cok ucuk fıyatlar gercekten burda genelde urologlar ve genel cerrahlar sunnet yapıyo cocuk cerahı daha az oluyo onun ıcın sor dedım canım en fazla 250 fılan verılır bence yapılınca goruceksınız ınsallah zor bı operasyon deıl yanı
bir arkadaşım cumartesi doğum yaptı pazarteside sünneti oldu. sünneti başka hastanede çocuk cerrahına yaptırdılar.koşuyolu medipolde yapıldı sünnet 250 tl vermişler.
bu arada kan ılacı kullanmama ragmen kanım yıne dusun cıkmısne yapmalıyımkı son ultrasonda kasılma ve sancım vardı oyle dedı yanı doktor ben hıssetmedım bunu magnezyum kullan dedı 36. haftaya kadar kullananan varmı baska magnezyum doktor ne amacla verdı kulanan varsa bıde bu sancı erken dogum rıskı doguruyormu acaba sormadım doktora
benim hamileliğimde bu aralar sıkıntı bitmiyor valla geçen cumartesi belim kasıklarım çok ağrıdı sonra pazartesi doktora gittim nstye girdim şükür bişey çıkmadı..bugünde midem yanıyor böyle geçiriyorum günleri işte..doktor tatilemi çıktı benimde randevum 19 daydı zaten doğum ücretinide konuşamadım daha bilgim yok sen konuştunmu?
kızlar aramızda LANSİNOH meme ucu kremi alan var mı varsa kaça aldınız acaba?
Yegenine cok uzuldum, ama sakin pes etmesin mahkemeye versin calistigi firmayi. Hamile iken isten atmak mi! Hem de 6 yildir calistigi firmadan! Nerde oyle yagma! Buyuk ihtimal davayi kazanir ve ya ise iadesi yapilir ya da firma epey bir tazminat odemek durumunda kalir. Sonucta Turkiye'de calisani koruyan saglam kanunlar var ve mahkemenin "performans dusuklugu"nu sebep olarak bile kabul etmez. "Performansinin dusuk oldugunu hamile kalinca mi farkettiniz? 6 yildir kafaniz nerdeydi" derler yani. Yegenin hakkini yedirmesin, basvursun mahkemeye derim.
organizasyon şirketi canım benimki. kurumsal ve bireysel olarak çalışıyorum. konsept belirleme'den dekorasyona kadar herşeyi kapsıyor.
ama kaşındı o kadın da, sanki hamile kadınlar evden çıkamamalılarmış gibi laf edince dayanamadımkocacım da alıştı artık bu kadar yıldan sonra benim olur olumaz yerde garip laflarıma artık sadece gülüyor. geçen gün de doğuma hazırlık seminerleri için hala aramadıkları için acıbadem'i arayıp "siz doğum sırasında mı seminer veriyorsunuz?" dedim
haklısın ama bebeği 15 gün içinde sigorta yaparsan iade alıyorsun ödediklerini bnm acıbadem sigorta. ama biz bebeğe yapmayacağız yada başka bir sigortaya geçeceğim izmire taşınıyoruz çünküü yuppi:)canım bebek banyo küveti görmüşsündür belki. içine koyup yıkıyosun ya bebeği. fiyatı uygun olanlar da var, 150-200 tl civarı olan da. arkadaşım pahalı bişey aldığı için kıyıp atamamış, zaten bebek ayaklanmaya başlayınca içinde durmuyormuş her yer su oluyormuş, şimdi beraber banyoya giriyoruz önce onu yıkıyorum diyor. o yüzden kabul edersen sana vereyim dedi. ben de kabul ettim.
bebek masrafı da hastanede doğumdan sonra bebeğe yapılan rutin testler var. işitme, görme, topuktan kan alma gibi. bir de tabii bebeğe yapılan ilk aşılar falan. ben muhtemelen maslak acıbadem'de yapıcam. özel sağlık sigortam var. ama bebek için ödeme yapmıyor. sigortacım uyardı, mutlaka bebek için olan fiyatı konuş diye (sigortacım da arkadaşım) sezeryan için 886 TL normal için 723 TL istediler.
kızımın cicileri :)))
canım mide yanmasını bilirim çoook kötü bişey ben gaviscon kullanıorum anında geçirior eşine söle alsın gelirken içtiğin an geçirior çok rahat edersin. doktor verdi güvenle kullanabilirsin
demek muz kasılmalara ıyı gelıyor una sevındım bu ara cogaltım muz yemeyı zaten oglum saolsun aldırıyo yemıyo curumesın dıye ben yıyorum boyuna :) bu arada sıcaklardan cabuk bozuluyo muz nerde saklıyosunuz muzu yoksa azmı alıyosunuz ?Canım ben kullanmıyorum. Bir tek elevit kullanıyorum. Ha birde hergün kuru üzüm yemeye çalışıyorum artık. Benimki düşük olmasada sınırda çıktı. Hap almayı sevmediğim için üzüme başladım kritik devam ederse öyle hapa başlarım.
Muzu tekrar tüketmeye başladım. 2 günde 1. Kasılmalarım bitti.
yok canım 20-30 tl bişey. Fazla pahalısına gerek yok. Ben de çok hevesliydim ama eltim vazgeçirdi. Bakayım kucağımda yıkayamazsam alırım doğduktan sonra. Ama ben küçükken erkek kardeşimi annem kucağıma verir, yıkar çıkarırdı da zor değildi sanki. Ben de kocişin kucağına veririm, yıkar çıkarırım inşallah
sıyah uzum ve fındık alayım ozaman ancak oyle yıyebılıyorum sıyah uzumumagnezyumu kasılmalar için vermiştir seni nts ye mi bağladı nerden bildi sancın olduğunu?
kansızlık için de bol bol siyah üzümle pekmez ye bu arada doğuma karar verdinmi zekai de mi yapacaksın?
canım magnezyum kasılmalar için
canım ben havuzluhandan56 g 27 ye aldım.
canım yengem aldı zATEN tazminatını yeğenim 1 yaşına kadar baktı sonra başka işe başladı şimdi yeğenim 8 yaşında:)
bu arada iiyi demişşsin doğum semineri hakkında arayan soran yok kadınlar kulübü acıbadem den daha yaman bu konuda:)
haklısın ama bebeği 15 gün içinde sigorta yaparsan iade alıyorsun ödediklerini bnm acıbadem sigorta. ama biz bebeğe yapmayacağız yada başka bir sigortaya geçeceğim izmire taşınıyoruz çünküü yuppi:)
seker yok sukur pekmez ıcıcem oglusa her sabah ıcırıyorum bende ıcerım onunla artık saol canımŞeker sorunun yoksa sabah aç karna 2 tatlı kaşığı pekmez içsen çok iyi geliyo.ben şeker çıkmadan önce içiyodum değerlerim iyiydi şimdi sadece ilaç olunca düştü : (
bence kafanı yorma doktor karar versin ben normal istiyorum ama iki arkadaşım çok sorun yaşadı kafam karıştı o yüzden doktora bıraktım
Ben de öyle düşünüyordum ama ablam al dedi ben de aldım canım. Kışın banyo çok soğuk oluyor, oturduğunuz odada yıka dedi hatta :) ufo yu yak, odayı önce ısıt, sonra küvetinde yıka deyince aldım ben de. içine suya girince şişen pofuduk bir file de aldım, düşse de yumuşak bir iniş yapacak kızım :) inşallah düşmez ayy ne diyorum.
Krem işe yarıyormuş, 8. ayda kullanmaya başlayacakmışız onun için aldım ben de. kırk kere gidip gezmeyim, zaten çabuk yoruluyorum çıkmışken aklıma gelen her şeyi aldım valla. Emel'in listesiyle gittim, önce eşimin gözleri pörtledi, sonra satıcının. ama iyi oldu.
sağol cnm yenidoğan diye satılıyo 1 paket almıştım zaten genelde bebekler 3 kilo civarı doğdukları için 3-6 kilo olanını almıstım diğer paketide zehrayla katıldığımız seminerde hediye etmişlerdicanım hepsi çok güzel. güzel günlerden kullansın inşallah kızın
ya bua rada bebek bezi gördüm. nasıl alıyorsun bebek bezini? neye göre yani? bidiğim kadarıyla kilosuna göre değişiyor bebek bezleri
hepsi çok tatlı iyi günlerde kullan canım
bakımı nasıl kolay oldu mu
elifcim kızının cicileri çok güzel.hepsini iyi günlerde giydir inş.kızımın cicileri :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?