2011 Ekim Anneleri

canim basin sagolsun cok gecmis olsun ALLAH senin icin hayirlisi neyse onu versin insallah

inş. canım. teşekkür ederim.

selammmm kızlar ya benim sırtım çok ağrıyo aranızda benim gibi olan varmı? ne yapsam rahatlarım acaba uzanınca hafifliyo ama hep yatmakta istemiyorum

merhabaaa,,
kızlar bugün bizim şirkette bi kadın ayaklarıma bakıp somun ekmek gibi olmuş dedi, nolcak benim bu ayaklarımın şişliği yaa
35.5 numara olan ayaklarım 38 gibi görünüyor

hemoroid olan arkadaşım, deniss senmiydin dur hatırlayamadım ama bende çok fena kabızım ç ok zorlanıyorum ve güç bela yapabildikden sonrada totom çok acıyo kayısı yiyeyim bol bol bakalım fayda edecekmi,,

paşam, özlemişiz seni,, nolur toparlan biran önce, hayırlısıyla bayramdan sonra gittiğin doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah ve lütfen birde psikologa görün bu zor zamanlarını atlatabilmen için..

meraba canım kabızmışsın geçmiş olsun :)
sanol ferro kan ilacını kullanmıyorsun yada başka bişey kullanıyorsun anlaşılan çünki o ilaç bende günde 2 kere rahatlamamı sağlıyor ve sayesinde az kilo aldım dr önerisi söylemek istedim sanada...

canım benim kullandığım kan ilacı ferplex adında, minik minik şişelerde, one shut :)
beni bu ilacın kabız yaptığını düşünüyorum bende
ek olarak elevit ve magnezyum içiyorum .

kız kaldır bırını saçmalaam sakınnnn rica et bırınde ayakta çok zorlanabılırım rıca etsem ızın verırmısınız ben oturim dee
uyanık ol bırazzzz

pıslık ınsanlarr yaaa hele erkeklere gıcık oluyorummm ben görsem hemen yer verırdım üzerınede barınırdım kesın sızde utanma yokmu kız hamıle ayakta duramıyo dıye söylenırdım

ALLAH BILDIGI GIBI YAPSIN BU INSANLARI

CANIM BEN YAZDIKLARINI YARISINA KADAR OKUYABILDIM SİZ NASIL DAYANABILIYORSUNUZ ALLAH SIZE SABIR VERSINN ÇOKK KÖTÜ OLDUM YARIDA BIRAKTIMMM VALLA CENNET KOKULUN SENI BEKLICEK MERAK ETME O ŞUAN ÇOK İYİ MELEKLERLE BİRLİKTE SENIN ONU NE KADAR ÇOKS EVDIGINI BILIYORR

ALLAH IM SABIR VERSINN SİZE

TÜM HAMILELERE BEBEĞINI SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN İNŞALLAHHH
LEYNA MAŞALLAHH SANADA BEBİŞİNE DE ÇOK TATLISINNN
kızlar buda benim 26+5 göbekim ve oğlumun mevlüt cicileri:)
MAŞALLAHHHH TÜTTÜTÜÜ

MAŞALLAHHHHHH CANIMM TÜÜÜT TÜÜT TÜÜÜ

PAŞAMMM

CANIMMM OKURKEN TUTAMADIM KENDIMI YUTKUNA YUTKUNA AĞALAYARAK OKUDUM YAZISIN RABBİM SİZE SABIR VERSİNN

İNŞALALH ÇAPADAKİ DR SAĞLIKLI BİR BEBEK DÜNYAYA GETİRMENİZE VESİLE OLUR ALLAH IN IZNIYLE BIR SEN BIRDE REEL DE TANIDIĞIM BIR ÇİFT VAR ONLAR İÇİNDE RABBİMDE SİZEE SAĞLIKLI EVLATLAR DİLİYORUMM ALLAH IMMMM NE OLURRRR SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALIP BÜYÜTEBILSINLER SAĞLIKLA HAMILE KALIP SAĞLIKLA GEÇİRSİNLER HAMİLELİKLERİNİ

canım benim kullandığım kan ilacı ferplex adında, minik minik şişelerde, one shut :)
beni bu ilacın kabız yaptığını düşünüyorum bende
ek olarak elevit ve magnezyum içiyorum .

elevit direk şişlik ve kilo yapıyor zaten
kan ilacını anladım canım
benimki mide bozan tarzdan bilgin olsun dedim yoksa ben normalde hep kabızımdır

bu arada kızlar
az önce tartı ile haşır neşir olmamızın sonucunda 67 kgyu görmüş bulunmakdayım
hamile kaldığım kilodan 4 kg fazlası
ama ben hamile kaldığımdada son derece şişko olduğumdan nası toparlanıcam bilmiyorum
evlediğimde mart 2010da 54 kgdim.,

böhhüüühhüüü

anaaam kız ,küfür eder gibi söyleme şunuuben 62 ile başladım şimdi 72,5 i görüyorumm:18:bu arada tabikide maşallah ,demek bebişin besleniyo ne güzel vallaa...

Kızımın tatlı teyzoşları nasılsınız???? Bebişler nasıl? Size bir selam vereyim dedim.her zaman giremiyorum.

ooo canım neren şişko yahu. bak ben 2008 ağutosta evlenirken 49 kiloydum.sonra geçen ekim işi bıraktığımda 56 kiloydum.hamile kaldığımda ise 60 şu anda 67-68 değişiyor..
canımız sağolsun her şey minik yavrularımız için.yeter ki onlar iyi olsun..ımmm şey tabi biz de çok kilo almazsak fena olmaz hani

ay çıktım yattım ama karnım nasıl geriliyo sırtımda anlamsız bir agrıı off galiba hamileyim bu kadar zorlanmamıştım yaa bennnnnn azcık uyudum ama komşum kapımı ısrarla çalınca uyandım oglum sürekli tepiniyo bu çocuk beni uyutmayacak heralde dogunca

domatesli_pilav
evlilik yıldönümün kutlu olsun canım

[/COLOR]
totoşu büyütmüşsün canım:))
benim de tişörtler atletler olmuyo artık. şu ekmek teknesindeki kirli gibi göbüşüm hep açıkta geziyorum :))
kızzz hangi totoşşş yokkiiiisırf göbek buyumuş maşallah uzun tşört almam lazım hep yukarı çıkıyolar oglum kendini göstermeye meraklııı

çok sükür canım benim sorun olmamasına sevindim prensesimizde yavaş yavaş son hazırlıkları yapıyo demekki içerdeeeeee

Ah o anlamsız sırt ağrıları al benden de o kadar. Sağa dön yok sola dön yok..Yüzüstü yatmayı çoook özledim
Aslında anlamsız ağrıların anlamları çok büyük bir o kadar da küçük Minik kuşlarımıza allah daima sağlık versin..Ve tüm isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.

kızlar karnımın altındaki agrı geçmiyor çok sancı yapmıyor ama çok rahatsız ediyor sizdede varmıııı

komşum çok sevindim aklım sende kalmıştı maşallah beyzama akıllı kız elif beyza o kadar ders çalıştı seninle ne zaman ne yapması gerektiğini biliyo kuzu ne güzel dönmüş gelmeyi bekliyo babasının sesine heyecanlanıyo oy maşallah

evettt beyaz peynirli yarım ekmek tostumu yedim geldim
siyah askılı resim 24+4 bebek firarda tişortlüm 27+3

Eklentiler

• $100_3661.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $24+4.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $100_3660.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 47
slmlar..geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir inşallah herşey yolundadur ben öyle yorgunumki halimi anlatmaya kelimeler yetmez heralde
dün sabah hastaneeye gittik böbrek ölçümü için muayenemi oldum şükür şimdilik fena değil biraz ağrın olur ama dişini sıkmanı tavsiye derim deid dr 3 hafta sonra tekrar gidicem bu arada kuzucuğum 1KG 150GR OLMUŞŞ
NEYSE HASTANEDEN ÇIKMAK ÜZEREYKEN tel geldi arayan ev sahibimizdi pencereleri yaptırmak için ustaları getirmiş bizde bir haftaya taşınıcaz eşya içindeyken yapmasanız deidk ama bekleyemem dedi geldik apar topar eşyaları sarıp sarmaladık zaten büyük bölümü toplanmıştı ustalarda sağolsunlar evin içinde inşaat yaptı sanki bütün herşeyim battı sarılan eşyaların için kadar toz ve alçı dolmuş nasıl becermişse ayakta alkışlayasım geldi...veeeeeee dün saat 4 gibi lojmanımız çıktı aah deidm başka bişey demedim ev sahibi bekleseymiş iki gün içinde taşınırdım ama beklemedi olan eşyalarıma oldu bugün akşama kadar süpür sil temizle yıka toplaişleriyle uğraştım ayaklarımın üzerine basamıyorum çok yorgun ve bitkinim yarında mutfağımı toplayıp kolileneceklerle uğraşıcam cuma eşim izmite gidiceği için mecburen pazartesiyi beklicez kısmet olursa inşallah pazartesi yeni evimdeyim bu arada 7.kat çıkmış bize ha son olarak evde herşey ve heryer battığı için mutfak bize yemek odası yatak odası ve oturma odası oldu sinir bozucu bi durummuş düzensizlik bendne bu kadar herksi çok öper allaha emanet ederkaçarım yorgunum çoook

yazık kız insan hamile var der 2 gün bekler yada daha titiz olabilirlerdi neyse olan olmuş baya da yorulmussun yeni evin hayırlı olsun cnm güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…