2011 Ekim Anneleri

kullanıyorum günde ikiye çıkarmayı düşünüyorum.rahatlatıyor

kızımın cicileri :)))
anaaamm hepsi çok güzeell güle gile giysin bebeğin ,keşke aynılarından banada alaydın ,parasını vereydim ,ne güzel olurduu bu arada şu yandan çıtçıtlı zıbınları nerden aldın ,uzun kollu olanları ,bende öyle alcam ,öbür türlü sokamam ben kolunu bacağını yawumun?

kullanıyorum günde ikiye çıkarmayı düşünüyorum.rahatlatıyor

anladım canım bende duzenlı kulanmaya baslayım o halde
mamalarımız pısıyo bbamız halamıza gıttı gelır bırazdan bende oglus tv ızlıycem gorusuruz arkadısler

meraba kızlar ben geldimmm
dün biraz ağrım olduğunu yazmıştım. nedenini eve gelince anladım denizin hemoroidini okadar konuştukki benimkininde kanayası gelmiş :)) sizin anlıyacağınız hemoroidim yüzünden olmuş birazda dün işyerinde çok sinirlendim tabi onunda etkisi oldu galiba. neyse şimdi iyiyim. iş çıkışı eve gelip yemek yaptım, tatlı yaptım derken anca girebilidm topiğe nevar ne yok bakalım herkez iyimi?

hayirli aksamlar

1.-ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari.

2.- star varz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz ulan...

3.- verdiler teknoyu, dup tis tempoyu kafamızı dinlenemiyoruz şurda iki dakka...piyasa insanların evladı olacaz belli ki...

4.(ikizler konusmaktadir..)
- allah kurtarsin kardes..
- eyvallah..

5.- sevgili gunluk..ne suc isledigimi bilmiorum ama,beni 9 aydir bu kapali kutuda tutuyolar! vucuduma bagli olan su kordonu sokup kurutuyorum kac gundur sopa niyetine,aha $uraya yaziorum 9 bilemedin 10 gun sonra on bolgeyi sopayla delip cikacam..

6.(ikizler halen konusmaktadir)
- ehhihi bu çok eğlenceliymis simdi chateau brillant nasil
- abi benim canim acaip sekilde mango tursusu çekti nerden söylüyoruz?
- merak etme aşertiriz gelir şimdi...
- supersin baba yaaaa

7.(zit ikizler orhan - erhan)
- orhan olm $urdan cikalim bi,direk manita bulacam sana..
- erhan..beni $iirle sulasinlar..

8.-melis bak on tarafimda bisey cikti yeni..gecen gun yoktu.. aaa? sende yok?
-malsin kursat.. mal geliyosun dunyaya mal gidiceksin.

9.- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin
- e$$ek ki..ne olarak gelecen..30 yasında mı çıkcan ordan

10- nan nan yemek gelio valide hanım yine aşermiş
-heeaaa la yine turşu yemiş bu anamız yoksa peder turşucumu ??

11.- şafak kaç hoca
- sen sayıyorsun ya salak, aynı işte..

12.-ulean 5 aydır tekmeliom!!! du ben bunu bi ısrayımm...

13.yav anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

14 .-yaw ammada sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?

15.-ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, bi de elektrik süpürgesi ne acaba?

16. ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

17.-tekmeden ba$ka luksumuz yok anasini satayim. rahimde rova$ata!

18.- su gobegimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladik ekmek elden su golden falan ama insan sıkılıyo canim,

19.(ikizler)
-olm geyirmesene lan..
-olm valla midesi guruldadı annemin..

20.(zit ikizler)
- cikarin beni buradan. kirlarda kosmak, sevgilimle cosmak istiyorum..
- yurumene 1 sene var daha, ne kosmasi ne sevgilisi..
- yapma yaa.. daha cikmadan depresyona giricem be kardesim

-olum benim canım sıkıldı çıkıom
-nereye be
-yeryüzüne
-sen git ben sonra gelcem
-olum beraber cıkalım beya
-iyi tamam hadi bir iki üç...
-saldır itle beni sen, annem gayret edio zaten
-ok hadi
-olum annemin işi var galiba açmıyo kapıyı
-of be o zaman yarın cıkarız
-ok yavaşcana indir beni

herkeze merhaba... sımdı netten kız bebe mevlüt taklımlerına bakıyodum.. mevlut yapıcaklar var mı veya takım lalanlar.. nerden nekdara aldınız kızlar :)

seymacım ben Allah kısmet ederse yapıcam ama kıyafetini almadım daha bebiş bi doğsunda beğendiği modeli alırım

duygucum ilk sayfada 26+5te 1610 yazmışsın bana ama oğluşum o kadar tosun değil daha 29+5te 1610 gram... öpüorum seni
Ben zaten bilerek yanlış yazdım Listeye bakıp bakmadığını anlamak içindi demek bakıyomuşsun
26.haftada da 1610gr tam tosuncuk olurmuş

Bugün çokkkkkkkk yoruldum evi temizledim dışarı çıktım 1,5 saat gezdim eve geldim yemek hazırladım duş aldım yemeğimi yerken geçmişi okudum sofra hala yanımda kurulu duruyo Allah rızası için aranızda hamile olmayan varsa gelip soframı toplasın

Bu haftalar ne çabuk geçiyo 31. haftaya girmeme 2 gün kalmış
Bu arada normal doğum videosunu bende izledim video bende ters etki yarattı video 2-3 dakika sürdüğü için ''bu kadarcık kısamıymış bende doğururum ne var bunda'' demeye başladım

bende ilk dogumdan once ızlemıstım ama hıc korkmadım normal dogumdan hatta bana sezeryan ıtıcı gelmstıo korktmustu hala oyle gercı.. bu arada benım bebıs donmus ama ters yonde kafası yukarıda ayaklar asagıda ıns doner yıne

hepsi de birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah...

cok guzeller gule gule kulanın

elifcim kızının cicileri çok güzel.hepsini iyi günlerde giydir inş.

hepsi çok güzeller canım

sağlıcakla , güle güle , iyi günlerde giysin kızın inşallah.

canım çok güzelller ee kız bebiklerin ki de pek hoş oluyor, güle güle giysin inşallah...

bayıldım canım çok güzellerrrrr
uyku tulumu ben almadım ama lazım dımeee kızlarr

Eliffcimmm çoookkk güzeller. maşallah canım. iyi günlerinde kullansın güzel kızın.

sertifikalı anne olmuşsun :) tebrik ederim bayan tecrübe :)

eliff maşallah herşeyini almışın taklım. Hepsi çok güzeller güzel günlerde giydir inşallah kızına.. buarada diplomayı benim doğum günümde almışın :))

Ay Elifciim beraber aldığımız sertifikayı koymuşsuuunn Ne kadar çok kıyafeti var maşallah Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin

cicilerimi beğenmenize çok sevindim teyzoşlarım annemle öpüyoruz hepinizi
sertifika gerçekten çok espirili olmustu zehrayla ekleyelim demiştik ben ondan önce davrandım büyüyünce kızıma göstericem
nidacım ben her dışarı çıktığımda parça parça bişeyler almıştım öyle böyle derken baya olmus zıbınları genelde civilden almıstım ama mart gibiydi galiba
cnm uyku tulumunu halası almış bana kalsa almayabilirdim
kızlar bide ordaki pembe pitikareli pike ve sarı yelek patik takımı benimmiş artık kızım kullanacak :))

geçmiş olsun cnm denize verdiğin tavsiyeleri sen uygula şimdi umarım en kısa zamanda atlasırsın inşallah

döner inşallah sezeryan olup sonradan çekmektense normal olup bi seferde çekmek sonrada sefasını sürmek daha iyi bide ben merak ederim çıkar çıkmaz görmem lazım ayağa kalkmam lazım Bizim kızın başı aşşada gelmeye hazır sonradan bi yamuk yapmaz inşallah annesine Başı aşşadayken sonra yukarı döneni duymadım hiç ama oluyomu öyle şeyler acaba?????

canım geçmiş olsun benimde kan her ay düştü bu ay ölçtürdüm 9.2 olmuş ilacımı ikiye çıkardı.benim şekerde sınırda çıktı,normal pekmez kullanamıyorum , ama keçiboynuzu pekmezi şeker hastalarına kan yapması için veriyolarmış ondan kullanıyorum.birde siyah kuru üzüm ye.

canım 3 hafta once gıttıgımde bası asagıdaydı naptıysa ıcerde donmus benım cadı.. 33. haftaya kadar deggısebılıyomus.. 33 den sonra kolay kolay donemıyomus evet ılk cıktıgında gormek harıka bısey ılk aglayısını duymak.. dokunmak cok garıp ama cok guzel duygular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…