2011 Ekim Anneleri

,

Doğuştan müfettiş Gadget olacak benim kızım, ezbere Bankacılık Kanunu maddelerini sayacak Eda görsen babaya bir cilve bir naz yandı bizimki

evettt beyaz peynirli yarım ekmek tostumu yedim geldim
siyah askılı resim 24+4 bebek firarda tişortlüm 27+3

Uvvvvvvv harikasınız beybilerr Rüzgar bebek de sen deee

bu arada kızlar geçen gün dayımlara gittim gelini de ordaydı park yatak olarak exor baby kullanıyormuş kızı 8 aylık. çok da memnunum dedi. gıcırtısı falan var mı dedim yok dedi. kızını yatağa enine de boyuna da bırakabilyomuş o kadar geniş yani.
hanzade , sanse, necla ve deniz siz de bakıyodunuz park yatak. DUYURULUR!!!!

yazık kız insan hamile var der 2 gün bekler yada daha titiz olabilirlerdi neyse olan olmuş baya da yorulmussun yeni evin hayırlı olsun cnm güle güle oturun
yorulmakta lafmı ealtin bittim desem yeridir eşim diyoki ayak bileklerin bayağı büyümüş deidm ne büyümesi şiş o şiş basamıyorum üzerine ağrıdan allah yardım etsin eve taşınınca doğuma kadar bişey yapmam artık yetti gari iki gün iki aya bedel oldu birde yalnız olunca iyice stres oldum kimse yok bi işin ucundan tutsun ama hak varken gam yok deyip koyuluyorum işe bugün yoruldum dinlenmeye geçtim kızçemde küt diye vurunca az kaldı yavrum biticek deyip ağladım hırsımdan ...geçicek buzor günlerimde inşallah allah kimseyi darda bırakmasın aaay bende bir dokan binbir ah işit oldum özür sağol canım öpt çok

of canım Allah kolaylık versin ya içim daraldı okurken ben olsam koşarak uzaklaşır ve yeni evime eşyalarım temizlenip yerleşenekadar ortaya çıkmazdım ne güzel tesselli ettim dimi Allah yeni evinizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımm ...

yirim ben sizi yiriiiim ana oğul maşallahınız var cnm sende sadece göbek büyütenlerdensin
bu arada bende akşam yemeği niyetine beyaz peynirli tost yedim az önce

totoş suratıma rağmenmi ye biziiiiiiiiiii evett yenmeye ihtiyacımız var
eminim bir kaç kişi daha bu menü vardı leynam saolsun utanmasam kalkıp bi yarım daha yapcam iyi gitti beaaa yarasın kuzularımıza

maş. canım sana ve Rüzgar'a göbüşümüz hemen hemen aynı ama tek fark benim bi o kadar da totoda var :)) sende toto yok ne güzel

teşekkür ederim filizcim 3 güncük varmış zaten aramızda genelde hep büyük deniyor benim göbek için sende böyle tepkiler alıyormusun canım :26: sende de bendeki boy fukaralığı yoktur heralde canım 1.53 boyum totoda olsa direkk yuvarlanırdım ben ne gerek var yürümeye hem eminim abartıyosundur

canım asıl sen yandın hem akıllı hem babacı eee babalarda kızlarına pek düşkün olurlar zehraanın papuç damaaaaaa
ayrıca çok teşekkür ederiz oğlumla

kızlar karnımın altındaki agrı geçmiyor çok sancı yapmıyor ama çok rahatsız ediyor sizdede varmıııı

Üç gündür ara ara var şekerim..

Maşallah akıllı beyza, üzmeden dönmüş annesini nazına işvesine bak ya :))İyi olmana sevindim canım..

selammmm kızlar ya benim sırtım çok ağrıyo aranızda benim gibi olan varmı? ne yapsam rahatlarım acaba uzanınca hafifliyo ama hep yatmakta istemiyorum

Arada bir oluyor canım sırt ağrısı.. Sürekli çekenlede var okumuştum..

Allahım minicik göbeği var bir de göbeğim var demez miiiiii Kaç kere göbüşümü koymadım mı ben buraya

ya bazısı hiç karnın yok diyo bazısı çok büyümüş diyo anlamadım inan.
geçen biriyle tanıştı kadın 9. ayında ve toplamda 9 kilo almış. ben şimdiden 10 (on) 1-0, o-n kiloyu buldum ( önceden görmüş bu beni diyoki ooo bu ne hal çok şişmişsin sen nasıl doğum yapacan:26::26: kafa öz dalasım geldi valla. Allahtan hamileydi :))
ben de selvi boylu değilim canım 1,62 boy var ve inan popom baya çıktı. geçen memlekete annemlere gittim herkes diyo popon büyümüş kızın olacak senin. eşime dedim böle böle diyo koca pipiyi gördük. ( gerçi ayrıntılı bi şi söledi ayıp şimdi demim :)))))

Son düzenleme:
ben gidip uzanayım kızlar sol kalçama, bacağıma ağrılar giriyo yemekten beri (( bu ne ya saat saat farklı şikayetler olmaya başladı. hayırlısıyla bi doğursaydık

totoş suratıma rağmenmi ye biziiiiiiiiiii evett yenmeye ihtiyacımız var
eminim bir kaç kişi daha bu menü vardı leynam saolsun utanmasam kalkıp bi yarım daha yapcam iyi gitti beaaa yarasın kuzularımıza

kız sen bu suratına niye taktın bu kadar aklıma gelmişken sana bi tarif vericem bunu doğumdan sonra falan yaparsın artık eşimin sırtındada problem var biz yaptık biraz işe yaradı en azından yenileri çıkmıyo artık eskilerinde rengi değişmeye başlamıştı ama o denize gidip yanınca devamını getirmedik ama şu aralar yeniden başlıycam ona yapmaya
Resorchine 8 gr
Alkol 125 gr
Aseton 125 gr
Gül suyu 100 gr
eczaneye yaptırdım bunu cnm sabah akşam sürdüm kocişin sırtına bide maxipor diye bi antibiyotik kullandı yaz bi kenara aklında bulunsun yaparsın belki

Allah için daha bana karnın yok diyen olmadı bi otobüsteki gamsızlar hamile değilmişim gibi yan gelip yatıyolar o kadar 10 (on) 1-0, o-n kiloda fena değil yaa filizim boydan kurtarıyosun dicem hala ısrarla sende koysana bi resim
bu arada sen deme ben anladım zaten benim eşimde genelde o ayrıntılı bişiyi söyler

kızlar çok komik bişey oldu altıma yaptım bir hapşırdım sonra arkasından herşeyim ıslandıne komik ya allahtan evdeyim ya misafirlikte olsaydım rezillik valla bez koyupmu gezsem ne

canım benim takılmıycak gibi mi cildim o kadar güzeldi ki gören herkes fondeten var sanırdı yok deyince inanmaz dokunurlardı cildime o kadar diyeyim ergenliğimde bile sivilce çıkartmadım ne olduysa evlendikten 6 ay sonra olmaya başladı yaklaşık 2.5 senedirde bu şekilde çok doktor gezdim ne yaptıysam olmadı en son bi doktor baya kuvvetli bi ilaç verdi adını hatırlamıyorum ama 8 ay tedavisinin süreceğini 4 ayda üstüne korunmmamız gerektiğini söyledi bizde bebek istediğimiz için tedaviyi kabul etmedim....yani yaklaşık 2.5 yıldır cilt problemi yaşıyorum bebeğim sağlıkla gelsin ciddi bir tedavi olucam inşallah ama senin verdiğin karışımıda not ettim elifim çok teşekkür ettim

evettt beyaz peynirli yarım ekmek tostumu yedim geldim
siyah askılı resim 24+4 bebek firarda tişortlüm 27+3
anaaa ne güzeeell aynı ,yani neredeyse benimki kadar göbükün olmuşşş maşallahhh...bende özendim ,dur bi ara ekliyim barii

canııımmm çok yorulmuşundur yaaa,,ayy ben stres oldum senin yeine valla..kız sen kesin bi kadın tut 2 gün sana yardıma gelsin kesin bakk,sakın okadar eşyayla uğraşıyım falan demee Allah yardımcın olsun canım ,hemen işlerin biter inş. da 7. kat balkonuda püfür püfür dinlenirsin
aa bak bizde ondan alıcakmışız ,hanzade onayladığına göre ,kesin alıcam ,ben kahverengisini beğendim ,eğer benim herif son bi değişiklik yapmazsa alcam ,internette daha uygun bi yerin adresini vermişti kopiş ,ama yatağını nasıl alırız acaba????(-->Hanzade)

ayy kızlar size bişi nlatcam ,bundan bi kaç sene önce malatyadaki evimizin balkonunda otururkene aşşağıda zile basmaya çalışan hamile üst kat komşumuzla sohbet ediyodum ki ,bi ara ,Ameliyatmı oldun sebahat abla sen ? dedim ,oda yook dedi ,bende ona dedimki ee burnun biraz şiş gibi dediiimmm ayy kadının kızı olcakmış ve gerçekten burnu kocamandı ,kadın tabi şok ee kendisi farkındadır ,ama ben şakadanak söyleyince biraz bozuldu sanrsam...bende hep b,raz patavatsızlık vardı zaten ama hamile olunca ,otomatikman bu olay aklıma geldi,canım beniiimm,gıkını bile çıkarmadı kadın

kızlar su 2 gündür ellerimi zor kapatıyorum nasıl şişiyo parmaklarım anlatamam.ayaklarımda birsey yok da eller fena.sizde de oluyo mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…