2011 Ekim Anneleri

çok yoruldugun için şişmiş olabilir canım acaba idrar yollarında iltihap falanmı oldu ki doktora gidince sor tuvaletini sürekli yıka sifonu çekmeden oturma ay resmen hepimiz çürüğe çıktık heeee

niye pisikolojini bozuyosun izleme onları

ben tüm arkadaşların huzurunda bu davranışından dolayı seni tebrik ediyorum ve bu kupayı sana layık görüyorum...

Selam kızlar
Ben hamileliğin ilk günlerine geri döndüm sanki sıcak felan demeden p...pireler uçurturarak uyuyorum bu saatlere kadar 3-4 gibi yine uykum geliyo Geç kalkıncada hemen akşam oluyo hiç bi iş yapamıyorum Bugün evimi temizliycem ama kararlıyım Sizi çokkkk öpüyoruz kızımla

Nidacım sana yazmadan geçemiycem iyi ki yüzünü koymamışsın yoksa deşifre olucaktın kız

tünaydın güzel anneler ve bebeleri

denizcim inşallah ilaçların işe yarada ameliyat olmak zorunda kalmassın canım tekrar çok geçmiş olsun sana da kayınvalidenede Allah acil şifalar versin canımm..
leyna kabus gibi bir akşam olmuş hakikaten okurken ben bile gerildim peşpeşe ne fena olmuşlar yaa
zeynepçim grip olmuşsun inşallah çok çabuk atlatırsın kendine ve paşaya dikkat et canım
emelcim kızçen kocaman olmuş canım maşallah yine yeni gelen bir bildirim msjında doktorunuz bebeğiniz ters yada doğum pozisyonunda değil der ise panik yapmayın daha zamanı var diyordu akıllı kızçen zamanını bekliyordur tabi benim oğlumda
kipracım çok teşekkür ederim canımm
eytçim teşekkür ederim canım
hanzade eşimle bende markete pazar arabasıyla gidiyoruz çooooooookta rahat oluyor evde olmanın keyfini çıkar dinlene dinlene yap işini gücünü
ahestem dün leptopun şarzı bitmiş kapanmış tabi benimde şarzım bitmiş gözlerim kapanmış kusura bakma canım oğlumda bende çok iyiz çok şükür şirketteki son günlerimizi sayıyoruz heyecanla
resimlerimizi beyeniler ve yorumlar için ayrıca çok teşekkür ederim :87::87:
inşallah unuttuğum kimse kalmamıştır :26:

geçmişi henüz okuyamadım ama kasım annelerinden bir ay önce tecrübeli anne adayları olarak sorayım dedim dün akşamdan beri sağ kasığımda ağrı vardı elimi koyunca bebiş orada fıkırdıyordu sonra uyuyunca geçti sabah bişi yoktu şimdi arada bir sol kasığımda oluyor sizce anormal bir durum mudur?

Son düzenleme:

Gidiyim dimi, çıkıcam az sonra önce sağlık evine sonrada markete, yıllık iznimi sona alsamıydım diye düşünmüştüm ama şikayetler arttıkça iyiki hafta içi kullanmışım diye düşündüm bende..

Herkese günaydınnn,

Ahaste tabikide gidilir pazar arabasıyla markete:)

Aheste değil kız hanzade ben sağol canım gitçem :)

Temmuz annelerinde 40+ olanlar vardı rumuzum :) ama erken doğuranlarda vardı nasip kısmet sağlıkla gelsinler.. Benim bebik aşağıda bazen yemek yediğimde miğdemde çok aşırı baskı hissediyorum... Ama genelde kasık ve belde ağrım var. Yanlız artık daha fazla açlık hissediyorum. İştahım olmasada ağzıma bir şey atmassam bende dayanamıyorm içim geçiyo... Aman boşver rumuz ya, sağlıklı olsunlar kilo verilir canım... takma...

Maşallah küçük hanıma :) emel bendee başladı bel ağrısı yanma şeklinde oluyo bazen belimde çok fena ya, bu böyle sürecekse son 2 ay oynatıcak bizi... Sağlıkla gelsinde sezeryanda olsa farketmez bence, nasıl rahatsa öyle duruyor demek ufaklık:) C vitamini alsana grip için portakal suyu limon vs.. Ben her sabah içiyorum...Son zamanlarda hepimiz doktorlara döküldük ikinci bebeklerde daha tecrübeli olunur sanırım. İlklerin acemiliği :) Şikayetlerimiz normalmi değilmi kendi kendimize anlayamıyoruz canım malesef..

Gel alnından öpim seni ne güzel yazmışsın..

Maşallah canım gelişmesi gayet güzel kızının böylede devam eder inşallah :)

ama yüzüm çok tompik bide saçlarım darma dağınık çıkmıştı ondan kestim kafamıı
kızlar bugünki favori şarkım ,öğrencilerimede öğrettiğim:
Ellerim tombik tombik
kirlenince ne komik
kirli eller sevilmez ,güzelliği görülmez,
kirli değiller ama birazdan kirletip bide o hallerine bakcam ,meğer bu şarkı ne kötü bi şarkıymış yaa...bigün başıma geleceğini nerden bilebilirdimm??:95::95:

kızlar merhaba nasılsınız bakalım biz geldik az önce misafirlerimi yolladım dünden yatılı misafirim vardı Allah kabızlık çeken bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun din iftardan sonra patlıycam zannettim misafirler var sesimide çıkaramıyorum en sonunda küçük çocukları var hadi parka götürelim atayı dedim belki biraz rahatlarım diye duvarlar üstüme üstüme geldi faydası yok nihayet sahura kalktığımdA BİR KARIN AĞRISI VE MUTLU SON:))))
niye böyle oldu bilmem sanırım kendi kendime nazar değdirdim

denizcim
kayınvalidene geçmiş olsun acil şifalar

zeytinim ve sanseee çok şekersiniz annelik o kadar kutsalki herkese ayrı yakışıyo Rabbim herkese tattırsın inşallah

bu arada artık ben evde kocimin donları ve atletleriyle dolaşıyorum çok rahat oluyo tavsiye ederim artık aşkım çbuk bana bişeyler getir bu tshirtle yandım dediğimde zavallım kendi atletlerinden getiriyo

siz niye oğlumun cicisini hayırlamadınızzzzz
zeynepcim verdiğin link açılmıyorki ama görmesekte hayırlı olsun.istersen linki tekrar ver.

geçmiş olsun mide problemi bende de oluyor ama ilaç içince geçiyor ayçacım.
neden izliyorsun öyle videoları canım yyaaa.

Kuzum bende izlemiştim bu tür videoları ama ben pek etkilenmem, ama gerek yok izlemeye. Hiç kötü olma tek bizim başımıza gelmiyorki bu olay düşün dünyada kaç kişi yaşıyor şuan hepside bu şekilde dünyaya geldi Milyarlarca insan doğum yaptığına göre biz hayli hayli yaparız.

kızlarrr söylimde öyle çıkayımmm oglum hala dönük galiba gögüs altımdan yiyorum tepiğiiiiidün gece gögsüm hopladı

Niye izliyosun öyle şeyleri, tabi için fenalaşır :)) artık son aylardayız bebekler büyüdükçe bizden daha çok vitamin kalsiyum ne varsa çekiyorlar çok daha iyi beslenmemiz lazım, bebişler kilolanıp büyürken kien hızlı gelişme zamanları bu zamanlar, bizler haliyle halsiz kalıyoruz. hem ağırlık hem vücudumuzun bebekleri beslemeye çalışması yoruyor bizleri artık... Daha bol dinlenmeye daha sağlıklı yemeye çalışmalıyız.. Benimde son günlerde çürük olmadığı halde dişlerim sızlamaya başladı özellikle tatlı bir şey yerken, az kaldı hayırlısıyla atlatırız umarım.

slm kızlar ikeadan beşigimizi aldık hensvik serisi masif ahsap arkilik boya beyaz renkli dün dayanamadık eşim kurdu çok güzel içinde kızımı hayal ettim bugünde bebek arabamız geldi chicco lite way ametist renginde oda çok güzel ve çok kullanıslı resimlerini çektim ama yüklemeyi ögrenince resimleri atıcam insallah kendinize çok iyi bakın bebişlerede tabiii

slm kızlar ikeadan beşigimizi aldık hensvik serisi masif ahsap arkilik boya beyaz renkli dün dayanamadık eşim kurdu çok güzel içinde kızımı hayal ettim bugünde bebek arabamız geldi chicco lite way ametist renginde oda çok güzel ve çok kullanıslı resimlerini çektim ama yüklemeyi ögrenince resimleri atıcam insallah kendinize çok iyi bakın bebişlerede tabiii

kızlar babamız mesaj atmış ama bana değil çocuklarına nasılsınız demiş babanız sizi çok özledi sizi yerim diye ama ilginç olan çocuklrın ismini yine değiştirmiş delirtçek bu kocam beni ayda bi kere mutlaka çocukların ismi değişiyo şimdide emirle-eslem olmuş bakalım hayırlısı:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…