Günaydın arkadaşlar. hastaneye gittim, işim erken bitti erken geldim. herkes iyidir umarım.
gece kayınvalidem rahatsızlandı, eşimin kardeşi ve kayınpederim hastaneye götürdüler saat 3'ten beri hastanede yatıyor. İki gündür oruç tutuyor, yaşlı, tansiyon hastası.iyi olmadığını hissediyordum ben. oruç tutabilmek için kötüyüm de demiyordu, ama anlamıştım ben kötü olduğunu. gece tansiyon sorunu olmuş, hastaneye gitti halen yatıyor. baş dönmesini durduramıyorlar. tomografi çekilecek saat 11 gibi. inşallah kötü bir şey olmaz. dua edin kızlar nolur.
kızlar günaydınn hepinizi kocaman öpüyorumm
dün doktorumuza gittik çok şükür bebeğim gayet iyi 1300 gr olmuşen son 750 gr dı teyzeleri.. erken doğumdan korkuyodum öyle bi tehlikem yokmuş rahim uzunluğu 4.5 cm miş.. yalnız benim minik kuzum makat pozisyondaymış 36. haftada doğum şekline karar verilecekmiş ama duruş değişmezse sezeryan olucak mecburen çünkü % 20 bebekte zeka problemi olarak doğabilrmiş ki bence çok yüksek bi olasılık..
doktoruma belimden ayağıma kadar atan ağrılarımı tarif ettim bugün 13:20 de nöroloji den randevu aldım bakalım nörolog ne dicek..
gribim hala devam ediyo bu arada bugün kbb uzmanına bi daha gidicem.zaten artık sosyal aktivitem gündüzleri doktora gitmekten ibaret oldu
Canım belki de az az sık sık dedikleri şeyi doğal yollarla yapıyosun sen. Büyüyen rahmin midene baskı yapıp küçülttü de o yüzden mi çabuk doyup çabuk acıkıyosun acaba.
Geceleri de çok ağır, yağlı yemekler filan yemiyorsan çok sorun yoktur bence.
Annenle baban bu şekilde iddiaya bile girerler yakında :) Zamanında sağlıcakla gelir umarım canım bebeğin.
En doğrusu az az sık sık yemekmiş.sende bu bahaneye öyle yapmış olursun belki.yemekten sonraki acıkmanda meyve falan yesen yada birkaç bisküvi ve süt.bide bakarsın fittt olmuşsun.bebişine gelince inş.en sağlıklı şekilde zamanında gelir.
dün doktorumuza gittik çok şükür bebeğim gayet iyi 1300 gr olmuşen son 750 gr dı teyzeleri.. erken doğumdan korkuyodum öyle bi tehlikem yokmuş rahim uzunluğu 4.5 cm miş.. yalnız benim minik kuzum makat pozisyondaymış 36. haftada doğum şekline karar verilecekmiş ama duruş değişmezse sezeryan olucak mecburen çünkü % 20 bebekte zeka problemi olarak doğabilrmiş ki bence çok yüksek bi olasılık..
doktoruma belimden ayağıma kadar atan ağrılarımı tarif ettim bugün 13:20 de nöroloji den randevu aldım bakalım nörolog ne dicek..
gribim hala devam ediyo bu arada bugün kbb uzmanına bi daha gidicem.zaten artık sosyal aktivitem gündüzleri doktora gitmekten ibaret oldu
canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle bi şeyi yoktur inşallah..yaa benim kayınvalidemde 2 gündür tutuyodu ama dün kötü olunca bugün tutmadı doktora gittiler eşimle..dua edicem denizcim haber gelince bizede söyle olurmu?
hoşbulduk canım benimEmelcim hoşgeldin. Maşallah güzel kızına. o alacağı pozisyonu, ne zaman alacağını heeepsini bilir annesi. sıkıntı yapma şimdiden. benim kızım da normalden çok farklı duruyor, tarzı böyle demek ki :) Biz de düzelmeyi bekliyoruz, olmazsa bizim de sezaryen olacak. Gerçi çok da önemi yok, sağlıklı doğsun da şekli önemli değil.
%20 çok yüksekmiş yaa. aman Allah korusun.
Nörolojide de kötü bir şey çıkmaz umarım. Ben de mütemadiyen doktora gider oldum. Ya çok mızmızlanıyorum ya da gerçekten hayat giderek zorlaşıyor :)
çok geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum kayınvalidene ve sanaaGünaydın arkadaşlar. hastaneye gittim, işim erken bitti erken geldim. herkes iyidir umarım.
gece kayınvalidem rahatsızlandı, eşimin kardeşi ve kayınpederim hastaneye götürdüler saat 3'ten beri hastanede yatıyor. İki gündür oruç tutuyor, yaşlı, tansiyon hastası.iyi olmadığını hissediyordum ben. oruç tutabilmek için kötüyüm de demiyordu, ama anlamıştım ben kötü olduğunu. gece tansiyon sorunu olmuş, hastaneye gitti halen yatıyor. baş dönmesini durduramıyorlar. tomografi çekilecek saat 11 gibi. inşallah kötü bir şey olmaz. dua edin kızlar nolur.
maşallah kızınaaaatekrar merhaba kızlar.doktordan geldim.maşallah çok iyi dedi kızımıza.uyuyodu o anda.ağzını açtı kapadı çok güzeldi.yüzü bize dönüktü.Allahım sağ salim doğsun da.bidahakine nst ye alcam artık dedi. kızım 1670 gr. 40 cm. olmuş.maşallah kızıma.
ohhh maşallah bebikineeeeekızlar günaydınn hepinizi kocaman öpüyorumm
masallah cnm kızınaıns 36, haftana kadar seklı degısır yoksada onemlı degıl dogum seklı saglıkla dogsunlarda nörolojıdende guzel haberlerle gelırsın ıns cnm
evet canım çok şükür haftasıyla uyumluCanım maşallah tam haftasıyla uyumlu görünüyor.. Duruşu değişmezse yapacak bişey yok napıcaksın canım. Sezeryanında iyi yanları var, onu düşün.
Hayırlısı neyse o olsun hakkında.
çok teşekkürler canım benim kayınvalidem de tansiyon var şeker var ama ne desek te tuttu illa kötü olmayı bekledi aynen çocuk gibiler..Teşekkür ederim emelcim size de geçmiş olsun. senin kayınvalidenin de kötü bir şeyi yoktur umarım.
Benim kayınvalidem çocuk gibi. iki gündür kötü olduğunu anlıyordum, keşke söyleseydim diyorum. sırf oruç tutma demeyelim diye korkusundan kimseye bir şey söylememiştir. Anne kötü gözüküyosun, hep birlikte tutma desek dinlerdi belki. Eşimden çekinir çünkü. gözleri filan dışarı çıkmış, böyle tuhaf duruyordu.
Ben de sizin için dua edicem canım. tamam haber veririm mutlaka. sağol canım.
çok teşekkürler tatlım evet hala gribim geçmedi ne yazıkki bakalım doktorun yazdığı antibiyotiği almıştım ama kullanmamıştım mikrobik olmadığı için eğer kullan derse kullanıcam artık sesim hiç çıkmıyo çünkübebıslerımızın masallahı var emelcim masallah senın mınıgınedeumarım nörolojı doktorundanda guzel haberlerle gelısın gecmıs olsun grıbın gecmemıs
çok sağol canımmgünaydınlarrrrr biz yataktan resmen sürünerek kalktık yaa doyamıadım uykuyaaa ama çok uyuyan çok şişer komşumdan tecrübeliyim
capon balıgı gibi geziyodu son 3 ay o yüzden zorla kalktım gayfaltı yapıyorum çamaşırlarımı astım söylee ilerleyen saatlerde mutfak tezgahımıda
silcem bittiiiiiii
çok geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum kayınvalidene ve sanaa
maşallah kızınaaaakocaman olmuş yawwwww
ohhh maşallah bebikineeeeeherkesler bebiş görmeye gitmişşşş
geçmiş olsun canım grip salgın galibaa dikkat et kendineee
zeynepcim çok geçmiş olsun inşallah cabuk gecer canımmmm
leynaa o nasıl gece öyle yaaaaman allahım kız sen böyle şeylerden uzak durrr
emelcim kızına maaşallh.benimde oğlum terti en son kontrolde dönmüştü umarım senin kızında döner.sağlıklı olsunlarda varsın normal doğum olmasın sıkıntı yapma.
çok teşekkürler tatlım evet hala gribim geçmedi ne yazıkki bakalım doktorun yazdığı antibiyotiği almıştım ama kullanmamıştım mikrobik olmadığı için eğer kullan derse kullanıcam artık sesim hiç çıkmıyo çünkü
şu hemoroid denen illet kendini her gösterdiğinde resmen şok oluyorum kalpten gidicem yaaaa
ya kızlar zorlanmadan tuvaletimi yapınca bile kanıyo cuma doktora söylicem yoksa sebebim olcak hee
geçmiş olsun canım d,kkat et kendine ,ılık ılık bişeyler tüket.kızlar günaydın ben grip oldum
maşallah canım bebişine kocaman olmuşştekrar merhaba kızlar.doktordan geldim.maşallah çok iyi dedi kızımıza.uyuyodu o anda.ağzını açtı kapadı çok güzeldi.yüzü bize dönüktü.Allahım sağ salim doğsun da.bidahakine nst ye alcam artık dedi. kızım 1670 gr. 40 cm. olmuş.maşallah kızıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?