aldırılabiliyorsa aldır kurtul çünkü tam tedavi oldu derken yeniden çıkıveriyormuş ayy totoda olması da çok zor çok işlek bir yer (oturma kalkma açısından)zaten böyle ağrılar da hep gece yi bulur
hadi bakalım inşallah iyi haberle gelirsin toto doktorundan
neyyy vay pislikkkkkk 1.5 ta cebe indiregandi yapmışşşşşşşbenim geldim paketim. kargocu 6,5 tl istedi dedim internet sitesinde 5 tl yazıyodu adam umursamaz bi tavırla yüzüme baktı ben de aman dedim verdim. pek bişi yok içinde ama yine de bebişime dair olduğu için gülümsetmesi yeter :)
Alttaki resimde pijama dolmuş canom toto çıkmışve karnın daha yukarıda yani daha toparlak olmuş :)
yatamıyorum zaten sırt üstü canım :) ama hep sola da yatamıyorum kolum uyuşuyo etlerim ağırıyo. nasıl rahat edersem öyle yatıyorum. bi sağa bi sola... bi de dönmek de işkence artık oflaya puflaya dönüyorum yavaş yavaş.
işte izinden önceki ben (yeşilli) ve izin dönüşü ben sanki döndüğümde karnım küçülmüş gibi değilmi?Eki Görüntüle 233596 Eki Görüntüle 233597 Eki Görüntüle 233598 Eki Görüntüle 233599
Kızlar benim hiç kramplarım olmuyor, 2 ay önce eşim ameliyat olmuştu 1 hafta hastanede kaldık o zamanlar ayakta çok kaldığımdan eve gelince 3-4 kez kramp girmişti geceleri.. magnezyum falan da kullanmadım kullandığım tel ilaç ferrum fort. Demir hapımı da arada unutuyorum oldum olası sevmem zaten hap içmeyi...Vitamin hapımı da bıraktım 20-25 gün oldu nerdeyse, kilo aldırmaktan başka bi işe yaramıyor dedim kendimce.. dr.umun haberi yok beslenmeme dikkat ederim dedim yanlış mı yaptım bilmiyorum:26:
ayy kızlar son 15 dakikadır sağ kasığım en alt tarafları vebelimin sağ tarafı acayip ağrıyor uf dünde sağ tarafımda böyle bi ağrı olmuştu. Ayyy geçmek de bilmiyor kızım buara çok hareketli omu vuruyor acaba oyüzdenmi ağrıyor bukadar.
üfff bütün neşem gitti vallaa canım acıyo.....
eslem banada vermedi doktorum magnezyum dayanabildiğin kadar dayan şimdi gerekmiyo muz ye yeter dedi.
züleyha naptıki kızlar karnım çok ağrıyor yazmıştı doktora gittimiki? iyidir inşallah...
ayy evet eda yaaa çok adrenalin vardı. o an kalbim sırtımda atıyodu resmen :)) buarada kantindeki öpücük meğer eşiminde ilk öpücüğüymüş. hala söyler ben o ilk öpücüğümü ne hayallerle saklamıştım ilk buluşmamızda kazara ayağına öpüverdin beni diye :))) Arkama dönüp bakınca ne güzel şeyler yaşamışız diyorum her yaşın, her anın ayrı bir güzelliği var. Şimdide eylülümüz geliyor. Bu dünyada ki en güzel şey kendinden daha çok sevdiğin biriyle ortak bir bebeğiniz olması galiba.......
eliff hayatım boyunca hiç bir şeyim normal olmadı illa bir gariplik olucak ama çokta şikayetçi değilim o an garip gelse sonra düşündüğümde iyiki öyle olmuşki her anını hatırlıyorum diyorum içimden.....
maşallah minik meleğine çokkkk sevimli görünüyor. Cumartesi bende eylülümü görücem kim bilir nekadar büyümüştür meleğim :))
kızlar buda benim 26+5 göbekim ve oğlumun mevlüt cicileri:)
ay farkı bilmem ama benzerliği barizzzz
ikisinde de bir yavru kuzusu var
kurban olurum vereneeeee
Sağlıkla 38 leri de koyman nasip olsun
canom iki resimde de süpersin maşAllah göbüşüne
oy maşallah en az 7 fark bulurum
kıskandım akşam bende böyle koycam öncesi sonrası resmindennnnnnnnnnnn :84:
tütütütütü maş.çok şirinsiniz canım. elbiseler de çok yakışmış.
ben de iki tane elbise aldım geniş geniş onları giyiyorum çok rahat efil efil de esiyiiii ( tabi eserse yanıyo buralar)
deniscim sana da çok geçmiş olsun, aman diyim ameliyat olma hemen acil şifalar canım...
Vitanimi al canım şimdi değil ama son ayda analrsın onu bebeğin gelişmesiylede ilgisi var, ilaçlarını düzenli al kafana göre bırakma emi :) cıss yaparım dermişim.. :))
Ay canım ya buağrılar sızılar ne çok sıklaştı 7. ayda 8 ve 9 da yandık gibime geliyor her gün doktora gideriz biz, kalk dolaş biraz çok oturdunsa küçük hanım kızmıştır belki :) benimde aklımdan geçti demin doktora gitmiştir muhtemelen diye düşündüm. İyidir allahın izniyle...
aradaki fark 3+1
yok bu hatun kesinlikle karpuz saklıyor içindetoto yok kalça yok... kıskandımm heeee :87::87::87::87:
maşallah cnm sende cicilerinizde pek bi tatlısınızkızlar buda benim 26+5 göbekim ve oğlumun mevlüt cicileri:)
3 hafta ve 2 kilo maşallah cnm senin popuşunda pek bi küçükmüş
koy valla cnm gözümüz gönlümüz açılsın gecen sefer bende öyle yaptım buraya ekledim göbiş topiğine eklemeyi unutmusum oraya 2sini birden ekledim öyle olunca fark daha çok belli oluyo :))oy maşallah en az 7 fark bulurum
kıskandım akşam bende böyle koycam öncesi sonrası resmindennnnnnnnnnnn :84:
fatoşçum Allah daim etsin inş. mutluluğunuzu.
biz de eşimle oturduk konuştuk. bana ben annemi değiştiremem diyor o da haklı bu yaşa gelmiş bu yaştan sonra nasıl değişsin ki. dedim ben de bundan sonra bi problem gördüğümde problem yaşadığım kişiyle konuşmaya çalışacam evimin huzurunu bozmayacam dedik. sarıldık, koklaştık inş. bu son olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?