2011 Ekim Anneleri

Senin duygularını çok merak ediyorum Eslem, herşeyi çift yaşıyorsun gibime geliyor. Maşallah size Biz tek bebişimizin yüzünü gözünü merak ediyorken, sen hem oğluşunu hem kızını merak ediyorsun. Çok heyecan verici...

Kızlar buradan okuyordumda inanamıyordum. Benimki bugün kasıklarımı çürüttü. Az önce bir vurdu yerimden hopladım. Büyüdükçe hareketleride sertleşiyormuş demek. Maşallah suphanallah, güçlü erkekim benim

çok heyecanlıyım sibelim evde hep onları hayal ediyorum bi tanıdıklarında ikizleri var biri erkek biri kız 2yaşına geldiler oynarlarken bazen erkek kızı dolaba kapatıyomuş düşünüyorum 4 kişilik bi aile nasıl olucaz çok merak ediyorum

maşallah cnm bende çok merak eder oldum şu nst yi gidip bi giresim var :)))
maşallah kuzuya tatlım umarım sende biran önce sıkıntılarından kurtulursun
hemen hemen aynı sorunların hepsi bendede var cnm az daha dayanıcaz napalım izleme öyle şeyler bende başlarda çok izlerdim onlar beni çok korkutmustu geceleri rüyalarıma giriyordu onları izlemeyi bıraktığımdan beri daha rahatım artık

cnm sistit olmussun bol bol su içeceksin başka yapacak bişey yok monurol diye bi ilaç var tahminimce drunu ararsan onu önerecektiir sana çok geçmiş olsun

kızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?

canım ben aldım ,ama görümcem eczaneden numunelerini getirdi bana büsürü ,para vermedim yani.

kızlar oruç tutmuyoruz ya biz,bunun için fitre vercekmiyizki??annem soruyo şimdi kime vercen fitreni diye,bende bi bilene danışıyım dedim??

bu arada yslzytn Edaa beni unuttun beniii görmedinmi göbüşümü bakiiimm???

Son düzenleme:
geecen gece dinledim tv.de şu an hamile yada gecici rahatsızlığı olanlar sefere cıkanlar..vs ramazandan sorna tutabilecek durumda olanlar fitre vermeyecek, kazasını tutacaklarmış Sansee..hali hazırda tutma gücümüz olacak sonuçta doğumdan sonraki zamanlarda

kızlar ya aklıma takılan bişey var,

32. hafta calışabilri raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanırsak doğum sonrası iznimizden düşüyor mu? araştırıp bilgi
sahibi olan var mı??

bide bebek 40. haftada doğmazsa yine doğum sonrası izninden düşünyormu uzatmalar?

kızlar sahurda felaket midem yandı ve hala yanıyor yokmu bir çaresi..uff son dönem ne zormuş hergün yeni şikayetlerim oluyor

Yegenine cok uzuldum, ama sakin pes etmesin mahkemeye versin calistigi firmayi. Hamile iken isten atmak mi! Hem de 6 yildir calistigi firmadan! Nerde oyle yagma! Buyuk ihtimal davayi kazanir ve ya ise iadesi yapilir ya da firma epey bir tazminat odemek durumunda kalir. Sonucta Turkiye'de calisani koruyan saglam kanunlar var ve mahkemenin "performans dusuklugu"nu sebep olarak bile kabul etmez. "Performansinin dusuk oldugunu hamile kalinca mi farkettiniz? 6 yildir kafaniz nerdeydi" derler yani. Yegenin hakkini yedirmesin, basvursun mahkemeye derim.

bence vermeliyiz canım.sonuçta çocuklarda oruç tutmuyor ama onlarında fitresi veriliyor.bir ailede kaç kişi varsa onun kişi başına ne düşüyorsa hesaplanıp ona göre veriliyor.başka bir arkadaş sanırım fitreyi tutulmayan günlerin yerine verilen para ile karıştırmış.fitrenin buseneki tutarı kişi başına en fazla 10 lira sanırım fazlasını isteyen verir zaten.

aa doğru diyorsun arkadaşım ben oruç tutamayan kişilerin vereceğini dinledim ve söyledim, haklsıın fitre verilecek elbet ki zaten oldukça az bi tutar diye hatırlıyorum gecen yıldan,

kızlar sahurda felaket midem yandı ve hala yanıyor yokmu bir çaresi..uff son dönem ne zormuş hergün yeni şikayetlerim oluyor

Dün kızlardan biri demişti Şeyma, 2 yudum soğuk süt içip bekleyecekmişsin geçmesini. Bir dene istersen.

7,5 liraymış bu yıl canım artık ona göre durumumuza göre vericez bir şeyler allah kabul etsin...

aa doğru diyorsun arkadaşım ben oruç tutamayan kişilerin vereceğini dinledim ve söyledim, haklsıın fitre verilecek elbet ki zaten oldukça az bi tutar diye hatırlıyorum gecen yıldan,

ya zaten bikere verilen bi para var her yıl; benim dediğim tutmadığımız her gün için verilecek bi miktar varmı ,misal fitre 7 tl ise ,29*7=203 tl de vercezmii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…