Kızlar felaket sancım var karnıma taş bağlamışım gibi ağır neden olabilir çok kötüyüm.
Kızlar felaket sancım var karnıma taş bağlamışım gibi ağır neden olabilir çok kötüyüm.
beni de ağlattın allah bebeğinden ayırmasın seni beni hepimizi....
ben hala aynıyım değişmedi göbüküm ekleyebilirsem ekleyim yeni fotoğraf bu arada ben yokken foto ekledinizmi yoksa neler kaçırdım?
gel canım rüzgara bir güzel örnek olur. behlül adını boşuna takmadım ben ona bide yakışıklı dizide oynasa olur :)) ayy güneş gözlüklerini kaldırıp bir bakışı var hem yaramaz,hem çapkın,çakmak çakmak, tatlı tatlı baklıyor. pozitif elektrik yayıyor etrafına. Genç işte diyorum bazen sanki ben çok yaşlanmışım gibi ama o yaşlarda daha bir neşeli gamsız oluyor insan belkide ondan okadar sevimli geliyordur bana...inşallah rüzgarda öyle olur bayılırım hafif çapkın sempatik erkek çocuklara. düşünsene rüzgar kreşe başlayınca ohhhhhh sen bütün kreşin kaynana adayı olurmuşsun. yada benim eylül kreşteki bütün oğlanlara aşık olurmuş. Annem diyoki sen çocukken çok fenaydın kıvıra kıvıra yürürdün görüdüğüne aşık olurdun çocuk yüzvermedimiydide yapmadığını bırakmazdın. kızında sana çekerse vay damadın haline diyor :)) ama öyle eşimle ilk buluşmamız ama 2-3 aydır telde falan msjlaşıyoduk. dedim kaç kişiyle çıktın dedi 2, aaa dedim yalancı şaşırdı tabi dedi sen kaç kişiyle çıktın dedim valla hiç saymadım ama 50 vardır heralde ayyy o anki suratını hiç unutmuyorum sonra dedim ama en kısa 1 saat en uzun 5 gün. İnşallah senin sonunda onlara benzemez, 6. buluşmamızda 5. yılımızıda görürüz inşallah demişti. dedim çok zor ama bakarız.tanışalı 7,5 yıl oldu...amman eylülüm değilde ben bi gelim oraya o zaman bi tur attırsın bize sizin behlül rüzgar örnek alsın
hay yaşa sen fatoşum yaaa koyalım göbeklerimizi tabi biz çok sevimliyizzzzzzzzz :89:
leynaaaaaaaaaa senin son halinide çok merak ediyorum ayrıcaaaaaaa bilgineee yaniii
sağol cnm benim ama göbiş artık ben burdayım diyooo
aaaa geçen ne oldu anlatmayı unuttum
geçen sene bi gün üst kattaki komşu ablama çıkmıştım (binada bi onunla görüşürüm ara ara uğrar hatrımı sorar iyimisin sıkıntın varmı falan der iyidir sağolsun) aynı binada oturduğum bir başka komsu (pek muhabbetimiz yoktur) orda bana dediki napıyosun kızım sen evlendinmi ??? ben şaşırdım tabi abla ben zaten evliyim 4 yıl oldu dedim aaaa dedi ben seni o evin kızı sanıyordum (kaynanamla 2 sene beraber oturmustuk) kaynanamı annem eşimi abim sanıyormuş
3 gün önce aynı kadın bize geldi eve boya yaptırıcaz akrabası varmış onu getirdi oturduk eşimle adam fiyat konusuyo ablayla bizde sohbet ediyoruz bebeği falan soruyo ya kızım dedi ben seni bekar sanıyodum gecen sene o yüzden sormuştum oğlum seni görmüş beğenmiş babasına söylemiş falan hem anlatıyo hemde bi gözü benim kocada duymasın diye
akşam benim popo tavan yapmış 1500 ama kocişe diyorum bak ayağını denk al hala talibim çıkıyo diyemaşallah bana maşallah falan yapıyorum oda gülüyo ben beklerim artık hayırlı bi iş için gelen gidende olur diyo baya eğlenmiştik o akşam :)))
böyle bir günde bu kadar ağlamak yeter bana. ben çıkıyorum kızlar, yarın görüşürüz inşallah.
aman diyim kendinizi yormayın, sıcakta çok kalmayın, kuzucuklara iyi bakın
Kızlar magnezyumu günde iki defa alan varmı?
gel canım rüzgara bir güzel örnek olur. behlül adını boşuna takmadım ben ona bide yakışıklı dizide oynasa olur :)) ayy güneş gözlüklerini kaldırıp bir bakışı var hem yaramaz,hem çapkın,çakmak çakmak, tatlı tatlı baklıyor. pozitif elektrik yayıyor etrafına. Genç işte diyorum bazen sanki ben çok yaşlanmışım gibi ama o yaşlarda daha bir neşeli gamsız oluyor insan belkide ondan okadar sevimli geliyordur bana...inşallah rüzgarda öyle olur bayılırım hafif çapkın sempatik erkek çocuklara. düşünsene rüzgar kreşe başlayınca ohhhhhh sen bütün kreşin kaynana adayı olurmuşsun. yada benim eylül kreşteki bütün oğlanlara aşık olurmuş. Annem diyoki sen çocukken çok fenaydın kıvıra kıvıra yürürdün görüdüğüne aşık olurdun çocuk yüzvermedimiydide yapmadığını bırakmazdın. kızında sana çekerse vay damadın haline diyor :)) ama öyle eşimle ilk buluşmamız ama 2-3 aydır telde falan msjlaşıyoduk. dedim kaç kişiyle çıktın dedi 2, aaa dedim yalancı şaşırdı tabi dedi sen kaç kişiyle çıktın dedim valla hiç saymadım ama 50 vardır heralde ayyy o anki suratını hiç unutmuyorum sonra dedim ama en kısa 1 saat en uzun 5 gün. İnşallah senin sonunda onlara benzemez, 6. buluşmamızda 5. yılımızıda görürüz inşallah demişti. dedim çok zor ama bakarız.tanışalı 7,5 yıl oldu...
bir zamanlar pek bi çapkındım gördüğüme hop aşık olur 2 saat sonra yanılmışım derdim. hatta bikeresinde 5 gün süren sevgilimi eve götürdüm sabah 9 falan annem açtı kapıyı dedim anne biz evleniyoruz ha ha ha annem yataktan yeni kalkmış göğsünü tutuyo az daha sebebi olucaktım annemin. neyse ayrıldık diye horoz kesti sonunda. umarım bazı huyları babasına çekerde uslu bi kız olur miniğim.....
yuhhh artık diyorum elifff.... eee bu kadar fit olursan böyle olur işte, kocan kıymetini bilsin işte ne şanslı adam ama....
gel canım rüzgara bir güzel örnek olur. behlül adını boşuna takmadım ben ona bide yakışıklı dizide oynasa olur :)) ayy güneş gözlüklerini kaldırıp bir bakışı var hem yaramaz,hem çapkın,çakmak çakmak, tatlı tatlı baklıyor. pozitif elektrik yayıyor etrafına. Genç işte diyorum bazen sanki ben çok yaşlanmışım gibi ama o yaşlarda daha bir neşeli gamsız oluyor insan belkide ondan okadar sevimli geliyordur bana...inşallah rüzgarda öyle olur bayılırım hafif çapkın sempatik erkek çocuklara. düşünsene rüzgar kreşe başlayınca ohhhhhh sen bütün kreşin kaynana adayı olurmuşsun. yada benim eylül kreşteki bütün oğlanlara aşık olurmuş. Annem diyoki sen çocukken çok fenaydın kıvıra kıvıra yürürdün görüdüğüne aşık olurdun çocuk yüzvermedimiydide yapmadığını bırakmazdın. kızında sana çekerse vay damadın haline diyor :)) ama öyle eşimle ilk buluşmamız ama 2-3 aydır telde falan msjlaşıyoduk. dedim kaç kişiyle çıktın dedi 2, aaa dedim yalancı şaşırdı tabi dedi sen kaç kişiyle çıktın dedim valla hiç saymadım ama 50 vardır heralde ayyy o anki suratını hiç unutmuyorum sonra dedim ama en kısa 1 saat en uzun 5 gün. İnşallah senin sonunda onlara benzemez, 6. buluşmamızda 5. yılımızıda görürüz inşallah demişti. dedim çok zor ama bakarız.tanışalı 7,5 yıl oldu...
bir zamanlar pek bi çapkındım gördüğüme hop aşık olur 2 saat sonra yanılmışım derdim. hatta bikeresinde 5 gün süren sevgilimi eve götürdüm sabah 9 falan annem açtı kapıyı dedim anne biz evleniyoruz ha ha ha annem yataktan yeni kalkmış göğsünü tutuyo az daha sebebi olucaktım annemin. neyse ayrıldık diye horoz kesti sonunda. umarım bazı huyları babasına çekerde uslu bi kız olur miniğim.....
yuhhh artık diyorum elifff.... eee bu kadar fit olursan böyle olur işte, kocan kıymetini bilsin işte ne şanslı adam ama....
güzel haftasonları oğluşumun güzel teyzelerriii ve kardeşlerii
kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugünçok şükür şekerimizi kanımız idrarımız temiz çıktı bir sıkıntımız yok delik deşik olduk aç kaldık ve iğrenç şekerli suyu içmiş bulunduk
İnşallah yaptırcak olanlarda bizim gibi mutlu ayrılır hastaneden
gelelim oğluma her zaman pipoş ve bacak şow yapan oğlumun havası meğer babasınaymış bugün babası yoktu anneanne ve dayısına gülücükler saçtı benim güleç oğlum1 kilo 103 gram olmuş yavrum boyu 36 cm gelişimi 1 hafta önde gidiyor bende 61 le başladığım hamileliğime 65.5 la devam ediyorum 4.5 kilo almışım toplamda iyi gidiyorum sanıırım kendimede boncuk takim şimdilik bizden havadisler bu kadar hepinizi öpüyorumm
güleç rüzgarım
Kızlar magnezyumu günde iki defa alan varmı?
kız allah iyiliğini versin çok güldüm gerçekten senin eylül sana çekersen yandın sen.....
bir zamanlar pek bi çapkındım gördüğüme hop aşık olur 2 saat sonra yanılmışım derdim. hatta bikeresinde 5 gün süren sevgilimi eve götürdüm sabah 9 falan annem açtı kapıyı dedim anne biz evleniyoruz ha ha ha annem yataktan yeni kalkmış göğsünü tutuyo az daha sebebi olucaktım annemin. neyse ayrıldık diye horoz kesti sonunda
AYY NE TATLI BU OĞLAN GÜLÜYO SANKİ AYY YESİN KÜBÜ TEYZESİ ONUU BOYUNA POSUNA KİLOSUNA MAŞALLAH AL Bİ BONCUK DA BEN TAKIYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?