2011 Ekim Anneleri

bende emzirek istiyorum ama kötü durum için almak gerekir gibime geldi....2 tane alayım diye düşünüyorum sonuçta hastanede yıkamak felan olmaz...cam almak ,stiğyorum ama geniş ağızlılarda cam yok brown da

bende emzirek istiyorum ama kötü durum için almak gerekir gibime geldi....2 tane alayım diye düşünüyorum sonuçta hastanede yıkamak felan olmaz...cam almak ,stiğyorum ama geniş ağızlılarda cam yok brown da

kafam karıştı dar ağızlı gerekmiyor mu bebeğe ben dar aldım

Günaydın kızlarrrr, benim çoookk uykum var yaaa sabahları kalkamıyorum, masamda uyumamak için zor tutuyorum kendimi. akşamları 1 er saat arayla kestiriyorum zaten ilk üç aya geri döndüm resmen. acıkınca midemde bulanıyor birde eylülcük dünden beri çok hareketli değil. hiç ayaklarını hareket ettiğrmiyor arada bir ellerini vuruyor, gerneşiyor tamma. ben çok uyuduğum içinmi hissetmiyorum yoksa?

herkeze merhaba... sımdı netten kız bebe mevlüt taklımlerına bakıyodum.. mevlut yapıcaklar var mı veya takım lalanlar.. nerden nekdara aldınız kızlar :)
canım ben mevlüt yapıcam. Ama kasıma denk geleceği için mevlüt kıyafetini anneme ördürdüm. süt beyazı mini bir elbise yapmış oda önden düğmeli boynunda pembe bir gülü varmış, saç bandıda beyaz üzerinde pembe güllü. bende çorpçıya dantelli külotlu çorap siparişi verdim. pembe patiğinide annem örmüş kıyafetine uyumlu :)) böylece özel birde çok güzel mevlüt kıyafeti oldu kızımın çokkk ciciiii.....

canım dr brown kullanna arkadaşlar çok memnun kalmışlar ve tavsiye ediyorlar fiyatıda uygun. bende medela, nuk ve dr brown arasında kaldım son bir kez bakıp alıcam galiba üçünden birini....

Teşekkürler canım. şükür bugün ikimiz de daha iyiyiz.
Ben de uyku tulumu almadım, lazım oluyor. almayı düşünüyorum.

Ahh canım kıyamam yaa. pek fena. dün yazdığım ilaçları hemen doktoruna sorup kullan. bir günde bile etkisini gördüm ben tedavi edilmezse daha kötü olacakmışız fatoşcum aman diyim dikkat et. yaşam kalitesini düşürüyor insanın. malum, işlek bölge :) ayy leyna kulakların çınlasın kıss.
Çok yoruyorsun kendini. hemoroid ayakta çok kalmaktan, yorgunluktan da oluyor. doktor bana rapor verecekti, zaten yakında ayrılıcam diye istemedim. istirahat şartmış yani

gelir kızz heyecan yapmaaa bizimki tadına bakmadı sadece baktı ne oluyo diyeezati ucu falanda yok inşallah çıkaarrrrr

Ucunun olup olmamasının hiç önemi yok canom. uç önemli değil. memenun kahverengi halkasının tamamını ağzına tıkıcan zaten özgürün. önemli olan kısım orası. uç olmasa da oluyomuş.

Hayırdır deyip hayra yoralım canım sıkıntı yapma kendine. Annenin ömrünü uzatmışsın

Günaydın millet. Nabersiniz?
Nasıl havalı oldu mu topike girişim???

Heyytt havanı yesinler fısstık :) bu ne güzel bir giriş böyle :)
Ben, biz iyiyiz canım. şükür. Ankarada iki gündür hava serin.

Bu hemoroidler, kramplar konuşuldukça paylaşılan bi şey demek ki :) bulaşıcı hatta. hastalık konuşmasak mı ne yapsak :)
Geçmiş olsun canım. Ben krampla mücadelede bir yol keşfettim. uykuda ve uyanınca vücudumu germiyorum, hani kollarını bacaklarını iki yana açar bütün kaslarını gerek uyanmaya çalışırsın ya, gerinmek mi deniyor, hahh işte onu yapmıyorum. yapacak olursam hemen bacaklarımdakini yarıda kesiyorum yoksa anında kramp giriyor.

Benim göbük, bakılan açıya göre değişiyor :) yukardan baktığımda küçük, aynada yandan baktığımda sivri ve kalkık, aynanın karşısına geçip baktığımda geniş ve tombik :44:

Göbek üsstüü müüü nasıl becerdin bacım, şimdi hepimiz denemeye kalksak ters dönmüş kaplumbağa gibi sadece tepe kısmı yere değer sanki kollar bacaklar havada kalır.

yenidoğan bir tane dr browns 250'lik , bir tane de chicco cam 125'lik aldım. (cam ağır olmasın diye camı küçük aldım)

Bu hemoroidler, kramplar konuşuldukça paylaşılan bi şey demek ki :) bulaşıcı hatta. hastalık konuşmasak mı ne yapsak :)
Geçmiş olsun canım. Ben krampla mücadelede bir yol keşfettim. uykuda ve uyanınca vücudumu germiyorum, hani kollarını bacaklarını iki yana açar bütün kaslarını gerek uyanmaya çalışırsın ya, gerinmek mi deniyor, hahh işte onu yapmıyorum. yapacak olursam hemen bacaklarımdakini yarıda kesiyorum yoksa anında kramp giriyor.

teşekkürler canım ya bana hiç olmuyordu bu 5. dir, hastalık konuşmayalım en iyisi :) iyi hissedelim iyi olsun...

Çoğumuz oruç tutmuyoruz, bir arkadaş var 2 günde bir tutuyor. Doktorlar pek taraftarı değil hamileyken oruç tutmanın. Vücudun susuz kalması erken doğum riskine yol açıyormuş, ayrıca beslenme yetersizliğide gelişim geriliğine. Ama tabi yine de sen bilirsin. Dinende böyle bir ayrıcalığımız var. Kışın tutarız inşallah Allah nasip ederse.

Sıcaklarda 16 saat açlığı boşverde susuzluktan ne olur ne olmaz diye tutan pek yok heralde aramızda .İyi cesaret etmişsin.inş sağlık açısından sana ve bebişine bi zararı olmaz.

gunaydin insallah iyisiniz bugun kotu bir haberle uyandim esimin annesi 3yildir kanserle mucadele ediyordu malesef organlari iflas etmis cocuklari gelene kadar doktor bekletiyor esimle konustum ama cok kotu oldum sustum kaldim insan bu durumlarda ne diyecegini bilmiyor

Allah yardımcısı olsun, çok zor bir durum hem sizin hem onun için. Bu mübarek ayda Allah şifasını versin inşallah.

Geçmiş olsun, hayırlısı olsun fatma. kanser gibi ağrılı bir hastalığı 3 yıl çekmesi çok uzun bir zaman. Allah ailesine, size sabır versin.

geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun. Allah şifa versin.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. eşin için çok üzücü ve zor bir duurm......

canımmmm

başınız sağolsunnnn rabbim cennetinde yer versın inşallah kayınvalıdene çok zor bır hastalık hemde 3 yıll eşinede kardeşlerınıde sabır versın inşallahh

canımmmm

başınız sağolsunnnn rabbim cennetinde yer versın inşallah kayınvalıdene çok zor bır hastalık hemde 3 yıll eşinede kardeşlerınıde sabır versın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…