2011 Ekim Anneleri

deniz çok geçmiş olsun canım
ben genel cerraha gitmene sevindim,yarın en iyi teşhisi o koyacaktır
hemoroit değilde belki fisürde olabilir genelde kabızlıktan olabiliyor
birde kan ilaçlarının bazıları kabızlık yapıyor kan ilacı yapıyorsa doktorun ilacını değiştirsin
acil şifalar diliyorum,yarın ağrılarından kurtulursun inşallah

Hanzadeeeee işyerinde tekmisin sen? Bebişinin dinlenmeye ihtiyacı varmış anlaşılan

Tek değilim canım 2 ark. var ama odalarında, bende boş odaya geçtim.( Namaz odası yaptık orayı) Bazen namaz kılcam diye geçip 1,30 saat çıkmıyorum seccadede uyumuştum geçenlerdede künyemin taşının izi yüzüme yapışmı, resmen model olmuştu seccadede yan yatmışım baya bi , dışarı çıktımda o gün herkes allah kabul etsin diyor... Allahtan patron çok sık gelmiyor bu ara

1,30 saati 1,50 yazmışım hani 0,5 "buçuk" oluyo ya haha ay sıyırdım iyicene ben düzelttim neyse :)

Son düzenleme:
maşallah cnm size

minibüsçü fatoşu öptüüüüü
allah iyiliğini versin kız kriz geçirttin bana

maşallah cnm size

minibüsçü fatoşu öptüüüüü
allah iyiliğini versin kız kriz geçirttin bana

kıs napim nasıl kurduysam o an o bağlantıyı bende anlamadım, Allahtan yazdığım yorumu silmişim son anda anlayıpta, yoksa tam bir malzeme olcaktım size :)) artık bir kaç hafta dilinizden düşmezdim 60:

kızlar
öncelikle leynacım maşallah sana çok güzel görünüyorsun. göbeğine gelince bence iyiki zaten senin oğluşun tam bir tosun. bu ay kilo almaya gelince sanırım duraklama dönemine girdik bende aynıyım ve her gün eşime göbeğim küçüldü bak niye acaba eylülmü zayıfladıki diyorum oda gülüyor. galiba biriken gazımız biara bizi terkediyo küçüldü diyoruz sonra hoop geri dönüyor ovvv büyüdük diyoruz :))

Hanzadem uyku ile uyanma arasında minübüsçü ve benim ilk öpücüğüm arasında kurduğun bağa bayıldım. Canom okuduysa kesin tebrik etmiştir hadi o uykuda böyle ilginç şeyler görüyor sana ne demeli balım yaaaa.... kıyamam benimde uykum var hadi istifa edip evimize gidip uyuyalım :))

edaa bacaklarını eşin ovup yatıyomuş ya çok güldüm. yazık enişte otomatiğe bağladı desene :)) bende düngece geçenlerde eliifn yaşadığı şeyi yaşadım lavaboya gittim dönüşte bide ne görimm göbeğimin altına koyduğum bebek yastığım hakkı beyin göbeğinin altında, çarşafımı üstüne örtmüş ( o pike örtüyodu ama dün pikenin üstünde yatıyodu) bir eli göbeğinin üstünde dizlerinin arasında diğer yastığım çok komik görünüyordu epey seyrettim dedim ver yastıklarımı hamile olan benim.........

deniz bende sana ameliyat olma diye ondan diyorum hamile halinle bu sıcakta dayanamazsın canım. öyle 1 haftada geçmiyorki ağrısı. en iyisi doktorun vereceği krem falan bide ılık temas bitek onlar 2 günde geçirityor ağrıyı. bu ağrın geçse bidaha böle kötü olmazsın korkma :))

Gülün gülün bende size gülerim nasıl olsa bi gün

kız allah iyiliğini vermesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiii allah yüzümüzü hep güldürsün inşallahhh

yatamıyorum zaten sırt üstü canım :) ama hep sola da yatamıyorum kolum uyuşuyo etlerim ağırıyo. nasıl rahat edersem öyle yatıyorum. bi sağa bi sola... bi de dönmek de işkence artık oflaya puflaya dönüyorum yavaş yavaş.

selam dadlu hamısler..benım izmir tatılımde yarım saat sonra son bulacak..valızlerı esım ve kaynım dısarı cıkardı bıle..ben gıtmeden evvel son bır kz daha gırıp helallık almak ıstedım..sımdıkı yolculuk ıstanbula..ordan da pazar gunu dıyarbakır ve akabınde evıme ınsaallah..ankaradan ızmıre gelırken şişen ayaklarım halen şiş vazıyette oldugundan Allah razı olsun esım ucakla gıdelım dedı ..boylelıkle 9 saatlık ızmır ıstanbul arası 45 dk ya ınmıs oldu.Allaha emanet olun arkadaslar..bırazdan taksı gelır..bu arada sabah paşamın yazdıkları içimi dagladı gene..gozlerım yasardı..acısı acımdır kebndısıyle uzun uzun paylasım yapamamıs olsamda benı topıcte onun kadar daglayan kımse olmadı..rabbım tez vakıtte hayalını dahı kuramayacagı bır evlad nasıp etsın sag salım..cektıgı cefaların sefası olsun ınsaallah.. dun kı ılk oruc denememın ardından bebegın susuz kalacagından korkarak bır gun tutup bır gun tutmama kararı aldım ..bugun nıyetlı degılım...rabbıme emanet olun dualarda unutmayın...hos kalın arkadaslar benım guduruk kızımla operız hepınızı..:80::80:

kızlar buda benim 26+5 göbekim ve oğlumun mevlüt cicileri:)

Eklentiler

• $DSC00563 - Kopya.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC00571.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 27
deniz

geçmiş olsun cnm ama bencede ameliyat olma hamilelikte çok sıkıntı çekersin zaten sağımıza solumuza dönemiyoruz bide ameliyat çok zor olurr biraz araştır istersen tedavi yöntemlerini

leyna

çok güzelsin tatlım ben napimmm hem çirkinleştim hem göbikk sivrildi gitti daha 2,5 ay var ama görenler az bi zaman kalmış zannediyolar

kızlar bu arada herkes magnezyum kullanıyomu doktorum bana bişey vermedi şükür kramp yok ama sanki, herkese vermiş doktoru

Teşekkür ederim Espresso'cum. geçmiş olacak inşallah kurtulucam yarın.
Beni bu demir ilacı mahvetti zaten. gün aşırı alıyorum, ona rağmen hamileliğin en başından beri kabızlık var. böyle bir patlak verdi şimdi. evet canım genel cerrah en iyi tespiti koyacak. geçen gün bir sürü tavsiyelerde bulunmuşsunuz, hepsini yaptım ama olmadı. uzmanı görecek demek ki. rektal muayene şart oldu kaçışım yok off

leyna MaşAllah canım çok çok güzelsin bayılıyorum böyle fit hamişlere, hergün 50 kere tartılıyorum aynaya bakınca moralim bozuluyo,
ne giyersem eşimi delirtiyorum yakıştı mı şişman mı duruyorum diye...
bel bölgemi leğen yutmuşum gibi hissediyorum psikolojim bozuluyor sanırım amannn neyse kızım sağlıklı olsun da veririz kiloları...

deniscim sana d açok geçmiş olsun, aman diyim ameliyat olma hemen acil şifalar canım...

nddp canım fit hamişlerdensin sen de maşAllah cicilerimiz de pek güzel denizci olcak yakışıklımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…