2011 Ekim Anneleri

VOM SANA BİRSEY DANISMAK İSTİYORUM CNM
yanlıs hatırlamıyosam yurtdısındaydın (hollanda ) .hiç mustela marka ürünlerin fiyatları hakkında bilgin var mı orda nasıl fiyatlar? ben catlak kremini kullanıyorum cok da memnunum bebişe de onun sampuan vs alıcam.bu ay sonu da yurtdısına cıkıcam catlak kremim de bitmek üzere burdan mı alsam yoksa beklesem yaglarla idare edip ordan mı alsam bilemedim.büyük boyunu 150 ml 75 e fln almıstım burdan.ona göre bebegin setini de burdan ya da yurtdısından alıyım diyporum

ya zaten bikere verilen bi para var her yıl; benim dediğim tutmadığımız her gün için verilecek bi miktar varmı ,misal fitre 7 tl ise ,29*7=203 tl de vercezmii??
yok canım onu vermiyorsun orucunun kazası yapacaağın için para versende olmuyor.o parayı sağlık durumu tutmaya hiç bir zaman elverişli olmayan için geçerli olan bişey bizim durumumuz geçici olduğu için biz kazasını yapıcaz Allah nasipederse.

ohhh şükür bitirdim geçmişi.
dün ben yokken göbüşler eklenmiş maaşaallah hepsi çok güzel.
denizcim sana ve kayınvalidenede geçmiş olsun.l

evet kızlar yeri gelmişken ben de beğeneyim sizi sansee ve edacım ikiniz de çok güzelsiniz maşallah çok tatlı gözüküyordunuz.
Teşekkür ederim nejlacım.

valla bilemiciiim şekercim armut dibine düşer derler ama senin pamuğunun gönlü ne ister, ne yapar bekleyip görücez.
hamilelik öncesi belim için doktora gittim. mr da çektirdim. klostrofobim var, bayılıyordum cihazın içinde. bir daha oraya girmemek için belimin iyileşmesi için ne gerekiyorsa yaparım. ilaç verecekti dr, bir ay sonra hamilelik planladığımız için içemedim canım. hamilelik sonrası tedavi olucam. o süre içinde aşırı kilo alma dedi bana. fizik tedaviye gitmemi söyledi.
şu anları ilk üç aya tercih ederim ben. (şimdilik :)) mide bulantısı (enn kötüsüydü. aklıma geldikçe hala midem bulanıyor) ve halsizlik, sürekli uyku hali daha kötüydü bence.

deniz gecmıs olsun kayınvaldene annemde tansıyon hastası bırde ananeme bakıyor suan ananem gece uyutmuyor onu rabbım onları korusun tansıyon hastalarının cok dıkkat etmelerı gerek

Teşekkür ederim canım. Allah annene kolaylık, anneannene de acil şifa versin inşallah.

kızz canom şu hamilelikte hiç bi şeye aş ermedim de, uykuya aş eriyorum onu da ballandıra ballandıra anlatıyosun ya ne diyim sana :) şaka yapıyorum, dinlen güzelce özgürü büyüt canım sen, yarasın.
teşekkür ederim, çabucak iyileşiriz inşallah.

şu hemoroid denen illet kendini her gösterdiğinde resmen şok oluyorum kalpten gidicem yaaaa ya kızlar zorlanmadan tuvaletimi yapınca bile kanıyo cuma doktora söylicem yoksa sebebim olcak hee

ben de o kadar kötüydüm ama şu ilaçlar işe yarıycak inşallah canım. cuma doktora gittiğinde şu ilaçları bir sor istersen, okeylerse kullan sen de rahatla : Proctolog krem mb, anestol pomad, Proctolog supp (fitil). sana da geçmiş olsun.

nasıl izledin aycam yaa ne diyim :) beni kan tutar, film sahnesinde bile yoğun kanlı sahneler varsa pattt düşer bayılırım. izlemeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum ben.
bayılma hissi bugün bende de var. 3ten beri uyanığım, önceki gece de hemoroid acısı sebebiyle uyuyamadım. iki gecedir zombi gibiyim ondan herhalde. geçmiş olsun.

Teşekkür ederim sanseecim çok sağol.
Ayy çok açık olacak kusura bakma ama dışarda memeler var ya, onlara anestolle önce masaj yapıp sonra içeri soktu, içerde kalması için bunu günde iki kez yapacakmışım. sıcak su banyosu da yapılacak bu arada. sıcak havada da hiç çekilmiyor, fenalık geçiriyorum banyoda.
Canım sen sistit olmuş gibisin. önceden çok olurdum, hamilelikte olmadım hiç. çok çok acı veren bir olay, biliyorum acısını off. geçmiş olsun. daha çok su içmen lazım şimdi.

tünaydın güzel anneler ve bebeleri

denizcim inşallah ilaçların işe yarada ameliyat olmak zorunda kalmassın canım tekrar çok geçmiş olsun sana da kayınvalidenede Allah acil şifalar versin canımm..

Teşekkür ederim edacım çok sağol. evet şimdilik ameliyatsız hallettik gibi. ama önce ilaçları kullanıp etkisini görmem lazım. geçer inşallah iki üç güne kadar.

Fotolarını gördüm, çok beğendim canım maşallah rüzgarımıza da güzel annesine de

Kocalarımız aynı kaderi paylaşıyor sanırım, ben de iki üç gündür bol olsun diye eşimin baksır donlarından giyiyorum ne rahatmış yaa :) giydiklerine göre bir bildikleri var demek ki diye düşünüyorum, ağrım sızım geçse de giycem valla çook rahat.

Ayy sen de mi izlersin eeyytt. etkilenmem diyo yaa. içim dışıma çıkar benim, çok kötü olurum. bi de kimseye belli etmeden bi köşede kendi halime sessizce bayılırım :) film izlerken bile bayılmışlığım vardır yani. o yüzden şimdi çok korkarım, izleyemem canım.

uyuyakalmısım ama yatağımda umarım kuzum bana saydırmamıştır içerde açlıktan (

İşte bir uykucu dahaa :) keşke ben de uyuyakalsam, ama yatağımda :)
Senin kuzunun saydırmaları can yakacak kadar kuvvetli elifcim öyle bi şeye kızsa hissederdin mutlaka :) ben olsam leylaaaa hissetmezdim ama senin kuzun dikta ile yönetiyor seni :)

Hayırlı olsun güle güle iyi günlerinizde kullanın inşallah.
Bizim de büyük ölçüde alışverişimiz bitti sayılır kızlar. Haftasonu gidip bir günde halledip geldik. aldıklarımız iyi mi çıkar kötü mi bilmiyorum artık şansımıza :)

Esleem isimler güzel olmuş olmasına amaaa, biz hala bir taneyi bulamadık sizin babanız her ay iki taneyi nasıl buluyo :44: yaratıcılığına hayran kaldım eşinin :)

kızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?

Haftasonu aldım ama kaç tl idi hatırlamıyorum filizcim. akşam faturaya bakıp söyleyeyim. göğüs pedini de aldım bu arada.

Yıllık izinle doğum izni birbirinden farklı oluyor. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırsan, çalıştığın süre doğumdan sonraki iznine ekleniyor. Yıllık izninse yıllık izin sürenden düşüyor diye biliyorum ben. ALO SGK hattının telefonu 170. orayı arayıp sorabilirsin istersen, bilgi veriyorlar.
rumuzcum sağolsun ondan öğrendim gün aşırı arıyorum, adamların telefon sapığı oldum

öncelikle geçmiş olsun canım,dikkat et kendine yaz gribi çok kötü oluyor.

bu arada sabah bende gördüm paraminide b box alt değiştirme setlerini ama karar veremedim alıp almamak konusunda. sen maşallah internetten bulduğunu kaçırmıyorsun bravo valla.

sanada geçmiş olsun canım, gece gece iyi korkmuşsunuz daha doğrusu korku filmi gibi bir gece geçirmişsin. kendine dikkat et,keşke izin alıp gitmeseydin işe.evde biraz dinlenirdin

Merhaba
Ben Belcika Antwerp'teyim. Mustella Urunlerinin fiyatlarini bilmiyorum ama az sonra postaneye ve markete gitmem lazim. Cikinca eczaneye sorayim fiyatlari. Tam olarak hangi urunlerin fiyatlarini istedigini bana yazabilir misin?
Selamlar

Kızlar kayınvalidem eve dönmüş, çok şükür.
Vertigo hastalığı teşhisi koymuş doktorlar. kulaklarına da baktıracakmış daha sonra. bizden kimde vardı ki, zeyneb1982 sende mi vardı. çok kötü bişe değildir inşallah.

bir de su online magazayi buldum, ama bilmem aradigin urunler orda var mi: Mustela - De echte 24-uurs drogist

orjinal ürünleri seviyorum param yeteni alıyorum.ilçede olunca mecburen netten alıyorum

teşekkür ederim, arayıp sorayım ben de aklıma gelen her seyi :)

Ben de meniere hastalığı vardı yani 1kez oldu ilacını kullandım tekararlamadı, meniere vertigonun bi alt safhası,

orta kulaktaki dengeyi sağlayan kısmın zarar görmesi ya da iltihap yapması diyebilirim sana,
ilaçla antibiyotikle tedavisi mümkün, ama malesef ki takrarlayabiliyor,, ayakta durma güclüğü, baş dönmesi ve denge kaybı yapıyor...

evet vertigo bende var atak tuttumu varya dünya başına yıkılıyor hareketsiz bir hafta yattım ben birde çok şiddetli bulantıyla geliyor.tedavi oluyor o atak için ama tekrarlıyor.yukarı ve aşağı bakmıycaksın anında atak başlıyor.allah süşmanıma vermesin

soğuk ayran çorbasının tarifini bilen varmı pratik bir tarifi olan canım istedi de:78:

selam güzel anneler çok güzel bir gece geçirdim dün. eşim sortie'deki fishmekan'da yer ayırtmış evleme yıl dönümümüzü kutlamak için. bu arada ramazan'da ne kadar çok alkol alan var.. kuruçeşme tarafına ramazan uğramamış resmen.. arabayı bıraktık valeye içeri giriyoruz tam insanlar dönüp dönüp bana bakıyo, kızın birini sevgilisi tutmasa merdivenlere kapalanacaktı nerdeyse bi kadın "aa karnı burnundaaaaaaaa" dedi. ben de dönüp " hamileyim hanım efendi, sağır değilim" dedim, kocişle gülüştük geçip gittik ne komik insanlar var yahu

kızlar karnımın altındaki agrı geçmiyor çok sancı yapmıyor ama çok rahatsız ediyor sizdede varmıııı

tatlım bende 16.-17. haftadan beri ara sıra oluyor, doktorum rahim büyümesine bağlım olduğunu söyledi. o yüzden ben kafama takmıyorum.

ne iyi iş verenmiş o öyle : ) beni 3. ayın sonunda performans düşüklüğü bahanesiyle işten çıkardılar ama olsun kol gibi bir tazminat davası ve ayrı olarak işe iade davası açtım : ) ev almak için biriken paranın üstüne kredi çekeriz diyorduk eşimle ama şimdi dava bitsin, kredinin çoğunu sağolsun eski patrondan alıcam bebekten sonra çalışıp çalışmamak sana kalmış, mesela benim için bu olay yeni bir kapı açtı. uzun zamandır eşim kendi işimi yapmamı istiyordu ama hep erteliyorduk. bu olay sayesinde kendi şirketimi kurdum. 2-3 haftaya kadar da yanıma bir yardımcı alıcam, böylece bebeğimle daha çok ilgilenebilcem ve aynı zamanda çalışıcam inşallah allah izin verirse.. zaten böyle olması çok iyi oldu çünkü sabahtan akşama kadar dayanamazdım ben sanırım bebeğimi bırakmaya..

tatlım sadece sezeryanda tam tarih verebiliyor doktorlar...

denizcim çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir inşallah kayınbaliden, (iyi kayınvalideler hastalanır, benimki gibiler bizi mezara sokar onlara bişey olmaz)

kızlar sahurda felaket midem yandı ve hala yanıyor yokmu bir çaresi..uff son dönem ne zormuş hergün yeni şikayetlerim oluyor

mide yanması bende de oluyor, genelde baharatlı şeyler yiyince daha çok oluyor. dikkat et canım..

soğuk ayran çorbasının tarifini bilen varmı pratik bir tarifi olan canım istedi de:78:

ben biliyorum yarma der bazıları bazılarıda aşurelik döğme.onu haşlıyosun koyu bir ayran yapıyosun bayakoyu ama döğmeler soğuyunca cacık yapar gibi ekliyosun istersen sarmısak koy istersen koyma içine buz parçalarıda atabilirsin.ama bak oyran çok koyu olcak

kızlar miğde yanmasına gavıscon çok iyi geliyor bitkisel bir şurup.bir yazışda devlet 8 şişe ödüyor yanınızda taşıyın yanma başlayınca bir yudum anında kesiyor hamileliktrede zararı yok doktor tavsiyesiyle aldım

kızlar bebişlerle konuşuyor musunuz? son bir haftadır sanki ben konuşunca Ege'm tepki veriyor gibi geliyor. ona bişeyler okuyorum akşamları, hareketsizken hareketlenmeye başlıyor. belki tesadüftür ama çok hoşuma gidiyor

bir de su online magazayi buldum, ama bilmem aradigin urunler orda var mi: Mustela - De echte 24-uurs drogist

cok cok teşekkürler vomcum.evet baktım sitede var ürünleri ve benm aldıgım krem 75 tl olan 15 euro görünüyo..en iyisi bende yurtdısından alayım.genel olarak da zahmet olmazsa eczaneye de sorarsan cok sevinirim.bebek sampuanı ,bebe yagı ,konak kremi ,hamileler için catlak kremi double strech onun da adı.bunların fiyatlarınından birini de sorsan az cok fikir sahibi olurum

Ne kadar değişik isimleri filan. o kadar da dr house dizisi izledim yine de duymamışım :)
Size de geçmiş olsun kızlar inşallah tekrarlamaz ve kötü olmazsınız.

Geçmiş olsun canım. Ya oruç mu tetiklemiş?
Umarım kısa zamanda toparlanır.
Halimize şükredelim valla kızlar. Ne hastalıklar var. Rabbim çaresi olmayan dert vermesin kimseye...

Ahhaah hahh Ne güzel laf yapıştırmışın. Helal sana...Uyuz oluyom bön bön bakanlara Bende yürüyüşe gittiğimde millet öööle bi bakıyor ki sinir oluyom. Dönün de kendi totonuza bakın diyesim geliyooo.
Ya ben geçen sene Ramazanda İstanbul daydım da Ramazan komple uğramamış gibi gözükmüştü gözüme. Bir de önceden insanlar Ramazan da en azından alenen içki içmezlerdi, şimdi inadına daha çok içiyorlar sanki. Dün evimizin karşısında gençler içki içiyordu. 3 senedir o evde otururum ilk defa gördüm.

canım yazmadan duramadım..
28 haftan bitmiş maşallah.. yurtdışına çıkıcam diyorsun.. eğer uçakla yolculuk yapacaksan doktorundan yazılı izin alman gerekiyor.. THY mesela 28 hafta üzeri olan hamilelere doktor izni olmadan yolculuk yaptırtmıyormuş..
bunu dün okudum kaan kocatepenin sayfasında.. (bende bu gece yola çıkıyorum da otobüsle.. ama çok şükür daha küçüğüz.. ve bir sıkıntımız yok..)

aman canım dikkat et.. araştır konuyu istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…