hamilelik + sıcaklar normaldir heralde canım, bende daha hiç şişlik olmadı ama ...
minicikmiiiiiiizehra 10 dakka sonra meydanda buluşalım bi öpim seni yalap şap
ben göbek felan görmedim hanimiş hanimiş
kızlar su 2 gündür ellerimi zor kapatıyorum nasıl şişiyo parmaklarım anlatamam.ayaklarımda birsey yok da eller fena.sizde de oluyo mu ?
aman maşallah cnm umarım hiç olmaz ..ellerim agrıyo resmen yaa .günde de 4 lt su içiyorum yani yürüyüş de yapıyorum fln yine de oldu işte
canım benim takılmıycak gibi micildim o kadar güzeldi ki gören herkes fondeten var sanırdı yok deyince inanmaz dokunurlardı cildime o kadar diyeyim ergenliğimde bile sivilce çıkartmadım ne olduysa evlendikten 6 ay sonra olmaya başladı yaklaşık 2.5 senedirde bu şekilde çok doktor gezdim ne yaptıysam olmadı en son bi doktor baya kuvvetli bi ilaç verdi adını hatırlamıyorum ama 8 ay tedavisinin süreceğini 4 ayda üstüne korunmmamız gerektiğini söyledi bizde bebek istediğimiz için tedaviyi kabul etmedim....yani yaklaşık 2.5 yıldır cilt problemi yaşıyorum bebeğim sağlıkla gelsin ciddi bir tedavi olucam inşallah ama senin verdiğin karışımıda not ettim elifim çok teşekkür ettim
Canım benimde eller değil de ayaklar feciydi. Tuzu kesince rahatladım baya
Kapandıı bak tüüüühh göbek koyayım bir ara ama küçücük göbişler cesaretimi kırıyor kendi koca göbükümü koymaya utanıyorum
Kapandıı bak tüüüühh göbek koyayım bir ara ama küçücük göbişler cesaretimi kırıyor kendi koca göbükümü koymaya utanıyorum
kız şaka maka balkona çıkıp bağırsam duyarsın o kadar yakınız hala görüşemedik heralde beyzayla seni aynı anda görücem tabi göbeeeeeeende değil kucaaandaykene :)
çıtır anneler biz geldik kızımla
yslzytn canım fotonu kociş gördü boyu 1.53 olamaz daha uzun duruyor hem de zayıf diyo... kociş diyosa doğrudurfit annişim benim
s.tugba ev sahibini dövesim geldi, ben olsam evime sokmazdım 2-3 gün beklesinler hamile hamile yazık günah ya.. taşınırken de dikkat et yalnız yapayım deme hatta elini hiç bişeye vurma bence bebişi düşün..
seyma bana d aoluyor hapşırınca falan azcık kaçırıyorum ya utanıyordum ama normalmiş bu
jujuuu ayaklarım büyümediyse ben de şişim, 35-36 giyerdim şimdi 38 bile zor oluyor.. Eski ayakkabı, terlik spor ayakkabı ne varsa hiç biri olmuyor.. 2 tane sandalet aldım düz taban onları giyiyorum ben de, doğumdan sonra iner umarım..
çıtır anneler biz geldik kızımla
yslzytn canım fotonu kociş gördü boyu 1.53 olamaz daha uzun duruyor hem de zayıf diyo... kociş diyosa doğrudurfit annişim benim
s.tugba ev sahibini dövesim geldi, ben olsam evime sokmazdım 2-3 gün beklesinler hamile hamile yazık günah ya.. taşınırken de dikkat et yalnız yapayım deme hatta elini hiç bişeye vurma bence bebişi düşün..
seyma bana d aoluyor hapşırınca falan azcık kaçırıyorum ya utanıyordum ama normalmiş bu
jujuuu ayaklarım büyümediyse ben de şişim, 35-36 giyerdim şimdi 38 bile zor oluyor.. Eski ayakkabı, terlik spor ayakkabı ne varsa hiç biri olmuyor.. 2 tane sandalet aldım düz taban onları giyiyorum ben de, doğumdan sonra iner umarım..
hhahhaha ikinizde çatlayıp derdinize yanın ayrı ayrıda olsa ikinizlede tanışıp görüştüm yaaa
huu biz geldikkkk:87:
ooooooooooooo kimler gelmiş efenim hoşgeldiniz özlettiniz ana oğul
hakikaten helal sana yaiki adım yerde buluşamadık biz sen te oralarda ikimizede yetiştin :)
kızlar su 2 gündür ellerimi zor kapatıyorum nasıl şişiyo parmaklarım anlatamam.ayaklarımda birsey yok da eller fena.sizde de oluyo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?