2011 Ekim Anneleri

Sanırım benimki dönmedi hala başı aşşada çünkü kasıklarımla karnımın hizalarında minik minik ellerini hissediyorum kaburgalarımda ayakları artık az çok ayırt etmeye başladım neresiyle vuruyo diye
Ben hep komşularımızın bebeklerine bakardım daha ilk okula gidiyodum küçücük bebeği bana bırakıp gidiyolardı ama şimdi doğmasın içerde dursun ben nasıl bakarım doğunca diyorum bakamıycakmışım gibi geliyo niye böyle oldum anlamadım

aşkolsun tabiki takip ediorum herşeye yazmıorum ama gözüm hep topikte

slm kızlar anca gelebildim temizlikti alışverişti yemekti iftar hazırlıgı mutfak topla derken bu saat oldu ee arayada bir film sıkıştırdık
saat 6 gibi kanepeye uzanmıştım ıslaklık farkettim birde baktım ki tşörtüm ıslanmışşhemen baktım ne göreyim gögüs ucumdan sıvı geliyo
hep uykuda yakalardı bu sefer uyanıkken oldu annemi aradım dedi ki temiz tut süt bezlerin çalışmaya başlıyo ay bi heyecanlandım tabi ben korkunca
eşimde bakim bakim diye tutturdu açtım koca memişleri inceliyoo hımm hanimiş oglumuzun sütüüüüüü diyiverdi gögüs pedi koydum çamaşırıma geçmesin diye hani kabuk baglanıyorya sol gögsümde kabuk var sağ gögsümde yok elleşmiyorum o yüzden

niye bendende gelmiyo yaaaaa:95::95::95:bende hamile değilmiyim yoksaaa???yoksam benim sütüm geçmi gelcek ,bebeğim açmı kalcak benimmm...ayyy bunu derkene iremin sütünün tatlı olduğunu anlama olayı geldi aklımaa

gelir kızz heyecan yapmaaa bizimki tadına bakmadı sadece baktı ne oluyo diyeezati ucu falanda yok inşallah çıkaarrrrr

nejla_nemus, mavipatikler, canom_14, hanzade, ealtinn, sansee iyi dileklerinize teşekkürler :) Allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydın kızlar kötü bir rüya gördüm
rüyamda annemin öldüğünü ve tabutunun başında birinin kızartma yapıp dagıttıgını gördüm çok kötüydüüüüüüüüü
bende dolaba saklamış orada altıma yapıyordum ay çok karışık şeyler gödrdüm ama annemin tabutunu görmek çok kötü yaptı beniii
ayrıca gece gögsümden gene bişiler gelmiş inşallah kötü bişi olmaz yarın doktora sorucam çünkü gögüs ucum acıyo ay ben bugun pek bi dertliyim offff

Günaydın.Canım bildiğim kadarıyla sevdiğimiz birinin öldüğünü rüyada görmek o kişinin ömrünün uzaması,ömrüne ömür katılması demek.nette kenzül menam yazıp tabirinede bakabilirsin.hayra yor hayır olsun inş rüyan.canını sıkma.geçen gün bendende geldi süt,ben sordum normal dedi.tabi sende sor istersen.krem kullanıyomusun göğüs uçların için ?

aaaaa şeyma kız sendemi bendensin... bebişi yan yada ters duranlar beğensin bakeeeemmmm ... eee senin bide 2. bebeğin değil mi bu. diğerinde normal doğum mu yapmıştın canım?

günaydın arkidaşlarımm güzel bi gün ola inş.
canom rüyada ölü görmek o kişinin ömrünün uzaması dimekk.. sıkma bacım kendinii.. :)
allah anacığına uzun sağlıklı ömürler versin..

günaydın güzel arkadaşlarım güzel bir gün olsun hepimize
asansörde kadının biri sordu kaç aylık diye 7 dedim suratıma baktı acır gibi eminmisin bir doktora falan görün hiç 7 aylık gibi görünmüyor dedi ben de güldüm ne diyim bazı insanlar bilinçsiz hiç üzülmedim

Ya niye bazı insanlar, böyle düşüncesiz, aptal saptal konuşuyor çok kızıyorum.. Geçenlerdede bana birisi çok salak bişi söylemişti.. Tabi eczanedeki kızlar benden önce verdi kadının ağzının payını... Ben bu insanların ruh sağlıklarının bozuk olduğunu düşünüyorum... Empati yenteneğinden yoksun ve patavatsız mahluklar...

Hepinize günaydın, bodoslama bir daşlıştan sonra tabi :) bütün anneler ve ufaklıklar iyidir umarım.. Dünkü iznin arkasından yığılan işlerimi toparlamam lazım inşallah öğlene kadar bitiririm.

Canom rüyalardan etkileniyosun normal olarak korkma bişi yoktur süt sıvı gelmesi normal sadece sağma sıkma vs. Elleşme yani... Bu arada topikte en çok rüya gören hatun olarak veriyorum sana :)

Günaydın kızlar... Yine gözümden uyku akıyor ama napalım yapacak birşey yok. Canom rüyan hayrolsun ama takma kafana. Artık saçma sapan rüyalar göreceğimiz bir döneme girdik. Bende neler neler görüyorum, uyanınca unutmaya çalışıyorum. Bugün nstye gireceğim. İnşallah sorun yoktur. Ama bebişimi göremeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…