canım 3 hafta once gıttıgımde bası asagıdaydı naptıysa ıcerde donmus benım cadı.. 33. haftaya kadar deggısebılıyomus.. 33 den sonra kolay kolay donemıyomusevet ılk cıktıgında gormek harıka bısey ılk aglayısını duymak.. dokunmak cok garıp ama cok guzel duygular...
seymacım ben Allah kısmet ederse yapıcam ama kıyafetini almadım daha bebiş bi doğsunda beğendiği modeli alırım
Ben zaten bilerek yanlış yazdım Listeye bakıp bakmadığını anlamak içindi demek bakıyomuşsun
26.haftada da 1610gr tam tosuncuk olurmuş
niye bendende gelmiyo yaaaaa:95::95::95:bende hamile değilmiyim yoksaaa???yoksam benim sütüm geçmi gelcek ,bebeğim açmı kalcak benimmm...ayyy bunu derkene iremin sütünün tatlı olduğunu anlama olayı geldi aklımaaslm kızlar anca gelebildim temizlikti alışverişti yemekti iftar hazırlıgı mutfak topla derken bu saat oldu ee arayada bir film sıkıştırdık
saat 6 gibi kanepeye uzanmıştım ıslaklık farkettim birde baktım ki tşörtüm ıslanmışşhemen baktım ne göreyim gögüs ucumdan sıvı geliyo
hep uykuda yakalardı bu sefer uyanıkken olduannemi aradım dedi ki temiz tut süt bezlerin çalışmaya başlıyo ay bi heyecanlandım tabi ben korkunca
eşimde bakim bakim diye tutturdu açtım koca memişleriinceliyoo hımm hanimiş oglumuzun sütüüüüüü diyiverdi gögüs pedi koydum çamaşırıma geçmesin diye hani kabuk baglanıyorya sol gögsümde kabuk var sağ gögsümde yok elleşmiyorum o yüzden
niye bendende gelmiyo yaaaaa:95::95::95:bende hamile değilmiyim yoksaaa???yoksam benim sütüm geçmi gelcek ,bebeğim açmı kalcak benimmm...ayyy bunu derkene iremin sütünün tatlı olduğunu anlama olayı geldi aklımaa
kızımın cicileri :)))
günaydın kızlar kötü bir rüya gördüm
rüyamda annemin öldüğünü ve tabutunun başında birinin kızartma yapıp dagıttıgını gördüm çok kötüydüüüüüüüüü
bende dolaba saklamış orada altıma yapıyordumay çok karışık şeyler gödrdüm ama annemin tabutunu görmek çok kötü yaptı beniii
ayrıca gece gögsümden gene bişiler gelmiş inşallah kötü bişi olmaz yarın doktora sorucam çünkü gögüs ucum acıyoay ben bugun pek bi dertliyim offff
canım 3 hafta once gıttıgımde bası asagıdaydı naptıysa ıcerde donmus benım cadı.. 33. haftaya kadar deggısebılıyomus.. 33 den sonra kolay kolay donemıyomusevet ılk cıktıgında gormek harıka bısey ılk aglayısını duymak.. dokunmak cok garıp ama cok guzel duygular...
günaydın herkese.
güzel bir gün olması dileğiyle
günaydın güzel arkadaşlarım güzel bir gün olsun hepimize
asansörde kadının biri sordu kaç aylık diye 7 dedim suratıma baktı acır gibi eminmisin bir doktora falan görün hiç 7 aylık gibi görünmüyor dedi ben de güldüm ne diyim bazı insanlar bilinçsiz hiç üzülmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?