benimde ilk defa oldu geçmezse söyleyeyim alsın şurupmu hapmı?
sağol cnm yenidoğan diye satılıyo 1 paket almıştım zaten genelde bebekler 3 kilo civarı doğdukları için 3-6 kilo olanını almıstım diğer paketide zehrayla katıldığımız seminerde hediye etmişlerdi
kızımın cicileri :)))
yok canım ya sordum. ödemiyorlarmış o ilk masrafı malesef : (
bu arada ben o şekilde arayınca bilgi verdiler, doğum seminerleri eylül'e ertelemiş ramazan'dan dolayı
masraflı bebişler olacaklar desene neyse alıştık artık para vermeye:) buarada ben international a gidyorum ama taşınma olacağı için izmirde kenttte doğum yapabilirim kafam karıştı buradaki drumu çok seviyorum. ama eşim de 9 aylık süreç daha önemli idi diğeri operasyon kısmı benim babam da kadın doğumcu( emekli) bakalım artık kuzenim kentte doğum yaptı yeni onun dr una gideceğim sence? ist a gelsem mi doğum için,, off ya hem çok seviniyorum izmire gideceğim için hem de doğumla çakışınca kötü oldu..
kızlar şaka maka 4000 sayfayı devirdik. Maşallah bize
bizim minnoşlarda bu gidişle çok geveze olacak galiba
sgk ile anlaşmalı hastanelerde bebek sünneti sgk dan yapılıyor ve fark 150 TL dedi hastanem....
hangi hastaneye gidiyorsun sen?
kızımın cicileri :)))
kadköy şifada yeni doğan sünneti eğer orada doğum yaparsanız 1.370 tl, dışarıdan giderseniz 1.557 tl imiş.
şimdi aradım öğrendim. ben doğumu orada yapacağım merak ettim nekadarmış diye. ama fiyatlar uçuk.
kadköy şifada yeni doğan sünneti eğer orada doğum yaparsanız 1.370 tl, dışarıdan giderseniz 1.557 tl imiş.
şimdi aradım öğrendim. ben doğumu orada yapacağım merak ettim nekadarmış diye. ama fiyatlar uçuk.
bu arada size bir bilgi daha ben doğumumu özel sağlık sigortasıyla yapacağım ama bebek bakımı ve bebekle ilgili yeni doğan sünneti yada allah korusun ama küvöz hizmeti benim tc kimlil numaramla sgk tarafından yapılacak...bebekler annenin tc kimlik numarasıyla doğumdan itibaren sigortalı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?