2011 Ekim Anneleri

kızlaaarrr pamuk elli bebişlerinize gelsin bu şarkı[video=dailymotion;xdu1oo]http://www.dailymotion.com/video/xdu1oo_yeni-turku-yaymurun-elleri_music[/video]

Benim hep vardı bel ağrım hanzade&rumuz. kilo almadan önce de oluyordu. bel fıtığı var bende, ondan herhalde. bi de kızım yan duruyor, sağdan sola yani. o da çok bel ağrısı yapar demişti, taşıması anneye zor olur dedi. belki sizinkiler de yandan yandan bi şeyler yapiyolardır içerilerde.
bu aralar ağrım çok arttı. yaklaşık 10 kg yük bindi belime. dr çok kilo alma, daha kötü olursun demişti ama almışım yanlışlıkla

Ben patronun odasında dinlenme odası var.Epeydir şehir dışındaydı uyuyodum günde 1 saat falan,geçen gün yakalandım :78:

Ayy yakalandınmııı çok fena olmuşsundur bazen bende düşünüyorum ama kapıyı kitliyorum, tabi sen direk patronun odasına kurulmuşsun :)))

Çok teşekkürler canım. Tamam ben bu gece biraz daha düşüneyim bu meseleyi.
ama az önce kanadığımı gördüm kan olmuyordu hiç. canım sıkıldı yine. dr ne diycek bakalım tatlım..

Denizz kanasın kanaması iyi canım domates yeme baharatlı sakın yeme çok pis azdırır.. Birde herkesin dediği gibi ameliyat olma ama sana ilaç gibi bri tavsiyem var benim kuzenim bu meret yüzünde n Ankaraya geldi orda uzman bir drç var bu işi kesi olmadan ameliyatsız yapıyor. Ve asla tekrarlamıyor ki hemoroid sürekli tekrarlayan bir şey ismini öğreneyim ve tel alayım akşam yazarım sana gidiceksende ona git bir el hareketiyle yapıyormuş lokman hekim gibi kuzenim onun üzerine birdah aolmadı 10 yıllık hemoroid hastasıydı düşün.. Yurt dışından gelen gelene o zaman 750 tl ödediler sanırım. Şimdi ne kadar bilmiyorum ama bende doğumdan sonra devam ederse direk oraya gelicem sebnin ayağının altı Ankara tabi muhiti bilmiyorum. Öğrenip yazıcam akşam. Sıkma canını böyel kalmıcak inan benim popom ilk başladığında papatya gibiydi. Şişi inse rahatlıcaksın, sadece yediğinedikkat et ben asla domates ketçap ve baharat yemiyorum artık.. Azmıyor çok fazla çok şükür ama düzelmesi 2 haftayı buldu işte...

tecrübelilerden kimse yokmu topikte ???
cnm eylül kasıklarına oturmus yada baskı yapıyo olabilir bence alıştırma sancıları bunlar ama bak biraz geçmezse bi ara drunu

Leyna sen çok yaşa bir tek akıllı kendimi sanıyordum

benimde buna benzer agrılarım oluyo saat 3 ten beri inşallah kötü bişi değildir ben biraz uzanayım geçmezse doktora giderim
oyy maşallah. 7 farkı da söylerdik ama neyyyseee :) çok tatlı olmuş özgürümüz büyümüş annesi.
sağol canımmm
kızlar bakın işyerimden bir ablam örmüş bunları ağluma patik almış şimdi verdi hemen fotoğraflarını çektim:)Eki Görüntüle 233678 Eki Görüntüle 233679 Eki Görüntüle 233680
çok güzeller güzel günlerde kullansın ogluşunnnn
kızlaaarrr pamuk elli bebişlerinize gelsin bu şarkı[video=dailymotion;xdu1oo]http://www.dailymotion.com/video/xdu1oo_yeni-turku-yaymurun-elleri_music[/video]

sağol canımmmm bizdende sizin bıdıklara gelsinnnnnnn

ben çıkıyorum kızlar acuk agrım var hoşçakalınnnnnn

artık ben de gideyim çok konuştum bu gün yemek derdim yok anneme davetliyiz gidiyim de bakayım ablacımla annecim bize neler yapmış .:)
iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım hoşçakalın

Anladım canım. Şifacı gibi biri desene, çok merak ettim. Madem bu kadar iyi, memnuniyetle giderim. yeter ki tamamiyle geçsin.
Yarın gittiğim doktora da ameliyat olmak istemiyorum demeyim o zaman, doktorum kesinlikle yasakladı, operasyon istemiyor diyim, topu ona atayım. ilaçla filan geçsin şimdilik. senin söylediğin uzmana da doğumdan sonra gideyim bence. çünkü bugün kendi doktorumla konuştum, daha da kötü olacak dedi ben de şimdi çok para verip, tekrarlasın istemem. onun için doğum sonrasında bilgilerini alırım senden mutlaka canım. çok çok teşekkür ederim.
domates de yemiyorum, tamamdır. teşekkürler.

Evet ama senin fıtık vardı sanırım deniz, ondan oluyordu ağrın bende fıtık yoktu doktorda dedi duruş pozisyonundan olabilir diye haklısın ama benim aklıma gelmedi sormak o anda, bir iki günle geçer inşallah sen sürekli çekiyorsan çok zor yaaaa.

yaa şekerim senden akıllıları da varmış demek ki sen ne yaptın çok merak ettim

:))) kendi kendime enayimiyim ben kargo parası vericem dedim ve evime 30 km olan e-bebek mağzasını seçtim. gidiş dönüş 60km benzin parasını sen düşün Daha halen gidip alamadım bari gitmişken oraya yakın olan mobilyacıya sipariş verimde bari boşa gitmesin dedim. 2 haftadır bekliyor mağazada.

tecrübelilerden kimse yokmu topikte ???
cnm eylül kasıklarına oturmus yada baskı yapıyo olabilir bence alıştırma sancıları bunlar ama bak biraz geçmezse bi ara drunu

sağol canım birazx daha iyiyim hafifledi bel ağrısıda hafif hafif devam ediyor. eylül hanıma gelince ayakları göğsümün altında şuan oraya vuruyor ellerinide göbeğimin etrafına. ama biraz önce kasıklarımada vuruyordu. annesi burda kıvranıyo hanımefendinin derdi değil :) offf hala klimacıları bekliyorum ama yok yoldayız geliyoruz yok onlar gelmiycek olsaçıkardım şimdi.. belki gaz falan vardır belki. elif birazda dediğin gibi alıştırma ağrısı olabilir ama iki gündür arka arkaya yormaya başladı beni....

Son düzenleme:
bu günlerin acısını dünya tatlısı bebişlerimizle çıkartcaz.ayyy çok merakediyorum bebeklerimizi hepsini bir odaya koysak ne olur acep

İnşşallah zeynebcim canım inşallah.
Ben de meraktan çatlıyorum, o an nerde ne yapıyor, yüzü gözü nasıl, ağzını mı açtı elini mi yumdu heeerr şeyi merak ediyorum. gerçi dr yüzünün bana benzediğini söylemişti son muayenemizde. az çok belli etti kendini :) bakalım canım yaaa. sağlıklı gelsinler de başka bişe istemiyorum.

Hırka sormuşsun. hazır almadım ben hiç. kayınvalidem ördü bir sürü oldu, yeter. ablam da yeğenime örgü giydirdi bir süre ama yeğenimin ensesi, boynu hep alerji oldu. kıpkırmızı oldu giyemedi. iki üç tane yedek merserize ya da penye alıyım yeter. yün giyemezse onları giyer diye düşünüyorum canım. çok alma sen de. çok çabuk büyüyolar zaten. elinde kalır hepsi. verdiğni paraya yazık.

Diplomalı uzman doktor :) Ama el almış derler ya öyle bunu sadece yanındaki bir kişiye öğretmiş kan vs hiç bir şey yok.. Naıl yapıyorsa yok oluyor memeler. Benimde düzeldi derken şişi indi sadece, malesef memeler duruyor. Ve kortos kremi ağrım olmasada arada sürüyorum... bir defa canım yandı ya aynısını çekmek istemiyorum. Senide çoook iyi anlıyorum çok zor... Wc ye gitmek kabus br kere bende ağlayarak gidiyordum..

Sende ii yaparsın doğumdan sonra daha mantıklı...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…