2011 Ekim Anneleri

günaydın canım..
evet senin o olayını da hatırlıyorum ne diyeceksin hepsini alayım karşıma düzelteyim desen ne onların kafası basar ne bizim gücümüz yeter en iyisi gülüp geçmek onlar da öyleler ne yapacaksın işte herkes bir olmuyor maalesef

Benim durumumda tam tersi, göbüşüm o kadar büyükkü beni gören azmı kaldı diye soruyor direk, bende evet 1 ay kaldı diyorum, utanıyorum 2 ay var daha demeye Herkesin vücut tipine göre değişiyor işte, ama çevredekilerin bizi düşündüğü yok, yorumsuz kalamıyorlar.

günaydın Kartopu bende Kadıköy şifada yapacam doğumumu doktorun kiim? Benimki Egemen Hanım

merhaba canım benim doktorum dışarıdan,hastanenin doktoru değil. genelde doğumları orada yaptırdığı için herhalde banada orada yaptırır. şimdilik tam konuşmadık. bunlar için daha erken deyip duruyor. bayramı bir atlatalıp öyle konuşuruz dedi. bizde tamam dedik. neresi derse orada olacak kısaca :26:

keşke deseydin canım zamane hamileleri böyle fit oluyor diye eskisi gibi değil artık biz bakımlı anneyiz.

günaydın güzel anneler ve onların annelerinden daha güzel mis kokulu kuzuları.herkeze sağlıklı bol tepikli güzel bi gün diliyorum.

günaydın güzel anneler ,,
allahım yslzytn ile konuşmuştuk kramp olmadı bnede hiç diye,,,, akşam iki bacağımada oldu hemen yere bastım geçti, ama nazar değirdim kendi kendime galiba,, en iyisi bende yok demeyeceğim artık:)))))

gelir kızz heyecan yapmaaa bizimki tadına bakmadı sadece baktı ne oluyo diyeezati ucu falanda yok inşallah çıkaarrrrr

He banada hiç 7 aylık gibi durmuyor diyorlar. Ama hakikaten karnım çok büyük diiil. Benim bıdık birazını totoma mı dayadı diye düşünüyorum. :26:
Ablamın karnı koccaman olmuşş. Başka hiiiç bir yerinden kilo almıyor.. DÜn beraberdik hayran hayran karnına baktım. İlk hamileliğinde onunda karnı küçükmüş. 2. de hemen büyüyor diyor. Sanırım ilk bebik yer açıyo, 2. şöööyle bi genleşince göbüş salıveriyor kendini

Aaaa ben şişko göbük gördüğümde hoşuma kaçıyor. Ne güzel demek ki bebikin yeri rahat diye düşünüyorum.

evt ya benimde belime yerleşti herhalde 9 kilo, birde 2.bebek için doğru diyorsun hemen karnı büyüyormuş annenin, bide kağan kocatepenin sayfasında annenin kilo dağılımını göstermiş düşün göğüslerde bile 1200 gr a kadar yağ bağlıyormuş biz hiç birşey yemesek bile vücut bebeği korumak için 3500 gr yağ bağlıyormuş bebeği korumak için babam diyorki dünyanı en rahat yeri anne karnı imiş insan birdaha hiç o kadar rahat edemiyormuş:)

teşekkür canım allaha şükür şekerim kontrol altında.diyetle düzene girdi ama tatlı yemeyi özledim.sen nasılsın.

sevindim canım benim 100 lük alt sınrda çıktı ama yine de diyete girdim doktor meyilin var dedi, senin de deddğin gibi 20 gündür aynı kilodayım.

Bende birde fena halde şişlik var. neden oluyo falan diye dün nete bakındım biraz.En dikkatimi çeken cümle "hamilelikteki kiloların 1/4 ü kadar vücudun su tuttuğu idi."
Şimdiii 10 kilonun 2,5 u su, 1 kilosu göğüsler, 1,5 kilosu bebik, 3,5 kilosu istemeden sırf bebiki korumak için sebepsiz alınmış yağ ve kalan 1,5 da bebeğin suyu falan olsaaa. Ay hiç kilo almamışım ben ayol

sevindim canım benim 100 lük alt sınrda çıktı ama yine de diyete girdim doktor meyilin var dedi, senin de deddğin gibi 20 gündür aynı kilodayım.

Yaf sizin şeker diyeti de çok zor yafff.

Son düzenleme:
naber kızlarrrrr..............biz iyiyiz şükür....bir tek oğlum küstü bana gece bir uyandım göbek üstü yatıyorum ya.....yavrum ezildi tabi....bu arada biberon aldınızmı ben galiba dr brown un bir geniş ağızlı olanından birde dar ağızlı olan camından alayayım dedim ne derseniz?

ben cihicconun camını aldım ilerde pilastiğe döncem eline almaya başlasın. dr brown da gaz yapmıyor sanırım ben emzirmeyi istediğim için öyledine hastane valizine aldım ikimi almak gerekiyor acaba bir yetmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…