2011 Ekim Anneleri

aaa aynı ben :) filiiizz ne çok ortak yönümüz var yoksa biz kardeş miyiizzz :)

canım hamiledaşız ondan olmasın:))
bu arada ailedeki tek nagatif kan grubuna sahip eleman benim. anneme diyorum anne ne iş sütçüden mi tüpçüden mi terlik fırlatyo :))))) kafama takılmıyo değil yani bu mesele

ben çıkıyorum kızlar ,

kendinize,eşlerinize ve en önemliside minnoşlarınıza iyi bakın. iyi iftarlar. gerçi biz tutmuyoruz ama kocalarımızla iftar keyfini çıkarıyoruz. Allah kabul etsin.

Bende çıkıyorum bu akşam taksiyle gidicem eve erkenden yemekğimi yapmaya çalışayım dün çok yorucu oldu... Allaha emanet olun hepiniz inşallah ağrısız sızısız krampsız bir gece geçiririz, deliksizde uyuruz ..

fatoşçum uzanma imkanın varsa uzan ve ağrıların sıklığına bak.
eğer geçmiyecek gibiyse bi ara istersen doktorunu. hem panik yapma geçen ne dedin sen hatırla bundan sonra panşk yapmıyacam dedin. uygula şekerim :)

kızlarr bi arkadaşım aradı şimdi kızılcahamamda kaplıcalara gitmek istiyolar gideniniz duyanınız var mı acaba. nezih bi ortam olsun diyo temiz fiyatı uygun.
Ankaralı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

şah ve sultanı okuyorum az kaldı bi bitireyim geleyim kızlar .. öptük..

ben de aldım o kitabı ama başlayaamdım bi türlü hamileikten bu yana kitap okuma konusunda çok gevşedim.
elimde oğuz atay'ın tutunamayanlar'ı var daha 100 sayfa anca okudum. lisede okumuştum çok beğenmiştim ama şimdi akliselim kafayla bi daha okuyayım dedim. benim oğlum okumayı pek sevmiyo galiba hemen uyuya kalıyoruz :)

44 m deyince bende 50 m bir koparatif varmış adanada alcamda mutfak masası falan sığıyomu büyüklüğü yetiyomu sana
canım benimki normal bi ev diil ,kayın validemlerin bitişiğinde oturuyorum ben ,evim müstakil ,bahçeli ,daha önceden daha büyük normal bi evmiş burası ,sonra yan tarafa apartman yapılınca bi kısmı gitmiş ,benim mutfağım eve girişte ,ve oturduğum oda kadar ,böyle oluncada herşeyim sığıyo:)

maşallah canım , karnın hakkaten küçülmüş gibi gözüküyo ,ama bence bu elbiselerin göğüs altındaki laslikli bölümündan kaynaklanıyo ,yoksa gin geçtikçe küçülen bi hamile karnı görmedim ,duymadım ben.

merhaba kızlar.aranızda oruç tutan varmı veya doktoruna soran. kendim için sormuyorum.

çok geçmiş olsunn canım.inş. operasyona gerek kalmadan iyileşirsin inş. olursanda biran önce geçsn inş.:)

Kızlar gittim doktora Fatoscum ve Hanzade cim sıkıntı yokmuş bu dönemlerde böyle kasılmalar olabilirmiş nasıl rahatladım anlatamam çok stres olmuştum Bizim Beyza Hanım doğum pozisyonunu almış kafası aşağıda sırtı sağda poposu göğsümün altında elleri ve kolları da sol tarafımdaymış. Zaten hep hareketlerini orada hissediyordum ben de Güzel meleğim az önce eşimle oturuyorduk babası Beyza kızım diye seslendikçe çıkmaya çalışıyor sanki nasıl geriyor karnımı göreceksiniz
Kız bebek işte baba hayranı olacak şimdiden belli oldu Bu arada sanırım doktorumu buldum Erdem de gittiğim doktor çok sinirlendirdi bugün beni. Aynı hastanede başka bir doktora gittim çok memnun kaldım

gözün aydın canım bi şey olmamasına sevindim. biz topikçe biraz paniğiz galiba ama insan korkuyor tabi temkinli yaklaşıyoruz.
doğum pozisyonu da almış Beyzamız. inş. normal rahat bir doğum olur annesini çok yormaz.

herkeze çok çok teşekkür ederim inanın sizleri aglatmak i,stememiştim daha dogum yapalı az bir zaman oldu ama artık kabullendim herşeyi önceleri edememiştim şimdide ediyorum takdiri ilahi paşam diyorum rabbim senden çok seviyuomuşki diyorum yanına aldı hepiniz benim canım sınız bunu unutmayın tek korkun siz dogum edince beni unursunuz ekşm annelerinden ayrılırsanız ben size nasıl ulaşıcam degilmi beni arkadaşlıgınıza kabul edin ben kabul ediyim ozaman içim rahat eder hep aklıkmdasınız hiç çıkmıyosunuz dualarımdasınız işşallah bayramdan sonra bir doktor buldum çapanın cemil akgül diye ona gidicem birde genetik testler yapılıcan allahtan bişşey olmazsa bakalım sonuçlarım ne çıkıcak sizin zamanınız gelince sancı çekince tek istedigim şu garip paşanızı unutmayın bol bol dua edin tekrardan başımız sagolsun topikçe allah sabır versin sende kusura bakma leyla paşa işte sizden başka kimselere nasıl anlatıyım derdimi hakkınızı helal edin kat kat inanırmısınız bana yasin okudugunuzda ne sevinmiştim dogum ettigimde bile dedim yavrum yasin okundu sana ama genede mevlamı seçtim kötü bir yerde degilsin en azıjndan rabbime emanet olun sizlerinde başı sag olsun arkadaşlarım

Filizcim barışmanıza çok sevindim umarım böyle tatsızlıklar yaşamazsınız tekrar

Kübra ve Canom maşallah bebeklerinize&göbeklerinize

Hanzade bel ağrısı bende de var hatta Sürahi Hanım gibi yaylanarak yürüyorum oturduğum yerden ilk kalktığımda

Denizcim sana da çok geçmiş olsun bir yakınımız Genel Cerrah hareketsizlikle alakalı olduğunu söylemişti hamilelikte oluşan hemoroidin. Bence de operasyon son aklına gelecek şey olsun. Allah şifa versin.

Domatesli_pilav tatlım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nice senelere

İnşallah canım yaa burada da okuyoruz ya sürekli şu haftada doğmuş bu haftada doğmuş her kasılmada panik stres oluyorum inşallah zamanında gelecek bebeklerimiz Gerçi 1-2 hafta erken gelse de sorun olmaz kötü anne miyim neyim napiiim merak ediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…