gunaydin insallah iyisinizbugun kotu bir haberle uyandim esimin annesi 3yildir kanserle mucadele ediyordu malesef organlari iflas etmis cocuklari gelene kadar doktor bekletiyor esimle konustum ama cok kotu oldum sustum kaldim insan bu durumlarda ne diyecegini bilmiyor
gunaydin kizlar.ben hic uyuyamiyorum kizlar sahurdan sonra.donup duruyorum,ondan sonrada yorgun dusuyorum.yorgunluktan galiba kizlar dun horlamisim esim diyor utandim, dedim ben horlamiyorum sen kendinle karistiriyorsun.ogluna sor inanmiyorsan dedi.evet horlamisim.bende kizdim madem horlamisim insan kalbi kirilmasin diye soylemez,hic incelik yok dedim.gulmeye basladi bende horlayinca sen beni uyandiyorsunya. 30 yasindan sonra basliyor normalde kendimi yasli hissettim biran .
gunaydin insallah iyisinizbugun kotu bir haberle uyandim esimin annesi 3yildir kanserle mucadele ediyordu malesef organlari iflas etmis cocuklari gelene kadar doktor bekletiyor esimle konustum ama cok kotu oldum sustum kaldim insan bu durumlarda ne diyecegini bilmiyor
fatmacım çok üzüldüm bu habere
allah sabır versin çocuklarına eşine size sağlık sıhhat versin...
ooo sen sadece horluyomuşsun o da iyi ben gece uykularınds ne hikayeler yazıyormuşum eşime o soruyormuş ben anlatıyormuşum hiç birini de hatırlamıyorum ama allahtan uyur gezerliğim geçti evlendikten sonra
yok canım krem falan kullanmıyorum acaba başlasammı kiiii:26:Günaydın.Canım bildiğim kadarıyla sevdiğimiz birinin öldüğünü rüyada görmek o kişinin ömrünün uzaması,ömrüne ömür katılması demek.nette kenzül menam yazıp tabirinede bakabilirsin.hayra yor hayır olsun inş rüyan.canını sıkma.geçen gün bendende geldi süt,ben sordum normal dedi.tabi sende sor istersen.krem kullanıyomusun göğüs uçların için ?
aha o kadına benden bir tepikkkkgünaydın güzel arkadaşlarım güzel bir gün olsun hepimize
asansörde kadının biri sordu kaç aylık diye 7 dedim suratıma baktı acır gibi eminmisin bir doktora falan görün hiç 7 aylık gibi görünmüyor dedi ben de güldüm ne diyim bazı insanlar bilinçsiz hiç üzülmedim
oleyyy kupayı kaptummmmmCanom rüyalardan etkileniyosun normal olarak korkma bişi yoktur süt sıvı gelmesi normal sadece sağma sıkma vs. Elleşme yani... Bu arada topikte en çok rüya gören hatun olarakveriyorum sana :)
Göbek üsstüü müüünasıl becerdin bacım, şimdi hepimiz denemeye kalksak ters dönmüş kaplumbağa gibi sadece tepe kısmı yere değer sanki kollar bacaklar havada kalır.
yenidoğan bir tane dr browns 250'lik , bir tane de chicco cam 125'lik aldım. (cam ağır olmasın diye camı küçük aldım)
canim bekarken o bendede vardi edebiyat dersinde gibi anlatirmisim hep.bazen yine yapiyorum galiba esim ne konusuyordun sen diyor.korkuyorum aslinda bazen kaynanama sinirlendigimde onun hakkinda konusursam diye.ama bosver diyorum biliyor annesinin huyunui birse demez heralde
eee ne yapçaz bir sürü para verdik ona delsem olmaz mı
ay tekrar günaydın diyeyimmmmm GÜNAYDINNNN uyudum da geri pandanın biri güm güm diye duvar deliyodu uyandım yoksa ohooooo akşama kadar uyurdum
al benden de o kadar eşime anlatamayacağım şeyleri söylemekten korkuyorum ama genelde benimkiler saçma sapan hikayelermiş
hiç unutmam 7-8 yaşlarındayken gece annem diye yanan sobanın üzerindeki kaynar güğüme sarıldığımı elim kolum hep yanmıştı
Göbek üsstüü müüünasıl becerdin bacım, şimdi hepimiz denemeye kalksak ters dönmüş kaplumbağa gibi sadece tepe kısmı yere değer sanki kollar bacaklar havada kalır.
yenidoğan bir tane dr browns 250'lik , bir tane de chicco cam 125'lik aldım. (cam ağır olmasın diye camı küçük aldım)
Teşekkürler canım. şükür bugün ikimiz de daha iyiyiz.
Ben de uyku tulumu almadım, lazım oluyor. almayı düşünüyorum.
.................
Ucunun olup olmamasının hiç önemi yok canom. uç önemli değil. memenun kahverengi halkasının tamamını ağzına tıkıcan zaten özgürün. önemli olan kısım orası. uç olmasa da oluyomuş.
....................
Benim göbük, bakılan açıya göre değişiyor :) yukardan baktığımda küçük, aynada yandan baktığımda sivri ve kalkık, aynanın karşısına geçip baktığımda geniş ve tombik :44:
sonra akşamın köründe uyanıp bize yine günaydın diyecektin demiii huuuuu cano hanımmm öğlen oldu öğlennnnnnnn ohhh keyfe bak yaa bende evde olmak istiyorummmm
O ne Denizcm yahu şaşı bak, şaşır gibi olmuş.Ama anladığım kadarıyla senin kız yayılmış içeride yan yatıyor.
Benim oğlan utanmasa ağzımdan çıkıverecek. DÜn midemin yerne yani göğsümün tam altına bi toplandı, orası böyle şişti kabardı. Şok oldum biran. Nefes alamıcak gibi oldum sonra okşaya okşaya aşağıya indirdim.
Kocişin yorumu " Sev beni demiş annesi" .
AllaAllaaaah yahu geçen pazar biberon almaya gittik. Satıcı aldırmadı iyi mi... Ben hangi ml liği almalıyım diye sorunca, karnınızdaki için mi dedi. evet dedim. Abla çocuk ilk 4-6 ay zaten sadece seni emecek,su bile vermicen şimdiden alma bence dedi. Sonra çocuğun iştahına ve doktorun öğünlük tavsiyesine göre alırsın dedi gönderdi bizi mağazadan.
Canım Allah eşine sabırlar versin. Ama 3 yıl annesi içinde çok zor geçmiştir. O kadar ki Kanser hastalarının tüm günahlarını burada döküp cennete direk gittiklerini söylerler. Rabbim sana, eşine, çocuğuna ve sevdiklerine ömür versin.
saol canım sanada gecmıs olsun benım 7 dı cıktı gecen kanım ertesı gun baska hastaneye gıttım 10 du yanı yanlıs bakmıslar ama yınede dusuk ılacım kucuk kaplarda sulu bı ılac kabızlık yapmadıgı ıcın doktor onu verıyor bagırsakları ıyı calıstırıyor :) kecı boynuzu pekmezının en ıyı pekmez oldugunu duymustum aslında oglumdada ona baslamak ıstıyordum oda kansız uzum pekmezımızı anneme sutlayıp kecı boynuzu pekmezıne baslıycam hemen saol verıdgın bılgı canımcımcanım geçmiş olsun benimde kan her ay düştü bu ay ölçtürdüm 9.2 olmuş ilacımı ikiye çıkardı.benim şekerde sınırda çıktı,normal pekmez kullanamıyorum , ama keçiboynuzu pekmezi şeker hastalarına kan yapması için veriyolarmış ondan kullanıyorum.birde siyah kuru üzüm ye.
günaydın kızlar kötü bir rüya gördüm
rüyamda annemin öldüğünü ve tabutunun başında birinin kızartma yapıp dagıttıgını gördüm çok kötüydüüüüüüüüü
bende dolaba saklamış orada altıma yapıyordumay çok karışık şeyler gödrdüm ama annemin tabutunu görmek çok kötü yaptı beniii
ayrıca gece gögsümden gene bişiler gelmiş inşallah kötü bişi olmaz yarın doktora sorucam çünkü gögüs ucum acıyoay ben bugun pek bi dertliyim offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?