Banada dedi ama arttırmayayım dedim sen hangisini kullanıyorsun canım mahgenzyum olarak ben magvital olıyorum. İkiye çıkarsam çok olurmu acaba?
BENDE MAGVİTAL KULLANIYORUM BEN İÇİYORUM WALLA SABAH AKŞAM SONUÇTA VÜCUDUN BUNA İHTİYACI VAR
deniizzz sakın ameliyat olma.. ya da güzelce araştır.. ameliyat son çözüm diyorlar.. o da kesin çozum değilmiş yanii ..
belli bir süre sonra yine aynı rahatsızlığı yaşayabilirsin.. kantaron yağı.. zeytin yağı.. pomadları falan dene.. olmadı ondan sonra artık ameliyat olursun..
gebelik sancısıydı ağrıydı kramptı derken.. totonun ameliyattan sonraki ağrısını da unutma.. üstüste gelecek.. adam akıllı ağrıkesici se kullanamayacaksın..
daha yeni olduğu için seni rahatsız ediyor durum anlıyorum... ama buna da alışırsın.. gebelikten sonra kaybolacak çünkü.. 1 kaşık ta zeytin yağı iç sabahları aç karnına..
wc çıkmanı da kolaylar..
ilahi canım ya :))))) benim de ilk de çok kötü olmuştu doğum sancısına nasıl dayanıcam ya demiştim:) ama yere basmak iiyi geliyor gerçekten , ben 12.haftadan beri günde bir osteocare kullanıyorum toplam 4 yada 5 kez olmuştur kramp,,, birde pilates geçmişin varsa tavsiye ederim acaip iyi geliyor
vallahi öyle. o kadar fena edacım. inan dün gece baktım, ben bile korktum görüntüsünden. bir günde mutasyona uğramış, içimden bir yaratık çıkmış sanki. çok açık oldu kusura bakmayın nolur.
teşekkür ederim canım sizler çekmezsiniz inşallah.[/QUOTE9]
çok geçmiş olsun denizciğim. inşallah seni fazla üzmeden çözülür sorunun
eda değil şekerim o benimMaşallah eda erkek anaları varya çok güzelleşiyosunuz kıskanıyorum benim yüzüm totoma döndü acaipçirkinleştim, hatta söylediğim kişiler yok canım çok güzelsin filan demiyor teselli için, Kızın çok güzel olcak diyorlar.. Yani tipim iyicene kaydı :))
oyy maşallah ikinize de. çok güzel gözüküyosun canımm.
çok fark göremedim ben. elbiseden filan öyle gözüküyordur belki.
denizcim geçmiş olsun canım ama ben aldırma derim. ben aldırdım epidural anestezi oldum tam on gün yataktan şiddetli başağrısı yüzünden kalkamadım çok dikkat ettim ama 3 ay sonra yine oldu. ancak üç ay rahat edebilidm anlıycanşuan çok kötüdür biliyorum ama hep böyle olmuyor muhtemelen iyice şişti buyüzden zorluyor seni.. keşke sıcak su yada su torbası koymayı bi deneseydin. muhtemelen gittiğin doktorda ılık suda oturmanı ve içine batikon damlatmanı tavsiye edicektir. yada fitil verir veya çeşidine göre bir krem böylece çabucak rahatlarsın. sonrasındada kabız olmadınmı çok zorlamaz seni.hala kabızsan belki lavman tavsiye eder çünkü muhtemelen kabızlık geçmeden rahatlama olmuyor. benim flat diye bi lavmanım var evimden hiç eksik olmaz asrın mucizesi o benim için :)) yada çok şiştiği için patlayacaktır yani kanama oluyor ama acayip rahatlıyosun sonra yinede çok iyi araştırmadan ameliyat olma sakın...
işte izinden önceki ben (yeşilli) ve izin dönüşü ben sanki döndüğümde karnım küçülmüş gibi değilmi?Eki Görüntüle 233596 Eki Görüntüle 233597 Eki Görüntüle 233598 Eki Görüntüle 233599
itiraf edeyim, yemekten sonra odada uzanmıştım. Uyumuşum1 saat hemde, gözümü açtığımda acaba birileri varmı diye etrafa bakındım.. Öyle şaşkın ve salak bir ifadeyle kalktım ki, kendiem gelemedenmasama geçtim açık kalan sayfadan okumaya devam ediyorum topiği ama akıl yok.... :)) fatoşun il öpücüğünü okuyorum. Aklımda yazdığı minibüsçü çocuk korna filan kalmış , vay pislik herif kızı öpmüş diye düşünüyorum nasıl bir bağlantı kurdumsa artık
Neyse yüzümü yıkadım ama kendime gelemedim uyumak istiyorum ben artık uykuya doymuyorum tatmin olmuyorum.
işte izinden önceki ben (yeşilli) ve izin dönüşü ben sanki döndüğümde karnım küçülmüş gibi değilmi?Eki Görüntüle 233596 Eki Görüntüle 233597 Eki Görüntüle 233598 Eki Görüntüle 233599
leynaaaaa çok güzelsiniz yaaaaaaaaa maşallah dibim düştü
hanzade erkek anası olacak olmama rağmen bende totomla yüzümü karıştırıyorum son zamanlardaberi bende oğlum yakışıklı olcak diye sevinim
BENDE MAGVİTAL KULLANIYORUM BEN İÇİYORUM WALLA SABAH AKŞAM SONUÇTA VÜCUDUN BUNA İHTİYACI VAR
Tamam canım bende ikiye çıkarıcam, ağrı ve kramplar için demişti doktorum.. İlk kullanmaya başladığımda kasık ağrılarıma çok iyi gelmişti ama şimdi ağrı ve sızılarım artmaya başladı... Dr. ikiye çıkar dedi. Ama birisi dedi, diğer dr. sormadım.. İkitane kullanan varmı bakayım dedim. Teşekkürler..
itiraf edeyim, yemekten sonra odada uzanmıştım. Uyumuşum1 saat hemde, gözümü açtığımda acaba birileri varmı diye etrafa bakındım.. Öyle şaşkın ve salak bir ifadeyle kalktım ki, kendiem gelemedenmasama geçtim açık kalan sayfadan okumaya devam ediyorum topiği ama akıl yok.... :)) fatoşun il öpücüğünü okuyorum. Aklımda yazdığı minibüsçü çocuk korna filan kalmış , vay pislik herif kızı öpmüş diye düşünüyorum nasıl bir bağlantı kurdumsa artık
Neyse yüzümü yıkadım ama kendime gelemedim uyumak istiyorum ben artık uykuya doymuyorum tatmin olmuyorum.
çok geçmiş olsun denizciğim. inşallah seni fazla üzmeden çözülür sorunun
eda değil şekerim o benim
dışardan öyle söylüyorlar ama sen gel bir de bana sor arap bacılara da döndüm iyice çirkin hissediyorum kendimi bakımsızlar gibiyim
neyse bebek gelince anneliğin nuru vurur yüzümüze inşallah
Ayy leyna sen olduğunu biliyorum eda bişi yazmıtı öncesinde aklımda o kalmış :)))Bende öyleyim valla bebekle beraber bende inşallah yeniden doğucam diye düşünüyrom, ama seninmaşallahın var güzelim 41 kere hemde tü tü tüüüüü gözüm dötüneee :))
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaof öldüm hanzade yaaa
Allah iyiliğini versin emi senin uyşş çatladım
uyku hali kız napim
denizz geçmiş olsun tekrar canım. Eşimde geçen sene geçirmişti bir krem verdi doktor onu sürdü yumuşayınca da içeri tıktı2-3 günde geçti tekrarlamadı daha. İnşallah çabucak geçer operasyona gerek kalmaz.
kızlar ya hırka falan alcakmıyız alcaksak kaç tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?