2011 Ekim Anneleri

Denizcim sen kaç gr. olanından aldın Lansinohun. bi 10 gr. var bi de 56 gr. kararsız kaldım:26::26:

iki ayrı paketi olduğunu bilmiyordum ama benimki 10 gram değil, oldukça büyük gözüküyor kutusu. içinden kuş kadar bi şey çıkacaksa, kandırıldıysam o başka tabi :)

satıcı benim mamoşlara bakıp ancak büyük yeter bu ablaya deyip onu uygun gördü galiba, ben küçük ya da büyük istiyorum demedim çünkü.

kızlar ya yeni doğan sünneti için fiyat alan var mı? haıtırlarsanız maslak acıbaden 2360 TL istemişti, international (yeşilköy) 1000 TL istedi. başka fiyat alan var mı? bu arada duyduğuma göre pazarlık payı ile fiyat veriyormuş hastaneler bu konuda.

bir de doğum yapacağınız hastaneden fiyat alırken bebek masrafını da ayrı olarak isteyin yoksa tam taburcu olurken kol gibi geçiriyorlarmış. sigortanız olsa bile (özel) bebek masrafı ödenmiyor bilginiz olsun, sonradan süpriz çıkmasın

Hakikaten hep kadınlar bakıyo yaa. Ama ben bidaha hamile görünce özellikle bakmamaya çalışıcam. Kendi kendime söz verdim.
Bu arada 170 i bugünde ben aradım. Ben ssk aktivasyonumu iş yeri değiştirince yaptırmamıştım. Sorun olur mu doğum parası almama dedim, olmaz dedi.Doğum parası neye göre hesaplanıyor onu da sordum. Son yatırılan brüt ücretimizin 2/3 imişşş. Bilginiz olsun kızlarr..

Kızlar amma güzel anlattınız canım çekti ilk defa bir şeyi, Allahtan annem yapmıştı verdi bir tencere bana eve gidim de yiyeyim bari.

AAA BU KADARCIK MI PİŞİRMİYCEZ Mİ tamam o zaman çok basitmiş haşlanmış yarmam da var buzlukta teşekkür ederim canım..
canım bu tarifin yanı sıra çok daha basit bi tarif verebilirim sana,buda fena olmuyo serin serin ,arpa şehriyeyi az bi suda haşlıyosun canım ,kalan suyunu süzmeden hafif ılındıktan sonra yoğurt ekliyosun istediğin şehriye yoğunluğuna göre ,sonrada üzerine ince doğranmış derotu ,istersen soğuk su yada buz atıp soğutup ,sulandırabilirsin ,acil durumlarda güzel oluyo ,gerçi baksana sen baya tedbirliymişin ,dolabında haşlanmış yarma bulunduğuna göre ,ama o çorba bence nohutsuz olmaz ,1-2 avuç haşlanmış nohut varsa dolabında ondanda kat

organizasyon şirketi canım benimki. kurumsal ve bireysel olarak çalışıyorum. konsept belirleme'den dekorasyona kadar herşeyi kapsıyor.
anaaa sende ne güzel fikirler vardır şimdii afferim kız ne güzel yapmışın ...
benide alsana işe:) ama bir yıl sbahtan öğlene ,bir yılda öğlenden akşama gelebilirim :82:
bu arada çalışan arkadaşlar ,benim bi kaynım var end. müh .uzun yıllar ,finans şefliği yaptı ,şimdi 40 yaşında ,geçen yıldan beri iş arıyo,10 yıl önce boşandığı eşiyle evlendi ,şimdi acilen işe ihtiyacı var ,kulağınız delik olsun olurmu??

kızlar banyo küveti aldınızmı teferruatlı pahallı bişeymi ucuz bişeylermi alcaz karar veremedim

yok canım ben almadım, çok az süre kullanılıyormuş, bir arkadaşımın oğlu 2 yaşına girdi. kızcağız baya teferruatlı bişey almış, bi dolu da para dökmüş o yüzden kıyıp da atamamış. sana vereyim bari işe yarasın dedi. tamam dedim ben de. etrafında bebeği büyüyen varsa belki vermek isteyen olur..

ah canım benimmm gözden kaçırmışım sen isteyen olursa tarifini verebilirim dediğinde de kaçırmıştım seni yeşil mercimeği ilk defa duyuyorum ama mutlaka yapıcam hatta fazlaca yapıyım dolapta dursun ince teklifin için de çok teşekkür ederim bir gün inşallah gelir yerinde içerim ben ayran çorbasını o zaman da yaparsın değil mi
bu arada sebzelik almadıysan sana iki seçeneğimi sunayım ikisi de koçtaş ta hasır olan 60tl metal olan 30 tl

evett dolabımda nohutum da var fasulyemde annecim sağolsun haşladı hepsinden koyduk dolaba senin tarifinde acil durumlar için çok güzel çok teşekkür ederim bunu da aldım listeye

kızlar banyo küveti aldınızmı teferruatlı pahallı bişeymi ucuz bişeylermi alcaz karar veremedim

Canım benim eltim beni vazgeçirdi. Ben aldım kullanamadım, çocuk düşecek diye korkuyosun dedi. Hele biraz hareketlenince filenin üzerinde zaptetmek imkansız oluyo dedi.En güzeli kucağında yıkamak ki zaten bebeğin yıkanmasında ne var bi kafasına şampuan, bir de vücuduna lif çalıp çıkarıyosun. Kucağın daha emniyetli dedi. Banyona kalabalık olmasın boşyere dedi. Bende vazgeçtim almaktan.

Ya bende alayım ama gerçekten işe yarıyormuymuş?
Lierac ım bitti zaten. Onunla internetten sipariş edeyim.

aman bitanem bir eltimin bebeği var oda bitini vermez.olmazsa 15 -20 arası olanlardan alim ucuz yollu

annem gelecek koltukları yıkayacağız sağolsun yaptırmaz bana
bende onu beklerken canım sıkıldı kızımın cicilerini fotoğrafladım bana bu kadar yeter gibi geliyo ilk aylar için sizde bi bakın bakiiim varmı acaba eksik bişeyi ???

selamlar herkeslere,

banyo küveti dediğiniz bildiğimiz banyo küveti gibimi, anlayamadım, birde beebk masrafı nedir, ben fiyat hiç konuşmadım daha hastene ile de.

şeymacım selam sanada
nasıl gidiyo hamilelik, doktor haftaya tatildeymiş arayıp randevuyu iptal ettiler 15 ağustosa kaldı,
sen doğum ücretleri ile ilgili bilgi aldın mı?

kızlar ne yaptıysam geçmedi midem sütte içtim ama ben kendim kaşındım 2 gece önce çiğ köfte yedim dünde kuru fasülye yaptım sucuklu bunları yersen acısını çıkarıyor yani

kızlar pirimadan indirim kartlarıda yollıycaklar ya şimdi içinde e .......... içinde indirim varmış onu nasıl kullancaz bilgisi olan var mı

sen fikir iste canım. siz aileden sayılırsınız artık, fikirden para almam

DENİZ
KAYINVALİDENE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN dileklerimizi ilet canım kendisini oruç tutucam diye zorlayıp bedenine zulmetmesin yalnız dışarı falan çıkmasın bu ara hem havalarda sıcak

Teşekkür ederim canım çok sağol. tabiki iletirim merak etme. sizlerden bahsediyorum zaten :)
yok yok daha da bir yere gidemez, oruç da yasaklanmıştır herhalde. evde sıkı yönetim başlatırız el birliğiyle.

orjinal ürünleri seviyorum param yeteni alıyorum.ilçede olunca mecburen netten alıyorum

iyi günlerde,sağlıkla,güle güle kullan arkadaşım.ben istanbulda olduğum halde çok sık internetten alışveriş yapıyorum çünkü mağazalardan daha ucuza geliyor. sadece eğer mümkünse önce ürünleri mağazada inceliyorum sonra internetten alıyorum. geçenlerde incelemden bir ürün almıştım gelince hiç beğenmedim. tekrar geri yolladım. hiç sorgusuz sualsiz geride alıyorlar.bu bile avantaj yani.

şeymacım selam sanada
nasıl gidiyo hamilelik, doktor haftaya tatildeymiş arayıp randevuyu iptal ettiler 15 ağustosa kaldı,
sen doğum ücretleri ile ilgili bilgi aldın mı?

benim hamileliğimde bu aralar sıkıntı bitmiyor valla geçen cumartesi belim kasıklarım çok ağrıdı sonra pazartesi doktora gittim nstye girdim şükür bişey çıkmadı..bugünde midem yanıyor böyle geçiriyorum günleri işte..doktor tatilemi çıktı benimde randevum 19 daydı zaten doğum ücretinide konuşamadım daha bilgim yok sen konuştunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…