2011 Ekim Anneleri

bence de çok pahalı. o yüzden istanbul'da yaptıracak olan varsa, fiyat alan falan oralara bakayım diye sordum. ufacık sünnete resmen doğum ücreti istiyolar

kızımın cicileri :)))

Eklentiler

• $Görüntü004.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $Görüntü005.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $Görüntü006.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $Görüntü007.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $Görüntü008.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $Görüntü009.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $Görüntü010.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $Görüntü011.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $Görüntü012.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $Görüntü013.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $Görüntü014.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $Görüntü015.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $Görüntü016.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $Görüntü017.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $Görüntü018.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $Görüntü019.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $Görüntü020.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $Görüntü027.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $Görüntü028.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $Görüntü029.webp
    59 KB · Görüntüleme: 41

Şeker sorunun yoksa sabah aç karna 2 tatlı kaşığı pekmez içsen çok iyi geliyo.ben şeker çıkmadan önce içiyodum değerlerim iyiydi şimdi sadece ilaç olunca düştü : (

canım mide yanmasını bilirim çoook kötü bişey ben gaviscon kullanıorum anında geçirior eşine söle alsın gelirken içtiğin an geçirior çok rahat edersin. doktor verdi güvenle kullanabilirsin

kızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?

canım ben havuzluhandan56 g 27 ye aldım.

canım yengem aldı zATEN tazminatını yeğenim 1 yaşına kadar baktı sonra başka işe başladı şimdi yeğenim 8 yaşında:)

bu arada iiyi demişşsin doğum semineri hakkında arayan soran yok kadınlar kulübü acıbadem den daha yaman bu konuda:)

haklısın ama bebeği 15 gün içinde sigorta yaparsan iade alıyorsun ödediklerini bnm acıbadem sigorta. ama biz bebeğe yapmayacağız yada başka bir sigortaya geçeceğim izmire taşınıyoruz çünküü yuppi:)

canım mide yanmasını bilirim çoook kötü bişey ben gaviscon kullanıorum anında geçirior eşine söle alsın gelirken içtiğin an geçirior çok rahat edersin. doktor verdi güvenle kullanabilirsin

benimde ilk defa oldu geçmezse söyleyeyim alsın şurupmu hapmı?

demek muz kasılmalara ıyı gelıyor una sevındım bu ara cogaltım muz yemeyı zaten oglum saolsun aldırıyo yemıyo curumesın dıye ben yıyorum boyuna :) bu arada sıcaklardan cabuk bozuluyo muz nerde saklıyosunuz muzu yoksa azmı alıyosunuz ?
bende oglumu kacagımda yıkadım evde bırı olursa kolay sen yıkan sonra ustunu cıkarıp bebegı sana versın once emzırırgıbı tutup on tarafını yıkıycaksın sonrada yuz ustu gaz cıkarır gıbı dızıne yatırıp once sırtını sonra kafasını yıkıycaksın ıste bıttı 5 dk sonra alsın bırı bınıgı sende cık gıydır gıydırcek bırı yoksa sonra sen gıyın benım annem yanımdaydı verırdımm o gıydırırdı sonra emıp uyur banyo sırasındada emmeye ugrasır bu arada
magnezyumu kasılmalar için vermiştir seni nts ye mi bağladı nerden bildi sancın olduğunu?
kansızlık için de bol bol siyah üzümle pekmez ye bu arada doğuma karar verdinmi zekai de mi yapacaksın?
sıyah uzum ve fındık alayım ozaman ancak oyle yıyebılıyorum sıyah uzumu
ntsye baglamadı ultrasonda gordu nasılsaartık zybde dogurucam sanırım ama oraya takıp olmıycam sancım gelınce gıdıce senın anlıyacagın :) kımsenın haberı olmadan tabı normal dogum olursa doktor normal dogum acısından ıyı gordu ılkıde oyledı hayırlısı tabı sıfacıya gıttım yıne gecen 4d sanırım yıne ona gıderım 32. haftada bakalım sonra ne olur
canım magnezyum kasılmalar için

ok canım hergun ıc dedı ama tadı kotu ben hıssetmıyorum kasılma aslında sendemı kullanıyosun

yok canım ya sordum. ödemiyorlarmış o ilk masrafı malesef : (

bu arada ben o şekilde arayınca bilgi verdiler, doğum seminerleri eylül'e ertelemiş ramazan'dan dolayı

Şeker sorunun yoksa sabah aç karna 2 tatlı kaşığı pekmez içsen çok iyi geliyo.ben şeker çıkmadan önce içiyodum değerlerim iyiydi şimdi sadece ilaç olunca düştü : (
seker yok sukur pekmez ıcıcem oglusa her sabah ıcırıyorum bende ıcerım onunla artık saol canım
kızımın cicileri :)))

cok guzeller gule gule kulanın

bence kafanı yorma doktor karar versin ben normal istiyorum ama iki arkadaşım çok sorun yaşadı kafam karıştı o yüzden doktora bıraktım

doktoruma bıraksam sezeryan....ama diyorum ki 40. haftayı bekleyipte duruma göremi sezeryan desem

ben de artık çıkayım umarım yarın çok güzel bir gün olur hepinize iyi akşamlar

satıcının gözlri seviçten pörtlemiştir denizciğim

sağol cnm yenidoğan diye satılıyo 1 paket almıştım zaten genelde bebekler 3 kilo civarı doğdukları için 3-6 kilo olanını almıstım diğer paketide zehrayla katıldığımız seminerde hediye etmişlerdi
hepsi çok tatlı iyi günlerde kullan canım

çok sağol cnm teşekkürler

topuk kanını 5 gunlukken saglık ocagı alıyo ucret odemeyın onun ıcın asılarıda yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…