2011 Ekim Anneleri

yok artık napıyolarmıs bu fıyatlar ne boyle :) ben oglumunkını 3 sene once 150 ye yaptırmıstım 4 aylıktı ozelde yaptırmıstım bende soyledıgın fıyatlar cok yuksek ıstanbul oldugu ıcı oyle bılemedım ama bence arastır bıraz daha bıde yapan cocuk cerahımı onuda sorun unutmayın

fazla haslayıp buzluga koyarsan hem bunun ıcın hemde baska yemekler ıcın ıyı olur herzaman beklerım canım bak ıslerımı yaptım 12 den berı bos bos oturuyoruz oglumla musaıt oldugunda gel cok sevınırım canım ben su plastıklerden aldım gımsadan 35 mı 40 mı neydı cokta memnunum patates sogan havlular peceteler makarna vs hep onda balkonuma koydum tavsıye ederım bu acık modeller bebık yurumeye baslayınca sorun olabılır :) soylıyeyım sımdıden

Allah yavrunuzla birlikte,mutlu ve uzun yıllar nasip etsin.

selamlar herkeslere,

banyo küveti dediğiniz bildiğimiz banyo küveti gibimi, anlayamadım, birde beebk masrafı nedir, ben fiyat hiç konuşmadım daha hastene ile de.

canım bebek banyo küveti görmüşsündür belki. içine koyup yıkıyosun ya bebeği. fiyatı uygun olanlar da var, 150-200 tl civarı olan da. arkadaşım pahalı bişey aldığı için kıyıp atamamış, zaten bebek ayaklanmaya başlayınca içinde durmuyormuş her yer su oluyormuş, şimdi beraber banyoya giriyoruz önce onu yıkıyorum diyor. o yüzden kabul edersen sana vereyim dedi. ben de kabul ettim.

bebek masrafı da hastanede doğumdan sonra bebeğe yapılan rutin testler var. işitme, görme, topuktan kan alma gibi. bir de tabii bebeğe yapılan ilk aşılar falan. ben muhtemelen maslak acıbadem'de yapıcam. özel sağlık sigortam var. ama bebek için ödeme yapmıyor. sigortacım uyardı, mutlaka bebek için olan fiyatı konuş diye (sigortacım da arkadaşım) sezeryan için 886 TL normal için 723 TL istediler.

bu arada kan ılacı kullanmama ragmen kanım yıne dusun cıkmıs ne yapmalıyımkı son ultrasonda kasılma ve sancım vardı oyle dedı yanı doktor ben hıssetmedım bunu magnezyum kullan dedı 36. haftaya kadar kullananan varmı baska magnezyum doktor ne amacla verdı kulanan varsa bıde bu sancı erken dogum rıskı doguruyormu acaba sormadım doktora

bunlar cerrahalrın fiyatlarıymış. ama sanki sülale boyu kestiricez gibi fiyat veriyorlar. altı üstü minicik bir pipi ucu

Allah yavrunuzla birlikte,mutlu ve uzun yıllar nasip etsin.

amin, allah hepimize nasip etsin inşallah

ben uygun olan kuvetlerden almıstım fıleyle bırlıkte ogluma 40 cıkana kadar onda yıkadım sonra kucagımda banoda yıkadım hem anne sıcaklıgı alıyo hem korkmuyo once kendım dus alıyodum sonra annem bebegı soyup getırıyodu yada esım yıkıyodum bırlıkte cıkıp gıyınıyodum 5 dk surmuyo bırlıkte yıkanmak kuvet zor su tası yosun doluyo kuvet klozete bosaltcam dıye canın cıkıyo bıde dokuluyo dokerken hep yıne oyle yapıcam nasılsa kıs bebegı olucak 40 cıkana kadar hergun yada 1 gun arayla yıkarım sonra haftada 2 yeter

gelirim tabi hele bir izne ayrılayım hatta annemle geliriz senin annen de orda nasıl olsa tanışır kaynaşırız sizde bize gelirsiniz:)
haklısın eminim senin ki çok kullanışlıdır ama benim balkonum kapalı değil maalesef oraya koysam tozdan görünmez içeri koysam mutfakta sırıtır off bir alsaydım yaa sinir oluyorum patatesi soğanı karton kutuda gördükçe

Canım ben kullanmıyorum. Bir tek elevit kullanıyorum. Ha birde hergün kuru üzüm yemeye çalışıyorum artık. Benimki düşük olmasada sınırda çıktı. Hap almayı sevmediğim için üzüme başladım kritik devam ederse öyle hapa başlarım.
Muzu tekrar tüketmeye başladım. 2 günde 1. Kasılmalarım bitti.

onlar okadar pahalı değil sanıırm ondan sordum canım.

yok canım 20-30 tl bişey. Fazla pahalısına gerek yok. Ben de çok hevesliydim ama eltim vazgeçirdi. Bakayım kucağımda yıkayamazsam alırım doğduktan sonra. Ama ben küçükken erkek kardeşimi annem kucağıma verir, yıkar çıkarırdı da zor değildi sanki. Ben de kocişin kucağına veririm, yıkar çıkarırım inşallah

bunlar cerrahalrın fiyatlarıymış. ama sanki sülale boyu kestiricez gibi fiyat veriyorlar. altı üstü minicik bir pipi ucu

amin, allah hepimize nasip etsin inşallah
cok ucuk fıyatlar gercekten burda genelde urologlar ve genel cerrahlar sunnet yapıyo cocuk cerahı daha az oluyo onun ıcın sor dedım canım en fazla 250 fılan verılır bence yapılınca goruceksınız ınsallah zor bı operasyon deıl yanı

benım balkonum kapalı rahatım o yonden haklısın senın olmaz toz olur ıcı dısı hasır guzel gozukuyo ama bebegın hep karıstırır haberın olsun
cok ıyı olur gercekten kaynasalım ızne ayrıl annıslerlede kaynassın seneyede bebeklerımızle dısa gezmelerı yaparız bırlıkte

magnezyumu kasılmalar için vermiştir seni nts ye mi bağladı nerden bildi sancın olduğunu?
kansızlık için de bol bol siyah üzümle pekmez ye bu arada doğuma karar verdinmi zekai de mi yapacaksın?

canım magnezyum kasılmalar için

selam kızlar ancak geldik biz.....işlerimiz yopun bugün...oğlum dünden beri sol tarafımıa yerleşti, arada pozisyon değiştiriyor:))
bende normalmi sezeryanmı düşün düşün bilemedim...birde aranozda sling alacak olan varmı

bence kafanı yorma doktor karar versin ben normal istiyorum ama iki arkadaşım çok sorun yaşadı kafam karıştı o yüzden doktora bıraktım

bir arkadaşım cumartesi doğum yaptı pazarteside sünneti oldu. sünneti başka hastanede çocuk cerrahına yaptırdılar.koşuyolu medipolde yapıldı sünnet 250 tl vermişler.

Ben de öyle düşünüyordum ama ablam al dedi ben de aldım canım. Kışın banyo çok soğuk oluyor, oturduğunuz odada yıka dedi hatta :) ufo yu yak, odayı önce ısıt, sonra küvetinde yıka deyince aldım ben de. içine suya girince şişen pofuduk bir file de aldım, düşse de yumuşak bir iniş yapacak kızım :) inşallah düşmez ayy ne diyorum.

Krem işe yarıyormuş, 8. ayda kullanmaya başlayacakmışız onun için aldım ben de. kırk kere gidip gezmeyim, zaten çabuk yoruluyorum çıkmışken aklıma gelen her şeyi aldım valla. Emel'in listesiyle gittim, önce eşimin gözleri pörtledi, sonra satıcının. ama iyi oldu.

yaaa sorma denizcim yanlız bizim aafacanlar kişilik bunalımına gircekler konuşurken sürekli farklı isimlerle hitap ediyoruz ben çok merak ediyorum son aşamada gidip ksyıt yaptırırken ne yazdırcak acaba

canım mide yanmasını bilirim çoook kötü bişey ben gaviscon kullanıorum anında geçirior eşine söle alsın gelirken içtiğin an geçirior çok rahat edersin. doktor verdi güvenle kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…