Günaydın kızlar, Rabbime şükürler olsun şu ramazanın hürmetine havalar serinledi azda olsa, ve yakında dahada serinleyecekmiş yaz yağmurları başlayacakmış çok mutlu oldum akşam haberlerde dinledik eşimle. Bunca ağrı sızı arasına bide o dayanılmaz sıcaklar gelseydi sanırım iptal olurdu. Şükürler olsun. Çok çok şükredin kızlar :)
Evdeyim az evvel uyandım kahvaltı yapıcam sonra hemen markete gidip alışveriş yapıcam ama eşim arabayla gitmiiişartık beni götürüyor, haftada bi gün servisine git diyemiyorum.. Şey ya pazar arabası ile markete gidilirmi ayıp olurmu ki?
Alışverişimi yapıp geleyim sonra ufaktan bir ev toparlıcam, sonrada yemek yapıcam saat 2 en geç 3 e kdar işim bitisn ki yatıp uzanayım dinleneyim istiyorum..
Bu arada yatarken yine magnesyum aldım gece karnım eskisi kadar acımadı, kabızlığı elevit yapıyor kan ilaçları değil kızlar. Magnezyum ve kan hapı aksine daha rahat ettiriyor bilginizee..
Hadi ben kaçtım bir şeyler atıştırayım görüşürüz :)
Bu arada karnım hala iğne gibi hafif hafif batışıyor arada...
Canım bende 2 gündür bel ağrısı çekiyorum hemde sürekli geçmeyen şekilde doktorada gittim normal dedi... Korkma sende...
Şeyma: Tislii tisliii ehu ehu bana diyolardı benimki mantarmış gerçi sende mantar olma sakın incele bi bak.. :)
Sanse: göbüşün süper canım maşallah :)
Aheste: Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin şeker filan çıkmaz bidaha :) Bel ağrısından bende muzdaribim canım hemde çook.. Sanada geçmiş olsun..
Juju: Kağan kocatepee okudum çok normalmiş bu zamanlarda bu şikayetler. En aza indirmek için tuzu kes bol su iç dinlen :)
Deniz: Kayınvaliden inşallah tez vakitte gelir eve canım çok geçmiş olsun, sanada çok geçmiş olsun.. Telefonu ve adresi akşam alır veririm :)
gunaydın herkese
denız sanada kayınvalıdenede cok gecmıs olsun umarım verılen ılaclar fayda ederde doguam kadar bır daha sıkıntı yasamazsın cnm ıns kayınvalıdende bır an once duzelır tekrar cok gecmıs olsun
tekrar merhaba kızlar.doktordan geldim.maşallah çok iyi dedi kızımıza.uyuyodu o anda.ağzını açtı kapadı çok güzeldi.yüzü bize dönüktü.Allahım sağ salim doğsun da.bidahakine nst ye alcam artık dedi. kızım 1670 gr. 40 cm. olmuş.maşallah kızıma.
canım çok güzelsiniz bebeğin de sen de göbüş de çok tatlı görünüyor kacaman bir maşallah size bizdenevettt beyaz peynirli yarım ekmek tostumu yedim geldim
siyah askılı resim 24+4 bebek firarda tişortlüm 27+3
koca göbükünü sevsinler senin sizde çok hoş görünüyorsunuz maşallah
canım geçmiş olsun inşallah ilaçlarla bir an önce geçer ve bir daha tekrarlamaz sana acı çektiren memeler kaybolsunGünaydın arkadaşlar. hastaneye gittim, işim erken bitti erken geldim. herkes iyidir umarım.
gece kayınvalidem rahatsızlandı, eşimin kardeşi ve kayınpederim hastaneye götürdüler saat 3'ten beri hastanede yatıyor. İki gündür oruç tutuyor, yaşlı, tansiyon hastası.iyi olmadığını hissediyordum ben. oruç tutabilmek için kötüyüm de demiyordu, ama anlamıştım ben kötü olduğunu. gece tansiyon sorunu olmuş, hastaneye gitti halen yatıyor. baş dönmesini durduramıyorlar. tomografi çekilecek saat 11 gibi. inşallah kötü bir şey olmaz. dua edin kızlar nolur.
tekrar merhaba kızlar.doktordan geldim.maşallah çok iyi dedi kızımıza.uyuyodu o anda.ağzını açtı kapadı çok güzeldi.yüzü bize dönüktü.Allahım sağ salim doğsun da.bidahakine nst ye alcam artık dedi. kızım 1670 gr. 40 cm. olmuş.maşallah kızıma.
Herkese günaydınnn,
denisss_ruj kayınvalidene ve sana çok ok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
yoo niye panik atak oluyosun ki sakin ol. hem çok panik olunca doğacağı yoksa bile doğar çocuk, yine gününü tutturamaz yani insan :) dün bir arkadaşımız burda ne demişti, ağustos annelerinden 25 kişi temmuzda doğurmuş. günü gününe tutacak diye bir kuralı yok bildiğim kadarıyla. bizimki de öyle yani.
MERHABALAR:80:
ne kadar çok konuşulmuş oku oku bitirdim nihayet ben çok kötü bir gece geçirdim hiç uyuyamadım annemlerde kalmıştım annemin alt komşusu aynı zamanda akrabamız kızı azerbaycandan geldi tatile 2 aydır falan burda dün sahuru yapıp yattık aradan 15 dk geçmedi balkondan çığlıklar yükselmeye başladı evde kim varsa bağırıyorlar susmaları mümkün değil komşumuzun torunu sahurdan sonra balkonda müzik dinlerken annesi cama yanaşmış gel yat diye siyah giyimli olduğundan kızın gözüne farklı görünmüş kız korkudan balkon demirinden atlayacakmış annesi de ona korkmuş annaneyle dede de ne olduğunu anlamamış hepsi birden sinir krizi geçirdiler eşim onları hastaneye götürecekti evlerine indik sabaha kadar oturduk çok korktum çocuklardan biri baklondan düştü sandım hala elim ayağım titriyor çok kötüydü birde annemlerin orda dün çok kötü dolu yağdı bütün arabaların tavanları çöktü evlerin camları kırıldı 6 koyunu yıldırım çarptı öldüler onlara da çok üzüldüm perişanım yani anlayacağınız neyse ki sizler iyisiniz...
canım çok güzelsiniz bebeğin de sen de göbüş de çok tatlı görünüyor kacaman bir maşallah size bizden
koca göbükünü sevsinler senin sizde çok hoş görünüyorsunuz maşallah
canım geçmiş olsun inşallah ilaçlarla bir an önce geçer ve bir daha tekrarlamaz sana acı çektiren memeler kaybolsun
kayınvalidene de çok geçmiş olsun canım sıcaklara ve oruca yenik düştü patlak verdi demekki vücudu hastane de kontrol altında olması bir bakımdan iyi inşallah iyi sonuçlarla gelir
maşallah bebeğine kocaman olmuş o güzel yüzlerini görmek her şeye değer değilmi bu mutluluklarımız artarak devam edecek inşallah...
YAaa bende 38-40 hafta doğururum ben diyorum da babam ve annem seninki 40 ı beile geçebilir diyolarrr. Sİnirimi bozuyolar. Neymiş benim karnım çok yukardaymışi erkek geç doğarmış. tüm bu ihtimalleri birleştirince benimki en erken zamanında gelirmiş.
Neyse hayırlısıyla gelsin de... Ama hakikaten benim karnım çoook yukarıda. Öyle ki artık yemek yiyemez hale geldim. Son 3 gündür, biraz yiyorum sonra mideme baskı o kadar artıyor ki kalkıyorum. 1 saat sonra geri acıkıyorum. 1 dilim ekmek yesem kuzu yemiş gibi oluyorum. Geri acıkmasam bu duruma memnun olucam ama arası uzun sürmiyor acıkıyorum. öfff.. Hatta 2 gündür gece yaramazlık yapıyorum ben.Öyle acıkıyorum ki gece uykudan uyanıyorum. Azıcık meyve veya kocişe hazırladığım sahurluktan alıp yatıyorum. Ama napiiiim karnım gurulduyor uyuyamıyorum yaaa..
:84:
Günaydın arkadaşlar. hastaneye gittim, işim erken bitti erken geldim. herkes iyidir umarım.
gece kayınvalidem rahatsızlandı, eşimin kardeşi ve kayınpederim hastaneye götürdüler saat 3'ten beri hastanede yatıyor. İki gündür oruç tutuyor, yaşlı, tansiyon hastası.iyi olmadığını hissediyordum ben. oruç tutabilmek için kötüyüm de demiyordu, ama anlamıştım ben kötü olduğunu. gece tansiyon sorunu olmuş, hastaneye gitti halen yatıyor. baş dönmesini durduramıyorlar. tomografi çekilecek saat 11 gibi. inşallah kötü bir şey olmaz. dua edin kızlar nolur.
kızlar günaydın ben grip oldum
MERHABALAR:80
maşallah bebeğine kocaman olmuş o güzel yüzlerini görmek her şeye değer değilmi bu mutluluklarımız artarak devam edecek inşallah...
maşallah size:)
Günaydın arkadaşlar. hastaneye gittim, işim erken bitti erken geldim. herkes iyidir umarım.
kızlar günaydın ben grip oldum
MERHABALAR:80:
ne kadar çok konuşulmuş oku oku bitirdim nihayet ben çok kötü bir gece geçirdim hiç uyuyamadım annemlerde kalmıştım annemin alt komşusu aynı zamanda akrabamız kızı azerbaycandan geldi tatile 2 aydır falan burda dün sahuru yapıp yattık aradan 15 dk geçmedi balkondan çığlıklar yükselmeye başladı evde kim varsa bağırıyorlar susmaları mümkün değil komşumuzun torunu sahurdan sonra balkonda müzik dinlerken annesi cama yanaşmış gel yat diye siyah giyimli olduğundan kızın gözüne farklı görünmüş kız korkudan balkon demirinden atlayacakmış annesi de ona korkmuş annaneyle dede de ne olduğunu anlamamış hepsi birden sinir krizi geçirdiler eşim onları hastaneye götürecekti evlerine indik sabaha kadar oturduk çok korktum çocuklardan biri baklondan düştü sandım hala elim ayağım titriyor çok kötüydü birde annemlerin orda dün çok kötü dolu yağdı bütün arabaların tavanları çöktü evlerin camları kırıldı 6 koyunu yıldırım çarptı öldüler onlara da çok üzüldüm perişanım yani anlayacağınız neyse ki sizler iyisiniz...
YAaa bende 38-40 hafta doğururum ben diyorum da babam ve annem seninki 40 ı beile geçebilir diyolarrr. Sİnirimi bozuyolar. Neymiş benim karnım çok yukardaymışi erkek geç doğarmış. tüm bu ihtimalleri birleştirince benimki en erken zamanında gelirmiş.
Neyse hayırlısıyla gelsin de... Ama hakikaten benim karnım çoook yukarıda. Öyle ki artık yemek yiyemez hale geldim. Son 3 gündür, biraz yiyorum sonra mideme baskı o kadar artıyor ki kalkıyorum. 1 saat sonra geri acıkıyorum. 1 dilim ekmek yesem kuzu yemiş gibi oluyorum. Geri acıkmasam bu duruma memnun olucam ama arası uzun sürmiyor acıkıyorum. öfff.. Hatta 2 gündür gece yaramazlık yapıyorum ben.Öyle acıkıyorum ki gece uykudan uyanıyorum. Azıcık meyve veya kocişe hazırladığım sahurluktan alıp yatıyorum. Ama napiiiim karnım gurulduyor uyuyamıyorum yaaa..
:84:
çok geçmiş olsun canım.inşallah biran önce iyileşir kayınvaliden.ve saol teyzesi :) hepimize Allah bağışlasın bebeklerimizi.Allah sağıkla yüzlerini görmemeizi nasip etsin inş.
Günaydın cici annişler
Canım çok geçmiş olsun inşallah iyidir sağlığı kayınvalidenin. Senin içinde sevindim tatlım inşallah sıkıntıların geçer.
kızlar günaydınn hepinizi kocaman öpüyorumm
dün doktorumuza gittik çok şükür bebeğim gayet iyi 1300 gr olmuşen son 750 gr dı teyzeleri.. erken doğumdan korkuyodum öyle bi tehlikem yokmuş rahim uzunluğu 4.5 cm miş.. yalnız benim minik kuzum makat pozisyondaymış 36. haftada doğum şekline karar verilecekmiş ama duruş değişmezse sezeryan olucak mecburen çünkü % 20 bebekte zeka problemi olarak doğabilrmiş ki bence çok yüksek bi olasılık..
doktoruma belimden ayağıma kadar atan ağrılarımı tarif ettim bugün 13:20 de nöroloji den randevu aldım bakalım nörolog ne dicek..
gribim hala devam ediyo bu arada bugün kbb uzmanına bi daha gidicem.zaten artık sosyal aktivitem gündüzleri doktora gitmekten ibaret oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?