yok artık napıyolarmıs bu fıyatlar ne boyle :) ben oglumunkını 3 sene once 150 ye yaptırmıstım 4 aylıktı ozelde yaptırmıstım bende soyledıgın fıyatlar cok yuksek ıstanbul oldugu ıcı oyle bılemedım ama bence arastır bıraz daha bıde yapan cocuk cerahımı onuda sorun unutmayınkızlar ya yeni doğan sünneti için fiyat alan var mı? haıtırlarsanız maslak acıbaden 2360 TL istemişti, international (yeşilköy) 1000 TL istedi. başka fiyat alan var mı? bu arada duyduğuma göre pazarlık payı ile fiyat veriyormuş hastaneler bu konuda.
bir de doğum yapacağınız hastaneden fiyat alırken bebek masrafını da ayrı olarak isteyin yoksa tam taburcu olurken kol gibi geçiriyorlarmış. sigortanız olsa bile (özel) bebek masrafı ödenmiyor bilginiz olsun, sonradan süpriz çıkmasın
ah canım benimmm gözden kaçırmışım sen isteyen olursa tarifini verebilirim dediğinde de kaçırmıştım seni yeşil mercimeği ilk defa duyuyorum ama mutlaka yapıcam hatta fazlaca yapıyım dolapta dursun ince teklifin için de çok teşekkür ederim bir gün inşallah gelir yerinde içerim ben ayran çorbasını o zaman da yaparsın değil mi
bu arada sebzelik almadıysan sana iki seçeneğimi sunayım ikisi de koçtaş ta hasır olan 60tl metal olan 30 tlEki Görüntüle 234203 Eki Görüntüle 234202
selam güzel annelerçok güzel bir gece geçirdim dün. eşim sortie'deki fishmekan'da yer ayırtmış evleme yıl dönümümüzü kutlamak için. bu arada ramazan'da ne kadar çok alkol alan var.. kuruçeşme tarafına ramazan uğramamış resmen.. arabayı bıraktık valeye içeri giriyoruz tam insanlar dönüp dönüp bana bakıyo, kızın birini sevgilisi tutmasa merdivenlere kapalanacaktı nerdeyse bi kadın "aa karnı burnundaaaaaaaa" dedi. ben de dönüp " hamileyim hanım efendi, sağır değilim" dedim, kocişle gülüştük geçip gittik ne komik insanlar var yahu
tatlım bende 16.-17. haftadan beri ara sıra oluyor, doktorum rahim büyümesine bağlım olduğunu söyledi. o yüzden ben kafama takmıyorum.
ne iyi iş verenmiş o öyle : ) beni 3. ayın sonunda performans düşüklüğü bahanesiyle işten çıkardılar ama olsun kol gibi bir tazminat davası ve ayrı olarak işe iade davası açtım : ) ev almak için biriken paranın üstüne kredi çekeriz diyorduk eşimle ama şimdi dava bitsin, kredinin çoğunu sağolsun eski patrondan alıcambebekten sonra çalışıp çalışmamak sana kalmış, mesela benim için bu olay yeni bir kapı açtı. uzun zamandır eşim kendi işimi yapmamı istiyordu ama hep erteliyorduk. bu olay sayesinde kendi şirketimi kurdum. 2-3 haftaya kadar da yanıma bir yardımcı alıcam, böylece bebeğimle daha çok ilgilenebilcem ve aynı zamanda çalışıcam inşallah allah izin verirse.. zaten böyle olması çok iyi oldu çünkü sabahtan akşama kadar dayanamazdım ben sanırım bebeğimi bırakmaya..
tatlım sadece sezeryanda tam tarih verebiliyor doktorlar...
denizcim çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir inşallah kayınbaliden, (iyi kayınvalideler hastalanır, benimki gibiler bizi mezara sokar onlara bişey olmaz)
mide yanması bende de oluyor, genelde baharatlı şeyler yiyince daha çok oluyor. dikkat et canım..
selamlar herkeslere,
banyo küveti dediğiniz bildiğimiz banyo küveti gibimi, anlayamadım, birde beebk masrafı nedir, ben fiyat hiç konuşmadım daha hastene ile de.
canım banyo yaptırmak için plastik küvetler var ondan bahsediyoruz
yok artık napıyolarmıs bu fıyatlar ne boyle :) ben oglumunkını 3 sene once 150 ye yaptırmıstım 4 aylıktı ozelde yaptırmıstım bende soyledıgın fıyatlar cok yuksek ıstanbul oldugu ıcı oyle bılemedım ama bence arastır bıraz daha bıde yapan cocuk cerahımı onuda sorun unutmayın
Allah yavrunuzla birlikte,mutlu ve uzun yıllar nasip etsin.
yok artık napıyolarmıs bu fıyatlar ne boyle :) ben oglumunkını 3 sene once 150 ye yaptırmıstım 4 aylıktı ozelde yaptırmıstım bende soyledıgın fıyatlar cok yuksek ıstanbul oldugu ıcı oyle bılemedım ama bence arastır bıraz daha bıde yapan cocuk cerahımı onuda sorun unutmayın
fazla haslayıp buzluga koyarsan hem bunun ıcın hemde baska yemekler ıcın ıyı olur herzaman beklerım canım bak ıslerımı yaptım 12 den berı bos bos oturuyoruz oglumla musaıt oldugunda gel cok sevınırım canımben su plastıklerden aldım gımsadan 35 mı 40 mı neydı cokta memnunum patates sogan havlular peceteler makarna vs hep onda balkonuma koydum tavsıye ederım bu acık modeller bebık yurumeye baslayınca sorun olabılır :) soylıyeyım sımdıden
kızlar banyo küveti aldınızmı teferruatlı pahallı bişeymi ucuz bişeylermi alcaz karar veremedim
onlar okadar pahalı değil sanıırm ondan sordum canım.
bu arada kan ılacı kullanmama ragmen kanım yıne dusun cıkmısne yapmalıyımkı son ultrasonda kasılma ve sancım vardı oyle dedı yanı doktor ben hıssetmedım bunu magnezyum kullan dedı 36. haftaya kadar kullananan varmı baska magnezyum doktor ne amacla verdı kulanan varsa bıde bu sancı erken dogum rıskı doguruyormu acaba sormadım doktora
onlar okadar pahalı değil sanıırm ondan sordum canım.
cok ucuk fıyatlar gercekten burda genelde urologlar ve genel cerrahlar sunnet yapıyo cocuk cerahı daha az oluyo onun ıcın sor dedım canım en fazla 250 fılan verılır bence yapılınca goruceksınız ınsallah zor bı operasyon deıl yanıbunlar cerrahalrın fiyatlarıymış. ama sanki sülale boyu kestiricez gibi fiyat veriyorlar. altı üstü minicik bir pipi ucu
amin, allah hepimize nasip etsin inşallah
gelirim tabi hele bir izne ayrılayım hatta annemle geliriz senin annen de orda nasıl olsa tanışır kaynaşırız sizde bize gelirsiniz:)
haklısın eminim senin ki çok kullanışlıdır ama benim balkonum kapalı değil maalesef oraya koysam tozdan görünmez içeri koysam mutfakta sırıtır off bir alsaydım yaa sinir oluyorum patatesi soğanı karton kutuda gördükçe
bu arada kan ılacı kullanmama ragmen kanım yıne dusun cıkmısne yapmalıyımkı son ultrasonda kasılma ve sancım vardı oyle dedı yanı doktor ben hıssetmedım bunu magnezyum kullan dedı 36. haftaya kadar kullananan varmı baska magnezyum doktor ne amacla verdı kulanan varsa bıde bu sancı erken dogum rıskı doguruyormu acaba sormadım doktora
selam kızlar ancak geldik biz.....işlerimiz yopun bugün...oğlum dünden beri sol tarafımıa yerleşti, arada pozisyon değiştiriyor:))
bende normalmi sezeryanmı düşün düşün bilemedim...birde aranozda sling alacak olan varmı
kızlar ya yeni doğan sünneti için fiyat alan var mı? haıtırlarsanız maslak acıbaden 2360 TL istemişti, international (yeşilköy) 1000 TL istedi. başka fiyat alan var mı? bu arada duyduğuma göre pazarlık payı ile fiyat veriyormuş hastaneler bu konuda.
bir de doğum yapacağınız hastaneden fiyat alırken bebek masrafını da ayrı olarak isteyin yoksa tam taburcu olurken kol gibi geçiriyorlarmış. sigortanız olsa bile (özel) bebek masrafı ödenmiyor bilginiz olsun, sonradan süpriz çıkmasın
Canım benim eltim beni vazgeçirdi. Ben aldım kullanamadım, çocuk düşecek diye korkuyosun dedi. Hele biraz hareketlenince filenin üzerinde zaptetmek imkansız oluyo dedi.En güzeli kucağında yıkamak ki zaten bebeğin yıkanmasında ne var bi kafasına şampuan, bir de vücuduna lif çalıp çıkarıyosun. Kucağın daha emniyetli dedi. Banyona kalabalık olmasın boşyere dedi. Bende vazgeçtim almaktan.
Ya bende alayım ama gerçekten işe yarıyormuymuş?
Lierac ım bitti zaten. Onunla internetten sipariş edeyim.
evet kızlar yeri gelmişken ben de beğeneyim sizisansee ve edacım ikiniz de çok güzelsiniz maşallah çok tatlı gözüküyordunuz.
Teşekkür ederim nejlacım.
valla bilemiciiim şekercim armut dibine düşer derler ama senin pamuğunun gönlü ne ister, ne yapar bekleyip görücez.
hamilelik öncesi belim için doktora gittim. mr da çektirdim. klostrofobim var, bayılıyordum cihazın içinde. bir daha oraya girmemek için belimin iyileşmesi için ne gerekiyorsa yaparım. ilaç verecekti dr, bir ay sonra hamilelik planladığımız için içemedim canım. hamilelik sonrası tedavi olucam. o süre içinde aşırı kilo alma dedi bana. fizik tedaviye gitmemi söyledi.
şu anları ilk üç aya tercih ederim ben. (şimdilik :)) mide bulantısı (enn kötüsüydü. aklıma geldikçe hala midem bulanıyor) ve halsizlik, sürekli uyku hali daha kötüydü bence.
Teşekkür ederim canım. Allah annene kolaylık, anneannene de acil şifa versin inşallah.
kızz canom şu hamilelikte hiç bi şeye aş ermedim de, uykuya aş eriyorum onu da ballandıra ballandıra anlatıyosun ya ne diyim sana :) şaka yapıyorum, dinlen güzelce özgürü büyüt canım sen, yarasın.
teşekkür ederim, çabucak iyileşiriz inşallah.
ben de o kadar kötüydüm ama şu ilaçlar işe yarıycak inşallah canım. cuma doktora gittiğinde şu ilaçları bir sor istersen, okeylerse kullan sen de rahatla : Proctolog krem mb, anestol pomad, Proctolog supp (fitil). sana da geçmiş olsun.
nasıl izledin aycam yaa ne diyim :) beni kan tutar, film sahnesinde bile yoğun kanlı sahneler varsa pattt düşer bayılırım. izlemeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum ben.
bayılma hissi bugün bende de var. 3ten beri uyanığım, önceki gece de hemoroid acısı sebebiyle uyuyamadım. iki gecedir zombi gibiyim ondan herhalde. geçmiş olsun.
Teşekkür ederim sanseecim çok sağol.
Ayy çok açık olacak kusura bakma ama dışarda memeler var ya, onlara anestolle önce masaj yapıp sonra içeri soktu, içerde kalması için bunu günde iki kez yapacakmışım. sıcak su banyosu da yapılacak bu arada. sıcak havada da hiç çekilmiyor, fenalık geçiriyorum banyoda.
Canım sen sistit olmuş gibisin. önceden çok olurdum, hamilelikte olmadım hiç. çok çok acı veren bir olay, biliyorum acısını off. geçmiş olsun. daha çok su içmen lazım şimdi.
Teşekkür ederim edacım çok sağol. evet şimdilik ameliyatsız hallettik gibi. ama önce ilaçları kullanıp etkisini görmem lazım. geçer inşallah iki üç güne kadar.
Fotolarını gördüm, çok beğendim canım maşallah rüzgarımıza da güzel annesine de
Kocalarımız aynı kaderi paylaşıyor sanırım, ben de iki üç gündür bol olsun diye eşimin baksır donlarından giyiyorum ne rahatmış yaa :) giydiklerine göre bir bildikleri var demek ki diye düşünüyorum, ağrım sızım geçse de giycem valla çook rahat.
Ayy sen de mi izlersin eeyytt. etkilenmem diyo yaa. içim dışıma çıkar benim, çok kötü olurum. bi de kimseye belli etmeden bi köşede kendi halime sessizce bayılırım :) film izlerken bile bayılmışlığım vardır yani. o yüzden şimdi çok korkarım, izleyemem canım.
İşte bir uykucu dahaa :) keşke ben de uyuyakalsam, ama yatağımda :)
Senin kuzunun saydırmaları can yakacak kadar kuvvetli elifcimöyle bi şeye kızsa hissederdin mutlaka :) ben olsam leylaaaa hissetmezdim ama senin kuzun dikta ile yönetiyor seni :)
Hayırlı olsun güle güle iyi günlerinizde kullanın inşallah.
Bizim de büyük ölçüde alışverişimiz bitti sayılır kızlar. Haftasonu gidip bir günde halledip geldik. aldıklarımız iyi mi çıkar kötü mi bilmiyorum artık şansımıza :)
Esleem isimler güzel olmuş olmasına amaaa, biz hala bir taneyi bulamadık sizin babanız her ay iki taneyi nasıl buluyo :44: yaratıcılığına hayran kaldım eşinin :)
Haftasonu aldım ama kaç tl idi hatırlamıyorum filizcim. akşam faturaya bakıp söyleyeyim. göğüs pedini de aldım bu arada.
Yıllık izinle doğum izni birbirinden farklı oluyor. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırsan, çalıştığın süre doğumdan sonraki iznine ekleniyor. Yıllık izninse yıllık izin sürenden düşüyor diye biliyorum ben. ALO SGK hattının telefonu 170. orayı arayıp sorabilirsin istersen, bilgi veriyorlar.
rumuzcum sağolsun ondan öğrendim gün aşırı arıyorum, adamların telefon sapığı oldum
benim hamileliğimde bu aralar sıkıntı bitmiyor valla geçen cumartesi belim kasıklarım çok ağrıdı sonra pazartesi doktora gittim nstye girdim şükür bişey çıkmadı..bugünde midem yanıyor böyle geçiriyorum günleri işte..doktor tatilemi çıktı benimde randevum 19 daydı zaten doğum ücretinide konuşamadım daha bilgim yok sen konuştunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?