2011 Ekim Anneleri

tekrar merhaba kızlar.doktordan geldim.maşallah çok iyi dedi kızımıza.uyuyodu o anda.ağzını açtı kapadı çok güzeldi.yüzü bize dönüktü.Allahım sağ salim doğsun da.bidahakine nst ye alcam artık dedi. kızım 1670 gr. 40 cm. olmuş. maşallah kızıma.

aahh hanzade çok imrendim sana. keşke ben de evde olsaydıım. tadını çıkar ohh ne güzel.
pazar arabasıyla da markete gidilir, git sen :)
Ayrıca teşekkür ederim, aciliyeti yok 3 ay sonra filan ihtiyacım olacak. ulaşabildiğin zaman bildirirsen sevinirim.
kolay gelsin sana. çok yorma kendini.

Günaydın usluemcim. Amin canım inşallah bir an önce ikimizin sıkıntısı da geçer.
Teşekkür ederim.

Maşallah canım Allah bağışlasın. uyurken ağzını açıp kapatmaları da çoook güzel oluyor yaa gerçeğini görsek bir an önce. ama zamanında. ama bir an önce. :)
nst lere giriliyor artık. gramlardan 2 kilolara geçiyoruz, maşallah hepimize.

Herkese günaydınnn,

denisss_ruj kayınvalidene ve sana çok ok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Ahaste tabikide gidilir pazar arabasıyla markete:)

MERHABALAR:80:
ne kadar çok konuşulmuş oku oku bitirdim nihayet ben çok kötü bir gece geçirdim hiç uyuyamadım annemlerde kalmıştım annemin alt komşusu aynı zamanda akrabamız kızı azerbaycandan geldi tatile 2 aydır falan burda dün sahuru yapıp yattık aradan 15 dk geçmedi balkondan çığlıklar yükselmeye başladı evde kim varsa bağırıyorlar susmaları mümkün değil komşumuzun torunu sahurdan sonra balkonda müzik dinlerken annesi cama yanaşmış gel yat diye siyah giyimli olduğundan kızın gözüne farklı görünmüş kız korkudan balkon demirinden atlayacakmış annesi de ona korkmuş annaneyle dede de ne olduğunu anlamamış hepsi birden sinir krizi geçirdiler eşim onları hastaneye götürecekti evlerine indik sabaha kadar oturduk çok korktum çocuklardan biri baklondan düştü sandım hala elim ayağım titriyor çok kötüydü birde annemlerin orda dün çok kötü dolu yağdı bütün arabaların tavanları çöktü evlerin camları kırıldı 6 koyunu yıldırım çarptı öldüler onlara da çok üzüldüm perişanım yani anlayacağınız neyse ki sizler iyisiniz...

evettt beyaz peynirli yarım ekmek tostumu yedim geldim
siyah askılı resim 24+4 bebek firarda tişortlüm 27+3
canım çok güzelsiniz bebeğin de sen de göbüş de çok tatlı görünüyor kacaman bir maşallah size bizden
koca göbükünü sevsinler senin sizde çok hoş görünüyorsunuz maşallah
canım geçmiş olsun inşallah ilaçlarla bir an önce geçer ve bir daha tekrarlamaz sana acı çektiren memeler kaybolsun
kayınvalidene de çok geçmiş olsun canım sıcaklara ve oruca yenik düştü patlak verdi demekki vücudu hastane de kontrol altında olması bir bakımdan iyi inşallah iyi sonuçlarla gelir

maşallah bebeğine kocaman olmuş o güzel yüzlerini görmek her şeye değer değilmi bu mutluluklarımız artarak devam edecek inşallah...

YAaa bende 38-40 hafta doğururum ben diyorum da babam ve annem seninki 40 ı beile geçebilir diyolarrr. Sİnirimi bozuyolar. Neymiş benim karnım çok yukardaymışi erkek geç doğarmış. tüm bu ihtimalleri birleştirince benimki en erken zamanında gelirmiş.
Neyse hayırlısıyla gelsin de... Ama hakikaten benim karnım çoook yukarıda. Öyle ki artık yemek yiyemez hale geldim. Son 3 gündür, biraz yiyorum sonra mideme baskı o kadar artıyor ki kalkıyorum. 1 saat sonra geri acıkıyorum. 1 dilim ekmek yesem kuzu yemiş gibi oluyorum. Geri acıkmasam bu duruma memnun olucam ama arası uzun sürmiyor acıkıyorum. öfff.. Hatta 2 gündür gece yaramazlık yapıyorum ben. Öyle acıkıyorum ki gece uykudan uyanıyorum. Azıcık meyve veya kocişe hazırladığım sahurluktan alıp yatıyorum. Ama napiiiim karnım gurulduyor uyuyamıyorum yaaa..
:84:

Ahh kuzum yaa bu nasıl bir gece böyle. Kabus gibiymiş. Neyse ki hava serindi. Bizim oralarda yağmadı ama esenboğa havaalanı tarafına çok yağmış, aşırı yağıştan havaalanının çatısı çökmüüş

zavallı koyunlar..

Teşekkür ederim canım inşallah geçer o memeler de kayınvalidemin sıkıntısı da.

Çok yorgunsundur sen şimdi. bugün çok yorma bari kendini. laylaylom yap işini diycem ama sorun olmasın sonra.

Canım belki de az az sık sık dedikleri şeyi doğal yollarla yapıyosun sen. Büyüyen rahmin midene baskı yapıp küçülttü de o yüzden mi çabuk doyup çabuk acıkıyosun acaba.
Geceleri de çok ağır, yağlı yemekler filan yemiyorsan çok sorun yoktur bence.

Annenle baban bu şekilde iddiaya bile girerler yakında :) Zamanında sağlıcakla gelir umarım canım bebeğin.

çok geçmiş olsun canım.inşallah biran önce iyileşir kayınvaliden.ve saol teyzesi :) hepimize Allah bağışlasın bebeklerimizi.Allah sağıkla yüzlerini görmemeizi nasip etsin inş.

kızlar günaydın ben grip oldum

çok geçmiş olsunn.sıcakta çok zor olur ya.gerçi herzaman zor ama.umarım kısa sürede iyileşirsin.

MERHABALAR:80
maşallah bebeğine kocaman olmuş o güzel yüzlerini görmek her şeye değer değilmi bu mutluluklarımız artarak devam edecek inşallah...

teşekkürler canım.aynen ya ultrasonda görmek bile bu kadar etkiliyo.bide yüzünü görüp koklamak kimbilir ne kadar yüce bi duygu olacak Allah nasip etsin de inş.

maşallah size:)

saol canım :)

Günaydın cici annişler

Canım çok geçmiş olsun inşallah iyidir sağlığı kayınvalidenin. Senin içinde sevindim tatlım inşallah sıkıntıların geçer.

kızlar günaydın ben grip oldum

Geçmiş olsun dikkat edin kendinize

oy oy oy maşşallah size.

Leyna sanada çok geçmiş olsun canım. Gerçekten kötü bir gece geçirmişsiniz.

Yeşil,sanse maşallah size ve göbüklerinize

En doğrusu az az sık sık yemekmiş.sende bu bahaneye öyle yapmış olursun belki.yemekten sonraki acıkmanda meyve falan yesen yada birkaç bisküvi ve süt.bide bakarsın fittt olmuşsun.bebişine gelince inş.en sağlıklı şekilde zamanında gelir.

çok geçmiş olsun canım.inşallah biran önce iyileşir kayınvaliden.ve saol teyzesi :) hepimize Allah bağışlasın bebeklerimizi.Allah sağıkla yüzlerini görmemeizi nasip etsin inş.

Amin canım inşallah.

Günaydın cici annişler

Canım çok geçmiş olsun inşallah iyidir sağlığı kayınvalidenin. Senin içinde sevindim tatlım inşallah sıkıntıların geçer.

İnşallah iyidir Eyt'cim. kötü olan yanı da bu işte. nerdeyse 9 saattir hastanede. hala bi şey demiyorlar.
Teşekkür ederim canım ilaçlarımı alıcam, geçicek inşallah kurtulucam bu sıkıntıdan. Allah daha büyüklerinden sakınsın hepimizi.

kızlar günaydınn hepinizi kocaman öpüyorumm
dün doktorumuza gittik çok şükür bebeğim gayet iyi 1300 gr olmuş en son 750 gr dı teyzeleri.. erken doğumdan korkuyodum öyle bi tehlikem yokmuş rahim uzunluğu 4.5 cm miş.. yalnız benim minik kuzum makat pozisyondaymış 36. haftada doğum şekline karar verilecekmiş ama duruş değişmezse sezeryan olucak mecburen çünkü % 20 bebekte zeka problemi olarak doğabilrmiş ki bence çok yüksek bi olasılık..
doktoruma belimden ayağıma kadar atan ağrılarımı tarif ettim bugün 13:20 de nöroloji den randevu aldım bakalım nörolog ne dicek..
gribim hala devam ediyo bu arada bugün kbb uzmanına bi daha gidicem.zaten artık sosyal aktivitem gündüzleri doktora gitmekten ibaret oldu

gunaydin kizlar bir haftadir biraz okuyup cikiyorum.boya yapiyoruz kizlar,bir yandanda camlarimi silip cikiyorum.az kaldi ama bende bittim yani.az sonra gidip demir ilacimi almam lazim.ordan gelincede oglumun adasi boyanacak, yarin odasi gelecek esyalarini yerlestir falan mafoldum ben.hasta olanlara gecmis olsun deyip cikiyim ins kisa zamanda atlatirsiniz kizlar.

Emelcim hoşgeldin. Maşallah güzel kızına. o alacağı pozisyonu, ne zaman alacağını heeepsini bilir annesi. sıkıntı yapma şimdiden. benim kızım da normalden çok farklı duruyor, tarzı böyle demek ki :) Biz de düzelmeyi bekliyoruz, olmazsa bizim de sezaryen olacak. Gerçi çok da önemi yok, sağlıklı doğsun da şekli önemli değil.
%20 çok yüksekmiş yaa. aman Allah korusun.
Nörolojide de kötü bir şey çıkmaz umarım. Ben de mütemadiyen doktora gider oldum. Ya çok mızmızlanıyorum ya da gerçekten hayat giderek zorlaşıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…