2011 Ekim Anneleri

kızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?

Canım havuzlu handan büyüğünü 30 TL ye aldım.

Domatesli Pilav canım sen ne işle uğraşıyorsun meraklandım kendi işimi kurdum dedikçe Ben de hep SMMM tükkanı açmayı düşünüyorum ama henüz sınavına girmedim öyle bir sorun var Bu arada hamileyim sağır değilim iyi cevap olmuş

Leyna istediğin tarifi hemen verebilecek yetenekli arkadaşlarımız var maşallah ben tarife bakmadan yemek yapamayan cinsten olduğum için yardımcı olamiiiciim

Ay şu an şubede bir firma var yabancı ortaklarıyla gelmişler bizim türklerin konuşmasına öldüm gülemiyorum daaaa
van wiiiiiiiik agooo der izzz ebouuuuuvtttt ımmmm olrayt

AAA BU KADARCIK MI PİŞİRMİYCEZ Mİ tamam o zaman çok basitmiş haşlanmış yarmam da var buzlukta teşekkür ederim canım..

soğuk ayran çorbasının tarifini bilen varmı pratik bir tarifi olan canım istedi de:78:

yarmayı nohutu ve yesıl mercımegı haslıyorsun yogurt ve torba yogurdunu suluyorsun(torba yogurdu sart deıl) ayran kıvamında ve soguyan mercımek nohut ve yarmayı tuzu ıcıne karıstııyorsun .ben 1 er paket haslıyorum mercımekten fılan duduklude bolup buzluga koyuyorum sonra cıkarıp cıkarıp yapıyyorum ıcecegımız zaman ıcıne buzda koyuyorum. besleyıcı pratık ve serın esın gelınce yolla bu tarafa verıyım hatta ,bugunku menumuzde var cok cıddıyım koyayım kaba vereyım esıne sana hazır yemek olur :)

Son düzenleme:

çok garip bakıyorlar yaa burcu. en çok da kadınlar bakıyor, sanki kendileri çok yabancı bu olaya. içimizde uzaylı var filan zannediyorlar, gözlerini pörtletip bakıyolar bi de.

teşekkür ederim canım iyi olacak inşallah, dinleniyor şimdi.

yok canım öyle deme, Allah gecinden versin.

organizasyon şirketi canım benimki. kurumsal ve bireysel olarak çalışıyorum. konsept belirleme'den dekorasyona kadar herşeyi kapsıyor.

ama kaşındı o kadın da, sanki hamile kadınlar evden çıkamamalılarmış gibi laf edince dayanamadım kocacım da alıştı artık bu kadar yıldan sonra benim olur olumaz yerde garip laflarıma artık sadece gülüyor. geçen gün de doğuma hazırlık seminerleri için hala aramadıkları için acıbadem'i arayıp "siz doğum sırasında mı seminer veriyorsunuz?" dedim

oohh ne güzel olmuş bizde yıldönümümüzde düğünümüzde yemek yediğimiz balıkçıya gitmiştik :)
bizde geçen akşam eşimle çekirdeğimizi alıp akşam yürüyüşüne çıktık ben hamile kıyafeti yerine altıma bir şort üstüme de normal tsihirtlerimden birini giymiştim çekirdek çitlerken kenimi kaybetmişim karşıdan gelen hamile kadının göbeğime bakışıyla irkildim hanım ablam güzelce giyinmiş benim yarısı açıkta kalan göbeğime bakmaktaydı ayy çok utandımmm:78:

Teşekkürler rumuzcum. şuan bilmiyorum oruç mu tetiklemiiş, kulağında iltihap mı var detayları akşam öğrenicem. çok bitkin geliyordu sesi, çok soru sormadım o yüzden.
Evet kesinlikle şükredelim.

Ben de uyuz oluyorum öyle bakanlara bi de sen de dikkat ettin mi hep kadınlar bakıyo.

Her şeyin bir yeri zamanı var canım yaa insanın gözüne gözüne sokularak yapılacak şey mi bu. Biz hamile halimizle hastanede su içmeye çekiniyoruz millet içki içiyor.

Onun içine nohut falan da atılıyor diye biliyorum ben. 1 gün öncesinden haşlanması gerekitiğini biliyorum birde. Zeynepcim ayrıntılı olarak anlatsan?
Bende fırsat bulunca yapsam keşke. Eski işyerimin ahçısı çok güzel yapardı da yerdim.

DENİZ
KAYINVALİDENE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN dileklerimizi ilet canım kendisini oruç tutucam diye zorlayıp bedenine zulmetmesin yalnız dışarı falan çıkmasın bu ara hem havalarda sıcak

ay leynaaaa gözümün önüne geldi şimdi, çok komik yaaa bir de tatilde denize girerken acayip bakıyorlardı. insanlar birbirlerini dürtüp kaç aylık olabileceğini soruyorlardı birbirlerine

ay leynaaaa gözümün önüne geldi şimdi, çok komik yaaa bir de tatilde denize girerken acayip bakıyorlardı. insanlar birbirlerini dürtüp kaç aylık olabileceğini soruyorlardı birbirlerine

yaa canım benim vallaha öyle belki hiç kendimi bu kadar ezik hissetmemiştim sümüğü akmış bakımsız bebeler gibi hissettim kendimi
ya bazen bizde bakıyoruz belki ama öyle bön bön de bakılmaz bakarsın hoşuna gider bir tebessüm edersin bazıları da hakikaten öküz tren misali yani boynu kırılacak sanıyosun
sende iyi yapıştırmışsın lafları helal olsun al bu kupa senin

rumuzcuğum naber canım yaa ne zamandır hiç konuşamadık seninle

biliyorum canım .dr rapor yazıcak mecburen yoksa havallanında kalırım :)cok sükür erken dogum riskin yok gidebilrsin dedi.bakalım bu cts yine kontrolümüz var yine danısıcam.cok teşekkürler ince düsüncen için :)

canım hayır düdüklün varsa hemen pişer birde nohut sen kullanma fena gaz yapıyor.canım bir su bardağı buğdayı vaktin varsa sıcak suyla biraz ısla yoksada koy düdüklüye haşla.(fasulyeyle aynı süre yetiyor.)istersen nokutta ekle ama sana gaz yapar.soğusun piştikten sonra yoğun bir ayran yap kimisi nane sarmısak ekler ben ekliyorum hele yeşil nane mütiş oluyor cacık yapar gibi düşün koyu ayrana haşladığın buğdayı(döğme) ekle bu kadar

leynecım sana cvp yasmıstım ama ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…