Nasıl atlamışım ki ben bunu, çok geçmiş olsun sanada demek öyle rumuz benimde aynen tarif ettiğin gibi işte. Çok sağol canım cevap yazdığın için bir hayli huzursuz etti bu ağrı beni şimdi daha iyiyim gerçi yarında dinlenicem. Birdaha tekrarlamaz umarım..
Ben patronun odasında dinlenme odası var.Epeydir şehir dışındaydı uyuyodum günde 1 saat falan,geçen gün yakalandım :78:
Çok teşekkürler canım. Tamam ben bu gece biraz daha düşüneyim bu meseleyi.
ama az önce kanadığımı gördümkan olmuyordu hiç. canım sıkıldı yine. dr ne diycek bakalım tatlım..
kızlar bir sitede bu
Mesela belirli aralıklarla gelip giden ve karının alt kısmında şiddetli kramplar şeklinde hissedilen ağrılar düşüğün ya da erken doğumun belirtisi olabilir yazıyor.
diğer sitedede bu şekilde
Zaman zaman kasıklarınızda bir ağrı ya da kasılma hissedebilirsiniz. Bunlar rahimin gerginliğini sağladığı küçük ve önemsiz kasılmalardır ve Braxton Hicks kontraksiyonları olarak adlandırılırlar.
yazıyor sizce hangisini dikkate almalıyım. şimdi öncelikle ağrı bikini bölgemin hemen üstü sanırım kasık diyebilirizki biraz önce sağ tarafada geçti. belimdeki ağrı şiddetlenip ortalara doğru yayıldı. daha sonra ağrı birden şiddetle girip sonra kayboluyor ve rahatlıyorum ama biraz sonra yine ayn şey oluyor.şuan sağ tarafımda başladı yine ama çok daha hafif belimdeki ağrıda yine sağa kaydı oda hafifledi. umarım doğru tarif edebilmişimdir sizce ne olaki
sağol canım geçenlerde söylemiştim rüzgar olmasada ben kendim eteği sallayıp rüzgar yapıyorum pek de güzel oluyor ohh efil efil :)))
prima paketinin içinde tupperwer in mama kutusu var yazıyordu ona tav oldum benimkide 5 ağuttosta burda olcakmış ben gidip alcam çok akıllıyım kargo parası vermemek için e bebek mağazasına gitsin kargo dedim oraya giderken yakacağım benzini hiç hesaba katmadım aklımla bin yaşayım
benimde buna benzer agrılarım oluyo saat 3 ten beri inşallah kötü bişi değildir ben biraz uzanayım geçmezse doktora giderimkızlar bir sitede bu
Mesela belirli aralıklarla gelip giden ve karının alt kısmında şiddetli kramplar şeklinde hissedilen ağrılar düşüğün ya da erken doğumun belirtisi olabilir yazıyor.
diğer sitedede bu şekilde
Zaman zaman kasıklarınızda bir ağrı ya da kasılma hissedebilirsiniz. Bunlar rahimin gerginliğini sağladığı küçük ve önemsiz kasılmalardır ve Braxton Hicks kontraksiyonları olarak adlandırılırlar.
yazıyor sizce hangisini dikkate almalıyım. şimdi öncelikle ağrı bikini bölgemin hemen üstü sanırım kasık diyebilirizki biraz önce sağ tarafada geçti. belimdeki ağrı şiddetlenip ortalara doğru yayıldı. daha sonra ağrı birden şiddetle girip sonra kayboluyor ve rahatlıyorum ama biraz sonra yine ayn şey oluyor.şuan sağ tarafımda başladı yine ama çok daha hafif belimdeki ağrıda yine sağa kaydı oda hafifledi. umarım doğru tarif edebilmişimdir sizce ne olaki
sağol canımmmoyy maşallah. 7 farkı da söylerdik ama neyyyseee :) çok tatlı olmuş özgürümüz büyümüş annesi.
çok güzeller güzel günlerde kullansın ogluşunnnnkızlar bakın işyerimden bir ablam örmüş bunları ağluma patik almış şimdi verdi hemen fotoğraflarını çektim:)Eki Görüntüle 233678 Eki Görüntüle 233679 Eki Görüntüle 233680
kızlaaarrr pamuk elli bebişlerinize gelsin bu şarkı[video=dailymotion;xdu1oo]http://www.dailymotion.com/video/xdu1oo_yeni-turku-yaymurun-elleri_music[/video]
işlek bi yer :))))))))) alemsin leynacım :))
Leyna sen çok yaşa bir tek akıllı kendimi sanıyordum
kübra doğru söylüyo filizcim, vallahi çok işlek bi bölge. yaşam kalitem düştü valla aa mutsuzum muttsuuzz.
Denizz kanasın kanaması iyi canım domates yeme baharatlı sakın yeme çok pis azdırır.. Birde herkesin dediği gibi ameliyat olma ama sana ilaç gibi bri tavsiyem var benim kuzenim bu meret yüzünde n Ankaraya geldi orda uzman bir drç var bu işi kesi olmadan ameliyatsız yapıyor. Ve asla tekrarlamıyor ki hemoroid sürekli tekrarlayan bir şey ismini öğreneyim ve tel alayım akşam yazarım sana gidiceksende ona git bir el hareketiyle yapıyormuş lokman hekim gibi kuzenim onun üzerine birdah aolmadı 10 yıllık hemoroid hastasıydı düşün.. Yurt dışından gelen gelene o zaman 750 tl ödediler sanırım. Şimdi ne kadar bilmiyorum ama bende doğumdan sonra devam ederse direk oraya gelicem sebnin ayağının altı Ankara tabi muhiti bilmiyorum. Öğrenip yazıcam akşam. Sıkma canını böyel kalmıcak inan benim popom ilk başladığında papatya gibiydi. Şişi inse rahatlıcaksın, sadece yediğinedikkat et ben asla domates ketçap ve baharat yemiyorum artık.. Azmıyor çok fazla çok şükür ama düzelmesi 2 haftayı buldu işte...
Benim hep vardı bel ağrım hanzade&rumuz. kilo almadan önce de oluyordu. bel fıtığı var bende, ondan herhalde. bi de kızım yan duruyor, sağdan sola yani. o da çok bel ağrısı yapar demişti, taşıması anneye zor olur dedi. belki sizinkiler de yandan yandan bi şeyler yapiyolardır içerilerde.
bu aralar ağrım çok arttı. yaklaşık 10 kg yük bindi belime. dr çok kilo alma, daha kötü olursun demişti ama almışım yanlışlıkla
yaa şekerim senden akıllıları da varmış demek ki sen ne yaptın çok merak ettim
Ayy yakalandınmııı çok fena olmuşsundurbazen bende düşünüyorum ama kapıyı kitliyorum, tabi sen direk patronun odasına kurulmuşsun :)))
odasının içindeki bi odadaydın kapıda kitliydi.nasıl uyumuşsam arkadaşlar cepten arıyolar kalk diye yok uyanmıyorum.patronun içerden sesini duyunca acaba camdanmı atlasam dedim amaa :26:haydi bimillah dedim çıktım.artık oda durum malum ,anlayış gösterdi.hiiç bişe diyemedi.napim bebişin uykusu gelmiş benim suçum yok
tecrübelilerden kimse yokmu topikte ???
cnm eylül kasıklarına oturmus yada baskı yapıyo olabilir bence alıştırma sancıları bunlar ama bak biraz geçmezse bi ara drunu
bu günlerin acısını dünya tatlısı bebişlerimizle çıkartcaz.ayyy çok merakediyorum bebeklerimizi hepsini bir odaya koysak ne olur acep
Anladım canım. Şifacı gibi biri desene, çok merak ettim. Madem bu kadar iyi, memnuniyetle giderim. yeter ki tamamiyle geçsin.
Yarın gittiğim doktora da ameliyat olmak istemiyorum demeyim o zaman, doktorum kesinlikle yasakladı, operasyon istemiyor diyim, topu ona atayım. ilaçla filan geçsin şimdilik. senin söylediğin uzmana da doğumdan sonra gideyim bence. çünkü bugün kendi doktorumla konuştum, daha da kötü olacak dediben de şimdi çok para verip, tekrarlasın istemem. onun için doğum sonrasında bilgilerini alırım senden mutlaka canım. çok çok teşekkür ederim.
domates de yemiyorum, tamamdır. teşekkürler.
Hahaha:) ayy gerçekten fena olmuş aramalara rağmen uyanmıyosunda, patron baya beklemiştir sanırım :)))) Neyse daha yakalanmadım inşallah yakalanmam ben hep uzanıp dinlenir sonra kalkardım ama bu defa kalkamamışım sızmışım.. Artık uyku ağır basıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?