2011 Ekim Anneleri

kızlar bana da oldu birkaç kez kramp, ilk yatakta ovalamıştım belki biliyorsunuz, ama bir tanıdık ayağa kalkıp ayağının üzerine bas dedi acaip iyi geliyor..

birkaç kez mi :) ne güzel bana gecede birkaç kez oluyor uyumuyorsam hemen yakalıyorum ama o beni uykuda yakalarsa bi ah çekmemle eşim otomatikman kaldıp bacağımı omzuna koyup ovalamaya başlıyo sesim kesilince bırakıp uyumaya devam ediyor bi gece doğum için sancılansam adam bacağımı omuzlıycak önce birde yere basmayı deniycem bu gece

ayy evet eda yaaa çok adrenalin vardı. o an kalbim sırtımda atıyodu resmen :)) buarada kantindeki öpücük meğer eşiminde ilk öpücüğüymüş. hala söyler ben o ilk öpücüğümü ne hayallerle saklamıştım ilk buluşmamızda kazara ayağına öpüverdin beni diye :))) Arkama dönüp bakınca ne güzel şeyler yaşamışız diyorum her yaşın, her anın ayrı bir güzelliği var. Şimdide eylülümüz geliyor. Bu dünyada ki en güzel şey kendinden daha çok sevdiğin biriyle ortak bir bebeğiniz olması galiba.......
eliff hayatım boyunca hiç bir şeyim normal olmadı illa bir gariplik olucak ama çokta şikayetçi değilim o an garip gelse sonra düşündüğümde iyiki öyle olmuşki her anını hatırlıyorum diyorum içimden.....
e buraya koyyim :)
Nil'i merak etmişler de siz de görün nolcak ki :)

Eki Görüntüle 233584

maşallah minik meleğine çokkkk sevimli görünüyor. Cumartesi bende eylülümü görücem kim bilir nekadar büyümüştür meleğim :))

:)

kolunu ağzına kapadı şebek, ağzındaki dirseği
daha tam net yüzünü göremedik maalesef :)

ah kuzum ya o kadar mı fena durum ameliyat falan çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun

aminnnn inşşşş........

paşam seni okadar iyi anlıyorumki.... bende 13 mayısta gece 10:30 kaybettim meleğimi. unutulmıyor unutulmaycak. hala çizelgem bile duruyor. rabbim bizlere sabır versin ve bi daha yaşatmasın inş. hala diorum şimdi 7 aylık olcaktı kızım die. 5 aylıkken ayrıldık maalesef. rabbim daha çok sevmiş demekki bizden cennet kuşu oldu onlar... çok seviyorum çok özlüyorum sanki başka hiçbir bebek onun gibi olmıcakmış gibi geliyor. ilk heyecan ilk umut hayaller hepsi bi anda yok oluyor. allah yardımcımız olsun......

aldırılabiliyorsa aldır kurtul çünkü tam tedavi oldu derken yeniden çıkıveriyormuş ayy totoda olması da çok zor çok işlek bir yer (oturma kalkma açısından)zaten böyle ağrılar da hep gece yi bulur
hadi bakalım inşallah iyi haberle gelirsin toto doktorundan

cnm geçmiş olsun bende bi kaç gün geçti nasıl olsa rahatlamıssındır diye düşünüyordum inş. ilaçla falan halledebilirsin tatlım

ah kuzum ya o kadar mı fena durum ameliyat falan çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun

vallahi öyle. o kadar fena edacım. inan dün gece baktım, ben bile korktum görüntüsünden. bir günde mutasyona uğramış, içimden bir yaratık çıkmış sanki. çok açık oldu kusura bakmayın nolur.
teşekkür ederim canım sizler çekmezsiniz inşallah.

ben günde iki kere kullanıyorum sabah ve akşam kramplarım devam edince dr 2 kez kullanabilirsin demişti

ilahi canım ya :))))) benim de ilk de çok kötü olmuştu doğum sancısına nasıl dayanıcam ya demiştim:) ama yere basmak iiyi geliyor gerçekten , ben 12.haftadan beri günde bir osteocare kullanıyorum toplam 4 yada 5 kez olmuştur kramp,,, birde pilates geçmişin varsa tavsiye ederim acaip iyi geliyor

sende tez vakitte kurtulursun inşallah denizim inan içim gitti yaaa ne zordur şimdi senin için oturmak kalkmak wc ye çıkmak of yaa acil şifalar diliyorum kuzum

işte izinden önceki ben (yeşilli) ve izin dönüşü ben sanki döndüğümde karnım küçülmüş gibi değilmi?

Son düzenleme:

aldırılabiliyor dedi doktorum. artık lokal anestezi gerektiren işlemler yaptırabilirsin, diş tedavisi de buna dahil dedi. ben de ona güvenerek aldım randevuyu, bakalım artık hayırlısı. yarın kesecekler mi biçecekler mi yoksa ilaçla mı gönderirler bilmiyorum. operasyon yaparlarsa da doğumdan sonrasına kadar idare etsin yeter, sonra yine yama yaptırırım :) yeter ki şu süreç işkenceye dönüşmesin.

cnm geçmiş olsun bende bi kaç gün geçti nasıl olsa rahatlamıssındır diye düşünüyordum inş. ilaçla falan halledebilirsin tatlım

teşekkürler canım. yok elifcim nerdee. daha kötü oldu. bir tane fitil ismi verdi, gebelikte kullanılabilir ama önce genel cerrah görsün dedi. off ne kötü bir iş bu da yaa, nasıl göstericem ben şimmdiiii boogghh ben bile kendi şeyimden bi tuhaf oldum.

deniizzz sakın ameliyat olma.. ya da güzelce araştır.. ameliyat son çözüm diyorlar.. o da kesin çozum değilmiş yanii ..
belli bir süre sonra yine aynı rahatsızlığı yaşayabilirsin.. kantaron yağı.. zeytin yağı.. pomadları falan dene.. olmadı ondan sonra artık ameliyat olursun..
gebelik sancısıydı ağrıydı kramptı derken.. totonun ameliyattan sonraki ağrısını da unutma.. üstüste gelecek.. adam akıllı ağrıkesici se kullanamayacaksın..
daha yeni olduğu için seni rahatsız ediyor durum anlıyorum... ama buna da alışırsın.. gebelikten sonra kaybolacak çünkü.. 1 kaşık ta zeytin yağı iç sabahları aç karnına..
wc çıkmanı da kolaylar..

sende tez vakitte kurtulursun inşallah denizim inan içim gitti yaaa ne zordur şimdi senin için oturmak kalkmak wc ye çıkmak of yaa acil şifalar diliyorum kuzum

off of off hem de ne zor... içi ayrı acıyo dışı ayrı acıyo. wc ye gitmeye, çiş yapmaya bile korkuyorum nasıl yanıyor anlatamam. yarın kurtulucam inşallah canım benim. çok teşekkür ederim.

denizcim geçmiş olsun canım ama ben aldırma derim. ben aldırdım epidural anestezi oldum tam on gün yataktan şiddetli başağrısı yüzünden kalkamadım çok dikkat ettim ama 3 ay sonra yine oldu. ancak üç ay rahat edebilidm anlıycan şuan çok kötüdür biliyorum ama hep böyle olmuyor muhtemelen iyice şişti buyüzden zorluyor seni.. keşke sıcak su yada su torbası koymayı bi deneseydin. muhtemelen gittiğin doktorda ılık suda oturmanı ve içine batikon damlatmanı tavsiye edicektir. yada fitil verir veya çeşidine göre bir krem böylece çabucak rahatlarsın. sonrasındada kabız olmadınmı çok zorlamaz seni.hala kabızsan belki lavman tavsiye eder çünkü muhtemelen kabızlık geçmeden rahatlama olmuyor. benim flat diye bi lavmanım var evimden hiç eksik olmaz asrın mucizesi o benim için :)) yada çok şiştiği için patlayacaktır yani kanama oluyor ama acayip rahatlıyosun sonra yinede çok iyi araştırmadan ameliyat olma sakın...

ben günde iki kere kullanıyorum sabah ve akşam kramplarım devam edince dr 2 kez kullanabilirsin demişti

Banada dedi ama arttırmayayım dedim sen hangisini kullanıyorsun canım mahgenzyum olarak ben magvital olıyorum. İkiye çıkarsam çok olurmu acaba?

Kuzum banada verdi iyide gelmişti kullanıyorum ama ikiye çıkar dedi doktorum düşünüyorum acaba çıkarsammı diye..

Maşallah size bizimde bol ekşınlı bri aşk hikayemiz var :))))

Hahahaha:) güldüğüme bakma olası bir durum, alır bacağı gidermiş senin kociş o şokla :)))

Kartopu banada ,kiye çıkar dedi ama emin olamadım çok gelir gibi geldi bana, doktordan iyi bilecem ya.. Bende akşamda alıcam artık... Sabah akşam yapayım bari. sağol canım..

Maşallah eda erkek anaları varya çok güzelleşiyosunuz kıskanıyorum benim yüzüm totoma döndü acaipçirkinleştim, hatta söylediğim kişiler yok canım çok güzelsin filan demiyor teselli için, Kızın çok güzel olcak diyorlar.. Yani tipim iyicene kaydı :))

Banada dedi ama arttırmayayım dedim sen hangisini kullanıyorsun canım mahgenzyum olarak ben magvital olıyorum. İkiye çıkarsam çok olurmu acaba?

Kuzum banada verdi iyide gelmişti kullanıyorum ama ikiye çıkar dedi doktorum düşünüyorum acaba çıkarsammı diye..

Maşallah size bizimde bol ekşınlı bri aşk hikayemiz var :))))

Hahahaha:) güldüğüme bakma olası bir durum, alır bacağı gidermiş senin kociş o şokla :)))

Kartopu banada ,kiye çıkar dedi ama emin olamadım çok gelir gibi geldi bana, doktordan iyi bilecem ya.. Bende akşamda alıcam artık... Sabah akşam yapayım bari. sağol canım..

Maşallah erkek anaları varya çok güzelleşiyosunuz kıskanıyorum benim yüzüm totoma döndü acaip çirkinleştim, hatta söylediğim kişiler yok canım çok güzelsin filan demiyor teselli için, Kızın çok güzel olcak diyorlar.. Yani tipim iyicene kaydı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…