişey tutmaz dedi
4 suyumun gelmesi doktor altan baktı bacagı gelmiş demesi bu kahrolası dikişi atıyolarda nasıl oluyoda dişkişe ragmen bebegin ayagı geliyo
5 beni dogurttular odaya aldılar eşimle ben tek vardım eşim canım nasılsın deyince nasıl oluyum dedim üstümde pijamamın üstü vardı altımda çıplaktı üstümde yemyeşil bir örtü vardı kor aspirin kullandıgım için kanamam çok oldu kızım yavrum nasıl deyince eşime bak bakalım nasılmış deyim arabadan kalkınca akan kanamı yanıyım eşime ben gene başaramadım bunuda kaybettim gitti dememememiyanıyım eşimin gözümün önünde yere çöküpte yavrum kızım deyimi agladıgına yanıyım beni zapdedemediler benim yüzümden benim yüzümden deyim sinir krizlerine gripte hastaneyimi ayaklandırdımı anlatıoyım altım okadar gidiyoduki kaynanam eşim zor zapdetti beni artık yerler battı yatakta cabası doktorlar geldi hemşireler bir yandan beni tutuyolar diger yandan milleti çıkarıyolar kaynanamı attılar eşimide dışarı yavrum diye bagırdım gitti diye bagırdım allahım ben nasıl dayanıcam diye haykırdım rabbim sabrını ver dedim bir igne vurun diye çok yalvardım doktora ne olur bana igne yap hiç uyanmıyım kıızma yolla yavrularıma yolla annelerini beklerler ben gözümden sakınmadım onları ne olur dedim igne diye bagırdım garip eşim benim her bagırışlımda anne diye sarılıp aglamış anne canım yanıyo ne olucak bu halimiz demiş garip bagırmama dayanamadı odaya daldı canım üzülme ne olur gene olur yapma canımı yakıyosun dedi agladıkça zapdedene aşk olsun beni zapdetmeyi bıraktılar bir yandanda eşimin kardeşleri aglıyo bir yerden abi yapma gene olur sürükleye sürükleye götürdüler eşimi canım korkma ben burdayım ben yanındayım diye bagırdıbir igne vurdular bana salak gibi bişey oldum eşimin yüzüne bakamadım her suratını gördükçe gene olmedı be bitanem dedim kaynanam eve yolladı git seni görünce daha kötü oluyo dedi anne nasıl giderim dedi zorla sürüklüye sürüklüye götürdü kaynımlar 7 yoktu yanımdaydı eşim hep bana şirinlikler yaparak geçti günü o kahrolası aspirin yokmu 2 gece kaldım ordaİÇİM ACIYO İÇİMİN ACISI NASIL GEÇER AH BİLSEM herşey rabbimden ama ya dikende iş yoktu yada bu dünyada bebek yoktu ben inanmıyorum dikişe durmadı ne yaptıysam durmadı yataga çakılı kalsaydım altıma sürgü vursalardı genede dursaydı yavrum ömürtüm sabah ezanına kadar uyumadım annem karnımı okşadım yavrum dursaydın 27 hatfalıktın bugün senin yoklugun çok zor geliyo ben bir daha nasıl güveniyimde hamile kalıyım siz karnınızdakilerin kıymetini bilin 3 bebegimde yattım yataga iş bile yapmadım ama rabbim evlat verirse günün birinde yatmıcam şimdi nasılsa öle davranıcam töbe töbe en azından iş yaptımda giti derim yatarak gitti yavrularımın hepside bu acı tarif edilemiyo malesef İÇİM ACIYO İÇİMMMMMMMMMMMMMMMMMMSİZE SORUYORUM BEN NASIL CESARET EDİPTE HAMİLE KALIYIM YA GENE YIKIM YAŞARSAMkorkuyorum ben
memlekete gittim kardeşimindügünü oldu daha 18 günlük lohusaydım millet sevinçten dügün yapıyo ben salya sümük aglıyorum millet neden aglıyosun diyo bende babam yoıkya ona aglıyorum diyorum ama hem ona agladım hem yavruma ya dedim benim ne işim var burda ben şuan yatıyo olucaktım diye çok dedim aglama grizlerine giriyorum susuturana aşk olsun önceden bebegim olmuyo diye aglıoyodum şimdide yavrularım canlı dogup ölüyolar diye aglıyorum bu acı varya bu acı hiç bir yerde yok ne yapayım nerelere gideyim ömürüm 27 hafta 1 günlük olucaktı dursaydı onu çok özledim odası halen boş oraya bir çekyat almıştım bebegim dogunca yanında yatarım diye şimdi orda oturuyorum yan odaya gidemiyorumki çok kötüyüm çok bildiginiz gibi degil bu bana bambaşka koydu desem yeri var eşime dün dedim eger sana fırsat verselerdi hangi evladını geri isterdin dedim ilk oglumu dedi neden diye sordugumdada o başkaydı ilk göz agrımdı dedi çok agladık dün akşambirbirimize sarılıp ne olacak bizim bu halimiz dedeim herkezin var bizim yok eltimin yanına bile gidemiyorum oglunu gördükçe içim acıyo o hep aman durusa dursun ölürse ölsün derdi töbe töbe onunki duruyo benimki öldü üğstüne titredigim kızım siz biliyosunuz eziyetlerimi nasıl okadar ay yattıgımı ben elimden geleni yaptım ama gene olmadı bayramdan sonra genetik test için çapaya gidicek o testlerim yapılıcak 250 tl çapanın doktorpunu buldum benim dalda uzman nasip olursa ona gidicem bakalım o ne dicek sizden tek istegim şu dogum ettiginizde ne olur banada dua edin benimde canımdan bir parçam olsun çok aglıyorum içimin acısı bir dinseeeeeeeeee
PAŞAM
Geçen zamanda acın malesef hiç hafiflememiş tabiki yaşadıklarını tam olarak anlayabilmemiz mümkün değil ve kötü günler geçirdiğin aşikar... ama artık toparlanmalısın bende leyna gibi düşünüyorum ihtiyacın olan şey senin durumunda uzmanlaşmış iyi bir ekip bulmak ve onlarla tedaviye başlamak aynı zamanda mutlaka pisikolojik destek almalısın hem sen hemde eşin. Eşin hep yanında olduğu için şanslısın canım, kaynanaymış eltiymiş düşünme bile onları sadece kendini ve eşini düşün, iyi bir tedavi sürecinden sonra hem psikolojik hemde fiziken hazır olduğunda tekrar dene ve bu kez geçmişi düşünme sıfırdan başla , öncesi yokmuş gibi sanki ilk kez hamile kalmışsın gibi.... İnan bizim enerjimiz herşeyi etkiliyor ben inanıyorum bir gün kucağına bebeğini alıcaksın ve çok mutlu olucaksın. Unutma herşeyde bir hayır vardır . Bunda da yaradanın bir bildiği vardıki böyle oldu.
En kötü ihtimalle hiç olmadı diyelim, ozaman evlat edinirsiniz 3 günlük bebekler var orda onları sevicek anne baba bekliyorlar. Bir insanın anne olması için doğurması şart değil. Bence önemli olan onu koruycak,karşılıksız sevicek bir kalbe sahip olmakki buda hem sende hemde eşinde var. Dünyada ölümden başka hiç bir şey çaresiz değil sevgi, yeterki sen iste canım. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada senin için hep dua edicem umarım buraya birgün nekadar mutlu olduğunu yazdığın günleride görürüz........
ha ha evet edacım yaaa ben ona behlül diyorum çok şeker çocuk. hatta dedim oğlumuz olsa ona benzesin isterdim bakışları falan kızları süze süze tam hınzır :)) sonra dedim ay çok bahsettim sakın bizim eylül hanımda onun gibi çapkın olmasın :)))
buarada ağustos sonu doğum yapıcak bir arkadaşın eşi oda sadece 3 kilo almış. ama önceden kilosu vardı sanırım önceden göbeği olan daha az kilo alıyor. Aman napimmm varsın benden küçük göbekli olsunlar bikere bakınca ben daha hamiş geliyorum aynı zamandada çok sevimliyimmmmmmmm ohhhhh sefamız olsun...
heeee yakında göbüş topiğine fotomuzu koyucam bide siz bakın bakim nesi varmış minnoş göbeğimin hıhhhh..
sağol cnm benim ama göbiş artık ben burdayım diyooo
aaaa geçen ne oldu anlatmayı unuttum
geçen sene bi gün üst kattaki komşu ablama çıkmıştım (binada bi onunla görüşürüm ara ara uğrar hatrımı sorar iyimisin sıkıntın varmı falan der iyidir sağolsun) aynı binada oturduğum bir başka komsu (pek muhabbetimiz yoktur) orda bana dediki napıyosun kızım sen evlendinmi ??? ben şaşırdım tabi abla ben zaten evliyim 4 yıl oldu dedim aaaa dedi ben seni o evin kızı sanıyordum (kaynanamla 2 sene beraber oturmustuk) kaynanamı annem eşimi abim sanıyormuş
3 gün önce aynı kadın bize geldi eve boya yaptırıcaz akrabası varmış onu getirdi oturduk eşimle adam fiyat konusuyo ablayla bizde sohbet ediyoruz bebeği falan soruyo ya kızım dedi ben seni bekar sanıyodum gecen sene o yüzden sormuştum oğlum seni görmüş beğenmiş babasına söylemiş falan hem anlatıyo hemde bi gözü benim kocada duymasın diye
akşam benim popo tavan yapmış 1500 ama kocişe diyorum bak ayağını denk al hala talibim çıkıyo diyemaşallah bana maşallah falan yapıyorum oda gülüyo ben beklerim artık hayırlı bi iş için gelen gidende olur diyo baya eğlenmiştik o akşam :)))
ayy cnm her yazılanda kendimde bişey buluyorum bende sabah kuşumla kavga ettim nasıl bağırıyorum ama hayvana
kornacaçok güldüm fatoşum yaaaa
bende gecen kntrle gittim evimin yakınındaki polikliniğe uzattım kimliği k.doğum dedim adam dr yok yarın sabah gelebilirmisiniz dedi tmm dedim gelince kadın doğum demenize gerek yok ne için geldiğiniz belli oluyo zaten dedi gülerek
ne olacak bu duygu fırtınalarının hali bilemiyorum valla bende kocayı işe gönderirken ağladım bugün gitme çalışma yanımda kal diye sonra toparladım ama aklı bende kalmasın diye c.teside böyle yaptım gitmedi ama 2 günde bir gitmezse aç kalırız valla
sağol cnm benim ama göbiş artık ben burdayım diyooo
aaaa geçen ne oldu anlatmayı unuttum
geçen sene bi gün üst kattaki komşu ablama çıkmıştım (binada bi onunla görüşürüm ara ara uğrar hatrımı sorar iyimisin sıkıntın varmı falan der iyidir sağolsun) aynı binada oturduğum bir başka komsu (pek muhabbetimiz yoktur) orda bana dediki napıyosun kızım sen evlendinmi ??? ben şaşırdım tabi abla ben zaten evliyim 4 yıl oldu dedim aaaa dedi ben seni o evin kızı sanıyordum (kaynanamla 2 sene beraber oturmustuk) kaynanamı annem eşimi abim sanıyormuş
3 gün önce aynı kadın bize geldi eve boya yaptırıcaz akrabası varmış onu getirdi oturduk eşimle adam fiyat konusuyo ablayla bizde sohbet ediyoruz bebeği falan soruyo ya kızım dedi ben seni bekar sanıyodum gecen sene o yüzden sormuştum oğlum seni görmüş beğenmiş babasına söylemiş falan hem anlatıyo hemde bi gözü benim kocada duymasın diye
akşam benim popo tavan yapmış 1500 ama kocişe diyorum bak ayağını denk al hala talibim çıkıyo diyemaşallah bana maşallah falan yapıyorum oda gülüyo ben beklerim artık hayırlı bi iş için gelen gidende olur diyo baya eğlenmiştik o akşam :)))
ay ölücemm kız az daha görücü geliyomuş desene bende nişanlıyken anneme müsayitsen kızını istemeye gelicez demişler annemde 3 ay sonra evleniyo kızım dimiş kadın çok utanmış ee olmadı diğer kızını alalım demiş
beni de ağlattın allah bebeğinden ayırmasın seni beni hepimizi....aaaaah paşam ah.. Bugün evlenme yıldönümüm ama kk'yı açtığımdan beri ağlıyorum.
Geçen yıl 25 mayıs'da saat 11.30'da almışlardı ilk bebeğimi benden. Okudukça içimdeki yara tekrar açıldı.. Hiç bir şeyim yoktu kontrole gitmiştim bebeğimin kalbinin atmadığını söylediler. Hemen kürtaja almak istediler. Direndim, yanlış bakmışsınızdır dedim, seni de zehirler dediler, zorla aldılar kürtaja. 2 ay kendi evime giremedim, annemin evinde eski odamda kaldım. Kocamın yüzünü görmek istemedim, başka bebeğin olur diyenleri öldürmek istedim. Kahrolası kaynanam telefon açıp geçmiş olsun bile demedi. Tekrar hamile kalmak fikrini düşünmek bile istemedim. Geceleri "bebeğim" diye çığlıklar atarak uyandım. Bi ara boşanmayı bile düşündüm tekrar bebek istemediğim için, biraz da eşimi suçladım aslında bebeğimi kaybettiğim için. Zor günler geçiriyorduk o dönem. Benim işlerim yoğundu, o bana destek olmuyordu.. Sonra bi akşam beni annemlerden aldı arabaya attı assos'a götürdü. Gidenler bilir.. Sessiz, sakin bi yer. çıkardı beni uçuruma, yalvardı ne olur son şans vermem için. Sen yoksan ben de yokum dedi. Gecenin bi yarısı birbirimize sarılıp saatlerce ağladık, gün doğana kadar. Ama dedim bebek lafı etme sakın bana. Sonra bu kış, şubatta hamile kaldığımı öğrendim. Kazara oldu, isteyerek değil. Ilk bir kaç hafta hep ağladım ağlahım bir daha kaybedersem diye. Anneme bile 3.ayın sonunda hamile olduğumu söyledim. Bir daha bebek sevmem diyordum, şimdi oğlumun her tekmesinde allaha şükrediyorum ve hala ilk bebeğim için geceleri dua ediyorum allah'ım ben gelene kadar ona iyi bak diye..
Senin için dua edicem.. Acının hafiflemesi için (çünkü hiç geçmiyor biliyorum) ve günün birinde güzel bir evlat sahibi olman için. Allah sabır versin kardeşim..
amman eylülüm değilde ben bi gelim oraya o zaman bi tur attırsın bize sizin behlül rüzgar örnek alsın
Hay yaşa sen fatoşum yaaa koyalım göbeklerimizi tabi biz çok sevimliyizzzzzzzzz :89:
Leynaaaaaaaaaa senin son halinide çok merak ediyorum ayrıcaaaaaaa bilgineee yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?