2011 Ekim Anneleri

aman maşallah cnm umarım hiç olmaz ..ellerim agrıyo resmen yaa .günde de 4 lt su içiyorum yani yürüyüş de yapıyorum fln yine de oldu işte

inşallah olmaz ama benimde ellerim dirseklerime kadar uyuşuyo özellikle uzandığımda
4 lt su bravo vallahi ben 1.5 lt zor içiyorum :26:

şimdi bişey kullanamıyosunda cnm benim birazda ondan senin sıkıntın önüne geçemiyorsun yani az daha sık dişini o zaman tatlım umarım işe yarar bi an önce kurtulursun

Kapandıı bak tüüüühh göbek koyayım bir ara ama küçücük göbişler cesaretimi kırıyor kendi koca göbükümü koymaya utanıyorum

kız şaka maka balkona çıkıp bağırsam duyarsın o kadar yakınız hala görüşemedik heralde beyzayla seni aynı anda görücem tabi göbeeeeeeende değil kucaaandaykene :)

çıtır anneler biz geldik kızımla

yslzytn canım fotonu kociş gördü boyu 1.53 olamaz daha uzun duruyor hem de zayıf diyo... kociş diyosa doğrudur fit annişim benim

s.tugba ev sahibini dövesim geldi, ben olsam evime sokmazdım 2-3 gün beklesinler hamile hamile yazık günah ya.. taşınırken de dikkat et yalnız yapayım deme hatta elini hiç bişeye vurma bence bebişi düşün..

seyma bana d aoluyor hapşırınca falan azcık kaçırıyorum ya utanıyordum ama normalmiş bu

jujuuu ayaklarım büyümediyse ben de şişim, 35-36 giyerdim şimdi 38 bile zor oluyor.. Eski ayakkabı, terlik spor ayakkabı ne varsa hiç biri olmuyor.. 2 tane sandalet aldım düz taban onları giyiyorum ben de, doğumdan sonra iner umarım..

bende daha önce 1 kere olmuştu ama azdı şimdi baya bir ıslandım valla..normal herhalde hamilelikde hapşırınca altına kaçırmak:78:

hoşgeldiniz canım
enişteye selam söyle benden kalk bide türk kahvesi yap enişteme benden boyum 1.53 kilom da 65.5 canım (61le hamile kaldım) topikte beni gören arkadaşlarım var şahitler ama çok iyi hissettim karı koca ikinizede teşekkür ederim

ooooooooooooo kimler gelmiş efenim hoşgeldiniz özlettiniz ana oğul

hoşbulduk canımcım, bizde özledik sizi ana oğul napıyosunuz ne var ne yok görüşmeyeli, rüzgar oğlum nasıl keyfi yerinde mi:)
ay ben bi hoşum ya şikayetlerimi yazsam roman olcek, o dereceyim bi kaç gündür

oh bgn biraz serinledi ev.bikaç derece düştü sanırım sıcaklık.iftardan sonra uyumuş kalmışz.bi ağrı çöktü eklemlerime ki korktum hasta mı olcam diye.ama şimdi biraz daha iyi gibi.yrn doktora gitcez kızımızı görcez :)

hu huuu biz de gelldiiikk.
yarın öğlene kadar teyzoşları göremicez, yatmadan bir bakalım dedik. geçmişi okudum, herkes iyi. maşallah hepinize. biz de iyiyiz, az sonra yatıcaz.

kızlar su 2 gündür ellerimi zor kapatıyorum nasıl şişiyo parmaklarım anlatamam.ayaklarımda birsey yok da eller fena.sizde de oluyo mu ?

evet müjdecim bende de oluyor. robocop gibi olduğum oluyor. tuzu kesemiyorum bir türlü, çok seviyorum. ama azalttım. zamanla bırakayım diye düşünüyorum ama bebeğin zeka gelişimi için tuza ihtiyacımız var. tamamen kesmek ne kadar doğru bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…