2011 Ekim Anneleri

canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle bi şeyi yoktur inşallah..yaa benim kayınvalidemde 2 gündür tutuyodu ama dün kötü olunca bugün tutmadı doktora gittiler eşimle..dua edicem denizcim haber gelince bizede söyle olurmu?

masallah cnm kızınaıns 36, haftana kadar seklı degısır yoksada onemlı degıl dogum seklı saglıkla dogsunlarda nörolojıdende guzel haberlerle gelırsın ıns cnm

Amin canım. Şey bazen azıcık yağlı oluyor da ama çok küçük parça yiyorum

Heheh dimi belki de faydama olacak bu durum ama artık fitlik ne kalmadı titizcim. Bugün itibari ile 69 um. 70 i görmeye ne kaldı
Ya artık dönse bebikim diyorum. Şaka maka çok zor oluyor böyle. Akşam işten gelince ilk işim sütyeni fırlatmak oluyooo:92: uyhhh daraldım

Canım maşallah tam haftasıyla uyumlu görünüyor.. Duruşu değişmezse yapacak bişey yok napıcaksın canım. Sezeryanında iyi yanları var, onu düşün.
Hayırlısı neyse o olsun hakkında.

Leynaaa o nasıl bir gece olmuş yahuuu. Sen keşke biraz durup kaçsaydın. Durumun belli kimse kusuruna bakmazdı sanırım. Neyse fazla yorulmamaya dikkat et bugün.

ohhh şükür bitirdim geçmişi.
dün ben yokken göbüşler eklenmiş maaşaallah hepsi çok güzel.
denizcim sana ve kayınvalidenede geçmiş olsun.l
kübracım sanada geçmiş olsun umarm bir daha öyle bir gece geçirmezsin.zeynep sende inş en kısa zamanda gribi atlatırsın canım geçmiş olsun.

makarna bebişine maaşaallah canım.[COLOR="#800080"
bugün hava çok güzel kızlar çok serin hep böyle olsa ne güzel
bende gidip makineye çamaşır koyayım buralardayım.

Teşekkür ederim emelcim size de geçmiş olsun. senin kayınvalidenin de kötü bir şeyi yoktur umarım.

Benim kayınvalidem çocuk gibi. iki gündür kötü olduğunu anlıyordum, keşke söyleseydim diyorum. sırf oruç tutma demeyelim diye korkusundan kimseye bir şey söylememiştir. Anne kötü gözüküyosun, hep birlikte tutma desek dinlerdi belki. Eşimden çekinir çünkü. gözleri filan dışarı çıkmış, böyle tuhaf duruyordu.

Ben de sizin için dua edicem canım. tamam haber veririm mutlaka. sağol canım.

hoşbulduk canım benim
inşallah en hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsun da denizcim sezeryanda olsa farketmez..ben de ters geldiğim için sezeryana almışlar annemi hem de annem sancıları başlayıp gitmiş doktora biz ana kız doğru duruşu tutturamıyoruz galiba
inşallah denizcim kötü bi şey çıkmaz bakalım belki nörolog da fizik tedaviye gönderir beni mr da çekemiyorlar ama nasıl anlayacaklar bilemiyorum belki hareket falan verirler belimi güçlendirmek için... canım sende bel fıtığı vardı dimi sen nasıl oldun bu süreçte?
tatlım benim de sürekli şikayetlerim var artık kendimden sıkıldımilk 3 ay bile daha iyiydi sanki...

herkese merhabalar
evımızı temızledık oglusumla yıkandık kahvaltımızı yaptık tv ızledık ve ıste burdayım huzurlu ve mutluyum
kalp carpıntılarım azaltı bu arada demekkı ac kaldıgımdan oluyordu .hazıranın basından bu yana 1.2 kılo aldım hatta 1 kılo sayılır tabı sabah erken ac karnıma tartılıyurum aksam tartılırsam ooo cok odemde toplıyorumkı alıyo basını gıdıyo kılo sabahları tartılıp o kılodan takıp edıyorum aldıgım kıloyu

bebıslerımızın masallahı var emelcim masallah senın mınıgınede umarım nörolojı doktorundanda guzel haberlerle gelısın gecmıs olsun grıbın gecmemıs

leynacım hosgeldın canım yogun bı gece gecırmıssın gecmıs olsun dıyelım heycan yasadın bu arada doluyu hıc duymadım dun sagnak yagdı bı ara demek ozaman yagdı o dolu rabbım yardımcıları olsun evlerı arabalar hayvanları zarar gorenler
deniz gecmıs olsun kayınvaldene annemde tansıyon hastası bırde ananeme bakıyor suan ananem gece uyutmuyor onu rabbım onları korusun tansıyon hastalarının cok dıkkat etmelerı gerek

zeynep gecmıs olsun canım

rumuzcum ben oglumu 40+2 de sunı sancıyla dogurdum yoksa onun gelecegı yoktu 42 yı bulurdu :) malum 40 sonrası tehlıkelı bebeklerde kılo kaybı es yaslanması vs olabılıyo rabbım zamanında kolaylıkla dogum nasıp etsın

makarnam masallah bebekıne kızın ıyı gıdıyor rabbım daım etsın ıns.

gulsah kolay gelsın kendını cok yorma dıkkatlı ol canım
gerısını unuttum valla herkes ıyıdır ınsallah opuldunuz

Son düzenleme:
Heheh dimi belki de faydama olacak bu durum ama artık fitlik ne kalmadı titizcim. Bugün itibari ile 69 um. 70 i görmeye ne kaldı
Ya artık dönse bebikim diyorum. Şaka maka çok zor oluyor böyle. Akşam işten gelince ilk işim sütyeni fırlatmak oluyooo:92: uyhhh daraldım

Olsun belki sabitlersin 70 de :97: seninle aynı kilo almışız günlerimizde aynı sayılır.ama birbuçuk aydır o kadar dikkat ettim yediklerime bu seferde benim doktor bişe derse çatıcam artık.Allah kolaylık versin hepimize canım.

günaydınlarrrrr biz yataktan resmen sürünerek kalktık yaa doyamıadım uykuyaaa ama çok uyuyan çok şişer komşumdan tecrübeliyim
capon balıgı gibi geziyodu son 3 ay o yüzden zorla kalktım gayfaltı yapıyorum çamaşırlarımı astım söylee ilerleyen saatlerde mutfak tezgahımıda
silcem bittiiiiiii

çok geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum kayınvalidene ve sanaa
maşallah kızınaaaakocaman olmuş yawwwww
ohhh maşallah bebikineeeee herkesler bebiş görmeye gitmişşşş
geçmiş olsun canım grip salgın galibaa dikkat et kendineee
zeynepcim çok geçmiş olsun inşallah cabuk gecer canımmmm
leynaa o nasıl gece öyle yaaa aman allahım kız sen böyle şeylerden uzak durrr

emelcim kızına maaşallh.benimde oğlum terti en son kontrolde dönmüştü umarım senin kızında döner.sağlıklı olsunlarda varsın normal doğum olmasın sıkıntı yapma.

masallah cnm kızınaıns 36, haftana kadar seklı degısır yoksada onemlı degıl dogum seklı saglıkla dogsunlarda nörolojıdende guzel haberlerle gelırsın ıns cnm

çok teşekkürler canım inşallah nörologdan güzel haberlerle gelirim gelince size de haber veririm..
Canım maşallah tam haftasıyla uyumlu görünüyor.. Duruşu değişmezse yapacak bişey yok napıcaksın canım. Sezeryanında iyi yanları var, onu düşün.
Hayırlısı neyse o olsun hakkında.
evet canım çok şükür haftasıyla uyumluaynen canım sezeryanında olumlu yanları var tabi Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah..

çok teşekkürler canım benim kayınvalidem de tansiyon var şeker var ama ne desek te tuttu illa kötü olmayı bekledi aynen çocuk gibiler..
kendini suçlama denizcim emin ol hep bir ağızdan tutma deseydiniz de yine tutardı güzel haberlerini bekliyoruz denizcim..

havayı serın bulmusken evımı sılıp supurım sıcaklarda cok zor oluyodu ter ıcınde kalıyodum sımdı rahat rahat yaparım barı bırazda utum var sonrada onu yaparım serın havayı bulmusken degerlendırım

havayı serın bulmusken evımı sılıp supurım sıcaklarda cok zor oluyodu ter ıcınde kalıyodum sımdı rahat rahat yaparım barı bırazda utum var sonrada onu yaparım serın havayı bulmusken degerlendırım

bebıslerımızın masallahı var emelcim masallah senın mınıgınede umarım nörolojı doktorundanda guzel haberlerle gelısın gecmıs olsun grıbın gecmemıs
çok teşekkürler tatlım evet hala gribim geçmedi ne yazıkki bakalım doktorun yazdığı antibiyotiği almıştım ama kullanmamıştım mikrobik olmadığı için eğer kullan derse kullanıcam artık sesim hiç çıkmıyo çünkü
çok sağol canımm

emelcim kızına maaşallh.benimde oğlum terti en son kontrolde dönmüştü umarım senin kızında döner.sağlıklı olsunlarda varsın normal doğum olmasın sıkıntı yapma.

canım benimki de detaylı ultrasonda tersti sonra 6. aydaki kontrolümde baş pozisyondaydı bu ay yine makat pozisyonda tatlım inşallah yine döner baş pozisyonuna..aynen nejlacım sağlıklı olsunlar da üzmüyorum hiç kendimi..

şu hemoroid denen illet kendini her gösterdiğinde resmen şok oluyorum kalpten gidicem yaaaa
ya kızlar zorlanmadan tuvaletimi yapınca bile kanıyo cuma doktora söylicem yoksa sebebim olcak hee

Selam kızlarrrr... Allah'a şükürler olsun İzmir bile azda olsa 1-2 derece düştü. İnşallah daha da serinler. Deniz'ciğim geçmiş olsun. Hem sana, hem kayınvalidene. Bebişlerini görenlerede gözleri aydın herşey yolundaymış. Dr.um beni iki haftada bir nstye çağırıyor artık, yarın ikinci nstme gireceğim bende. İnşallah bişeycikler çıkmaz.

Maşallah bebişin büyümüş. İnşallah dönerde yavrucuğun, zaten dönmesede biliyorsun sorun değil. Sezeryan olursun ne olacak sanki. Bende de çok fena bir bel ağrısı var Emel, dünde demiştim. Nörolog hamileyken ne yapabilir ki. Fiziğe sokacağınıda zannetmıyorum. Git gel bakalım ne diyecek. Bizi de haberdar et.

kızlar merhaba
..bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi.midem çok kötü hem yanma var hemde hamileliğin ilk dönemlerinki gibi bulantı,halsizim bayılcak gibi hissediyorum kendimi,ayaklarımın altı yanıyo. bide bunlar yetmiyo gibi netten kalkıp doğum vidiosu izledim hem normal hemde sezeryan çok kötü oldum.vucudum kasıldı izlerken, izlemediyseniz kesinlikle bu dönemlerde bu tarz video izlemeyin.

bende grıpte kullananmam antıbıyotık hatta oglumun atesı 39 derece bıle olsa wıralenfeksıyonların hıcbırınde babası antıbıyotık kullandırmaz bence gıdınce kanına baktır ınatla gecmeyen grıplerde bazen kanda mıkrop cıkıyo baska bı enfeksıyon da oluyo kanda mıkrop cıkarsa kullanırsın yoksa ıcsende anı surede gecer ıcmesende :) rabbım sıfa versın

şu hemoroid denen illet kendini her gösterdiğinde resmen şok oluyorum kalpten gidicem yaaaa
ya kızlar zorlanmadan tuvaletimi yapınca bile kanıyo cuma doktora söylicem yoksa sebebim olcak hee

azkaldı dogumdan sonra azalır yada gecer benım ılk gebelıgımdede vardı sonra azaldı gecmısı onemlı gecmıste yoksa dogum sonrası gecebılır ılac tedavısı varmı bılmıyorum ama bı yakınım amelyat oldu o duruma dusmeyız ınsallah .
aksama ne yemek yapıcaksınız esım ıftar sevıncını yasasın dıye yarım hıssetmesın dıye onunla yedık yemegımızı ama dokundu o saate onunla sadece karpuz salata fılan yıycem bugun canım hıc bısey cekmıy yapıcak yemekte aklıma gelmıyo corbamız var soguk corba kımı ayran ası dıyo ona yogurtla yapılan hanı salata ve karpuz koyucam kosaf ve ıceceklerde tamam ana yemegım yok bu arada soguk corbayı hem sızın ıcın hemde oruc tutan eslerınız ıcın tavsıye ederım bence yazın en ıyı seyı bu canınız cekmezse tarıf edıyım cok kolay vede uzun sure yenılebılır ben kahvaltıda bıle ıcıyorum ıcıne buz atıp

Son düzenleme:
kızlar günaydın ben grip oldum
geçmiş olsun canım d,kkat et kendine ,ılık ılık bişeyler tüket.

maşallah canım bebişine kocaman olmuşş
denizcim geçmiş olsun kayın validen en kısa zamanda çıkar inş. merak etme ,bu arada hemoroit için banada aynı iilaçları vermişti dr.anestol dışında,bikaç gün içinde rahatlattı,bende bırakıverdim:26:,yanlız bu anestolle memeleri içeri sokma olayı nasıl ki acaba ,keza ben henüz bi cerraha falan gitmedim ,kadın doğum dr.um yazdı bunları bana??
kızlaarr sanırım kendime nazar değdirdim ,geceleri rahat uyuyodum ,3-4 kez wc dışında ,ama bu gece nerdeyse 10 oldu ,damla damla geliyo ama acayip çokmuş gbibi yanıyo ,sanırım üşüttüm idrar yollarımı,bide ellerim öyle şiştiki resmen boğumları kaybolmuş gibiydi ,kapatıp açarknde çok acıyodudün iş yaptım ondanmı bukadar şiştiki acabaa:26:yani tuzu tam kesmedim ,azar azar yiyorum ama dünde çok yemedim haniii:26:ayy bilmiyorum inş.çok şişmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…