2011 Ekim Anneleri

Daha önce çok yazdım belki sıkılır diye söylemedim ama bence paşamın önce güzel bir psikolojik tedaviden geçmesi, ruh sağlığını kazanması huzuru bulması lazım... Panik atak tedavisi gördüm diyor ama bence yetersiz.. Ki bende daha önce düşük yaptım defalarca... Onu en iyi ben anlıyorum ama sürekli acı çekiyor bu sağlıklı değil, elindede değil... Tedavi olması keisnlikle şart, bebekten önce psikolojisi düzelmeli... Sabırla sukunetle tedavisini görmeli.. Sonra yeniden denemeli inşallah..Allahın izniyle...Olucak inşallah...

cnm benim üzülüp sinirlenme diycem ama elde değil geçenlerdede minibüste 60 yaşında bi teyze yer verdi bana yok teyze otur sen iyiyim ben desemde olmaz kızım yüklüsün sen günah dedi kadın kimsenin umrunda değiliz yani
Günaydınlar güzel annişer

Feci halde kaşınıyorum sıcaklardan isilik döktü her yerim, ne yapıcam ben yaaaa
tatlım drum alerji yada isilik için bepanten önermişti bana bi dene istersen
geçmiş olsun cnm ya bu sancıları nasıl ayırt edicez bi yöntemi yokmu ya her sancıda hastanelik olup yüreğimiz ağzımızda gezicez herhalde :18::18::18:

ayy cnm her yazılanda kendimde bişey buluyorum bende sabah kuşumla kavga ettim nasıl bağırıyorum ama hayvana

kornaca çok güldüm fatoşum yaaaa
bende gecen kntrle gittim evimin yakınındaki polikliniğe uzattım kimliği k.doğum dedim adam dr yok yarın sabah gelebilirmisiniz dedi tmm dedim gelince kadın doğum demenize gerek yok ne için geldiğiniz belli oluyo zaten dedi gülerek
ne olacak bu duygu fırtınalarının hali bilemiyorum valla bende kocayı işe gönderirken ağladım bugün gitme çalışma yanımda kal diye sonra toparladım ama aklı bende kalmasın diye c.teside böyle yaptım gitmedi ama 2 günde bir gitmezse aç kalırız valla

kızlar ben çıkıyorum.anneme doğru gitcem biraz için bunaldı evde.görüşürüz kızlar.

hoşgeldin elifim hoşgeldin sudenazım
üzülüp sinirleniyorum ama eve gidince bütün yorgunluğum sinirim geçiyo kocamın maymunnluklarıyla saolsun

hay allah iyliğini versin! hüngür hüngür ağlamaya başladım..

elifim en fit annelerimizdensin öküzlerin suçu yok senin maşallahın var

hoşgeldin elifim hoşgeldin sudenazım
üzülüp sinirleniyorum ama eve gidince bütün yorgunluğum sinirim geçiyo kocamın maymunnluklarıyla saolsun

hoşbulduk cnm ne güzel çiçekler bunlar böyle teşekkür ederiz kızımla geçmişi okuya okuya geldik kızımla isim olarak bizdede sudenaz daha ağır basmaya başladı galiba eylülü eliycez sanırsam

PAŞAM

Geçen zamanda acın malesef hiç hafiflememiş tabiki yaşadıklarını tam olarak anlayabilmemiz mümkün değil ve kötü günler geçirdiğin aşikar... ama artık toparlanmalısın bende leyna gibi düşünüyorum ihtiyacın olan şey senin durumunda uzmanlaşmış iyi bir ekip bulmak ve onlarla tedaviye başlamak aynı zamanda mutlaka pisikolojik destek almalısın hem sen hemde eşin. Eşin hep yanında olduğu için şanslısın canım, kaynanaymış eltiymiş düşünme bile onları sadece kendini ve eşini düşün, iyi bir tedavi sürecinden sonra hem psikolojik hemde fiziken hazır olduğunda tekrar dene ve bu kez geçmişi düşünme sıfırdan başla , öncesi yokmuş gibi sanki ilk kez hamile kalmışsın gibi.... İnan bizim enerjimiz herşeyi etkiliyor ben inanıyorum bir gün kucağına bebeğini alıcaksın ve çok mutlu olucaksın. Unutma herşeyde bir hayır vardır . Bunda da yaradanın bir bildiği vardıki böyle oldu.
En kötü ihtimalle hiç olmadı diyelim, ozaman evlat edinirsiniz 3 günlük bebekler var orda onları sevicek anne baba bekliyorlar. Bir insanın anne olması için doğurması şart değil. Bence önemli olan onu koruycak,karşılıksız sevicek bir kalbe sahip olmakki buda hem sende hemde eşinde var. Dünyada ölümden başka hiç bir şey çaresiz değil sevgi, yeterki sen iste canım. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada senin için hep dua edicem umarım buraya birgün nekadar mutlu olduğunu yazdığın günleride görürüz........

ha ha evet edacım yaaa ben ona behlül diyorum çok şeker çocuk. hatta dedim oğlumuz olsa ona benzesin isterdim bakışları falan kızları süze süze tam hınzır :)) sonra dedim ay çok bahsettim sakın bizim eylül hanımda onun gibi çapkın olmasın :)))
buarada ağustos sonu doğum yapıcak bir arkadaşın eşi oda sadece 3 kilo almış. ama önceden kilosu vardı sanırım önceden göbeği olan daha az kilo alıyor. Aman napimmm varsın benden küçük göbekli olsunlar bikere bakınca ben daha hamiş geliyorum aynı zamandada çok sevimliyimmmmmmmm ohhhhh sefamız olsun...
heeee yakında göbüş topiğine fotomuzu koyucam bide siz bakın bakim nesi varmış minnoş göbeğimin hıhhhh..

dün komşum bebeşimin adını sordu bende özgür didim bakışı aynen böyleo ne bee nasıl isim harun daha güzeldi
değişririn didiaa niye biz çok begendik dedim yok ben begenmedim demezmidedim ki benim çocugum istediğim ismi
koyarım sen kendi bebenin ismine karış ahmet alii o nasıl isim didim bende altta kalmamak için yoksa güzel isim ahmet ali
millet güçlerini birleştirip bana erken dogum yaptıracak haaa tübe tübeeee

elifim en fit annelerimizdensin öküzlerin suçu yok senin maşallahın var

sağol cnm benim ama göbiş artık ben burdayım diyooo

aaaa geçen ne oldu anlatmayı unuttum
geçen sene bi gün üst kattaki komşu ablama çıkmıştım (binada bi onunla görüşürüm ara ara uğrar hatrımı sorar iyimisin sıkıntın varmı falan der iyidir sağolsun) aynı binada oturduğum bir başka komsu (pek muhabbetimiz yoktur) orda bana dediki napıyosun kızım sen evlendinmi ??? ben şaşırdım tabi abla ben zaten evliyim 4 yıl oldu dedim aaaa dedi ben seni o evin kızı sanıyordum (kaynanamla 2 sene beraber oturmustuk) kaynanamı annem eşimi abim sanıyormuş
3 gün önce aynı kadın bize geldi eve boya yaptırıcaz akrabası varmış onu getirdi oturduk eşimle adam fiyat konusuyo ablayla bizde sohbet ediyoruz bebeği falan soruyo ya kızım dedi ben seni bekar sanıyodum gecen sene o yüzden sormuştum oğlum seni görmüş beğenmiş babasına söylemiş falan hem anlatıyo hemde bi gözü benim kocada duymasın diye
akşam benim popo tavan yapmış 1500 ama kocişe diyorum bak ayağını denk al hala talibim çıkıyo diye maşallah bana maşallah falan yapıyorum oda gülüyo ben beklerim artık hayırlı bi iş için gelen gidende olur diyo baya eğlenmiştik o akşam :)))

aaaaah paşam ah.. bugün evlenme yıldönümüm ama kk'yı açtığımdan beri ağlıyorum.

geçen yıl 25 mayıs'da saat 11.30'da almışlardı ilk bebeğimi benden. okudukça içimdeki yara tekrar açıldı.. hiç bir şeyim yoktu kontrole gitmiştim bebeğimin kalbinin atmadığını söylediler. hemen kürtaja almak istediler. direndim, yanlış bakmışsınızdır dedim, seni de zehirler dediler, zorla aldılar kürtaja. 2 ay kendi evime giremedim, annemin evinde eski odamda kaldım. kocamın yüzünü görmek istemedim, başka bebeğin olur diyenleri öldürmek istedim. kahrolası kaynanam telefon açıp geçmiş olsun bile demedi. tekrar hamile kalmak fikrini düşünmek bile istemedim. geceleri "bebeğim" diye çığlıklar atarak uyandım. bi ara boşanmayı bile düşündüm tekrar bebek istemediğim için, biraz da eşimi suçladım aslında bebeğimi kaybettiğim için. zor günler geçiriyorduk o dönem. benim işlerim yoğundu, o bana destek olmuyordu.. sonra bi akşam beni annemlerden aldı arabaya attı assos'a götürdü. gidenler bilir.. sessiz, sakin bi yer. çıkardı beni uçuruma, yalvardı ne olur son şans vermem için. sen yoksan ben de yokum dedi. gecenin bi yarısı birbirimize sarılıp saatlerce ağladık, gün doğana kadar. ama dedim bebek lafı etme sakın bana. sonra bu kış, şubatta hamile kaldığımı öğrendim. kazara oldu, isteyerek değil. ilk bir kaç hafta hep ağladım ağlahım bir daha kaybedersem diye. anneme bile 3.ayın sonunda hamile olduğumu söyledim. bir daha bebek sevmem diyordum, şimdi oğlumun her tekmesinde allaha şükrediyorum ve hala ilk bebeğim için geceleri dua ediyorum allah'ım ben gelene kadar ona iyi bak diye..

senin için dua edicem.. acının hafiflemesi için (çünkü hiç geçmiyor biliyorum) ve günün birinde güzel bir evlat sahibi olman için. allah sabır versin kardeşim..

amman eylülüm değilde ben bi gelim oraya o zaman bi tur attırsın bize sizin behlül rüzgar örnek alsın
hay yaşa sen fatoşum yaaa koyalım göbeklerimizi tabi biz çok sevimliyizzzzzzzzz :89:
leynaaaaaaaaaa senin son halinide çok merak ediyorum ayrıcaaaaaaa bilgineee yaniii

ay ölücemm kız az daha görücü geliyomuş desene bende nişanlıyken anneme müsayitsen kızını istemeye gelicez demişler annemde 3 ay sonra evleniyo kızım dimiş kadın çok utanmış ee olmadı diğer kızını alalım demiş

sorma canım aslında hep içimde muzip bir fatoş vardı ama içimden geçirirdim şimdi aklıma geleni pat diye söyliyveriyorum kornacada öyle çıkıverdi ağzımdan :)) aslında iyide oluyor epey eğlenceli bir hatun oldum.Kocacığımı bende çok özlüyorum hafta sonları bitmesin istiyorum ama çalışmamız lazım. gerçi ben buaralar hep lak lak hiç çalışasım yok üfff aslında şuan beni bekleyen bir sunum var otursam 2 saatimi alır ama laylaylom yakında işler biirkince isyan ederek bitiririm ama ben bunu hakediyorum

maşallah kız kaşı totonu gözü olanın gözü çıksın
ay ne iyi geliyodur insana böyle şeyler duymak
akşam kocama diyimde az iltifat etsin bana yoksa depresyona gircem

beni de ağlattın allah bebeğinden ayırmasın seni beni hepimizi....

ben hala aynıyım değişmedi göbüküm ekleyebilirsem ekleyim yeni fotoğraf bu arada ben yokken foto ekledinizmi yoksa neler kaçırdım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…