,komşum çok sevindim aklım sende kalmıştı maşallah beyzamaakıllı kız elif beyza o kadar ders çalıştı seninle ne zaman ne yapması gerektiğini biliyo kuzu ne güzel dönmüş gelmeyi bekliyo babasının sesine heyecanlanıyo oy maşallah
evettt beyaz peynirli yarım ekmek tostumu yedim geldim
siyah askılı resim 24+4 bebek firarda tişortlüm 27+3
yorulmakta lafmı ealtin bittim desem yeridir eşim diyoki ayak bileklerin bayağı büyümüş deidm ne büyümesi şiş o şiş basamıyorum üzerine ağrıdan allah yardım etsin eve taşınınca doğuma kadar bişey yapmam artık yetti gari iki gün iki aya bedel oldu birde yalnız olunca iyice stres oldum kimse yok bi işin ucundan tutsun ama hak varken gam yok deyip koyuluyorum işe bugün yoruldum dinlenmeye geçtim kızçemde küt diye vurunca az kaldı yavrum biticek deyip ağladım hırsımdan ...geçicek buzor günlerimde inşallah allah kimseyi darda bırakmasın aaay bende bir dokan binbir ah işit oldum özür sağol canım öpt çokyazık kız insan hamile var der 2 gün bekler yada daha titiz olabilirlerdi neyse olan olmuş baya da yorulmussun yeni evin hayırlı olsun cnm güle güle oturun
slmlar..geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir inşallah herşey yolundadur ben öyle yorgunumki halimi anlatmaya kelimeler yetmez heralde
dün sabah hastaneeye gittik böbrek ölçümü için muayenemi oldum şükür şimdilik fena değil biraz ağrın olur ama dişini sıkmanı tavsiye derim deid dr 3 hafta sonra tekrar gidicem bu arada kuzucuğum 1KG 150GR OLMUŞŞNEYSE HASTANEDEN ÇIKMAK ÜZEREYKEN tel geldi arayan ev sahibimizdi pencereleri yaptırmak için ustaları getirmiş bizde bir haftaya taşınıcaz eşya içindeyken yapmasanız deidk ama bekleyemem dedi geldik apar topar eşyaları sarıp sarmaladık zaten büyük bölümü toplanmıştı ustalarda sağolsunlar evin içinde inşaat yaptı sanki bütün herşeyim battı sarılan eşyaların için kadar toz ve alçı dolmuş nasıl becermişse ayakta alkışlayasım geldi...veeeeeee dün saat 4 gibi lojmanımız çıktı aah deidm başka bişey demedim ev sahibi bekleseymiş iki gün içinde taşınırdım ama beklemedi olan eşyalarıma oldu bugün akşama kadar süpür sil temizle yıka toplaişleriyle uğraştım ayaklarımın üzerine basamıyorum çok yorgun ve bitkinim yarında mutfağımı toplayıp kolileneceklerle uğraşıcam cuma eşim izmite gidiceği için mecburen pazartesiyi beklicez kısmet olursa inşallah pazartesi yeni evimdeyim bu arada 7.kat çıkmış bize ha son olarak evde herşey ve heryer battığı için mutfak bize yemek odası yatak odası ve oturma odası oldu sinir bozucu bi durummuş düzensizlik bendne bu kadar herksi çok öper allaha emanet ederkaçarım yorgunum çoook
yirim ben sizi yiriiiim ana oğul maşallahınız var cnm sende sadece göbek büyütenlerdensin
bu arada bende akşam yemeği niyetine beyaz peynirli tost yedim az önce
maş. canım sana ve Rüzgar'a göbüşümüz hemen hemen aynı ama tek fark benim bi o kadar da totoda var :)) sende toto yok ne güzel
,
Doğuştan müfettiş Gadget olacak benim kızım, ezbere Bankacılık Kanunu maddelerini sayacakEda görsen babaya bir cilve bir naz yandı bizimki
Uvvvvvvv harikasınız beybilerr Rüzgar bebek de sen deee
kızlar karnımın altındaki agrı geçmiyor çok sancı yapmıyor ama çok rahatsız ediyor sizdede varmıııı
Kızlar gittim doktora Fatoscum ve Hanzade cim sıkıntı yokmuş bu dönemlerde böyle kasılmalar olabilirmiş nasıl rahatladım anlatamam çok stres olmuştumBizim Beyza Hanım doğum pozisyonunu almış kafası aşağıda sırtı sağda poposu göğsümün altında elleri ve kolları da sol tarafımdaymış. Zaten hep hareketlerini orada hissediyordum ben de Güzel meleğim az önce eşimle oturuyorduk babası Beyza kızım diye seslendikçe çıkmaya çalışıyor sanki nasıl geriyor karnımı göreceksiniz
Kız bebek işte baba hayranı olacak şimdiden belli olduBu arada sanırım doktorumu buldum Erdem de gittiğim doktor çok sinirlendirdi bugün beni. Aynı hastanede başka bir doktora gittim çok memnun kaldım
selammmm kızlar ya benim sırtım çok ağrıyo aranızda benim gibi olan varmı? ne yapsam rahatlarım acaba uzanınca hafifliyo ama hep yatmakta istemiyorum
merhabaaa,,
kızlar bugün bizim şirkette bi kadın ayaklarıma bakıp somun ekmek gibi olmuş dedi, nolcak benim bu ayaklarımın şişliği yaa
35.5 numara olan ayaklarım 38 gibi görünüyor
Ahhh annelik ne zormuş.. :)
evettt beyaz peynirli yarım ekmek tostumu yedim geldim
Maşalah ya 3 haftada bir hayli farketmiş göbüşün eda tostoparlak olmuşsun :)))
slmlar..geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir inşallah herşey yolundadur ben öyle yorgunumki halimi anlatmaya kelimeler yetmez heralde
dün sabah hastaneeye gittik böbrek ölçümü için muayenemi oldum şükür şimdilik fena değil biraz ağrın olur ama dişini sıkmanı tavsiye derim deid dr 3 hafta sonra tekrar gidicem bu arada kuzucuğum 1KG 150GR OLMUŞŞNEYSE HASTANEDEN ÇIKMAK ÜZEREYKEN tel geldi arayan ev sahibimizdi pencereleri yaptırmak için ustaları getirmiş bizde bir haftaya taşınıcaz eşya içindeyken yapmasanız deidk ama bekleyemem dedi geldik apar topar eşyaları sarıp sarmaladık zaten büyük bölümü toplanmıştı ustalarda sağolsunlar evin içinde inşaat yaptı sanki bütün herşeyim battı sarılan eşyaların için kadar toz ve alçı dolmuş nasıl becermişse ayakta alkışlayasım geldi...veeeeeee dün saat 4 gibi lojmanımız çıktı aah deidm başka bişey demedim ev sahibi bekleseymiş iki gün içinde taşınırdım ama beklemedi olan eşyalarıma oldu bugün akşama kadar süpür sil temizle yıka toplaişleriyle uğraştım ayaklarımın üzerine basamıyorum çok yorgun ve bitkinim yarında mutfağımı toplayıp kolileneceklerle uğraşıcam cuma eşim izmite gidiceği için mecburen pazartesiyi beklicez kısmet olursa inşallah pazartesi yeni evimdeyim bu arada 7.kat çıkmış bize ha son olarak evde herşey ve heryer battığı için mutfak bize yemek odası yatak odası ve oturma odası oldu sinir bozucu bi durummuş düzensizlik bendne bu kadar herksi çok öper allaha emanet ederkaçarım yorgunum çoook
Ay Allah yardımcın olsun canım ya bu halde insan normal evi temizlemeye üşeniyor, sen bide taşıncaın evle ğraşıyosun, bide taşınıcaksın. Yerinde olmak istemezdim ne biçim moral verdim dimi.. Kusura bakma ya bende bir iki kadın tut taşınırken. Kenidni çok iş altına sokma, yazık ya bende çok zorlanınca konuşu öyle diyorum kızıma :)
bu arada kızlar geçen gün dayımlara gittim gelini de ordaydı park yatak olarak exor baby kullanıyormuş kızı 8 aylık. çok da memnunum dedi. gıcırtısı falan var mı dedim yok dedi. kızını yatağa enine de boyuna da bırakabilyomuş o kadar geniş yani.
hanzade , sanse, necla ve deniz siz de bakıyodunuz park yatak. DUYURULUR!!!!
Ben exor a karar vermiştim canım :) Sağol düşünceli haftadaşımm :)
teşekkür ederim filizcim 3 güncük varmış zaten aramızda genelde hep büyük deniyor benim göbek için sende böyle tepkiler alıyormusun canım :26: sende de bendeki boy fukaralığı yoktur heralde canım 1.53 boyum totoda olsa direkk yuvarlanırdım ben ne gerek var yürümeyehem eminim abartıyosundur
teşekkür ederim filizcim 3 güncük varmış zaten aramızda genelde hep büyük deniyor benim göbek için sende böyle tepkiler alıyormusun canım :26: sende de bendeki boy fukaralığı yoktur heralde canım 1.53 boyum totoda olsa direkk yuvarlanırdım ben ne gerek var yürümeyehem eminim abartıyosundur
Allahım minicik göbeği var bir de göbeğim var demez miiiiiiKaç kere göbüşümü koymadım mı ben buraya
totoş suratıma rağmenmi ye biziiiiiiiiiii evett yenmeye ihtiyacımız var
eminim bir kaç kişi daha bu menü vardı leynam saolsun utanmasam kalkıp bi yarım daha yapcam iyi gitti beaaa yarasın kuzularımıza
ya bazısı hiç karnın yok diyo bazısı çok büyümüş diyo anlamadım inan.
geçen biriyle tanıştı kadın 9. ayında ve toplamda 9 kilo almış. ben şimdiden 10 (on) 1-0, o-n kiloyu buldum( önceden görmüş bu beni diyoki ooo bu ne hal çok şişmişsin sen nasıl doğum yapacan:26::26: kafa öz dalasım geldi valla. Allahtan hamileydi :))
ben de selvi boylu değilim canım 1,62 boy var ve inan popom baya çıktı. geçen memlekete annemlere gittim herkes diyo popon büyümüş kızın olacak senin. eşime dedim böle böle diyo koca pipiyi gördük. ( gerçi ayrıntılı bi şi söledi ayı şimdi demim :)))))
kız sen bu suratına niye taktın bu kadar aklıma gelmişken sana bi tarif vericem bunu doğumdan sonra falan yaparsın artık eşimin sırtındada problem var biz yaptık biraz işe yaradı en azından yenileri çıkmıyo artık eskilerinde rengi değişmeye başlamıştı ama o denize gidip yanınca devamını getirmedik ama şu aralar yeniden başlıycam ona yapmaya
Resorchine 8 gr
Alkol 125 gr
Aseton 125 gr
Gül suyu 100 gr
eczaneye yaptırdım bunu cnm sabah akşam sürdüm kocişin sırtına bide maxipor diye bi antibiyotik kullandı yaz bi kenara aklında bulunsun yaparsın belki
anaaa ne güzeeell aynı ,yani neredeyse benimki kadar göbükün olmuşşşevettt beyaz peynirli yarım ekmek tostumu yedim geldim
canııımmm çok yorulmuşundur yaaa,,ayy ben stres oldum senin yeine valla..kız sen kesin bi kadın tut 2 gün sana yardıma gelsin kesin bakk,sakın okadar eşyayla uğraşıyım falan demeeslmlar..geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir inşallah herşey yolundadur ben öyle yorgunumki halimi anlatmaya kelimeler yetmez heralde
aa bak bizde ondan alıcakmışız ,hanzade onayladığına göre ,kesin alıcam ,ben kahverengisini beğendim ,eğer benim herif son bi değişiklik yapmazsa alcam ,internette daha uygun bi yerin adresini vermişti kopiş ,ama yatağını nasıl alırız acaba????(-->Hanzade)bu arada kızlar geçen gün dayımlara gittim gelini de ordaydı park yatak olarak exor baby kullanıyormuş kızı 8 aylık. çok da memnunum dedi. gıcırtısı falan var mı dedim yok dedi. kızını yatağa enine de boyuna da bırakabilyomuş o kadar geniş yani.
hanzade , sanse, necla ve deniz siz de bakıyodunuz park yatak. DUYURULUR!!!!
kızlar su 2 gündür ellerimi zor kapatıyorum nasıl şişiyo parmaklarım anlatamam.ayaklarımda birsey yok da eller fena.sizde de oluyo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?