Denizcim sen kaç gr. olanından aldın Lansinohun. bi 10 gr. var bi de 56 gr. kararsız kaldım:26::26:
Teşekkürler rumuzcum. şuan bilmiyorum oruç mu tetiklemiiş, kulağında iltihap mı var detayları akşam öğrenicem. çok bitkin geliyordu sesi, çok soru sormadım o yüzden.
Evet kesinlikle şükredelim.
Ben de uyuz oluyorum öyle bakanlara bi de sen de dikkat ettin mi hep kadınlar bakıyo.
Her şeyin bir yeri zamanı var canım yaa insanın gözüne gözüne sokularak yapılacak şey mi bu. Biz hamile halimizle hastanede su içmeye çekiniyoruz millet içki içiyor.
canım hayır düdüklün varsa hemen pişer birde nohut sen kullanma fena gaz yapıyor.canım bir su bardağı buğdayı vaktin varsa sıcak suyla biraz ısla yoksada koy düdüklüye haşla.(fasulyeyle aynı süre yetiyor.)istersen nokutta ekle ama sana gaz yapar.soğusun piştikten sonra yoğun bir ayran yap kimisi nane sarmısak ekler ben ekliyorum hele yeşil nane mütiş oluyor cacık yapar gibi düşün koyu ayrana haşladığın buğdayı(döğme) ekle bu kadar
canım bu tarifin yanı sıra çok daha basit bi tarif verebilirim sana,buda fena olmuyo serin serin ,arpa şehriyeyi az bi suda haşlıyosun canım ,kalan suyunu süzmeden hafif ılındıktan sonra yoğurt ekliyosun istediğin şehriye yoğunluğuna göre ,sonrada üzerine ince doğranmış derotu ,istersen soğuk su yada buz atıp soğutup ,sulandırabilirsin ,acil durumlarda güzel oluyo ,gerçi baksana sen baya tedbirliymişin ,dolabında haşlanmış yarma bulunduğuna göre ,ama o çorba bence nohutsuz olmaz ,1-2 avuç haşlanmış nohut varsa dolabında ondanda katAAA BU KADARCIK MI PİŞİRMİYCEZ Mİ tamam o zaman çok basitmiş haşlanmış yarmam da var buzlukta teşekkür ederim canım..
anaaa sende ne güzel fikirler vardır şimdiiorganizasyon şirketi canım benimki. kurumsal ve bireysel olarak çalışıyorum. konsept belirleme'den dekorasyona kadar herşeyi kapsıyor.
kızlar banyo küveti aldınızmı teferruatlı pahallı bişeymi ucuz bişeylermi alcaz karar veremedim
yarmayı nohutu ve yesıl mercımegı haslıyorsun yogurt ve torba yogurdunu suluyorsun(torba yogurdu sart deıl) ayran kıvamında ve soguyan mercımek nohut ve yarmayı tuzu ıcıne karıstııyorsun .ben 1 er paket haslıyorum mercımekten fılan duduklude bolup buzluga koyuyorum sonra cıkarıp cıkarıp yapıyyorum ıcecegımız zaman ıcıne buzda koyuyorum. besleyıcı pratık ve serın esın gelınce yolla bu tarafa verıyım hatta ,bugunku menumuzde var cok cıddıyım koyayım kaba vereyım esıne sana hazır yemek olur :)
canım bu tarifin yanı sıra çok daha basit bi tarif verebilirim sana,buda fena olmuyo serin serin ,arpa şehriyeyi az bi suda haşlıyosun canım ,kalan suyunu süzmeden hafif ılındıktan sonra yoğurt ekliyosun istediğin şehriye yoğunluğuna göre ,sonrada üzerine ince doğranmış derotu ,istersen soğuk su yada buz atıp soğutup ,sulandırabilirsin ,acil durumlarda güzel oluyo ,gerçi baksana sen baya tedbirliymişin ,dolabında haşlanmış yarma bulunduğuna göre ,ama o çorba bence nohutsuz olmaz ,1-2 avuç haşlanmış nohut varsa dolabında ondanda kat
anaaa sende ne güzel fikirler vardır şimdiiafferim kız ne güzel yapmışın ...
benide alsana işe:) ama bir yıl sbahtan öğlene ,bir yılda öğlenden akşama gelebilirim :82:
bu arada çalışan arkadaşlar ,benim bi kaynım var end. müh .uzun yıllar ,finans şefliği yaptı ,şimdi 40 yaşında ,geçen yıldan beri iş arıyo,10 yıl önce boşandığı eşiyle evlendi ,şimdi acilen işe ihtiyacı var ,kulağınız delik olsun olurmu??
kızlar banyo küveti aldınızmı teferruatlı pahallı bişeymi ucuz bişeylermi alcaz karar veremedim
iki ayrı paketi olduğunu bilmiyordum ama benimki 10 gram değil, oldukça büyük gözüküyor kutusu. içinden kuş kadar bi şey çıkacaksa, kandırıldıysam o başka tabi :)
satıcı benim mamoşlara bakıp ancak büyük yeter bu ablaya deyip onu uygun gördü galiba, ben küçük ya da büyük istiyorum demedim çünkü.
yok canım ben almadım, çok az süre kullanılıyormuş, bir arkadaşımın oğlu 2 yaşına girdi. kızcağız baya teferruatlı bişey almış, bi dolu da para dökmüş o yüzden kıyıp da atamamış. sana vereyim bari işe yarasın dedi. tamam dedim ben de. etrafında bebeği büyüyen varsa belki vermek isteyen olur..
yok canım ben almadım, çok az süre kullanılıyormuş, bir arkadaşımın oğlu 2 yaşına girdi. kızcağız baya teferruatlı bişey almış, bi dolu da para dökmüş o yüzden kıyıp da atamamış. sana vereyim bari işe yarasın dedi. tamam dedim ben de. etrafında bebeği büyüyen varsa belki vermek isteyen olur..
anaaa sende ne güzel fikirler vardır şimdiiafferim kız ne güzel yapmışın ...
benide alsana işe:) ama bir yıl sbahtan öğlene ,bir yılda öğlenden akşama gelebilirim :82:
bu arada çalışan arkadaşlar ,benim bi kaynım var end. müh .uzun yıllar ,finans şefliği yaptı ,şimdi 40 yaşında ,geçen yıldan beri iş arıyo,10 yıl önce boşandığı eşiyle evlendi ,şimdi acilen işe ihtiyacı var ,kulağınız delik olsun olurmu??
DENİZ
KAYINVALİDENE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN dileklerimizi ilet canım kendisini oruç tutucam diye zorlayıp bedenine zulmetmesin yalnız dışarı falan çıkmasın bu ara hem havalarda sıcak
orjinal ürünleri seviyorum param yeteni alıyorum.ilçede olunca mecburen netten alıyorum
selamlar herkeslere,
banyo küveti dediğiniz bildiğimiz banyo küveti gibimi, anlayamadım, birde beebk masrafı nedir, ben fiyat hiç konuşmadım daha hastene ile de.
şeymacım selam sanada
nasıl gidiyo hamilelik, doktor haftaya tatildeymiş arayıp randevuyu iptal ettiler 15 ağustosa kaldı,
sen doğum ücretleri ile ilgili bilgi aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?