2011 Ekim Anneleri

Merhaba Anne adaylari,
Dogumuma az kalmis olmasina ragmen dun cok guzel bir is teklifi aldim, ancak baslayip baslayamamaya karar veremiyorum. 1 ay calisip sonra 3 ay dogum iznine ayrilmam lazim. 3 ayin sonunda ise calisirsam annem ve babam evime gelip bebegime bakmayi kabul ettiler. Ne yapacagimi bilmiyorum. Ilk cocugum. Birakip ise gidebilir miyim? 3 aylik cocuk cok kucuk olur. Esim de cok sicak bakmiyor calismama, bir yandan da bebege daha iyi bir gelecek saglamak icin calismak sanki daha dogru olur diye aklimdan gecmiyor degil. Para harcayan bir insan olmadigim icin cok sukur geciniyoruz su anda.
Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Calisacak misiniz ya da dusunur muydunuz calismayi?
Selamlar

günaydın anneler ve minik bebekleri.bgn ilk yazanlardan biri oldum ilk kez.doktora gitcez diye erken kalktım.zaten 3 te yatmıştım çook uykum varr.ama doktora gitme heyecanı şuanda tabiki daha ağır basıyor.inş. güzel haberler alırım sağlıklı haberler. herkese çok sağlıklı ve güzel günler diliyorum.

merhaba canım.ben şuan çalışmıyorum.evlenmeden önce bırakmıştım zaten.ama gene de yazmak istedim.bence bebeğin daha önemli onun senin kokuna ihtiyacı var,olacak.maddiyat da önemli ama biryere kadar.bebeğinin en güzel en sana muhtaç anlarını kaçırma bence :)

Son düzenleme:
günaydın kuzucukların anaları :)
dün burdaydım yan, ruhum sizinle bedenim sürekli pc başında diildi..yazamadım ..bugünde muhtemelen öle olur da..ben bi selam verim dedim.. :)
denizcim geçmiş olsun yaa...inş bugün muayene iyi geçer amelyatsız bi çözümü olur canım.. :S
bu arada dün fotoğraflar kondu çokkkk güzellerdi yirim ben onlarıı..
ayrıca edacım hiçte öle totonla karışçak bi yüz yokkk!!!hee..benimde parlak olan cildim ergenliğe girmiş gibi oldu o ayrıı :) amaannn doğum sonrası geçer..
bu arada kimdi o4 kilo aldımda çok kilo aldım diye sızlanan hatırlamıorum ama topikçe sana saldırabiliriz :) maşşallah canım yaa 4 kilo ne ki???
bideee..çatlıyorumm!! :'( umarım az hasarlı atlatırım şuan lierac bide ürederm hydro kullanıyorum ama pek işe yaramıycak gibi.. kiii..3.ay sonundan beri günde 3 kere pehlivan gibi yağlandım kakao susam yağıyla ama yoookk
bakalım sonu nolcekk??neyse oğluum sağlıklı olsunda elbet bi çözümünü buluruz inş :)
niysem benim çenem düşüo öptüm hepiciinizi kendinize kuzulara ii bakın

Ben şu anda çalışıyorum ,doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum.Bu iş için aslında çok emek verdim,çalışmakta istiyorum ihitiyacaımızda var.ev ve araba kredisi ödüyoruz ama o minicik yavruyu nasıl bırakıp geleceğim işe diye düşünmeden edemiyorum,kıyamıyorum ona .birkaç yıl ara verdikten sonra çalışırım diye düşünüyorum.kafam karışık yani...

Günaydın kızlar. Geçimişi bitiremedim ben yine.
Sabah sabah ortadan dalıverdim. Açtığım sayfada Denizin ameliyat ihtimalini, Gülse nin cevabı içinde Paşam ın yazısını okudum. Sabah sabah ağladım.
Denizim geçmiş olsun güzel arkadaşım. Ne zor bir hamilelik geçiriyosun sen... Allahım kolaylık versin sana.Ameliyatın bi zararı yoksa olur kurtulursun inşallah.
Paşam ve Gülsecim her zaman dualarımda olacaksınız. Müminin Mümine ettiği dua kabul olurmuş. Sizlerde bizleri unutmayın dualarınızda...

herkese günaydın
biz kızımla uyandık babamızı yolladık kocaman 1 bardak sütümüzü içtik teyzoşlara bakalım dedik aslında hava serin biraz azcık daha uyuyup keyif yapsak diye de düşünmüyor değiliz

Canım gittin mi doktora?
Durum ne?

iklim haklı olabilirsin. normalde kan ilaçları kabız yapıyormuş. ama bende ferro sanol kullanıyorum. genelde bende de kabızlık yok. arkadaşlar doktorunuza bir sorun isterseniz ve kan ilacını değiştirn eğer böyle bir durum varsa.

merhaba kızlar herkese günaydın .ben 28 haftalık hamileyim.çok kötü belim ağrıyor sizdede aynı sıkıntılar varmı.bu arada doktorum 10 ekımden ıtıbaren doğumu bekle son gun 30 ekım dedı .neden tam gununu söylemedı.bazı arkadsların günlerini söylemiş doktoru.??

Günaydın arkadaşlar. hastaneye gittim, işim erken bitti erken geldim. herkes iyidir umarım.

gece kayınvalidem rahatsızlandı, eşimin kardeşi ve kayınpederim hastaneye götürdüler saat 3'ten beri hastanede yatıyor. İki gündür oruç tutuyor, yaşlı, tansiyon hastası.iyi olmadığını hissediyordum ben. oruç tutabilmek için kötüyüm de demiyordu, ama anlamıştım ben kötü olduğunu. gece tansiyon sorunu olmuş, hastaneye gitti halen yatıyor. baş dönmesini durduramıyorlar. tomografi çekilecek saat 11 gibi. inşallah kötü bir şey olmaz. dua edin kızlar nolur.

günaydın benden de...
oh be ne güzel serin bir Ankara havası var.. gece yağmış bizim mahalleye.. (öyle diyorum çünkü dün Gölbaşında yağmış burda 1 damlacık yağmadı sadece bulutlandı)
azcık nefes alıcaz gibi..

Herkese Günaydın;

Güne çok yoğun başladım masama oturduğumdan beri gelen giden evrak gösteren ancak bir soluklanacak vaktim oldu.

Deniz muayenen nasıl geçti canım?

Vom çalışıp çalışmama kararını sen vereceksin evde oturmanın da çalışmanın da sana artısını eksisini değerlendir. Annen babanın bakacak olması bir avantaj. Ben bir de yavrumu ellere teslim edicem iş bulmak, belli bir kariyer yapmak da kolay değil. İnsanın eline her zaman güzel fırsatlar geçmiyor.

Bizde genelde sabah 9 da gelip öğlen 12-14.30 arası öğlen tatili+süt iznini birleştiriyorlar akşam da 18 gibi çıkıyorlar. Yani aslında bebek 3 saat öğleden önce 3 saat de öğleden sonra anneden uzak kalmış oluyor küçük bebekler de genelde uykuda geçiriyorlar günlerini malum. Değerlendirmene kalmış bir şey. Doğrusu yanlışı yok yani bu işin.

çok geçmiş olsun cnm tansiyon ve şeker sorunu olanları oruç çok etkiliyo umarım önemli bişeyi çıkmaz sen ne yaptın sana ne dedi doktor???

deniz geçmiş olsun canım sıkıntı varmış biraz galiba. ay ne fena bişey benim senin ki kadar değil çok şüküğr ama inletti resmen bi kaç defa

Teşekkürler ahestecim. Senin durumun benimki kadar ilerlemez inşallah canım, diyetine dikkat et bol sıvı tüketip lifli gıdalar tüketmeliyiz.
Bayan doktor aradığım için çok sıkıntı çekmedim aslında. Düşündüğüm kadar gerilmedim, iyi geçti şükür.

iyi haberleriniz bekliyoruz denizcm..

Teşekkürler müjdecim. İyiyim şükür. Ameliyatsız, ilaçla halledicez. oral yolla ilaç alamazsın ama pomad ve fitille halledicez dedi dr.

Senin bu hastanelerde bekletilme derdin nedir canım benim yaa yine mi beklettiler o kadar. Yuhh yani. bi de hamilelerin öncelikli olduğunu söylüyorlar her yerde.
Sonuçların iyi çıkar inşallah ahestecim. Stres yapma. şeker hastalığı tansiyona çok benziyor. ne kadar stres, sıkıntı yaparsan o kadar çok etkileniyor. sakin ol canım.

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Kayınvalidene geçmiş olsun, Allah iyilğini versin canım. Ya hasta hasta niye oruç tutuyorlar ki. Rabbim ruhsatını vermiş kötüysen tutmayacaksın.
Senin durum ne Denizcim yazmamışın????

Canım benim gibi bir kaç arkadaşımızda da oldu. Benim doktorum ilk hamileliğinse ve belin zayıfsa normal dedi. Olacak böyle şeyler takma kafana dedi.

deniz merhaba,

hem sana hem kayınvalidene geçmiş olsun.

sen ilaçla haledecekmişsin sevindim buna. ameliyata gerek yok şükür. bu arada yemene içmene dikkat et canım.

inşallah kayınvalidende de sorun çıkmaz , akşama eve döner. tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…