Ya niye bazı insanlar, böyle düşüncesiz, aptal saptal konuşuyor çok kızıyorum.. Geçenlerdede bana birisi çok salak bişi söylemişti.. Tabi eczanedeki kızlar benden önce verdi kadının ağzının payını... Ben bu insanların ruh sağlıklarının bozuk olduğunu düşünüyorum... Empati yenteneğinden yoksun ve patavatsız mahluklar...
günaydın güzel arkadaşlarım güzel bir gün olsun hepimize
asansörde kadının biri sordu kaç aylık diye 7 dedim suratıma baktı acır gibi eminmisin bir doktora falan görün hiç 7 aylık gibi görünmüyor dedi ben de güldüm ne diyim bazı insanlar bilinçsiz hiç üzülmedim
günaydın Kartopu bende Kadıköy şifada yapacam doğumumu doktorun kiim? Benimki Egemen Hanım
asansörde kadının biri sordu kaç aylık diye 7 dedim suratıma baktı acır gibi eminmisin bir doktora falan görün hiç 7 aylık gibi görünmüyor dedi ben de güldüm ne diyim bazı insanlar bilinçsiz hiç üzülmedim
günaydın güzel anneler ve onların annelerinden daha güzel mis kokulu kuzuları.herkeze sağlıklı bol tepikli güzel bi gün diliyorum.
gelir kızz heyecan yapmaaa bizimki tadına bakmadı sadece baktı ne oluyo diyeezati ucu falanda yok inşallah çıkaarrrrr
Aaaa ben şişko göbük gördüğümde hoşuma kaçıyor. Ne güzel demek ki bebikin yeri rahat diye düşünüyorum.Benim durumumda tam tersi, göbüşüm o kadar büyükkü beni gören azmı kaldı diye soruyor direk, bende evet 1 ay kaldı diyorum, utanıyorum 2 ay var daha demeyeHerkesin vücut tipine göre değişiyor işte, ama çevredekilerin bizi düşündüğü yok, yorumsuz kalamıyorlar.
günaydın güzel anneler ,,
allahım yslzytn ile konuşmuştuk kramp olmadı bnede hiç diye,,,, akşam iki bacağımada oldu hemen yere bastım geçti, ama nazar değirdim kendi kendime galiba,, en iyisi bende yok demeyeceğim artık:)))))
He banada hiç 7 aylık gibi durmuyor diyorlar. Ama hakikaten karnım çok büyük diiil. Benim bıdık birazını totoma mı dayadı diye düşünüyorum. :26:
Ablamın karnı koccaman olmuşş. Başka hiiiç bir yerinden kilo almıyor.. DÜn beraberdik hayran hayran karnına baktım. İlk hamileliğinde onunda karnı küçükmüş. 2. de hemen büyüyor diyor. Sanırım ilk bebik yer açıyo, 2. şöööyle bi genleşince göbüş salıveriyor kendini
Aaaa ben şişko göbük gördüğümde hoşuma kaçıyor. Ne güzel demek ki bebikin yeri rahat diye düşünüyorum.
nasılsın cnm, şekerin düzene girdi sanırım yolunda değil mi herşey?
teşekkür canım allaha şükür şekerim kontrol altında.diyetle düzene girdi ama tatlı yemeyi özledim.sen nasılsın.
evt ya benimde belime yerleşti herhalde 9 kilo, birde 2.bebek için doğru diyorsun hemen karnı büyüyormuş annenin, bide kağan kocatepenin sayfasında annenin kilo dağılımını göstermiş düşün göğüslerde bile 1200 gr a kadar yağ bağlıyormuş biz hiç birşey yemesek bile vücut bebeği korumak için 3500 gr yağ bağlıyormuş bebeği korumak için babam diyorki dünyanı en rahat yeri anne karnı imiş insan birdaha hiç o kadar rahat edemiyormuş:)
sevindim canım benim 100 lük alt sınrda çıktı ama yine de diyete girdim doktor meyilin var dedi, senin de deddğin gibi 20 gündür aynı kilodayım.
naber kızlarrrrr..............biz iyiyiz şükür....bir tek oğlum küstü bana gece bir uyandım göbek üstü yatıyorum ya.....yavrum ezildi tabi....bu arada biberon aldınızmı ben galiba dr brown un bir geniş ağızlı olanından birde dar ağızlı olan camından alayayım dedim ne derseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?