2011 Ekim Anneleri

Bu arada deniz yok neden konuşmuyor dün geçmişi okuyup gelicem dedi gidiş o gidiş aşağıda görünüyor ama konuşmuyor deniizz iyisin mii?

yoğunsa okumaktan yazmaya fırsat bulamıyodur kuzu çenemiz düştü sanki bugün yani en azından benim düştü özlemişim topiğimi

evet canım inşallah ömrümün sonuna kadar sürer... eşimi çok seviyorum meğer benim tek aşkım oymuş. aman zaten 50 tane falan çıktığım olduda hiç biri elimi tutamamıştır ablam meryem anamız diye dalga geçerdi. öyle evlendiğim kişi tutucak ilk elimi o öpücek ilk beni diye bir takıntım vardı. Zaten ben ilk buluşmamızda anlamıştım onun doğru adam olduğunu... ablam dersanenin kantini işletiyordu onun yanına gittik çapraz oturduk eşimle. neyse ben de dedim sana tost yapimm ablam dedi yapmasın istersen zehirlenirsin falan çok kızdım ablama.. neyse yaptım ablam bitaraftan eşim bi taraftan tı stıs gülüyo. dedim ne gülüyosunuz görünüşü bişeye benzemesede tadı çok güzeldir eminim. eşim dedi tam bir sanat eseri, ablam diyo nekadar uğraşsam bi tostu bu hale getiremem neyse kızdım tabi astım suratımı oturdum. tam o sıra eşim bana doğru eğilip özür dilerim diyecekmiş bende o sinir ve hızla eşim tarafa dönüp bişey diycektimki hoooppp dudaklarımız birbirine yapıştı gözlerimi aça kaldım.... allahım utancımdan ölebilirdim sen okadar sakla sakla ilk öpücüğün ilk buluşmanda hemde kazara hayneye gitsdin. ayyy kahroldum kızlar. ablam desen tırstı biliyo benim için nekadar önemli ne kızmıştım eşime oda dedi benim ne suçum var hem sen öptün beni ayyyy çok kötü günlerdi. neysehemen hemen 1 yıldır çıkıyoruz eşimle çok aşığım ama o öpücükten başka öpücüğümüz olmadı. oturduğumuz yere yakın bir ilçeye arkadaşımı ziyarete gitmiştik ordada şehrin ortasında tepede bir anıtlık var. tutturdu merak ediyorum diye ayy dedim bak binlerce basamak var bu merdiveni çıkamayız edemeyiz derken e hadi dedim eşim sakaryalı ben ıspartalıyım merak etmiştir diye düşünüyorum tabi dilim 2 metre dışarda anıtlığa çıktık zaten yükseklik korkum var ayy bide ıssız biyer allahım o an anladım bakışlarından beni öpmek istediğini, hiç yüzüne bakmıyorum hep kaçıyorum falan neyse niyetinide anlayınca kızdım tabi dedim yok işte bişi inelim aşağı tam merdivenin başına geldik kolumdan tutup kendine doğru çevirid niye yüzüme bakmıyorsun hiç dedi. yüksek, öpücük riski allahım kalbim durabilirdi, daha ben cevap vermeden gülümseyip hooppp öpüverdi tabi ben yine açtım gözlerimi biraz geri çekildi baktı " ama olmaz sen her öpüştüğümüzde gözlerini açarsan olmaz " dedi sonra bende güldüm sonra bi milyonkere öpmüştür heralde beni :)) arada hala gözümü açarım oda güler...

wuhuuuuuuuuuuu ilk öpücük pek adrenalinliymiş okurken beni heyecan bastı haydi öp öp diye içimden enişteye destek oldum salak gibi bi ara hala bekarsınız sandım eylülü unuttum bacım leylekler getirdi zaar

ohhh ..evimi süpürdüm ,sildim ,wc banyoyu yıkadım ,44 mt kare ev olmanın tek yararı bu kızlarr
ya kızlar ben sürekli açım ,ne yesem diye dolanıyorum resmen ,dolaptada hiç bişi yok ,yani var ama akşama yemek yapmıyım diye herüfe ayırdıydım ben onlarıımidem ağrıyo ,ne yicem ben şimdiiii

ekmek arası peynir

44 m deyince bende 50 m bir koparatif varmış adanada alcamda mutfak masası falan sığıyomu büyüklüğü yetiyomu sana

oh maşallah evi akladın pakladın da kızımızı açmı bıraktın nidaa hanım derhal bişiler ye, enişteyede söyle yesin gelsin

ben günde iki kere kullanıyorum sabah ve akşam kramplarım devam edince dr 2 kez kullanabilirsin demişti

kızlar bana da oldu birkaç kez kramp, ilk yatakta ovalamıştım belki biliyorsunuz, ama bir tanıdık ayağa kalkıp ayağının üzerine bas dedi acaip iyi geliyor..

ay cnm allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun inşallah film izler gbi okudum valla
e buraya koyyim :)
Nil'i merak etmişler de siz de görün nolcak ki :)

Eki Görüntüle 233584
maşallah cnm bebişine
ekmek arası peynir

ama yarım ekmek arası

oy kuzum benimmmm maşallah
teşekkür ederim oğlumla gözümüz göynümüz açıldı

Teşekkürler.

maşallah subhanallah yavruma :) burda kaç haftalık hanımefendi :)

24 Haftalık

ay cnm allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun inşallah film izler gbi okudum valla

maşallah cnm bebişine

ama yarım ekmek arası

Teşekkürler.

Kocaman oldular şaka maka :)
tüpü iğnesi transferi kalbi ikilisi detaylısı derken doğum iznini konuşur hale geldik
Maşallah hepimize
Allah sağlık sıhatle evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Son düzenleme:
e buraya koyyim :)
Nil'i merak etmişler de siz de görün nolcak ki :)

Eki Görüntüle 233584
kızzz emzik mi verdiniz el kadar bebeğe vallahi bir an ağzında emzik var sandımmaşallah pek de tatlıymış
kızlar bana da oldu birkaç kez kramp, ilk yatakta ovalamıştım belki biliyorsunuz, ama bir tanıdık ayağa kalkıp ayağının üzerine bas dedi acaip iyi geliyor..

krampın geçmesi için gerdirme hareketleri yapacaksın gerilince tık kesiliyor ama ben yapmayı bir türlü beceremediğim için şimdi geceden kalma kramp ağrısıyla dolanıyorum

Ohh bitti sonunda :) Günlerdir okuyorum, yine gözlerim pörtledi :) Duygusal anlarda ağlama nöbetlerimiz de oldu tabi, haliyle gözler artık benim gözlerim değil sanki :) Mutluluktan ağlayalım inşallah hep. Gerçi hamileyken mutluluktan ağlamak bile yasakmış, hanzedenin doktoru öyle demişti.

Bu arada deniz yok neden konuşmuyor dün geçmişi okuyup gelicem dedi gidiş o gidiş aşağıda görünüyor ama konuşmuyor deniizz iyisin mii?

Geçmişe gidip de gelmek mümkün mü leynacım maşallahınız var anacım :) Oku oku alim oldum vallahi. Allah muhabbetinizi daim etsin.
İyi sayılırım canım. Totoş beni mahvetti. dün gece uyumadım acıdan kıvrandım, ağla ağla sabahı zor ettim. yarın sabaha randevu aldım, toto doktoruna gidiyorum. Kendi doktorum genel cerrah görsün, ameliyat da olabilirsin. yeter ki genel anestezi yapmasınlar, lokal anestezi ile aldırabilirsin dedi. bakalım ne diycek yarınki dr.. korkuyorum da.

yoğunsa okumaktan yazmaya fırsat bulamıyodur kuzu çenemiz düştü sanki bugün yani en azından benim düştü özlemişim topiğimi

Yoğunluk değil de ben hem akışı takip edip, hem geçmişi okumayı beceremedim edoşum :) onun için geçmişe takılıp kaldım. Topikinn de seni özledi. daha sık bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…