ben cihicconun camını aldım ilerde pilastiğe döncem eline almaya başlasın. dr brown da gaz yapmıyor sanırım ben emzirmeyi istediğim için öyledine hastane valizine aldım ikimi almak gerekiyor acaba bir yetmez mi
bende emzirek istiyorum ama kötü durum için almak gerekir gibime geldi....2 tane alayım diye düşünüyorum sonuçta hastanede yıkamak felan olmaz...cam almak ,stiğyorum ama geniş ağızlılarda cam yok brown da
kafam karıştı dar ağızlı gerekmiyor mu bebeğe ben dar aldım
e bebeğe sordum demincek ikiside kullanılıyor ama geniş ağızlı olan bebeğe anne göğüs hissi yarattığı için daha uygun dedi....
canım ben mevlüt yapıcam. Ama kasıma denk geleceği için mevlüt kıyafetini anneme ördürdüm. süt beyazı mini bir elbise yapmış oda önden düğmeli boynunda pembe bir gülü varmış, saç bandıda beyaz üzerinde pembe güllü. bende çorpçıya dantelli külotlu çorap siparişi verdim. pembe patiğinide annem örmüş kıyafetine uyumlu :)) böylece özel birde çok güzel mevlüt kıyafeti oldu kızımın çokkk ciciiii.....herkeze merhaba... sımdı netten kız bebe mevlüt taklımlerına bakıyodum.. mevlut yapıcaklar var mı veya takım lalanlar.. nerden nekdara aldınız kızlar :)
naber kızlarrrrr..............biz iyiyiz şükür....bir tek oğlum küstü bana gece bir uyandım göbek üstü yatıyorum ya.....yavrum ezildi tabi....bu arada biberon aldınızmı ben galiba dr brown un bir geniş ağızlı olanından birde dar ağızlı olan camından alayayım dedim ne derseniz?
denıs geçmiş olsun
filiz kocanla sana da beebişine de maşalahb bır daha tartısmayın canım
inşşş
bayıldım canım çok güzellerrrrr
uyku tulumu ben almadım ama lazım dımeee kızlarr
meraba kızlar ben geldimmm
dün biraz ağrım olduğunu yazmıştım. nedenini eve gelince anladım denizin hemoroidini okadar konuştukki benimkininde kanayası gelmiş :)) sizin anlıyacağınız hemoroidim yüzünden olmuş birazda dün işyerinde çok sinirlendim tabi onunda etkisi oldu galiba. neyse şimdi iyiyim. iş çıkışı eve gelip yemek yaptım, tatlı yaptım derken anca girebilidm topiğe nevar ne yok bakalım herkez iyimi?
gelir kızz heyecan yapmaaa bizimki tadına bakmadı sadece baktı ne oluyo diyeezati ucu falanda yok inşallah çıkaarrrrr
günaydın kızlar kötü bir rüya gördüm
rüyamda annemin öldüğünü ve tabutunun başında birinin kızartma yapıp dagıttıgını gördüm çok kötüydüüüüüüüüü
bende dolaba saklamış orada altıma yapıyordumay çok karışık şeyler gödrdüm ama annemin tabutunu görmek çok kötü yaptı beniii
ayrıca gece gögsümden gene bişiler gelmiş inşallah kötü bişi olmaz yarın doktora sorucam çünkü gögüs ucum acıyoay ben bugun pek bi dertliyim offff
Günaydın millet.Nabersiniz?
Nasıl havalı oldu mu topike girişim???
günaydın güzel anneler ,,
allahım yslzytn ile konuşmuştuk kramp olmadı bnede hiç diye,,,, akşam iki bacağımada oldu hemen yere bastım geçti, ama nazar değirdim kendi kendime galiba,, en iyisi bende yok demeyeceğim artık:)))))
He banada hiç 7 aylık gibi durmuyor diyorlar. Ama hakikaten karnım çok büyük diiil. Benim bıdık birazını totoma mı dayadı diye düşünüyorum. :26:
Ablamın karnı koccaman olmuşş. Başka hiiiç bir yerinden kilo almıyor.. DÜn beraberdik hayran hayran karnına baktım. İlk hamileliğinde onunda karnı küçükmüş. 2. de hemen büyüyor diyor. Sanırım ilk bebik yer açıyo, 2. şöööyle bi genleşince göbüş salıveriyor kendini
Aaaa ben şişko göbük gördüğümde hoşuma kaçıyor. Ne güzel demek ki bebikin yeri rahat diye düşünüyorum.
teşekkür canım allaha şükür şekerim kontrol altında.diyetle düzene girdi ama tatlı yemeyi özledim.sen nasılsın.
naber kızlarrrrr..............biz iyiyiz şükür....bir tek oğlum küstü bana gece bir uyandım göbek üstü yatıyorum ya.....yavrum ezildi tabi....bu arada biberon aldınızmı ben galiba dr brown un bir geniş ağızlı olanından birde dar ağızlı olan camından alayayım dedim ne derseniz?
günaydın herkese.oruç tutan var mı aranızda.ben 3 gündür tutuyorum da biraz da korkuyorum hareketlerinde azalma var.ama yinede hareketli maaşallah subhanallah.yarın dr a gitmeyi düşünüyorum gelişmesi ne durumda diye.bende tatlı yemeyi özlediiiiim:95:
günaydın herkese.oruç tutan var mı aranızda.ben 3 gündür tutuyorum da biraz da korkuyorum hareketlerinde azalma var.ama yinede hareketli maaşallah subhanallah.yarın dr a gitmeyi düşünüyorum gelişmesi ne durumda diye.
günaydın herkese.oruç tutan var mı aranızda.ben 3 gündür tutuyorum da biraz da korkuyorum hareketlerinde azalma var.ama yinede hareketli maaşallah subhanallah.yarın dr a gitmeyi düşünüyorum gelişmesi ne durumda diye.
gunaydin insallah iyisinizbugun kotu bir haberle uyandim esimin annesi 3yildir kanserle mucadele ediyordu malesef organlari iflas etmis cocuklari gelene kadar doktor bekletiyor esimle konustum ama cok kotu oldum sustum kaldim insan bu durumlarda ne diyecegini bilmiyor
gunaydin insallah iyisinizbugun kotu bir haberle uyandim esimin annesi 3yildir kanserle mucadele ediyordu malesef organlari iflas etmis cocuklari gelene kadar doktor bekletiyor esimle konustum ama cok kotu oldum sustum kaldim insan bu durumlarda ne diyecegini bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?