Hanzadeeeee işyerinde tekmisin sen? Bebişinin dinlenmeye ihtiyacı varmış anlaşılan
maşallah cnm sizeişte izinden önceki ben (yeşilli) ve izin dönüşü ben sanki döndüğümde karnım küçülmüş gibi değilmi?Eki Görüntüle 233596 Eki Görüntüle 233597 Eki Görüntüle 233598 Eki Görüntüle 233599
itiraf edeyim, yemekten sonra odada uzanmıştım. Uyumuşum1 saat hemde, gözümü açtığımda acaba birileri varmı diye etrafa bakındım.. Öyle şaşkın ve salak bir ifadeyle kalktım ki, kendiem gelemedenmasama geçtim açık kalan sayfadan okumaya devam ediyorum topiği ama akıl yok.... :)) fatoşun il öpücüğünü okuyorum. Aklımda yazdığı minibüsçü çocuk korna filan kalmış , vay pislik herif kızı öpmüş diye düşünüyorum nasıl bir bağlantı kurdumsa artık
Neyse yüzümü yıkadım ama kendime gelemedim uyumak istiyorum ben artık uykuya doymuyorum tatmin olmuyorum.
maşallah cnm size
minibüsçü fatoşu öptüüüüü
allah iyiliğini versin kız kriz geçirttin bana
Tek değilim canım 2 ark. var ama odalarında, bende boş odaya geçtim.( Namaz odası yaptık orayı) Bazen namaz kılcam diye geçip 1,50 saat çıkmıyorum seccadede uyumuştum geçenlerdede künyemin taşının izi yüzüme yapışmı, resmen model olmuştuseccadede yan yatmışım baya bi , dışarı çıktımda o gün herkes allah kabul etsin diyor... Allahtan patron çok sık gelmiyor bu ara
Gülün gülün bende size gülerim nasıl olsa bi gün
Filizciğim zaten sırt üstü yatma. doktorlar kesinlikle öenrmiyor. esas istedikleri bebişler iyi beslensin diye sola yatın diyorlar. en olmadık sağ tarafa yatabilirsin ama. sırtüstü mümkünse yatmamam gerekiyor zaten.
kızlar buda benim 26+5 göbekim ve oğlumun mevlüt cicileri:)
işte izinden önceki ben (yeşilli) ve izin dönüşü ben sanki döndüğümde karnım küçülmüş gibi değilmi?Eki Görüntüle 233596 Eki Görüntüle 233597 Eki Görüntüle 233598 Eki Görüntüle 233599
deniz çok geçmiş olsun canım
ben genel cerraha gitmene sevindim,yarın en iyi teşhisi o koyacaktır
hemoroit değilde belki fisürde olabilir genelde kabızlıktan olabiliyor
birde kan ilaçlarının bazıları kabızlık yapıyor kan ilacı yapıyorsa doktorun ilacını değiştirsin
acil şifalar diliyorum,yarın ağrılarından kurtulursun inşallah
göbüşünde bebeişinin cicileri de çok tatlıymış maşallah size
kızlar
Hanzadem uyku ile uyanma arasında minübüsçü ve benim ilk öpücüğüm arasında kurduğun bağa bayıldım. Canom okuduysa kesin tebrik etmiştir hadi o uykuda böyle ilginç şeyler görüyor sana ne demeli balım yaaaa.... kıyamam benimde uykum var hadi istifa edip evimize gidip uyuyalım :))
mazur gör kuzum beni :)) Evimize gidip hemen uyuyamayıs kii, yemek yapıcaz babamıza biz daha, akşam aparatif bişiler hazırladık eşimle, bu akşamda geçse yarın izinli olcam bir kaç şeşit yaparım haftasonuna kadar yeter inşallah :)
kız allah iyiliğini vermesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiii allah yüzümüzü hep güldürsün inşallahhh
Amin canom amin hep güldürsün çok stres oldum sanırım bugün 1 saatlikuyku ilaç gibi gelmiş vallahi :)
Maşallah göbüküne benimde aynen böyle işte göbüküm tam bu kadar :) Mevlüt cicilerinizde pek güzelmiş güle güle giydirmek nasip olsun kuzuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?