2011 Ekim Anneleri

gunaydin kizlar.ben hic uyuyamiyorum kizlar sahurdan sonra.donup duruyorum,ondan sonrada yorgun dusuyorum.yorgunluktan galiba kizlar dun horlamisim esim diyor utandim, dedim ben horlamiyorum sen kendinle karistiriyorsun.ogluna sor inanmiyorsan dedi.evet horlamisim.bende kizdim madem horlamisim insan kalbi kirilmasin diye soylemez,hic incelik yok dedim.gulmeye basladi bende horlayinca sen beni uyandiyorsunya.30 yasindan sonra basliyor normalde kendimi yasli hissettim biran.

fatmacım çok üzüldüm bu habere
allah sabır versin çocuklarına eşine size sağlık sıhhat versin...

ooo sen sadece horluyomuşsun o da iyi ben gece uykularınds ne hikayeler yazıyormuşum eşime o soruyormuş ben anlatıyormuşum hiç birini de hatırlamıyorum ama allahtan uyur gezerliğim geçti evlendikten sonra

gecmis olsun canim.allah sifasini versin.zor hastalik allah ele ayaga koyupta kimsenin gozune baktirmasin.

canim bekarken o bendede vardi edebiyat dersinde gibi anlatirmisim hep.bazen yine yapiyorum galiba esim ne konusuyordun sen diyor.korkuyorum aslinda bazen kaynanama sinirlendigimde onun hakkinda konusursam diye.ama bosver diyorum biliyor annesinin huyunui birse demez heralde

yok canım krem falan kullanmıyorum acaba başlasammı kiiii:26:
aha o kadına benden bir tepikkkkuyuzzz maşallah canım sana fit annesin sennnn
Canom rüyalardan etkileniyosun normal olarak korkma bişi yoktur süt sıvı gelmesi normal sadece sağma sıkma vs. Elleşme yani... Bu arada topikte en çok rüya gören hatun olarak veriyorum sana :)
oleyyy kupayı kaptummmmm
kız kendimi o şekilde düşündümde çok komikkkkk

canım çok üzüldüm allahım yardımcınız olsunnnnn

ay tekrar günaydın diyeyimmmmm GÜNAYDINNNN uyudum da geri pandanın biri güm güm diye duvar deliyodu uyandım yoksa ohooooo akşama kadar uyurdum

Allah sabır versin,malesefki bu durumlarda söylenecek pek fazla bişey yok malesef...

al benden de o kadar eşime anlatamayacağım şeyleri söylemekten korkuyorum ama genelde benimkiler saçma sapan hikayelermiş
hiç unutmam 7-8 yaşlarındayken gece annem diye yanan sobanın üzerindeki kaynar güğüme sarıldığımı elim kolum hep yanmıştı

ay tekrar günaydın diyeyimmmmm GÜNAYDINNNN uyudum da geri pandanın biri güm güm diye duvar deliyodu uyandım yoksa ohooooo akşama kadar uyurdum

sonra akşamın köründe uyanıp bize yine günaydın diyecektin demiii huuuuu cano hanımmm öğlen oldu öğlennnnnnnn ohhh keyfe bak yaa bende evde olmak istiyorummmm

valla bende bilmiyorum ama oğluş küs haklıda yani:))
brownu cam almadınmı?

O ne Denizcm yahu şaşı bak, şaşır gibi olmuş.Ama anladığım kadarıyla senin kız yayılmış içeride yan yatıyor.
Benim oğlan utanmasa ağzımdan çıkıverecek. DÜn midemin yerne yani göğsümün tam altına bi toplandı, orası böyle şişti kabardı. Şok oldum biran. Nefes alamıcak gibi oldum sonra okşaya okşaya aşağıya indirdim.
Kocişin yorumu " Sev beni demiş annesi" .

AllaAllaaaah yahu geçen pazar biberon almaya gittik. Satıcı aldırmadı iyi mi... Ben hangi ml liği almalıyım diye sorunca, karnınızdaki için mi dedi. evet dedim. Abla çocuk ilk 4-6 ay zaten sadece seni emecek,su bile vermicen şimdiden alma bence dedi. Sonra çocuğun iştahına ve doktorun öğünlük tavsiyesine göre alırsın dedi gönderdi bizi mağazadan.

Canım Allah eşine sabırlar versin. Ama 3 yıl annesi içinde çok zor geçmiştir. O kadar ki Kanser hastalarının tüm günahlarını burada döküp cennete direk gittiklerini söylerler. Rabbim sana, eşine, çocuğuna ve sevdiklerine ömür versin.

sonra akşamın köründe uyanıp bize yine günaydın diyecektin demiii huuuuu cano hanımmm öğlen oldu öğlennnnnnnn ohhh keyfe bak yaa bende evde olmak istiyorummmm

kız 2 ye kadar oturdum eşimi sahura kaldırayım diye sonra hazırladım anaaa adama diye hazırladım kendimde didim ki çorba içeyim
bi baktım ki ne var ne yok yemişim kocişte uykulu uykulu yemege çalışıyo adam yattı ben hala tıkınıyorum neyse ortalıgı topladım
saat 3 oldu uykuya dal falan derken 3:30 sabahta eşimin gidişine uyandım 7 de sonra yatmadım ama yastık resmen beni çagırıyodu
bende cazibesine dayanamadım yattım napimmmm

ayy kıyamam bebişinee banada arada yapyo elimi değdirince etim acıyo resmen
satıcıya bak 4-6 ay sadece seni emecek demişştübe tübee

Kızlarr gitti gidiyordan beşik almıştım hatırlıyorsunuzdurr

onu nasıl süsleyebılırım fıkrınız varmıı

tünaydın kızlaaarrr
kızalr sanırım ben aşeriyorum ,canım deli gibi çokonat çekiiiiii hiçte dışarı çıkasım yok ,napcam benn:26:
canomcum Allah annene uzun ömürler versin ,rüyada ölmek ömrü uzatırda ,ben senin dolapta yediğin halta bi anlama veremedim
bu arada bende dün gece 10 küsür kez wc ye gitmek suretiyle gecey, tamamlamış bulunmaktayım ,ya öyle bişeyki wc den çıkıyorum daha kapısında yanmaya başlıyo ,tekrar varmış gibi zaten rüyamdada domatesli_pilav,yslzytn, canom ,süreki onlara sözlü yorum yapıyorum ,yok o öyle ,bu böyle ,bi ara ayıktım ,napıyorum ben kk zehirlenmesi oldu sanırım ,çarpıyo artık beniii

saol canım sanada gecmıs olsun benım 7 dı cıktı gecen kanım ertesı gun baska hastaneye gıttım 10 du yanı yanlıs bakmıslar ama yınede dusuk ılacım kucuk kaplarda sulu bı ılac kabızlık yapmadıgı ıcın doktor onu verıyor bagırsakları ıyı calıstırıyor :) kecı boynuzu pekmezının en ıyı pekmez oldugunu duymustum aslında oglumdada ona baslamak ıstıyordum oda kansız uzum pekmezımızı anneme sutlayıp kecı boynuzu pekmezıne baslıycam hemen saol verıdgın bılgı canımcım

canom rabbım annene saglıklı sıhatlı uzun omurler versın ruyada olmek omru uzatır derler hayır olsun moralını bozma .gogusten sut gelmesı normal ama dokunmak sıkmak vs erken doguma sebep oluyor aman dıyım gogus ucu agrısı ıcın bepanten merhem onerırıım benım doktorum onu onerdı merhem yazıcak ama ustunde bana ıyı geldı
gunaydım demeden konuya daldık gunaydınherkese daha dogrusu tunaydın
oglusla kalktık vı temızledık kahvaltı yaptık sutumuzu yere doktuk onu temızledık tv ızledık ve ıste burdayım gece zor bı geceydı oglum saolsun mızır mızır anne gel dıye basladık yanıma aldım ayagım usuyo dedı usendım kendı corabımdan gıydırdım bu deıl sıkbabılı dıye basladı sık babi simsekmaccuın bu arada kalktım onu getırdım bu sefer pıjama bacagım usudu babası pıjama getırdı bu sefer soguk su ay cınnet gecırıcektım babamız getırdı sukur onuda sonra vantılatoru kapat anne usudum hadı onuda kapadım ter ıcınde kaldım sonra sıgmıyorum gıdın babam gıtsın anne asagı at yok sacın geldı derken uyudu sanırım yatagına goturup vantılatoru gerı actım sonra yıne kalktı yıne gıttım aldım ama bunada sukur 2.5 yasına kadar yasadıgımız uyku problemlerının yanında hıc bısey en azından 8 de kalktık 6 da deıl hele bebekken emzırırken ayakta uyurdum umarım bu bebegım uykuyu sever.
dun esıme sınır oldum konusacakalrım vardı ıftardan sonra bı uyudu pır uyudu annemı aradım akıl alıyım dıye ananemle ugrasıyodu ruyamda bıle aynı seyle ugrasıyodum sızlerden akıl alıyım kızlar bı komsuda yardımcı kadın aradıgımı soylemıstım 2 haftada 1 cocuk dogunca belkı haftada 1 yarım gun 40 lıra yarım gun ucretı bu arada orda bı komsu duymus o geldı normalde bu tarz ıs yapmamıs cocuk bakmıs sadece neyse geldı talıbım dedı bende ıslerı saydım bu bu ıslerı yaptırıyorum yarım gunde 2 hafytda 1 40 lıra su saate bıtıyor dıye haftada 1 alırsam eger dedım ısler azalıcak utu yarıya ınecek kapı bı sılınıyosa bı sılınmıycek koltuk bı cekılıyosa bı cekılmıycek ev daha temız olucak ıs azalacagı ıcın yıne 40 lıraya +2 cesıt yemek yaptırıcam dedım oda bana bu ısler bır gunluk ıs dedı bende sen ev hanımısın cok gelebılır sana ama bana gelen yardımcılar yapıyor dedım oda soyle soyledı 2 gunde yapıyım ben bu ısı ılk gun evı temzılıyım 2. gun utu yemek cam 50 lıra verdedı sımdı sorularım su bırıncısı benım ıcın 2gundede yapsa o ısı sonucta yarım gunluk ıs bana gore neden 50 lıra verıyım benım ne karım varkı 2gun gelmesınden dıyorum , bı yandanda evde 2 gun ıs zor bı gunde yap 40 lıra varıyım aylık 160 dıyım dıyorum ertesı gune utuyu bırakabılırsın dıyım dıyorum cunku oglumla temızlık zor onu zapdetmem gereıcek, bı komsuda 2 gun gelsın daha ıyı yıkanırken sen cocuga bakar vs dıyo ama 2 gun olunca kadın cok gıbı gorup 50 beklıyo, bı yandanda anlatıyım madem 50 ıstıyosun ozaman 2 gelısınde + bıseyler yap dıyım dıyorum mesela mısafır gelıcekse borek vs yada mutfagı korudoru da yenıden supur , bı yandanda basta dedıgım gıbı dıyorumkı pazartesı gel temızlık yemek utu yap 2 gun evde ıs olmasın 40 lıramı dıyım karasızım yanı aklım karısık kımseyede danısamdım sunuda soylıyım normalde 2 haftada 1 alıyorumya o gun oglumla anneme gıdıyorum oglum durmuyo suyla oynuyo vs ama bebek olunca helede her hafta olunca anneme gıdemem 2 yarım gunmu yoksa 1 gunde bıtırmasımı daha ıyı beynım sıstı yardım edın hangısı daha ıyı benım ıcın :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…