kızlar babamız mesaj atmış ama bana değil çocuklarına nasılsınız demiş babanız sizi çok özledi sizi yerim diye ama ilginç olan çocuklrın ismini yine değiştirmiş delirtçek bu kocam beni ayda bi kere mutlaka çocukların ismi değişiyo şimdide emirle-eslem olmuş bakalım hayırlısı:84:
Senin duygularını çok merak ediyorum Eslem, herşeyi çift yaşıyorsun gibime geliyor. Maşallah sizeBiz tek bebişimizin yüzünü gözünü merak ediyorken, sen hem oğluşunu hem kızını merak ediyorsun. Çok heyecan verici...
maşallah cnmtekrar merhaba kızlar.doktordan geldim.maşallah çok iyi dedi kızımıza.uyuyodu o anda.ağzını açtı kapadı çok güzeldi.yüzü bize dönüktü.Allahım sağ salim doğsun da.bidahakine nst ye alcam artık dedi. kızım 1670 gr. 40 cm. olmuş.maşallah kızıma.
maşallah kuzuya tatlımkızlar günaydınn hepinizi kocaman öpüyorumm
dün doktorumuza gittik çok şükür bebeğim gayet iyi 1300 gr olmuşen son 750 gr dı teyzeleri.. erken doğumdan korkuyodum öyle bi tehlikem yokmuş rahim uzunluğu 4.5 cm miş.. yalnız benim minik kuzum makat pozisyondaymış 36. haftada doğum şekline karar verilecekmiş ama duruş değişmezse sezeryan olucak mecburen çünkü % 20 bebekte zeka problemi olarak doğabilrmiş ki bence çok yüksek bi olasılık..
doktoruma belimden ayağıma kadar atan ağrılarımı tarif ettim bugün 13:20 de nöroloji den randevu aldım bakalım nörolog ne dicek..
gribim hala devam ediyo bu arada bugün kbb uzmanına bi daha gidicem.zaten artık sosyal aktivitem gündüzleri doktora gitmekten ibaret oldu
hemen hemen aynı sorunların hepsi bendede var cnm az daha dayanıcaz napalımkızlar merhaba
..bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi.midem çok kötü hem yanma var hemde hamileliğin ilk dönemlerinki gibi bulantı,halsizim bayılcak gibi hissediyorum kendimi,ayaklarımın altı yanıyo. bide bunlar yetmiyo gibi netten kalkıp doğum vidiosu izledim hem normal hemde sezeryan çok kötü oldum.vucudum kasıldı izlerken, izlemediyseniz kesinlikle bu dönemlerde bu tarz video izlemeyin.
geçmiş olsun canım d,kkat et kendine ,ılık ılık bişeyler tüket.
maşallah canım bebişine kocaman olmuşş
denizcim geçmiş olsun kayın validen en kısa zamanda çıkar inş. merak etme ,bu arada hemoroit için banada aynı iilaçları vermişti dr.anestol dışında,bikaç gün içinde rahatlattı,bende bırakıverdim:26:,yanlız bu anestolle memeleri içeri sokma olayı nasıl ki acaba ,keza ben henüz bi cerraha falan gitmedim ,kadın doğum dr.um yazdı bunları bana??
kızlaarr sanırım kendime nazar değdirdim ,geceleri rahat uyuyodum ,3-4 kez wc dışında ,ama bu gece nerdeyse 10 oldu ,damla damla geliyo ama acayip çokmuş gbibi yanıyo ,sanırım üşüttüm idrar yollarımı,bide ellerim öyle şiştiki resmen boğumları kaybolmuş gibiydi ,kapatıp açarknde çok acıyodudün iş yaptım ondanmı bukadar şiştiki acabaa:26:yani tuzu tam kesmedim ,azar azar yiyorum ama dünde çok yemedim haniii:26:ayy bilmiyorum inş.çok şişmem...
baktım canım hayırlı olsun tekrar arabalı olanımı aldınb boxs alt değiştirme seti aldım parami.com
primadan aradılar sonunda sekiz ağustostan sonra kargo edeceklermişşşşş
kızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?
kızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?[/QUOTE
ben aldım 10 mg 20 TL mathercare den aldım
BEN EN KÜÇÜK OLANINI 10 GR. aldım 15 tl filiz, yetiyormuş zaten , doğumdan önce 10 gün doğumdan sonrada 1*-15 gün kullanılıyormuşkızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?
geecen gece dinledim tv.de şu an hamile yada gecici rahatsızlığı olanlar sefere cıkanlar..vs ramazandan sorna tutabilecek durumda olanlar fitre vermeyecek, kazasını tutacaklarmış Sansee..hali hazırda tutma gücümüz olacak sonuçta doğumdan sonraki zamanlardacanım ben aldım ,ama görümcem eczaneden numunelerini getirdi bana büsürü ,para vermedim yani.
kızlar oruç tutmuyoruz ya biz,bunun için fitre vercekmiyizki??annem soruyo şimdi kime vercen fitreni diye,bende bi bilene danışıyım dedim??
bu arada yslzytn Edaa beni unuttun beniiigörmedinmi göbüşümü bakiiimm???
canım tabiki karar senin ama ben çalışırdım sonuçta işveren önünde bir doğum olduğu halde bunu kabul ediyorsa çok şanslısın demek benim yengem mühendis 6 yıldır çalıştığı köklü bir firma hamileliğinde işten çıkardı sebep performans düşüklüğü....
çalışanlar hepimiz bırakacağız bebeğimizi hem sen şanslısın ki annen ve baban gelcekmiş biz ne yapalım ellere bıraklıcaz sadece dua ediyorum alllah korkusu olan bir insanla karşılaşalım diye,
bir de alt komşum ücretsiz izne ayrıldı sakin evcimen bir kız ama inan çıldırdım diyor sakın ayrılma, ben de düşünüyordum ama vazgeçtim, sonuçta bebeklerimizin sağlam psikolojisi olan bir anneye ihtiyacı var...
canım ben aldım ,ama görümcem eczaneden numunelerini getirdi bana büsürü ,para vermedim yani.
kızlar oruç tutmuyoruz ya biz,bunun için fitre vercekmiyizki??annem soruyo şimdi kime vercen fitreni diye,bende bi bilene danışıyım dedim??
bu arada yslzytn Edaa beni unuttun beniiigörmedinmi göbüşümü bakiiimm???
bence vermeliyiz canım.sonuçta çocuklarda oruç tutmuyor ama onlarında fitresi veriliyor.bir ailede kaç kişi varsa onun kişi başına ne düşüyorsa hesaplanıp ona göre veriliyor.başka bir arkadaş sanırım fitreyi tutulmayan günlerin yerine verilen para ile karıştırmış.fitrenin buseneki tutarı kişi başına en fazla 10 lira sanırım fazlasını isteyen verir zaten.
kızlar sahurda felaket midem yandı ve hala yanıyor yokmu bir çaresi..uff son dönem ne zormuş hergün yeni şikayetlerim oluyor
kızlar sahurda felaket midem yandı ve hala yanıyor yokmu bir çaresi..uff son dönem ne zormuş hergün yeni şikayetlerim oluyor
bence vermeliyiz canım.sonuçta çocuklarda oruç tutmuyor ama onlarında fitresi veriliyor.bir ailede kaç kişi varsa onun kişi başına ne düşüyorsa hesaplanıp ona göre veriliyor.başka bir arkadaş sanırım fitreyi tutulmayan günlerin yerine verilen para ile karıştırmış.fitrenin buseneki tutarı kişi başına en fazla 10 lira sanırım fazlasını isteyen verir zaten.
aa doğru diyorsun arkadaşım ben oruç tutamayan kişilerin vereceğini dinledim ve söyledim, haklsıın fitre verilecek elbet ki zaten oldukça az bi tutar diye hatırlıyorum gecen yıldan,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?