- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
çok yoruldugun için şişmiş olabilir canım acaba idrar yollarında iltihap falanmı oldu ki doktora gidince sor tuvaletini sürekli yıka sifonu çekmeden oturmageçmiş olsun canım d,kkat et kendine ,ılık ılık bişeyler tüket.
maşallah canım bebişine kocaman olmuşş
denizcim geçmiş olsun kayın validen en kısa zamanda çıkar inş. merak etme ,bu arada hemoroit için banada aynı iilaçları vermişti dr.anestol dışında,bikaç gün içinde rahatlattı,bende bırakıverdim:26:,yanlız bu anestolle memeleri içeri sokma olayı nasıl ki acaba ,keza ben henüz bi cerraha falan gitmedim ,kadın doğum dr.um yazdı bunları bana??
kızlaarr sanırım kendime nazar değdirdim ,geceleri rahat uyuyodum ,3-4 kez wc dışında ,ama bu gece nerdeyse 10 oldu ,damla damla geliyo ama acayip çokmuş gbibi yanıyo ,sanırım üşüttüm idrar yollarımı,bide ellerim öyle şiştiki resmen boğumları kaybolmuş gibiydi ,kapatıp açarknde çok acıyodudün iş yaptım ondanmı bukadar şiştiki acabaa:26:yani tuzu tam kesmedim ,azar azar yiyorum ama dünde çok yemedim haniii:26:ayy bilmiyorum inş.çok şişmem...
kızlar merhaba
..bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi.midem çok kötü hem yanma var hemde hamileliğin ilk dönemlerinki gibi bulantı,halsizim bayılcak gibi hissediyorum kendimi,ayaklarımın altı yanıyo. bide bunlar yetmiyo gibi netten kalkıp doğum vidiosu izledim hem normal hemde sezeryan çok kötü oldum.vucudum kasıldı izlerken, izlemediyseniz kesinlikle bu dönemlerde bu tarz video izlemeyin.
kızlar merhaba
..bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi.midem çok kötü hem yanma var hemde hamileliğin ilk dönemlerinki gibi bulantı,halsizim bayılcak gibi hissediyorum kendimi,ayaklarımın altı yanıyo. bide bunlar yetmiyo gibi netten kalkıp doğum vidiosu izledim hem normal hemde sezeryan çok kötü oldum.vucudum kasıldı izlerken, izlemediyseniz kesinlikle bu dönemlerde bu tarz video izlemeyin.
Nidacım sana yazmadan geçemiycem iyi ki yüzünü koymamışsın yoksa deşifre olucaktın kız
aahh hanzade çok imrendim sana. keşke ben de evde olsaydıım. tadını çıkar ohh ne güzel.
pazar arabasıyla da markete gidilir, git sen :)
Ayrıca teşekkür ederim, aciliyeti yok 3 ay sonra filan ihtiyacım olacak. ulaşabildiğin zaman bildirirsen sevinirim.
kolay gelsin sana. çok yorma kendini.
Herkese günaydınnn,
Ahaste tabikide gidilir pazar arabasıyla markete:)
YAaa bende 38-40 hafta doğururum ben diyorum da babam ve annem seninki 40 ı beile geçebilir diyolarrr. Sİnirimi bozuyolar. Neymiş benim karnım çok yukardaymışi erkek geç doğarmış. tüm bu ihtimalleri birleştirince benimki en erken zamanında gelirmiş.
Neyse hayırlısıyla gelsin de... Ama hakikaten benim karnım çoook yukarıda. Öyle ki artık yemek yiyemez hale geldim. Son 3 gündür, biraz yiyorum sonra mideme baskı o kadar artıyor ki kalkıyorum. 1 saat sonra geri acıkıyorum. 1 dilim ekmek yesem kuzu yemiş gibi oluyorum. Geri acıkmasam bu duruma memnun olucam ama arası uzun sürmiyor acıkıyorum. öfff.. Hatta 2 gündür gece yaramazlık yapıyorum ben.Öyle acıkıyorum ki gece uykudan uyanıyorum. Azıcık meyve veya kocişe hazırladığım sahurluktan alıp yatıyorum. Ama napiiiim karnım gurulduyor uyuyamıyorum yaaa..
:84:
kızlar günaydınn hepinizi kocaman öpüyorumm
dün doktorumuza gittik çok şükür bebeğim gayet iyi 1300 gr olmuşen son 750 gr dı teyzeleri.. erken doğumdan korkuyodum öyle bi tehlikem yokmuş rahim uzunluğu 4.5 cm miş.. yalnız benim minik kuzum makat pozisyondaymış 36. haftada doğum şekline karar verilecekmiş ama duruş değişmezse sezeryan olucak mecburen çünkü % 20 bebekte zeka problemi olarak doğabilrmiş ki bence çok yüksek bi olasılık..
doktoruma belimden ayağıma kadar atan ağrılarımı tarif ettim bugün 13:20 de nöroloji den randevu aldım bakalım nörolog ne dicek..
gribim hala devam ediyo bu arada bugün kbb uzmanına bi daha gidicem.zaten artık sosyal aktivitem gündüzleri doktora gitmekten ibaret oldu
Ama işveren işe alırken ilk 3ay beğenmezse çıkarabiliyor. Ve bunu hak olarak görüyor ki bu bence de doğru. Bakıyor işine yarar görünüyor ama çalışınca yetersiz veya işe uygun olmadığını görüyor ve çıkarıyor. Onlar çıkarırken "ya tüh 3 ay içinde belki kendinde uygun iş bulabilirdi biz mani olduk, bari çalıştırmaya devam edelim" demiyor.
İşverenin işçi yi denemesi ne kadar haklı ise, bizim de işvereni denememiz bence hakkımızdır. Sen zaten işi ve ortamı beğenirsen çalışırsın. Ama içinde azıcık bile memnuniyetsizlik varsa bebeğini tercih edersin diye düşünüyorum ben.
tekrar merhaba kızlar.doktordan geldim.maşallah çok iyi dedi kızımıza.uyuyodu o anda.ağzını açtı kapadı çok güzeldi.yüzü bize dönüktü.Allahım sağ salim doğsun da.bidahakine nst ye alcam artık dedi. kızım 1670 gr. 40 cm. olmuş.maşallah kızıma.
MERHABALAR:80:
ne kadar çok konuşulmuş oku oku bitirdim nihayet ben çok kötü bir gece geçirdim hiç uyuyamadım annemlerde kalmıştım annemin alt komşusu aynı zamanda akrabamız kızı azerbaycandan geldi tatile 2 aydır falan burda dün sahuru yapıp yattık aradan 15 dk geçmedi balkondan çığlıklar yükselmeye başladı evde kim varsa bağırıyorlar susmaları mümkün değil komşumuzun torunu sahurdan sonra balkonda müzik dinlerken annesi cama yanaşmış gel yat diye siyah giyimli olduğundan kızın gözüne farklı görünmüş kız korkudan balkon demirinden atlayacakmış annesi de ona korkmuş annaneyle dede de ne olduğunu anlamamış hepsi birden sinir krizi geçirdiler eşim onları hastaneye götürecekti evlerine indik sabaha kadar oturduk çok korktum çocuklardan biri baklondan düştü sandım hala elim ayağım titriyor çok kötüydü birde annemlerin orda dün çok kötü dolu yağdı bütün arabaların tavanları çöktü evlerin camları kırıldı 6 koyunu yıldırım çarptı öldüler onlara da çok üzüldüm perişanım yani anlayacağınız neyse ki sizler iyisiniz...
Gerilim filmi gibi korku dolu bir gece olmuş, canım sen beklemeseydin keşke o halde.. Çok geçmiş olsun herkes iyidir umarım...
gunaydin kizlar bir haftadir biraz okuyup cikiyorum.boya yapiyoruz kizlar,bir yandanda camlarimi silip cikiyorum.az kaldi ama bende bittim yani.az sonra gidip demir ilacimi almam lazim.ordan gelincede oglumun adasi boyanacak, yarin odasi gelecek esyalarini yerlestir falan mafoldum ben.hasta olanlara gecmis olsun deyip cikiyim ins kisa zamanda atlatirsiniz kizlar.
Ben toz almaya üşeniyorum millet cam siliyo yaaa :) Yapmayın kızlar yormayın kendinizii. Kolay gelsin sana :)
şu hemoroid denen illet kendini her gösterdiğinde resmen şok oluyorum kalpten gidicem yaaaa
ya kızlar zorlanmadan tuvaletimi yapınca bile kanıyo cuma doktora söylicem yoksa sebebim olcak hee
Meme yoksa içerde zorlamadan yırtılma oluyodur kuzumkorkma kabız olmamaya çalışıcaksın domates baharat kesinlikle yeme... Geçmiş olsun :)
Selam kızlarrrr... Allah'a şükürler olsun İzmir bile azda olsa 1-2 derece düştü. İnşallah daha da serinler. Deniz'ciğim geçmiş olsun. Hem sana, hem kayınvalidene. Bebişlerini görenlerede gözleri aydın herşey yolundaymış. Dr.um beni iki haftada bir nstye çağırıyor artık, yarın ikinci nstme gireceğim bende. İnşallah bişeycikler çıkmaz.
Ah bu bel ağrıları bende muzdaribim bri kaç gündür, hiç geççek gibide değil dik oturuyorum sırtıma kırlent koyup işe yarıyor canım.. Yatınca yada uzanınca daha çok ağrıyor benim..
siz niye oğlumun cicisini hayırlamadınızzzzz
Link açılmıyor canım göremedim ben..
Mavi patikler
aksama ne yemek yapıcaksınız esım ıftar sevıncını yasasın dıye yarım hıssetmesın dıye onunla yedık yemegımızı ama dokundu o saate onunla sadece karpuz salata fılan yıycem bugun canım hıc bısey cekmıy yapıcak yemekte aklıma gelmıyocorbamız var soguk corba kımı ayran ası dıyo ona yogurtla yapılan hanı salata ve karpuz koyucam kosaf ve ıceceklerde tamam ana yemegım yok bu arada soguk corbayı hem sızın ıcın hemde oruc tutan eslerınız ıcın tavsıye ederım bence yazın en ıyı seyı bu canınız cekmezse tarıf edıyım cok kolay vede uzun sure yenılebılır ben kahvaltıda bıle ıcıyorum ıcıne buz atıp
Köfte yapmayı düşünüyorum patates kızarrtıcam salata, bende yaparım ayran çorbası, yarma yada şehriye ile tereotuda katarım her akşam iyiyorum ferah ferah gerçekten çok iyi oluyor, eşimde çok sever... Ama önce alışveriş yapmam lazım.. Yanınada bir şeyler yapmalıyım geceye ve yarın akşama kalması için :)
ama yüzüm çok tompik bide saçlarım darma dağınık çıkmıştı ondan kestim kafamııSelam kızlar
Ben hamileliğin ilk günlerine geri döndüm sanki sıcak felan demeden p...pireler uçurturarak uyuyorum bu saatlere kadar 3-4 gibi yine uykum geliyo Geç kalkıncada hemen akşam oluyo hiç bi iş yapamıyorum Bugün evimi temizliycem ama kararlıyım Sizi çokkkk öpüyoruz kızımla
Nidacım sana yazmadan geçemiycem iyi ki yüzünü koymamışsın yoksa deşifre olucaktın kız
zeynepcim verdiğin link açılmıyorki ama görmesekte hayırlı olsun.istersen linki tekrar ver.siz niye oğlumun cicisini hayırlamadınızzzzz
kızlar merhaba
kızlar merhaba
zeynepcim verdiğin link açılmıyorki ama görmesekte hayırlı olsun.istersen linki tekrar ver.
geçmiş olsun mide problemi bende de oluyor ama ilaç içince geçiyor ayçacım.
neden izliyorsun öyle videoları canım yyaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?