2011 Ekim Anneleri

Selam kızlar.
Üff çok yoğunum girsem bile biraz okuyup geri çıkıyom. Çıkmadan Hanzadecime cevap vereyim dedim.

Canım ben geçen hafta doktora gitmiştim hatırlıyorsan. Belim 2gün feci şekilde ağrıdı. Yatsam da otursam da ağrıyordu. Ağrısı yatakta soldan sağa dönerken uyandıracak kadr olunca doktora koştum. İnceledi bişey yok, olur böyle şeyler dedi. İlk bebeğinse ve belinde biraz kuvvetsizse daha yoğun hissedersin dedi doktor.
3. gün ağrım hafifleyip geçti kendiliğinden.
Buraya da yazmıştım ama kimse okumadımı yahuuu

ay dibini severim ben senin totonla yüzünü karıştırıyon he kız kimin aklına gelir şu
inanmam inanmam hadi bir fotoğraf ekle de biz bakalım güzel misin çirkin misin

akşama attırı verem bi foto o zaman yarın bakarsın ne demek istediğimi anlarsın hali hazırda 2 sivilcem daha pörtlemişken çekiverim bi resim

canımmm inan okumadım
bende bazen alınıyorum yazdıklarım okunmuyormu diye

ayy kızlar son 15 dakikadır sağ kasığım en alt tarafları vebelimin sağ tarafı acayip ağrıyor uf dünde sağ tarafımda böyle bi ağrı olmuştu. Ayyy geçmek de bilmiyor kızım buara çok hareketli omu vuruyor acaba oyüzdenmi ağrıyor bukadar.
üfff bütün neşem gitti vallaa canım acıyo.....
eslem banada vermedi doktorum magnezyum dayanabildiğin kadar dayan şimdi gerekmiyo muz ye yeter dedi.

züleyha naptıki kızlar karnım çok ağrıyor yazmıştı doktora gittimiki? iyidir inşallah...

ahh kızlar ahh ne güzel sabah koşa koşa gidip cıırrrttt diye fazlalıkları aldırıp gelecektim ben yaaa. şimdi vazgeçirmek üzeresiniz beni. madem bu kadar kötü oluyor sonu, ben biraz daha düşüneyim o zaman.. tamam eslemcim. teşekkür ederim.
canım ben magnezyum kullanıyorum. günde bir tane magnorm içiyorum. iki üç kez kramp oldu bende, geceleri yakalıyor hain. savunmasız yakalıycak aklınca.

kızlar pirimadan aradılar.nerden bakıyoduk o siteye

benim geldim paketim. kargocu 6,5 tl istedi dedim internet sitesinde 5 tl yazıyodu adam umursamaz bi tavırla yüzüme baktı ben de aman dedim verdim. pek bişi yok içinde ama yine de bebişime dair olduğu için gülümsetmesi yeter :)

hiç germe canım kendini
15 dak. soru soruyor, 15 sn muayenesi sürüyor
kendini kastığına değmiyor

Nasıl atlamışım ki ben bunu, çok geçmiş olsun sanada demek öyle rumuz benimde aynen tarif ettiğin gibi işte. Çok sağol canım cevap yazdığın için bir hayli huzursuz etti bu ağrı beni şimdi daha iyiyim gerçi yarında dinlenicem. Birdaha tekrarlamaz umarım..

Kızlar benim hiç kramplarım olmuyor, 2 ay önce eşim ameliyat olmuştu 1 hafta hastanede kaldık o zamanlar ayakta çok kaldığımdan eve gelince 3-4 kez kramp girmişti geceleri.. magnezyum falan da kullanmadım kullandığım tel ilaç ferrum fort. Demir hapımı da arada unutuyorum oldum olası sevmem zaten hap içmeyi...Vitamin hapımı da bıraktım 20-25 gün oldu nerdeyse, kilo aldırmaktan başka bi işe yaramıyor dedim kendimce.. dr.umun haberi yok beslenmeme dikkat ederim dedim yanlış mı yaptım bilmiyorum:26:

Ben patronun odasında dinlenme odası var.Epeydir şehir dışındaydı uyuyodum günde 1 saat falan,geçen gün yakalandım :78:

Eslem maşallah de canım totoşunu kaşı, krampın yoksa çok güzel beslenmişsin demek. İnşallah olmazda. Çok acıyor çünkü...

tmmm cnm :))))inşallah olmaz

hııımm şimdi anladım ben kayınpeder üretimi muzlardan ve portakallardan çok yemiştim belki ondandır uyyy kocacım benim kızıyodum zorla yediriyo diye ama Allah razı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…