kızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?
kızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?[/QUOTE
ben aldım 10 mg 20 TL mathercare den aldım
BEN EN KÜÇÜK OLANINI 10 GR. aldım 15 tl filiz, yetiyormuş zaten , doğumdan önce 10 gün doğumdan sonrada 1*-15 gün kullanılıyormuş
canım 10 gr. küçük gibi geldi bilmiyorum ki yeter mi. bi de nerden aldın 15 uygunmuş
canım 10 gr. küçük gibi geldi bilmiyorum ki yeter mi. bi de nerden aldın 15 uygunmuş
kızlar ben lıarac paris sanırım adı kullanıyorum ikisini 75 aldım ikinciyi açmadım bile çok memnunum gr çatlağım yok iki güne bir sürüyorum
ben biliyorum yarma der bazıları bazılarıda aşurelik döğme.onu haşlıyosun koyu bir ayran yapıyosun bayakoyu ama döğmeler soğuyunca cacık yapar gibi ekliyosun istersen sarmısak koy istersen koyma içine buz parçalarıda atabilirsin.ama bak oyran çok koyu olcak
soğuk ayran çorbasının tarifini bilen varmı pratik bir tarifi olan canım istedi de:78:
selam güzel annelerçok güzel bir gece geçirdim dün. eşim sortie'deki fishmekan'da yer ayırtmış evleme yıl dönümümüzü kutlamak için. bu arada ramazan'da ne kadar çok alkol alan var.. kuruçeşme tarafına ramazan uğramamış resmen.. arabayı bıraktık valeye içeri giriyoruz tam insanlar dönüp dönüp bana bakıyo, kızın birini sevgilisi tutmasa merdivenlere kapalanacaktı nerdeyse bi kadın "aa karnı burnundaaaaaaaa" dedi. ben de dönüp " hamileyim hanım efendi, sağır değilim" dedim, kocişle gülüştük geçip gittik ne komik insanlar var yahu
denizcim çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir inşallah kayınbaliden, (iyi kayınvalideler hastalanır, benimki gibiler bizi mezara sokar onlara bişey olmaz)
Domatesli Pilav canım sen ne işle uğraşıyorsun meraklandım kendi işimi kurdum dedikçeBen de hep SMMM tükkanı açmayı düşünüyorum ama henüz sınavına girmedim öyle bir sorun var Bu arada hamileyim sağır değilim iyi cevap olmuş
Leyna istediğin tarifi hemen verebilecek yetenekli arkadaşlarımız var maşallah ben tarife bakmadan yemek yapamayan cinsten olduğum için yardımcı olamiiiciim
selam güzel annelerçok güzel bir gece geçirdim dün. eşim sortie'deki fishmekan'da yer ayırtmış evleme yıl dönümümüzü kutlamak için. bu arada ramazan'da ne kadar çok alkol alan var.. kuruçeşme tarafına ramazan uğramamış resmen.. arabayı bıraktık valeye içeri giriyoruz tam insanlar dönüp dönüp bana bakıyo, kızın birini sevgilisi tutmasa merdivenlere kapalanacaktı nerdeyse bi kadın "aa karnı burnundaaaaaaaa" dedi. ben de dönüp " hamileyim hanım efendi, sağır değilim" dedim, kocişle gülüştük geçip gittik ne komik insanlar var yahu
Denizcim sen kaç gr. olanından aldın Lansinohun. bi 10 gr. var bi de 56 gr. kararsız kaldım:26::26:
Geçmiş olsun canım. Ya oruç mu tetiklemiş?
Umarım kısa zamanda toparlanır.
Halimize şükredelim valla kızlar. Ne hastalıklar var. Rabbim çaresi olmayan dert vermesin kimseye...
Ahhaah hahhNe güzel laf yapıştırmışın. Helal sana...Uyuz oluyom bön bön bakanlara Bende yürüyüşe gittiğimde millet öööle bi bakıyor ki sinir oluyom. Dönün de kendi totonuza bakın diyesim geliyooo.
Ya ben geçen sene Ramazanda İstanbul daydım da Ramazan komple uğramamış gibi gözükmüştü gözüme. Bir de önceden insanlar Ramazan da en azından alenen içki içmezlerdi, şimdi inadına daha çok içiyorlar sanki. Dün evimizin karşısında gençler içki içiyordu. 3 senedir o evde otururum ilk defa gördüm.
ben biliyorum yarma der bazıları bazılarıda aşurelik döğme.onu haşlıyosun koyu bir ayran yapıyosun bayakoyu ama döğmeler soğuyunca cacık yapar gibi ekliyosun istersen sarmısak koy istersen koyma içine buz parçalarıda atabilirsin.ama bak oyran çok koyu olcak
oohh ne güzel olmuş bizde yıldönümümüzde düğünümüzde yemek yediğimiz balıkçıya gitmiştik :)
bizde geçen akşam eşimle çekirdeğimizi alıp akşam yürüyüşüne çıktık ben hamile kıyafeti yerine altıma bir şort üstüme de normal tsihirtlerimden birini giymiştim çekirdek çitlerken kenimi kaybetmişim karşıdan gelen hamile kadının göbeğime bakışıyla irkildim hanım ablam güzelce giyinmiş benim yarısı açıkta kalan göbeğime bakmaktaydı ayy çok utandımmm:78:
ay leynaaaa gözümün önüne geldi şimdi, çok komik yaaabir de tatilde denize girerken acayip bakıyorlardı. insanlar birbirlerini dürtüp kaç aylık olabileceğini soruyorlardı birbirlerine
Onun içine nohut falan da atılıyor diye biliyorum ben. 1 gün öncesinden haşlanması gerekitiğini biliyorum birde. Zeynepcim ayrıntılı olarak anlatsan?
Bende fırsat bulunca yapsam keşke. Eski işyerimin ahçısı çok güzel yapardı da yerdim.
canım yazmadan duramadım..
28 haftan bitmiş maşallah.. yurtdışına çıkıcam diyorsun.. eğer uçakla yolculuk yapacaksan doktorundan yazılı izin alman gerekiyor.. THY mesela 28 hafta üzeri olan hamilelere doktor izni olmadan yolculuk yaptırtmıyormuş..
bunu dün okudum kaan kocatepenin sayfasında.. (bende bu gece yola çıkıyorum da otobüsle.. ama çok şükür daha küçüğüz.. ve bir sıkıntımız yok..)
aman canım dikkat et.. araştır konuyu istersen
Onun içine nohut falan da atılıyor diye biliyorum ben. 1 gün öncesinden haşlanması gerekitiğini biliyorum birde. Zeynepcim ayrıntılı olarak anlatsan?
Bende fırsat bulunca yapsam keşke. Eski işyerimin ahçısı çok güzel yapardı da yerdim.
yarmayı nohutu ve yesıl mercımegı haslıyorsun yogurt ve torba yogurdunu suluyorsun(torba yogurdu sart deıl) ayran kıvamında ve soguyan mercımek nohut ve yarmayı tuzu ıcıne karıstııyorsun .ben 1 er paket haslıyorum mercımekten fılan duduklude bolup buzluga koyuyorum sonra cıkarıp cıkarıp yapıyyorum ıcecegımız zaman ıcıne buzda koyuyorum. besleyıcı pratık ve serın esın gelınce yolla bu tarafa verıyım hatta ,bugunku menumuzde var cok cıddıyım koyayım kaba vereyım esıne sana hazır yemek olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?