kızımın cicileri :)))
demek muz kasılmalara ıyı gelıyor una sevındım bu ara cogaltım muz yemeyı zaten oglum saolsun aldırıyo yemıyo curumesın dıye ben yıyorum boyuna :) bu arada sıcaklardan cabuk bozuluyo muz nerde saklıyosunuz muzu yoksa azmı alıyosunuz ?
bende oglumu kacagımda yıkadım evde bırı olursa kolay sen yıkan sonra ustunu cıkarıp bebegı sana versın once emzırırgıbı tutup on tarafını yıkıycaksın sonrada yuz ustu gaz cıkarır gıbı dızıne yatırıp once sırtını sonra kafasını yıkıycaksın ıste bıttı 5 dk sonra alsın bırı bınıgı sende cık gıydır gıydırcek bırı yoksa sonra sen gıyın benım annem yanımdaydı verırdımm o gıydırırdı sonra emıp uyur banyo sırasındada emmeye ugrasır bu arada
sıyah uzum ve fındık alayım ozaman ancak oyle yıyebılıyorum sıyah uzumu
ntsye baglamadı ultrasonda gordu nasılsaartık zybde dogurucam sanırım ama oraya takıp olmıycam sancım gelınce gıdıce senın anlıyacagın :) kımsenın haberı olmadan tabı normal dogum olursa doktor normal dogum acısından ıyı gordu ılkıde oyledı hayırlısı tabı sıfacıya gıttım yıne gecen 4d sanırım yıne ona gıderım 32. haftada bakalım sonra ne olur
ok canım hergun ıc dedı ama tadı kotu ben hıssetmıyorum kasılma aslında sendemı kullanıyosun
anaaamm hepsi çok güzeell güle gile giysin bebeğin ,keşke aynılarından banada alaydın ,parasını vereydim ,ne güzel olurduukızımın cicileri :)))
kullanıyorum günde ikiye çıkarmayı düşünüyorum.rahatlatıyor
Ben zaten bilerek yanlış yazdım Listeye bakıp bakmadığını anlamak içindi demek bakıyomuşsunduygucum ilk sayfada 26+5te 1610 yazmışsın bana ama oğluşum o kadar tosun değil daha 29+5te 1610 gram... öpüorum seni
Bu haftalar ne çabuk geçiyo 31. haftaya girmeme 2 gün kalmış
Bu arada normal doğum videosunu bende izledim video bende ters etki yarattı video 2-3 dakika sürdüğü için ''bu kadarcık kısamıymış bende doğururum ne var bunda'' demeye başladım
hepsi de birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah...
cok guzeller gule gule kulanın
elifcim kızının cicileri çok güzel.hepsini iyi günlerde giydir inş.
hepsi çok güzeller canım
sağlıcakla , güle güle , iyi günlerde giysin kızın inşallah.
canım çok güzelller ee kız bebiklerin ki de pek hoş oluyor, güle güle giysin inşallah...
anaaamm hepsi çok güzeell güle gile giysin bebeğin ,keşke aynılarından banada alaydın ,parasını vereydim ,ne güzel olurduubu arada şu yandan çıtçıtlı zıbınları nerden aldın ,uzun kollu olanları ,bende öyle alcam ,öbür türlü sokamam ben kolunu bacağını yawumun?
bayıldım canım çok güzellerrrrr
uyku tulumu ben almadım ama lazım dımeee kızlarr
Eliffcimmm çoookkk güzeller. maşallah canım. iyi günlerinde kullansın güzel kızın.
sertifikalı anne olmuşsun :) tebrik ederim bayan tecrübe :)
eliff maşallah herşeyini almışın taklım. Hepsi çok güzeller güzel günlerde giydir inşallah kızına.. buarada diplomayı benim doğum günümde almışın :))
Ay Elifciim beraber aldığımız sertifikayı koymuşsuuunnNe kadar çok kıyafeti var maşallah Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
meraba kızlar ben geldimmm
dün biraz ağrım olduğunu yazmıştım. nedenini eve gelince anladım denizin hemoroidini okadar konuştukki benimkininde kanayası gelmiş :)) sizin anlıyacağınız hemoroidim yüzünden olmuş birazda dün işyerinde çok sinirlendim tabi onunda etkisi oldu galiba. neyse şimdi iyiyim. iş çıkışı eve gelip yemek yaptım, tatlı yaptım derken anca girebilidm topiğe nevar ne yok bakalım herkez iyimi?
bende ilk dogumdan once ızlemıstım ama hıc korkmadım normal dogumdan hatta bana sezeryan ıtıcı gelmstıo korktmustu hala oyle gercı.. bu arada benım bebıs donmus ama ters yonde kafası yukarıda ayaklar asagıda ıns doner yıne
bu arada kan ılacı kullanmama ragmen kanım yıne dusun cıkmısne yapmalıyımkı son ultrasonda kasılma ve sancım vardı oyle dedı yanı doktor ben hıssetmedım bunu magnezyum kullan dedı 36. haftaya kadar kullananan varmı baska magnezyum doktor ne amacla verdı kulanan varsa bıde bu sancı erken dogum rıskı doguruyormu acaba sormadım doktora
döner inşallah sezeryan olup sonradan çekmektense normal olup bi seferde çekmek sonrada sefasını sürmek daha iyi bide ben merak ederim çıkar çıkmaz görmem lazım ayağa kalkmam lazım Bizim kızın başı aşşada gelmeye hazır sonradan bi yamuk yapmaz inşallah annesine Başı aşşadayken sonra yukarı döneni duymadım hiç ama oluyomu öyle şeyler acaba?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?