2011 Ekim Anneleri

ben de öyle duydum koprinacım ama ben bir anda olsun bitsin istiyorum. yağlarla pomadlarla uzun süre uğraşmak istemiyorum çünkü dayanamıyorum acıya. bir hafta çekeyim bitsin diyorum. tekrarlayacak doğumdan sonra yine olacak ama olsun, yeter ki hamileyken bu kadar kilo almışken daha fazla totomun üstüne yük binip beni daha çok rahatsız etmesin diye düşünüyorum. belki de söylediklerini önerecek doktor yarın ne derse onu yapıcam ama bunlar da aklımda olsun. teşekkür ederim canım.

itiraf edeyim, yemekten sonra odada uzanmıştım. Uyumuşum 1 saat hemde, gözümü açtığımda acaba birileri varmı diye etrafa bakındım.. Öyle şaşkın ve salak bir ifadeyle kalktım ki, kendiem gelemedenmasama geçtim açık kalan sayfadan okumaya devam ediyorum topiği ama akıl yok.... :)) fatoşun il öpücüğünü okuyorum. Aklımda yazdığı minibüsçü çocuk korna filan kalmış , vay pislik herif kızı öpmüş diye düşünüyorum nasıl bir bağlantı kurdumsa artık

Neyse yüzümü yıkadım ama kendime gelemedim uyumak istiyorum ben artık uykuya doymuyorum tatmin olmuyorum.

bak hiç öyle karşılaştırmamıştım doğum sancısı falan ne diyosun arkadaşım :18::18:
ya bi kere iki bacağıma aynı anda girdi

Son düzenleme:
eda değil şekerim o benim
dışardan öyle söylüyorlar ama sen gel bir de bana sor arap bacılara da döndüm iyice çirkin hissediyorum kendimi bakımsızlar gibiyim
neyse bebek gelince anneliğin nuru vurur yüzümüze inşallah
oyy maşallah ikinize de. çok güzel gözüküyosun canımm.
çok fark göremedim ben. elbiseden filan öyle gözüküyordur belki.

yok bacım elbiseden değil içindekini ben biliyorum iyice takıntı yaptım kendime göbek büyümüyo bebek de mi büyümüyo diye zaten kilo da almıyorum
yine de teşekkür ederim

Anlıyorum canım. Doğru söylüyorsun. Ben de tekrarladığına dair çok şey duydum, okudum ama diyorum ya şu 3 ayı bi atlatayım sonrasında doğal yollarla tedavi olurum diye düşünüyorum. çünkü gerçekten çok acı veriyor. ben de bunun tedavisi için uzun zaman harcamak istemiyorum. bi anda kesin olsun istiyorum. tabi olacaksa. senin söylediklerini de alıyorum bir kenara. ihtiyaç halinde kullanıcam mutlaka. çok sağol fatoşcum. kızz millet doğru söylüyo iyi ki varsın, topiğimizin hem fahri doktoru, hem psikoloğu, her nevi derde dermancısı oldun valla bravo :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa of öldüm hanzade yaaa
Allah iyiliğini versin emi senin uyşş çatladım

ay dibini severim ben senin totonla yüzünü karıştırıyon he kız kimin aklına gelir şu
inanmam inanmam hadi bir fotoğraf ekle de biz bakalım güzel misin çirkin misin

denizz geçmiş olsun tekrar canım. Eşimde geçen sene geçirmişti bir krem verdi doktor onu sürdü yumuşayınca da içeri tıktı 2-3 günde geçti tekrarlamadı daha. İnşallah çabucak geçer operasyona gerek kalmaz.

Leyna çok tatlı görünüyorsunuz ikinizde maşallah size

Craft senin resim açılmadı bende merak ettim doğrusu

Fatoşş hikayenize bayıldım. Seviyorum ev zevkle dinliyorum,okuyorum tanışma hikayelerini.

Son düzenleme:

inşallah söylediğin şekilde atlatırım bende Eytcim. Yeter ki tedavi süreci uzun ollmasıınnnn. bi anda olsun bitsin :) benim şuan içeri tıkılması pek mümkün gözükmüyor, durum içler acısı dışlar acısı :) 2-3 gün harikaymış bu arada. çok iyi zamanda geçmiş, darısı başıma ve tüm çekenlere olsun inşallah.

kızlar ya hırka falan alcakmıyız alcaksak kaç tane

kayınvalidenin eli tutulmaz ne kadar isterse örebilir hatta şu sizin meşur teyze de örsün renk renk giydirmediğini hediye edersin
onun haricinde hazırlardan 3-4 tane yeter bence(tabii bu söylediklerim yelek hırka karışık)
benim kayınvalidem de örüyormuş bir sürü şey ama ben henüz göremedim beni görünce şişini ipini topluyo bana süpriz yapıcak sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…