yok canım onu vermiyorsun orucunun kazası yapacaağın için para versende olmuyor.o parayı sağlık durumu tutmaya hiç bir zaman elverişli olmayan için geçerli olan bişey bizim durumumuz geçici olduğu için biz kazasını yapıcaz Allah nasipederse.ya zaten bikere verilen bi para var her yıl; benim dediğim tutmadığımız her gün için verilecek bi miktar varmı ,misal fitre 7 tl ise ,29*7=203 tl de vercezmii??
ohhh şükür bitirdim geçmişi.
dün ben yokken göbüşler eklenmiş maaşaallah hepsi çok güzel.
denizcim sana ve kayınvalidenede geçmiş olsun.l
hoşbulduk canım benim
inşallah en hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı olsun da denizcim sezeryanda olsa farketmez..ben de ters geldiğim için sezeryana almışlar annemi hem de annem sancıları başlayıp gitmiş doktora biz ana kız doğru duruşu tutturamıyoruz galiba
inşallah denizcim kötü bi şey çıkmaz bakalım belki nörolog da fizik tedaviye gönderir beni mr da çekemiyorlar ama nasıl anlayacaklar bilemiyorum belki hareket falan verirler belimi güçlendirmek için... canım sende bel fıtığı vardı dimi sen nasıl oldun bu süreçte?
tatlım benim de sürekli şikayetlerim var artık kendimden sıkıldımilk 3 ay bile daha iyiydi sanki...
deniz gecmıs olsun kayınvaldene annemde tansıyon hastası bırde ananeme bakıyor suan ananem gece uyutmuyor onu rabbım onları korusun tansıyon hastalarının cok dıkkat etmelerı gerek
günaydınlarrrrr biz yataktan resmen sürünerek kalktık yaa doyamıadım uykuyaaa ama çok uyuyan çok şişer komşumdan tecrübeliyim capon balıgı gibi geziyodu son 3 ay o yüzden zorla kalktım gayfaltı yapıyorum çamaşırlarımı astım söylee ilerleyen saatlerde mutfak tezgahımıda silcem bittiiiiiii
çok geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum kayınvalidene ve sanaa
şu hemoroid denen illet kendini her gösterdiğinde resmen şok oluyorum kalpten gidicem yaaaa ya kızlar zorlanmadan tuvaletimi yapınca bile kanıyo cuma doktora söylicem yoksa sebebim olcak hee
kızlar merhaba
..bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi.midem çok kötü hem yanma var hemde hamileliğin ilk dönemlerinki gibi bulantı,halsizim bayılcak gibi hissediyorum kendimi,ayaklarımın altı yanıyo. bide bunlar yetmiyo gibi netten kalkıp doğum vidiosu izledim hem normal hemde sezeryan çok kötü oldum.vucudum kasıldı izlerken, izlemediyseniz kesinlikle bu dönemlerde bu tarz video izlemeyin.
denizcim geçmiş olsun kayın validen en kısa zamanda çıkar inş. merak etme ,bu arada hemoroit için banada aynı iilaçları vermişti dr.anestol dışında,bikaç gün içinde rahatlattı,bende bırakıverdim:26:,yanlız bu anestolle memeleri içeri sokma olayı nasıl ki acaba ,keza ben henüz bi cerraha falan gitmedim ,kadın doğum dr.um yazdı bunları bana??
sanırım kendime nazar değdirdim ,geceleri rahat uyuyodum ,3-4 kez wc dışında ,ama bu gece nerdeyse 10 oldu ,damla damla geliyo ama acayip çokmuş gbibi yanıyo ,sanırım üşüttüm idrar yollarımı,bide ellerim öyle şiştiki resmen boğumları kaybolmuş gibiydi ,kapatıp açarknde çok acıyodudün iş yaptım ondanmı bukadar şiştiki acabaa:26:yani tuzu tam kesmedim ,azar azar yiyorum ama dünde çok yemedim haniii:26:ayy bilmiyorum inş.çok şişmem...
tünaydın güzel anneler ve bebeleri
denizcim inşallah ilaçların işe yarada ameliyat olmak zorunda kalmassın canım tekrar çok geçmiş olsun sana da kayınvalidenede Allah acil şifalar versin canımm..
denizcim
kayınvalidene geçmiş olsun acil şifalar
bu arada artık ben evde kocimin donları ve atletleriyle dolaşıyorum çok rahat oluyo tavsiye ederim artık aşkım çbuk bana bişeyler getir bu tshirtle yandım dediğimde zavallım kendi atletlerinden getiriyo
Kuzum bende izlemiştim bu tür videoları ama ben pek etkilenmem, ama gerek yok izlemeye. Hiç kötü olma tek bizim başımıza gelmiyorki bu olay düşün dünyada kaç kişi yaşıyor şuan hepside bu şekilde dünyaya geldiMilyarlarca insan doğum yaptığına göre biz hayli hayli yaparız.
uyuyakalmısım ama yatağımdaumarım kuzum bana saydırmamıştır içerde açlıktan (
slm kızlar ikeadan beşigimizi aldık hensvik serisi masif ahsap arkilik boya beyaz renkli dün dayanamadık eşim kurdu çok güzel içinde kızımı hayal ettim bugünde bebek arabamız geldi chicco lite way ametist renginde oda çok güzel ve çok kullanıslı resimlerini çektim ama yüklemeyi ögrenince resimleri atıcam insallah kendinize çok iyi bakın bebişlerede tabiii
kızlar babamız mesaj atmış ama bana değil çocuklarına nasılsınız demiş babanız sizi çok özledi sizi yerim diye ama ilginç olan çocuklrın ismini yine değiştirmiş delirtçek bu kocam beni ayda bi kere mutlaka çocukların ismi değişiyo şimdide emirle-eslem olmuş bakalım hayırlısı:84:
kızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?
kızlar ya aklıma takılan bişey var,
32. hafta calışabilri raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanırsak doğum sonrası iznimizden düşüyor mu? araştırıp bilgi
sahibi olan var mı??
bide bebek 40. haftada doğmazsa yine doğum sonrası izninden düşünyormu uzatmalar?
VOM SANA BİRSEY DANISMAK İSTİYORUM CNM
yanlıs hatırlamıyosam yurtdısındaydın (hollanda ) .hiç mustela marka ürünlerin fiyatları hakkında bilgin var mı orda nasıl fiyatlar? ben catlak kremini kullanıyorum cok da memnunum bebişe de onun sampuan vs alıcam.bu ay sonu da yurtdısına cıkıcam catlak kremim de bitmek üzere burdan mı alsam yoksa beklesem yaglarla idare edip ordan mı alsam bilemedim.büyük boyunu 150 ml 75 e fln almıstım burdan.ona göre bebegin setini de burdan ya da yurtdısından alıyım diyporum
yanlıs hatırlamıyosam yurtdısındaydın (hollanda ) .hiç mustela marka ürünlerin fiyatları hakkında bilgin var mı orda nasıl fiyatlar? ben catlak kremini kullanıyorum cok da memnunum bebişe de onun sampuan vs alıcam.bu ay sonu da yurtdısına cıkıcam catlak kremim de bitmek üzere burdan mı alsam yoksa beklesem yaglarla idare edip ordan mı alsam bilemedim.büyük boyunu 150 ml 75 e fln almıstım burdan.ona göre bebegin setini de burdan ya da yurtdısından alıyım diyporum
öncelikle geçmiş olsun canım,dikkat et kendine yaz gribi çok kötü oluyor.
bu arada sabah bende gördüm paraminide b box alt değiştirme setlerini ama karar veremedim alıp almamak konusunda. sen maşallah internetten bulduğunu kaçırmıyorsun bravo valla.
teşekkür ederim, arayıp sorayım ben de aklıma gelen her seyi :)Yıllık izinle doğum izni birbirinden farklı oluyor. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırsan, çalıştığın süre doğumdan sonraki iznine ekleniyor. Yıllık izninse yıllık izin sürenden düşüyor diye biliyorum ben. ALO SGK hattının telefonu 170. orayı arayıp sorabilirsin istersen, bilgi veriyorlar.
rumuzcum sağolsun ondan öğrendim gün aşırı arıyorum, adamların telefon sapığı oldum
Kızlar kayınvalidem eve dönmüş, çok şükür.
Vertigo hastalığı teşhisi koymuş doktorlar. kulaklarına da baktıracakmış daha sonra. bizden kimde vardı ki, zeyneb1982 sende mi vardı. çok kötü bişe değildir inşallah.
kızlar karnımın altındaki agrı geçmiyor çok sancı yapmıyor ama çok rahatsız ediyor sizdede varmıııı
Merhaba Anne adaylari,
Dogumuma az kalmis olmasina ragmen dun cok guzel bir is teklifi aldim, ancak baslayip baslayamamaya karar veremiyorum. 1 ay calisip sonra 3 ay dogum iznine ayrilmam lazim. 3 ayin sonunda ise calisirsam annem ve babam evime gelip bebegime bakmayi kabul ettiler. Ne yapacagimi bilmiyorum. Ilk cocugum. Birakip ise gidebilir miyim? 3 aylik cocuk cok kucuk olur. Esim de cok sicak bakmiyor calismama, bir yandan da bebege daha iyi bir gelecek saglamak icin calismak sanki daha dogru olur diye aklimdan gecmiyor degil. Para harcayan bir insan olmadigim icin cok sukur geciniyoruz su anda.
Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Calisacak misiniz ya da dusunur muydunuz calismayi?
Selamlar
merhaba kızlar herkese günaydın .ben 28 haftalık hamileyim.çok kötü belim ağrıyor sizdede aynı sıkıntılar varmı.bu arada doktorum 10 ekımden ıtıbaren doğumu bekle son gun 30 ekım dedı .neden tam gununu söylemedı.bazı arkadsların günlerini söylemiş doktoru.??
Günaydın arkadaşlar. hastaneye gittim, işim erken bitti erken geldim. herkes iyidir umarım.
gece kayınvalidem rahatsızlandı, eşimin kardeşi ve kayınpederim hastaneye götürdüler saat 3'ten beri hastanede yatıyor. İki gündür oruç tutuyor, yaşlı, tansiyon hastası.iyi olmadığını hissediyordum ben. oruç tutabilmek için kötüyüm de demiyordu, ama anlamıştım ben kötü olduğunu. gece tansiyon sorunu olmuş, hastaneye gitti halen yatıyor. baş dönmesini durduramıyorlar. tomografi çekilecek saat 11 gibi. inşallah kötü bir şey olmaz. dua edin kızlar nolur.
kızlar sahurda felaket midem yandı ve hala yanıyor yokmu bir çaresi..uff son dönem ne zormuş hergün yeni şikayetlerim oluyor
soğuk ayran çorbasının tarifini bilen varmı pratik bir tarifi olan canım istedi de:78:
selam güzel annelerçok güzel bir gece geçirdim dün. eşim sortie'deki fishmekan'da yer ayırtmış evleme yıl dönümümüzü kutlamak için. bu arada ramazan'da ne kadar çok alkol alan var.. kuruçeşme tarafına ramazan uğramamış resmen.. arabayı bıraktık valeye içeri giriyoruz tam insanlar dönüp dönüp bana bakıyo, kızın birini sevgilisi tutmasa merdivenlere kapalanacaktı nerdeyse bi kadın "aa karnı burnundaaaaaaaa" dedi. ben de dönüp " hamileyim hanım efendi, sağır değilim" dedim, kocişle gülüştük geçip gittik ne komik insanlar var yahu
tatlım bende 16.-17. haftadan beri ara sıra oluyor, doktorum rahim büyümesine bağlım olduğunu söyledi. o yüzden ben kafama takmıyorum.
ne iyi iş verenmiş o öyle : ) beni 3. ayın sonunda performans düşüklüğü bahanesiyle işten çıkardılar ama olsun kol gibi bir tazminat davası ve ayrı olarak işe iade davası açtım : ) ev almak için biriken paranın üstüne kredi çekeriz diyorduk eşimle ama şimdi dava bitsin, kredinin çoğunu sağolsun eski patrondan alıcambebekten sonra çalışıp çalışmamak sana kalmış, mesela benim için bu olay yeni bir kapı açtı. uzun zamandır eşim kendi işimi yapmamı istiyordu ama hep erteliyorduk. bu olay sayesinde kendi şirketimi kurdum. 2-3 haftaya kadar da yanıma bir yardımcı alıcam, böylece bebeğimle daha çok ilgilenebilcem ve aynı zamanda çalışıcam inşallah allah izin verirse.. zaten böyle olması çok iyi oldu çünkü sabahtan akşama kadar dayanamazdım ben sanırım bebeğimi bırakmaya..
tatlım sadece sezeryanda tam tarih verebiliyor doktorlar...
denizcim çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir inşallah kayınbaliden, (iyi kayınvalideler hastalanır, benimki gibiler bizi mezara sokar onlara bişey olmaz)
mide yanması bende de oluyor, genelde baharatlı şeyler yiyince daha çok oluyor. dikkat et canım..
bir de su online magazayi buldum, ama bilmem aradigin urunler orda var mi: Mustela - De echte 24-uurs drogist
teşekkür ederim, arayıp sorayım ben de aklıma gelen her seyi :)
Ben de meniere hastalığı vardı yani 1kez oldu ilacını kullandım tekararlamadı, meniere vertigonun bi alt safhası,
orta kulaktaki dengeyi sağlayan kısmın zarar görmesi ya da iltihap yapması diyebilirim sana,
ilaçla antibiyotikle tedavisi mümkün, ama malesef ki takrarlayabiliyor,, ayakta durma güclüğü, baş dönmesi ve denge kaybı yapıyor...
evet vertigo bende var atak tuttumu varya dünya başına yıkılıyor hareketsiz bir hafta yattım ben birde çok şiddetli bulantıyla geliyor.tedavi oluyor o atak için ama tekrarlıyor.yukarı ve aşağı bakmıycaksın anında atak başlıyor.allah süşmanıma vermesin
Geçmiş olsun canım. Ya oruç mu tetiklemiş?Kızlar kayınvalidem eve dönmüş, çok şükür.
Vertigo hastalığı teşhisi koymuş doktorlar. kulaklarına da baktıracakmış daha sonra. bizden kimde vardı ki, zeyneb1982 sende mi vardı. çok kötü bişe değildir inşallah.
selam güzel annelerçok güzel bir gece geçirdim dün. eşim sortie'deki fishmekan'da yer ayırtmış evleme yıl dönümümüzü kutlamak için. bu arada ramazan'da ne kadar çok alkol alan var.. kuruçeşme tarafına ramazan uğramamış resmen.. arabayı bıraktık valeye içeri giriyoruz tam insanlar dönüp dönüp bana bakıyo, kızın birini sevgilisi tutmasa merdivenlere kapalanacaktı nerdeyse bi kadın "aa karnı burnundaaaaaaaa" dedi. ben de dönüp " hamileyim hanım efendi, sağır değilim" dedim, kocişle gülüştük geçip gittik ne komik insanlar var yahu
............................
mide yanması bende de oluyor, genelde baharatlı şeyler yiyince daha çok oluyor. dikkat et canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?