2011 Ekim Anneleri

Filizcim söylemeyi unuttum. araya benim toto krizi girince bahsedemedim bir türlü. bebiş alışverişi yaptık biz haftasonu. kraft 504'le mamma mia diye bir markanın aynı renk ve modelini yanyana koymuşlardı, mamma mia olanı aldık çünkü krafttan çok daha iyi duruyordu. bu kadar iyi bir taklit daha önce hiçbir şeyde görmemiştim. taklitler asıllarını yaşatır derler ama tam tersi olmuş, kraftın aynısının daha iyisini düşün :) kırmızı gri olanını aldık minnoşa.

evet canım benim. doktorum bugün kabız olma, magnesie calcinee iç dedi. çok zor zamanlarda içmek için almıştım daha önce, daha sık içicem bundan sonra. çok etkili bir barsak temizleyici, tavsiye ederim. geçmiş olsun sana da.

Ben gittim filizcim. Geçen yılbaşı kızılcahamamda Patalya termal tesislerindeydik eşimle. başkent üniversitesinin tesisi. özel günlerde gitmezlerse fiyatları da uygun. ama bayram ve yılbaşında çok fahiş oluyor fiyatı. onun haricinde orman içinde sessiz, sakin, huzur verici yürüyüş parkurları var. biz çok beğendik tavsiye ederim.

evet canm haklısın.ben gittim su ögütülen himalaya tuzlarından aldım.onlar daha iyi oluyommuss diye biliyorum aklında olsun

Hanzade bu doktordan eşime bahsettim. o da çok etkilendi. bilgilerini senden öğrenmemi istedi, gidelim dedi. uygun bir zamanda gidicez canım adres ve tel bilgisi verirsen sevinirim.adres yoksa sorun değil, telefonla öğrenirim. teşekkürler.

ya kızlar bende şişme çok yokda çok halsiz ve güçsüz hissediyorum ellerimi ayaklarımı. yine eller çok değilde ayaklarımın altında bin tane çiviyle dolaşıyorum sanki. hele birazda ayakta kalmışsam daha feci oluyor, ay yanardağ gibi oldular

ben çıkıyorum arkadaşlar çok uykum var. dün gece sızlanmaktan uyuyamadım, gözlerim kapanıyor şimdi. yatayım sabah erken kalkıcam. 8.30 da genel cerrahi dr ile popo muayenem var off çok kötü oluyorum düşündükçe.
kendinize iyi bakın. çok öptüm sizi. iyi geceler tatlı rüyalar.

deniz geçmiş olsun canım sıkıntı varmış biraz galiba. ay ne fena bişey benim senin ki kadar değil çok şüküğr ama inletti resmen bi kaç defa

sana yazıyordum ama sistem beni deli etti, msj gidene kadar sen çıkmışsın:) neyse görüşürüz nasıl olsa. uyku denilen şeyden bende çok uzağım, muayenen iyi geçer inş kasma kendini canım hastalık bu. bizde öptük sizi, hayırlı geceler....

iyi haberleriniz bekliyoruz denizcm..

Son düzenleme:
üff son msjlar yine benden olmuş nerde bu millet:84: sızıp kaldınız yoksa kenar köşelerde

bu arada bugün 100 yüklememiz yapıldı, sonuçlar için yarın gidicez inş. ama beni iki saat beklettikten sonra kan aldılar ve bi defa olmak üzereydi, ne kadar değişken bu işler. pazartesi feci bel ağrım vardı, sahurdan sonra bi başladı sağolsun geçmedi ağrı kesiciyi almaksa aklıma epeyce sonra geldi ama çok şükür geçti ilacı içince. bu şeker bende acayip steres yaptı yaaa.. hayırlısıyla bi yarınıda atlataydık.:82:

geçmiş okumaya niyetlendim ama olacak gibi değil, iki gün olmayınca coşmuş yine sayfalar.. bugün adana epey serin çok şükür, ramazanın hürmetine galiba... oruç tutmayınca da insan bi garip hissediyor kendini ama inşl bizlerde bedene değilde ruhen oruç tutanlardan olalım.. elimizden dilimizden emin olarak geçirebilelim şu mübarek zamanları.. kuzularımızda bu ayın güzelliğinden nasiblensin inş.

amin.bana da hiç ramazan gibi gelmiyor ama yapcak bişey yok bebeklerimiz iyi olsun da. 2 günü bitti bile ramazanın :44:

kendim çalıp kendim söylüyorum, çıkıym bari olmadı böyle hayırlı sahurlar, hayırlı iftarlar olsun efendim şimdiden..
şu bereketli zamanlardan misliyle faydalanmamız duasıyla, Rabbime emanet olun hepiceğiniz

ay bu arada bizim şafak yarın 70 oluyor tosunumun 30 haftayı doldurmuş maşallah

evettt beyaz peynirli yarım ekmek tostumu yedim geldim
siyah askılı resim 24+4 bebek firarda tişortlüm 27+3
eneee kıskançççççççmaşallah kız rüzgar bebege ve anasınaaa
ayy kuzucugunu yesinler maşallah kilosuna onunnnn koca kız olmuşşşş
yeni eviniz hayırlı olsun canım o merdivenler işkence gibi gelmez inşallahhhh
kızlar çok komik bişey oldu altıma yaptım bir hapşırdım sonra arkasından herşeyim ıslandıne komik ya allahtan evdeyim ya misafirlikte olsaydım rezillik valla bez koyupmu gezsem ne
1:amann ben haftada en az 3 kere yapıyorum o kadar boşaltıyorum idrar kesemi ama hemen doluyo :!:
Kapandıı bak tüüüühh göbek koyayım bir ara ama küçücük göbişler cesaretimi kırıyor kendi koca göbükümü koymaya utanıyorum

amaninnnn maşallah kızzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…