2011 Ekim Anneleri

kıskandım valla beraber seminere gitmeler falan.. aaaah ah keşke beraber seminere gitmek için aransam

yok canım ya sordum. ödemiyorlarmış o ilk masrafı malesef : (

bu arada ben o şekilde arayınca bilgi verdiler, doğum seminerleri eylül'e ertelemiş ramazan'dan dolayı

masraflı bebişler olacaklar desene neyse alıştık artık para vermeye:) buarada ben international a gidyorum ama taşınma olacağı için izmirde kenttte doğum yapabilirim kafam karıştı buradaki drumu çok seviyorum. ama eşim de 9 aylık süreç daha önemli idi diğeri operasyon kısmı diyor, benim babam da kadın doğumcu( emekli) oda aynı kanıda, bakalım artık kuzenim kentte doğum yaptı yakın zamanda, onun dr una gideceğim.....
sence? ist a gelsem mi doğum için,, off ya hem çok seviniyorum izmire gideceğim için hem de doğumla çakışınca kötü oldu..

Son düzenleme:

zor bir durum ya. ben kendi doktoruma çok güvendiğim için onu doğum yapacağım hastaneye çağırdım. ama seişn durumun farklı, sen taşınıyorsun. baban da kadın doğumcuysa onun da güvendiği bir doktora izmir'de doğum yaptırabilirsin.

sgk ile anlaşmalı hastanelerde bebek sünneti sgk dan yapılıyor ve fark 150 TL dedi hastanem....

duygucum ilk sayfada 26+5te 1610 yazmışsın bana ama oğluşum o kadar tosun değil daha 29+5te 1610 gram... öpüorum seni

kızlar çıkıyorum ben, vakitlice eve gidip iftara yemek yapayım, oruç tutmuyorum bari oruç tutan kocama yemek yaparak biraz sevap kazanayım

kendinize ve kuzulara iyi bakın : )

Son düzenleme:
Ben de çıkıyorum hanımlar. her gün kayınvalidem bize bakıyordu, bugün ben ilgileneyim bakim nasıl olmuş.

Kendinize iyi bakın görüşürüz öptüm. iyi akşamlar.

kadköy şifada yeni doğan sünneti eğer orada doğum yaparsanız 1.370 tl, dışarıdan giderseniz 1.557 tl imiş.

şimdi aradım öğrendim. ben doğumu orada yapacağım merak ettim nekadarmış diye. ama fiyatlar uçuk.

bu arada size bir bilgi daha ben doğumumu özel sağlık sigortasıyla yapacağım ama bebek bakımı ve bebekle ilgili yeni doğan sünneti yada allah korusun ama küvöz hizmeti benim tc kimlil numaramla sgk tarafından yapılacak...bebekler annenin tc kimlik numarasıyla doğumdan itibaren sigortalı oluyormuş

bu nedir ya....resmen soygun...napıyorlarmış keşke öğrenseydin....belki boyuyorlardır:))

yaa bana çok saçma geliyor bu fiyatlar. sanki penis nakli yapıyolar yaa uçmuş bunlar. önceden elinde çantayla amcalar gezerdi, yok mu onlardan kalmadı mı.

öyle ama,sigorta geçen bir hastanede doğum yaparsan. eğer ben Kadıköy şifada doğum yaparsam sgk falan geçmiyor. özel sigortada yok hepsi cepten gidecek. hayırlısı bakalım. ogünleri sağlıkla görelimde inşallah diğerleri bir şekilde hallolur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…