bu arada kızlar geçen gün dayımlara gittim gelini de ordaydı park yatak olarak exor baby kullanıyormuş kızı 8 aylık. çok da memnunum dedi. gıcırtısı falan var mı dedim yok dedi. kızını yatağa enine de boyuna da bırakabilyomuş o kadar geniş yani.
hanzade , sanse, necla ve deniz siz de bakıyodunuz park yatak. DUYURULUR!!!!
merhabaaa,,
kızlar bugün bizim şirkette bi kadın ayaklarıma bakıp somun ekmek gibi olmuş dedi, nolcak benim bu ayaklarımın şişliği yaa
35.5 numara olan ayaklarım 38 gibi görünüyor
hemoroid olan arkadaşım, deniss senmiydin dur hatırlayamadım ama bende çok fena kabızım ç ok zorlanıyorum ve güç bela yapabildikden sonrada totom çok acıyokayısı yiyeyim bol bol bakalım fayda edecekmi,,
paşam, özlemişiz seni,, nolur toparlan biran önce, hayırlısıyla bayramdan sonra gittiğin doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah ve lütfen birde psikologa görün bu zor zamanlarını atlatabilmen için..
kızlarr bi arkadaşım aradı şimdi kızılcahamamda kaplıcalara gitmek istiyolar gideniniz duyanınız var mı acaba. nezih bi ortam olsun diyo temiz fiyatı uygun.
Ankaralı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
evet müjdecim bende de oluyor. robocop gibi olduğum oluyor. tuzu kesemiyorum bir türlü, çok seviyorum. ama azalttım. zamanla bırakayım diye düşünüyorum ama bebeğin zeka gelişimi için tuza ihtiyacımız var. tamamen kesmek ne kadar doğru bilemiyorum.
Denizz kanasın kanaması iyi canım domates yeme baharatlı sakın yeme çok pis azdırır.. Birde herkesin dediği gibi ameliyat olma ama sana ilaç gibi bri tavsiyem var benim kuzenim bu meret yüzünde n Ankaraya geldi orda uzman bir drç var bu işi kesi olmadan ameliyatsız yapıyor. Ve asla tekrarlamıyor ki hemoroid sürekli tekrarlayan bir şey ismini öğreneyim ve tel alayım akşam yazarım sana gidiceksende ona git bir el hareketiyle yapıyormuş lokman hekim gibi kuzenim onun üzerine birdah aolmadı 10 yıllık hemoroid hastasıydı düşün.. Yurt dışından gelen gelene o zaman 750 tl ödediler sanırım. Şimdi ne kadar bilmiyorum ama bende doğumdan sonra devam ederse direk oraya gelicem sebnin ayağının altı Ankara tabi muhiti bilmiyorum. Öğrenip yazıcam akşam. Sıkma canını böyel kalmıcak inan benim popom ilk başladığında papatya gibiydi. Şişi inse rahatlıcaksın, sadece yediğinedikkat et ben asla domates ketçap ve baharat yemiyorum artık.. Azmıyor çok fazla çok şükür ama düzelmesi 2 haftayı buldu işte...
ben çıkıyorum arkadaşlar çok uykum var. dün gece sızlanmaktan uyuyamadım, gözlerim kapanıyor şimdi. yatayım sabah erken kalkıcam. 8.30 da genel cerrahi dr ile popo muayenem varoff çok kötü oluyorum düşündükçe.
kendinize iyi bakın. çok öptüm sizi. iyi geceler tatlı rüyalar.
ben çıkıyorum arkadaşlar çok uykum var. dün gece sızlanmaktan uyuyamadım, gözlerim kapanıyor şimdi. yatayım sabah erken kalkıcam. 8.30 da genel cerrahi dr ile popo muayenem varoff çok kötü oluyorum düşündükçe.
kendinize iyi bakın. çok öptüm sizi. iyi geceler tatlı rüyalar.
geçmiş okumaya niyetlendim ama olacak gibi değil, iki gün olmayınca coşmuş yine sayfalar.. bugün adana epey serin çok şükür, ramazanın hürmetine galiba... oruç tutmayınca da insan bi garip hissediyor kendiniama inşl bizlerde bedene değilde ruhen oruç tutanlardan olalım.. elimizden dilimizden emin olarak geçirebilelim şu mübarek zamanları.. kuzularımızda bu ayın güzelliğinden nasiblensin inş.
eneee kıskançççççççevettt beyaz peynirli yarım ekmek tostumu yedim geldim
siyah askılı resim 24+4 bebek firarda tişortlüm 27+3
ayy kuzucugunu yesinler maşallah kilosuna onunnnn koca kız olmuşşşşslmlar..geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir inşallah herşey yolundadur ben öyle yorgunumki halimi anlatmaya kelimeler yetmez heralde
dün sabah hastaneeye gittik böbrek ölçümü için muayenemi oldum şükür şimdilik fena değil biraz ağrın olur ama dişini sıkmanı tavsiye derim deid dr 3 hafta sonra tekrar gidicem bu arada kuzucuğum 1KG 150GR OLMUŞŞNEYSE HASTANEDEN ÇIKMAK ÜZEREYKEN tel geldi arayan ev sahibimizdi pencereleri yaptırmak için ustaları getirmiş bizde bir haftaya taşınıcaz eşya içindeyken yapmasanız deidk ama bekleyemem dedi geldik apar topar eşyaları sarıp sarmaladık zaten büyük bölümü toplanmıştı ustalarda sağolsunlar evin içinde inşaat yaptı sanki bütün herşeyim battı sarılan eşyaların için kadar toz ve alçı dolmuş nasıl becermişse ayakta alkışlayasım geldi...veeeeeee dün saat 4 gibi lojmanımız çıktı aah deidm başka bişey demedim ev sahibi bekleseymiş iki gün içinde taşınırdım ama beklemedi olan eşyalarıma oldu bugün akşama kadar süpür sil temizle yıka toplaişleriyle uğraştım ayaklarımın üzerine basamıyorum çok yorgun ve bitkinim yarında mutfağımı toplayıp kolileneceklerle uğraşıcam cuma eşim izmite gidiceği için mecburen pazartesiyi beklicez kısmet olursa inşallah pazartesi yeni evimdeyim bu arada 7.kat çıkmış bize ha son olarak evde herşey ve heryer battığı için mutfak bize yemek odası yatak odası ve oturma odası oldu sinir bozucu bi durummuş düzensizlik bendne bu kadar herksi çok öper allaha emanet ederkaçarım yorgunum çoook
kızlar çok komik bişey oldu altıma yaptımbir hapşırdım sonra arkasından herşeyim ıslandı ne komik ya allahtan evdeyim ya misafirlikte olsaydım rezillik valla bez koyupmu gezsem ne
Kapandıı bak tüüüühh göbek koyayım bir ara ama küçücük göbişler cesaretimi kırıyor kendi koca göbükümü koymaya utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?