Günaydın kızlar öğlen oldu ama ancak fırsatım oldu, doktora gittim dün gece çok feci bel ağrısı tuttu sabahta geçmemişti. Nst ye girdim ufak tefek sancılarım çıktı ama normal dedi doktor. Vajinal ve karındna baktı, böbreklerime baktı. Heryerimi inceledi, tekrar idrar testi yapıldı, sonuç bekliyorum... Bebekle ilgili değil bel ağrın dedi, hamilelikte olurmuş normalmiş ama bu kadar olurmu dedim eskidende varsa olur tetikler dedi. Minoset al dedi. Şu son 3 gündür ağrı sızı geçmek bilmedi..
Sizlerde bel ağrısı çeken varmı kızlar gece yazıcaktım ama eşim zararlı diye ırın kırın etti.. Kimsede yoktur zaten diye gidip yattım...
Doktoruma işten çıkayım mı diye sordum, gerek yok dedi 32. hafatya az kaldı evde sıkılırsın kendini yormadan git gel dedi. Erken doğum olcak diye çok kötü korktum yaa...
Eda valla içimden çok kötü şeyler söyledim o otobüstekilere, kadının halinden kadın anlıyor işte. Öküzler nolcak... Az kalmış son 10 gün, bende 30 ağustosu bekliyorum hayırlısıyla 28 gün kaldı..
Kızlar felaket sancım var karnıma taş bağlamışım gibi ağır neden olabilir çok kötüyüm.
ay dibini severim ben senin totonla yüzünü karıştırıyon he kız kimin aklına gelir şu
inanmam inanmam hadi bir fotoğraf ekle de biz bakalım güzel misin çirkin misin
deniz
kızlar bu arada herkes magnezyum kullanıyomu doktorum bana bişey vermedi şükür kramp yok ama sanki, herkese vermiş doktoru
Selam kızlar.
Üff çok yoğunum girsem bile biraz okuyup geri çıkıyom. Çıkmadan Hanzadecime cevap vereyim dedim.
Canım ben geçen hafta doktora gitmiştim hatırlıyorsan. Belim 2gün feci şekilde ağrıdı. Yatsam da otursam da ağrıyordu. Ağrısı yatakta soldan sağa dönerken uyandıracak kadr olunca doktora koştum. İnceledi bişey yok, olur böyle şeyler dedi. İlk bebeğinse ve belinde biraz kuvvetsizse daha yoğun hissedersin dedi doktor.
3. gün ağrım hafifleyip geçti kendiliğinden.
Buraya da yazmıştım ama kimse okumadımı yahuuu
gaz sancısı olabilir canım ama sen yine de bi doktora gitsen ne olur ne olmaz.
deniz
geçmiş olsun cnm ama bencede ameliyat olma hamilelikte çok sıkıntı çekersin zaten sağımıza solumuza dönemiyoruz bide ameliyat çok zor olurr biraz araştır istersen tedavi yöntemlerini
leyna
çok güzelsin tatlım ben napimmm hem çirkinleştim hem göbikk sivrildi gitti daha 2,5 ay var ama görenler az bi zaman kalmış zannediyolar
kızlar bu arada herkes magnezyum kullanıyomu doktorum bana bişey vermedi şükür kramp yok ama sanki, herkese vermiş doktoru
kızlar pirimadan aradılar.nerden bakıyoduk o siteye
Teşekkür ederim Espresso'cum. geçmiş olacak inşallah kurtulucam yarın.
Beni bu demir ilacı mahvetti zaten. gün aşırı alıyorum, ona rağmen hamileliğin en başından beri kabızlık var. böyle bir patlak verdi şimdi. evet canım genel cerrah en iyi tespiti koyacak. geçen gün bir sürü tavsiyelerde bulunmuşsunuz, hepsini yaptım ama olmadı. uzmanı görecek demek ki. rektal muayene şart oldu kaçışım yok off
Selam kızlar.
Üff çok yoğunum girsem bile biraz okuyup geri çıkıyom. Çıkmadan Hanzadecime cevap vereyim dedim.
Canım ben geçen hafta doktora gitmiştim hatırlıyorsan. Belim 2gün feci şekilde ağrıdı. Yatsam da otursam da ağrıyordu. Ağrısı yatakta soldan sağa dönerken uyandıracak kadr olunca doktora koştum. İnceledi bişey yok, olur böyle şeyler dedi. İlk bebeğinse ve belinde biraz kuvvetsizse daha yoğun hissedersin dedi doktor.
3. gün ağrım hafifleyip geçti kendiliğinden.
Buraya da yazmıştım ama kimse okumadımı yahuuu
Tek değilim canım 2 ark. var ama odalarında, bende boş odaya geçtim.( Namaz odası yaptık orayı) Bazen namaz kılcam diye geçip 1,30 saat çıkmıyorum seccadede uyumuştum geçenlerdede künyemin taşının izi yüzüme yapışmı, resmen model olmuştuseccadede yan yatmışım baya bi , dışarı çıktımda o gün herkes allah kabul etsin diyor... Allahtan patron çok sık gelmiyor bu ara
1,30 saati 1,50 yazmışım hani 0,5 "buçuk" oluyo ya haha ay sıyırdım iyicene ben düzelttim neyse :)
Eslem maşallah de canım totoşunu kaşı, krampın yoksa çok güzel beslenmişsin demek. İnşallah olmazda. Çok acıyor çünkü...
ayy kızlar son 15 dakikadır sağ kasığım en alt tarafları vebelimin sağ tarafı acayip ağrıyor uf dünde sağ tarafımda böyle bi ağrı olmuştu. Ayyy geçmek de bilmiyor kızım buara çok hareketli omu vuruyor acaba oyüzdenmi ağrıyor bukadar.
üfff bütün neşem gitti vallaa canım acıyo.....
eslem banada vermedi doktorum magnezyum dayanabildiğin kadar dayan şimdi gerekmiyo muz ye yeter dedi.
züleyha naptıki kızlar karnım çok ağrıyor yazmıştı doktora gittimiki? iyidir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?