aaa aynı ben :) filiiizz ne çok ortak yönümüz var yoksa biz kardeş miyiizzz :)
Hahaha:) ayy gerçekten fena olmuş aramalara rağmen uyanmıyosunda, patron baya beklemiştir sanırım :)))) Neyse daha yakalanmadım inşallah yakalanmam ben hep uzanıp dinlenir sonra kalkardım ama bu defa kalkamamışım sızmışım.. Artık uyku ağır basıyor :)
Bende uyumuyodum aslında nasıl oldu anlamadım.İnşallah sende bigün yakalanmazsın.acaip utandım valla.yüzüm yandı akşama kadar.:96:
kübra doğru söylüyo filizcim, vallahi çok işlek bi bölge. yaşam kalitem düştü valla aa mutsuzum muttsuuzz.
şah ve sultanı okuyorum az kaldı bi bitireyim geleyim kızlar .. öptük..
selam söyle ellerinden öpüyorukkk
canım benimki normal bi ev diil ,kayın validemlerin bitişiğinde oturuyorum ben ,evim müstakil ,bahçeli ,daha önceden daha büyük normal bi evmiş burası ,sonra yan tarafa apartman yapılınca bi kısmı gitmiş ,benim mutfağım eve girişte ,ve oturduğum oda kadar ,böyle oluncada herşeyim sığıyo:)44 m deyince bende 50 m bir koparatif varmış adanada alcamda mutfak masası falan sığıyomu büyüklüğü yetiyomu sana
işte izinden önceki ben (yeşilli) ve izin dönüşü ben sanki döndüğümde karnım küçülmüş gibi değilmi?Eki Görüntüle 233596 Eki Görüntüle 233597 Eki Görüntüle 233598 Eki Görüntüle 233599
böyle bir günde bu kadar ağlamak yeter bana. ben çıkıyorum kızlar, yarın görüşürüz inşallah.
aman diyim kendinizi yormayın, sıcakta çok kalmayın, kuzucuklara iyi bakın
vallahi öyle. o kadar fena edacım. inan dün gece baktım, ben bile korktum görüntüsünden. bir günde mutasyona uğramış, içimden bir yaratık çıkmış sanki. çok açık oldu kusura bakmayın nolur.
teşekkür ederim canım sizler çekmezsiniz inşallah.
merhaba kızlar.aranızda oruç tutan varmı veya doktoruna soran. kendim için sormuyorum.
Kızlar gittim doktora Fatoscum ve Hanzade cim sıkıntı yokmuş bu dönemlerde böyle kasılmalar olabilirmiş nasıl rahatladım anlatamam çok stres olmuştumBizim Beyza Hanım doğum pozisyonunu almış kafası aşağıda sırtı sağda poposu göğsümün altında elleri ve kolları da sol tarafımdaymış. Zaten hep hareketlerini orada hissediyordum ben de Güzel meleğim az önce eşimle oturuyorduk babası Beyza kızım diye seslendikçe çıkmaya çalışıyor sanki nasıl geriyor karnımı göreceksiniz
Kız bebek işte baba hayranı olacak şimdiden belli olduBu arada sanırım doktorumu buldum Erdem de gittiğim doktor çok sinirlendirdi bugün beni. Aynı hastanede başka bir doktora gittim çok memnun kaldım
aaaaah paşam ah.. bugün evlenme yıldönümüm ama kk'yı açtığımdan beri ağlıyorum.
geçen yıl 25 mayıs'da saat 11.30'da almışlardı ilk bebeğimi benden. okudukça içimdeki yara tekrar açıldı.. hiç bir şeyim yoktu kontrole gitmiştim bebeğimin kalbinin atmadığını söylediler. hemen kürtaja almak istediler. direndim, yanlış bakmışsınızdır dedim, seni de zehirler dediler, zorla aldılar kürtaja. 2 ay kendi evime giremedim, annemin evinde eski odamda kaldım. kocamın yüzünü görmek istemedim, başka bebeğin olur diyenleri öldürmek istedim. kahrolası kaynanam telefon açıp geçmiş olsun bile demedi. tekrar hamile kalmak fikrini düşünmek bile istemedim. geceleri "bebeğim" diye çığlıklar atarak uyandım. bi ara boşanmayı bile düşündüm tekrar bebek istemediğim için, biraz da eşimi suçladım aslında bebeğimi kaybettiğim için. zor günler geçiriyorduk o dönem. benim işlerim yoğundu, o bana destek olmuyordu.. sonra bi akşam beni annemlerden aldı arabaya attı assos'a götürdü. gidenler bilir.. sessiz, sakin bi yer. çıkardı beni uçuruma, yalvardı ne olur son şans vermem için. sen yoksan ben de yokum dedi. gecenin bi yarısı birbirimize sarılıp saatlerce ağladık, gün doğana kadar. ama dedim bebek lafı etme sakın bana. sonra bu kış, şubatta hamile kaldığımı öğrendim. kazara oldu, isteyerek değil. ilk bir kaç hafta hep ağladım ağlahım bir daha kaybedersem diye. anneme bile 3.ayın sonunda hamile olduğumu söyledim. bir daha bebek sevmem diyordum, şimdi oğlumun her tekmesinde allaha şükrediyorum ve hala ilk bebeğim için geceleri dua ediyorum allah'ım ben gelene kadar ona iyi bak diye..
senin için dua edicem.. acının hafiflemesi için (çünkü hiç geçmiyor biliyorum) ve günün birinde güzel bir evlat sahibi olman için. allah sabır versin kardeşim..
aminnnn inşşşş........
paşam seni okadar iyi anlıyorumki.... bende 13 mayısta gece 10:30 kaybettim meleğimi. unutulmıyor unutulmaycak. hala çizelgem bile duruyor. rabbim bizlere sabır versin ve bi daha yaşatmasın inş. hala diorum şimdi 7 aylık olcaktı kızım die. 5 aylıkken ayrıldık maalesef. rabbim daha çok sevmiş demekki bizden cennet kuşu oldu onlar... çok seviyorum çok özlüyorum sanki başka hiçbir bebek onun gibi olmıcakmış gibi geliyor. ilk heyecan ilk umut hayaller hepsi bi anda yok oluyor. allah yardımcımız olsun......
selam dadlu hamısler..benım izmir tatılımde yarım saat sonra son bulacak..valızlerı esım ve kaynım dısarı cıkardı bıle..ben gıtmeden evvel son bır kz daha gırıp helallık almak ıstedım..sımdıkı yolculuk ıstanbula..ordan da pazar gunu dıyarbakır ve akabınde evıme ınsaallah..ankaradan ızmıre gelırken şişen ayaklarım halen şiş vazıyette oldugundan Allah razı olsun esım ucakla gıdelım dedı ..boylelıkle 9 saatlık ızmır ıstanbul arası 45 dk ya ınmıs oldu.Allaha emanet olun arkadaslar..bırazdan taksı gelır..bu arada sabah paşamın yazdıkları içimi dagladı gene..gozlerım yasardı..acısı acımdır kebndısıyle uzun uzun paylasım yapamamıs olsamda benı topıcte onun kadar daglayan kımse olmadı..rabbım tez vakıtte hayalını dahı kuramayacagı bır evlad nasıp etsın sag salım..cektıgı cefaların sefası olsun ınsaallah.. dun kı ılk oruc denememın ardından bebegın susuz kalacagından korkarak bır gun tutup bır gun tutmama kararı aldım ..bugun nıyetlı degılım...rabbıme emanet olun dualarda unutmayın...hos kalın arkadaslar benım guduruk kızımla operız hepınızı..:80::80:
gözün aydın canım bi şey olmamasına sevindim. biz topikçe biraz paniğiz galiba ama insan korkuyor tabi temkinli yaklaşıyoruz.
doğum pozisyonu da almış Beyzamız. inş. normal rahat bir doğum olur annesini çok yormaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?