2011 Ekim Anneleri

işlek bi yer :))))))))) alemsin leynacım :))

neyyy vay pislikkkkkk 1.5 ta cebe indiregandi yapmışşşşşşş
Alttaki resimde pijama dolmuş canom toto çıkmış ve karnın daha yukarıda yani daha toparlak olmuş :)

şuraya bahh 3 haftada ne kadan buyumuşukkkk

Son düzenleme:

aaa aynı ben :) filiiizz ne çok ortak yönümüz var yoksa biz kardeş miyiizzz :)

Vitanimi al canım şimdi değil ama son ayda analrsın onu bebeğin gelişmesiylede ilgisi var, ilaçlarını düzenli al kafana göre bırakma emi :) cıss yaparım dermişim.. :))

Ay canım ya buağrılar sızılar ne çok sıklaştı 7. ayda 8 ve 9 da yandık gibime geliyor her gün doktora gideriz biz, kalk dolaş biraz çok oturdunsa küçük hanım kızmıştır belki :) benimde aklımdan geçti demin doktora gitmiştir muhtemelen diye düşündüm. İyidir allahın izniyle...

fatoşçum Allah daim etsin inş. mutluluğunuzu.
biz de eşimle oturduk konuştuk. bana ben annemi değiştiremem diyor o da haklı bu yaşa gelmiş bu yaştan sonra nasıl değişsin ki. dedim ben de bundan sonra bi problem gördüğümde problem yaşadığım kişiyle konuşmaya çalışacam evimin huzurunu bozmayacam dedik. sarıldık, koklaştık inş. bu son olur...

tütütütütü maş. çok şirinsiniz canım. elbiseler de çok yakışmış.
ben de iki tane elbise aldım geniş geniş onları giyiyorum çok rahat efil efil de esiyiiii ( tabi eserse yanıyo buralar)

sağol canım geçenlerde söylemiştim rüzgar olmasada ben kendim eteği sallayıp rüzgar yapıyorum pek de güzel oluyor ohh efil efil :)))

prima paketinin içinde tupperwer in mama kutusu var yazıyordu ona tav oldum benimkide 5 ağuttosta burda olcakmış ben gidip alcam çok akıllıyım kargo parası vermemek için e bebek mağazasına gitsin kargo dedim oraya giderken yakacağım benzini hiç hesaba katmadım aklımla bin yaşayım

deniscim sana da çok geçmiş olsun, aman diyim ameliyat olma hemen acil şifalar canım...

Çok teşekkürler canım. Tamam ben bu gece biraz daha düşüneyim bu meseleyi.
ama az önce kanadığımı gördüm kan olmuyordu hiç. canım sıkıldı yine. dr ne diycek bakalım tatlım..

canım içerken midem bulanıyor vicdanen rahat değilim aslında dr. duymasın zaten 2 kutu duruyor evde sabahtan itibaren başlayım vitamine de...

bu arada kız bebekleri sancıyı kasıklardan, erkek bebişler de belden vurdururmuş... aman diyim 36. haftaya kadar dikkat edin, 37 ve sonrası zaten normal olanı... Rabbim hayırlı bir zamanda sağlıkla doğmalarını nasip eder inşAllah...

kızlar bir sitede bu
Mesela belirli aralıklarla gelip giden ve karının alt kısmında şiddetli kramplar şeklinde hissedilen ağrılar düşüğün ya da erken doğumun belirtisi olabilir yazıyor.
diğer sitedede bu şekilde
Zaman zaman kasıklarınızda bir ağrı ya da kasılma hissedebilirsiniz. Bunlar rahimin gerginliğini sağladığı küçük ve önemsiz kasılmalardır ve Braxton Hicks kontraksiyonları olarak adlandırılırlar.
yazıyor sizce hangisini dikkate almalıyım. şimdi öncelikle ağrı bikini bölgemin hemen üstü sanırım kasık diyebilirizki biraz önce sağ tarafada geçti. belimdeki ağrı şiddetlenip ortalara doğru yayıldı. daha sonra ağrı birden şiddetle girip sonra kayboluyor ve rahatlıyorum ama biraz sonra yine ayn şey oluyor.şuan sağ tarafımda başladı yine ama çok daha hafif belimdeki ağrıda yine sağa kaydı oda hafifledi. umarım doğru tarif edebilmişimdir sizce ne olaki

kızlar buda benim 26+5 göbekim ve oğlumun mevlüt cicileri:)
maşallah cnm sende cicilerinizde pek bi tatlısınız
3 hafta ve 2 kilo maşallah cnm senin popuşunda pek bi küçükmüş
oy maşallah en az 7 fark bulurum
kıskandım akşam bende böyle koycam öncesi sonrası resmindennnnnnnnnnnn :84:
koy valla cnm gözümüz gönlümüz açılsın gecen sefer bende öyle yaptım buraya ekledim göbiş topiğine eklemeyi unutmusum oraya 2sini birden ekledim öyle olunca fark daha çok belli oluyo :))

ve mutlu son

kızlar bakın işyerimden bir ablam örmüş bunları ağluma patik almış şimdi verdi hemen fotoğraflarını çektim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…